Postitatud 09 august 2010 - 11:11
Postitatud 09 august 2010 - 15:10
Eddie, 9 aug 2010, 01:52, kirjutas:
Miks peaks vähem küsima, see on tal ca 3 päeva palk seal.
Naljatilk, telefonikõned UK-sse jne jne.
Kle tasuta sa võid ise heategevust teha.
Postitatud 12 august 2010 - 20:43
KeegiKolmas äkki kommenteerid?
"Nüüd on sinna firmasse jäänudki tööle ainult Kuldar Pai, ehk siis omanik ise. Üks endistest töötajatest helistas (Soome assistent) ja ütles, et teda on ka petetud, palka pole makstud.
Minu sõbral on kogu meilivahetus välja prinditud ja maksekorraldus ka ning täna minek politseisse. Sai ka juristiga konsulteeritud ja seadus on sõbra poolt, isegi kui on suusõnalised kokkulepped (seda liigitatakse sidevahendi abil sõlmitud lepinguks).
Seega kõik kes te firma Pai Projektid OÜ poolt olete petta saanud, siis minge politseisse. Mida rohkem avaldusi politseisse laekub, seda kiiremini firmale kriips peale tõmmatakse ja Kuldar Pai karistada saab."
Mind huvitab eelkõige see postitus.
Muutis IAN, 12 august 2010 - 20:48.
Postitatud 12 august 2010 - 20:50
Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:
Postitatud 12 august 2010 - 20:54
Muutis IAN, 12 august 2010 - 20:56.
Postitatud 12 august 2010 - 21:13
IAN, 12 aug 2010, 21:43, kirjutas:
KeegiKolmas äkki kommenteerid?
"Nüüd on sinna firmasse jäänudki tööle ainult Kuldar Pai, ehk siis omanik ise. Üks endistest töötajatest helistas (Soome assistent) ja ütles, et teda on ka petetud, palka pole makstud.
Minu sõbral on kogu meilivahetus välja prinditud ja maksekorraldus ka ning täna minek politseisse. Sai ka juristiga konsulteeritud ja seadus on sõbra poolt, isegi kui on suusõnalised kokkulepped (seda liigitatakse sidevahendi abil sõlmitud lepinguks).
Seega kõik kes te firma Pai Projektid OÜ poolt olete petta saanud, siis minge politseisse. Mida rohkem avaldusi politseisse laekub, seda kiiremini firmale kriips peale tõmmatakse ja Kuldar Pai karistada saab."
Mind huvitab eelkõige see postitus.
Ei oska kommenteerida.
Tal mingi kammaja selle Raneliga, kes UK-s majutusega tegeles, too tüüp läks liiga ahneks ja hakkas mingit villast peksma.
Minuteada ei ole keegi veel üle saanud ja selle Alari teemaga on asjad hoopis teised, mis seal kirjeldati.
Endal kontakti lasksin sealt lehelt ma ise maha võtta kuna tal hetkel ei ole UK-se midagi pakkuda.
Ootan isegi huviga, mis sest asjast saab
Postitatud 12 august 2010 - 21:25
KeegiKolmas, 12 aug 2010, 22:13, kirjutas:
Tal mingi kammaja selle Raneliga, kes UK-s majutusega tegeles, too tüüp läks liiga ahneks ja hakkas mingit villast peksma.
Minuteada ei ole keegi veel üle saanud ja selle Alari teemaga on asjad hoopis teised, mis seal kirjeldati.
Endal kontakti lasksin sealt lehelt ma ise maha võtta kuna tal hetkel ei ole UK-se midagi pakkuda.
Ootan isegi huviga, mis sest asjast saab
No nüüd siis oled ise ka targem.
Postitatud 12 august 2010 - 22:55
sokC, 12 aug 2010, 22:25, kirjutas:
Targem või mitte, eks näha ole mis sest asjast välja koorub.
Tegu ei ole petturiga, vast jooksid asjad tal rappa lihtsalt.
sest rohkem kui 30 inimest on omale töökoha ilusti leidnud, niiet jah.
Ei tea mis värk on.
Postitatud 12 august 2010 - 23:15
Postitatud 12 august 2010 - 23:33
Postitatud 13 august 2010 - 16:59
KeegiKolmas, 12 aug 2010, 23:55, kirjutas:
Aga kus on nende rohkema kui 30 inimese positiivne tagasiside? olen kindel, et kui need inimesed reaalsuses ka eksisteeriks siis oleks see olemas kusagil internetiavarustes kindlasti. Peamiselt ikkagi on mitmeid inimesi kes kurdavad selle üle, et on petta saanud ühel või teisel viisil.
Postitatud 13 august 2010 - 18:00
E-THUG, 13 aug 2010, 17:59, kirjutas:
no mõtle, kui sa ise kuskilt kellegi/millegi kaudu tööle oled saanud ja edukalt töötad, kas sa siis googledad selle kohta?
Kui sul midagi halvasti on läinud, siis hakkad sa uurima puurima ja googeldama.
Postitatud 14 august 2010 - 13:11
Siiski oli alust arvata ju, et tegu võib olla pettusega.
vääga kahtlane.
Kunas firmal volgnevusi ei olnud ning Kuldar on tegelikult ylihea jutumees, siis ei tekkinud alguses kahtluski. Agentuur eksisteeris ning sinna ka inimesi otsiti. Nali hakkas pihta saabumise paeval, kui agentuur ei olnud meist kuulnud ka. Onneks saime ennast ikkagi lopuks ara registeeritud. 3 nadalat ei kippu ega koppu ning Kuldar oskas ainuklt yelda et ma uurin. Onneks oli mul ressursi kaasas, et vastu pidada, minu reisikaaslane Alar soitis 9 augustil tagasi Eestisse, mina sain sellest nadalast toole omal joul. Nyyd tutvusime siin ka Kuldari kaest petta saanud kahe naisterahvaga. Kui meie puhul oli Kuldaril votta tema siine kontakt Ranel, siis paev ennem naiste saabumist keeras Kuldar ka Raneliga tylli, kuna tema ei soovinud Ranelile maksta kokkulepitud tootasu. Kuldar yritas viimases meeleheite hoos saada naistega Helsinkis kokku ning neile mingit hama ajada, et Londonis hoopis koht aga tegelikult ei ole tal vahemalt Inglismaal mitte kuhugi toole saata. Nagu siin foorumis selgub on petta saanuid ka Soomes. Hakkasin ka Kuldari kaest raha tagasi kysima, siis vastuseks tuli ainult et mina laiman tema head nime ning ta annab minu kohtusse. Nyyd on ta mingi kaagiga siia Leedsi poole teel, et mulle ja teistele koht katte naidata, sest tema ari laks tuksi. Politseisse on Alari juba avalduse teinud ning sinna poordub homme ehk siis kolmapaeval yhe petta saanu tytar. Politsei lubas asja hakata uurima, kui avaldusi laekub rohkem kui yks. Lisaks oleme teavitanud ka tarbijakaitset ning eile saadsin ma ka Kuldarist informatsiooni Vosareporterisse, et selle petise nagu koigile naha oleks. Hetkel pesitseb mees Soomes kus ta opib taksojuhiks . . . loodetavasti kui uurimine algab, siis saame ka Soome transpordi ametisse teatada, et selline tegelane ei tohiks seal tootada. Kuldar ise endas viga ei nae ning koik teised on syydi. Aga raha ta votab meelega vastu. Nii naljakas see kui ka pole siis Alarile saatis Paipro OU 4. augustil 550 EEK selgitusena soogiraha. Kas sellel vennal mingisugust habitunnet ka on? Lisan ka Kuldari facebooki http://www.facebook.com/profile.php?…!/profile.php?id=538428394&v=wall ja soome ( +358466192885) ning eesti numbri ( +37256124516) et kui kellegil on soovi sellele tegelasele midagi yelda. Kuldar oli ennem raha ylekandmist ning siia tulekut vaga meeldiv inimene aga nagu yeldakse vaga vesi sygav pohi. Tegemist on lihtlabase suliga, kes yritab kerget raha teenida. Mitte mingisuguseid tutvusi ega ka kontakte tal tegelikult pole. PALUN HOIDUGE SAMAST AMBRIST KUHU MEIE KUUEKESI ASTUSIME!
Ise on suur firma boss aga õpib taksojuhiks. Pliis KeegiKolmas sa pidid siiski midagi teadma. Kui tõesti inglismaal ka ühelgi firmal polnud aimugi, et mingit vandid Eestist siia tööle tulema peaksid. No mai tea.
Muutis Visa Hing ehk Neoneti King, 14 august 2010 - 13:17.
Postitatud 14 august 2010 - 13:17
kommentaarid Kuldar Pailt, seoses PAI Projektid OÜ-ga Tere teile kõigile! Seoses kiire elutempoga ei ole jõudnud omapoolset kommentaari jätta. Inglismaal oli tõesti olemas nn koostööpartner, kellega lakkas koostöö 07.08.2010. Anonüümsed kommenteerijad vastutavad oma kommentaari eest, kui see enam ei ole kommentaar vaid nn ärapanemine. Enne kui netti risustama hakata, võiks järele mõelda. Seni on siin tegeletud ühepoolse informatsiooniga ja on rohkem Ranel Tammekänd'i ja Tanel Tiirik'u (täiesti kinnisidee ja igal elualal minu kallal torkimine, mis on haiglane) eraprojekt. Ma ei muutu sama labaseks, ega võta enam siin foorumis sõna – toonitan, et kõike kommentaare ei saa võtta 100% tõena. Hetkel olen kogu tegevuse peatanud. See, et minust on üritatud paadunud pätt teha, ei vasta tõele, kuid igaüks saab seda, mida ta külvab. See kuidas sa Tanel muutud lausa isiklikuks, ma su ilusaid SMS-sse siia saatma ei hakka. Näitab, et täiskasvanuks saamisel on veel pikk teekond ees. Kedagi ei saa enne süüdi mõista, kui seda pole kohtus tõestatud, arvamust saab jah avaldada. Ometi vabandan kõigi ees, kui on arusaamatusi tekkinud. Kõikides küsimustes saab minuga otse suhelda: kuldar@paipro.net +37256124516 Eesti +358466192885 Soome Soomes ajan asju ise ja ei lange väljapressimise ohvriks nagu see kujunes Inglismaal, need 2-tööpiirkonda on täiesti teineteisest lahus. Kui keegi väidab, et on töökohta oodanud üle 3-kuu, siis peab olema julgust ikka avalikult esineda, mitte anonüümsena esinema, nagu tegelevad inimesed või need noored, kes mitte millegi eest niikuinii ei vastuta ja arvavadki ekslikult, et nemad on “maailmanabad”. P.S. Miks mul ei ole hetkel teisi kontakte kodulehel? Ikka selleks, et kaitsta oma töötajaid, kelleks Ranel Tammekänd ei ole ega ei saa. parimate soovidega, Kuldar Pai juhatuse esimees PAI Projektid
Postitatud 14 august 2010 - 13:19
Postitatud 14 august 2010 - 13:22
trolololol.
Postitatud 14 august 2010 - 13:26
E-THUG, 14 aug 2010, 14:22, kirjutas:
sa ei ajaga üldse biiti
Kodulehel kirjas, et UK-se minekut ei toimu.
See kinnisideega tont on vana koostöö partner, kes läks liiga ahenksja kes Eestisse nägu näidates kinni läheks.
Saime hiljuti teada, et tal päris palju jamasi kaelas.
Niiet, tee asjad selgeks, enne kui nn ära tuled panema.
Ja endist, üle ei ole keegi saanud.
Muutis KeegiKolmas, 14 august 2010 - 13:27.
Postitatud 14 august 2010 - 13:26
Algus oli tume... lõpp paistab päris must olevat sel firmal
Sellesse loosse toob selgust vaid VõsaPets
Muutis Wolli, 14 august 2010 - 13:27.
Postitatud 14 august 2010 - 13:27
Wolli, 14 aug 2010, 14:26, kirjutas:
See mis kuhugi Trip keskkonda anonüümselt kirjutatakse on puhas kuld ja 100% tõde eks?
Postitatud 14 august 2010 - 13:30
4 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat