Mul läks hiljuti mahla veits peale ja tühik ja osad tähed veel käivad üliraskelt alla ja üldse igasugust pahna siin veel vahel mingist muust ajast.
Millega puhastada? Kuidas?
Äkki peaks üldse parandusse viima?
Change
Sellel teemal on 11 vastust
Postitatud 14 mai 2010 - 13:09

LIVESTRONG
Postitatud 14 mai 2010 - 14:08

Kui mul nestead peale läks siis ma tirisin lihtsalt tähed ära klaviatuurilt ning loputasin need puhta vee all puhtaks. Ei tea, kas kõikidel läpakatel sama saab teha.
Postitatud 14 mai 2010 - 16:11

Kuidas pärast need tagasi said panna, läppariks mul Dell. Ei julge väga ise siin eksperimenteerima hakata.
LIVESTRONG
Postitatud 14 mai 2010 - 16:23

See ju kerge , kuskilt hakkad kiskuma ja nupud peaks nahinal tulema .. puhu sealt alt ka igast jamast puhtaks , mis seal leiduda võib.
Postitatud 14 mai 2010 - 17:53

On mõtet hakata ise nuppe kiskuma kui ei tea kas neid tagasi saab panna? I don't think so :/
No vedelik ise on ju kleepuv...
No vedelik ise on ju kleepuv...
LIVESTRONG
Postitatud 14 mai 2010 - 17:55

Kui kahtled kas saad sellega ise hakkama siis ära hakka riskima ja lase professionaalidel see töö ära teha, kindlam ikka kui pärast peast kinnihoida ja vaadata millega sa nüüd hakkama oled saanud.
Osadel tüüpidel läpaka klaviatuuridel on alumine kinnitus nuppudel küllaltki nõrk ja võid selle kergelt katki tõmmata - pärast nuppe tagasi enam panna ei saa.
Mina soovitan pöörduda mõnda arvuti hooldusesse, ei usu et see nii mega kirves hind on seal et peaks ise riskima hakkama.
Osadel tüüpidel läpaka klaviatuuridel on alumine kinnitus nuppudel küllaltki nõrk ja võid selle kergelt katki tõmmata - pärast nuppe tagasi enam panna ei saa.
Mina soovitan pöörduda mõnda arvuti hooldusesse, ei usu et see nii mega kirves hind on seal et peaks ise riskima hakkama.
Postitatud 14 mai 2010 - 17:56

Tagasipannes vajutad peale , käib väike klõps ja ongi su nupp jälle ilusti paigas ja kinni .
// rahulikult ja õige nurga alt kiskudes tulevad vaikselt ja ei lähe midagi katki , jõuga muidugi võid kinnitused alt puruks tõmmata.
// rahulikult ja õige nurga alt kiskudes tulevad vaikselt ja ei lähe midagi katki , jõuga muidugi võid kinnitused alt puruks tõmmata.
Muutis ilvez´, 14 mai 2010 - 17:57.
Postitatud 14 mai 2010 - 17:58

ilvez´, 14 mai 2010, 18:56, kirjutas:
Lauaarvuti klaviatuuridel on see jah mega lihtne, kuidläpaka klaviatuuridel on see üpris kant tihti.
Nt. mul on siin lauapeal üks HP läpakas mida ma fixin, väga lihnt nuppe ära võtta ja tagasi panna. Kuid MLi läpakas millel hetkel olen sellega on teine lugu, tolmuimejaga tõmbaisin kogemata nr. 9 ära ja pole seda siiamaani tagasi saanud sest selleks peab suht peenet tööd tegema, mingi X-liigendiga süsteem hoiab nuppusid.
Postitatud 14 mai 2010 - 18:15

Postitatud 14 mai 2010 - 18:21

Gerxx, 14 mai 2010, 18:58, kirjutas:
Lauaarvuti klaviatuuridel on see jah mega lihtne, kuidläpaka klaviatuuridel on see üpris kant tihti.
Nt. mul on siin lauapeal üks HP läpakas mida ma fixin, väga lihnt nuppe ära võtta ja tagasi panna. Kuid MLi läpakas millel hetkel olen sellega on teine lugu, tolmuimejaga tõmbaisin kogemata nr. 9 ära ja pole seda siiamaani tagasi saanud sest selleks peab suht peenet tööd tegema, mingi X-liigendiga süsteem hoiab nuppusid.
Nojaa , ma erinevatega piisavalt kokku puutund ja julgen väita , et veel ei ole ka raskusi olnud nende ära võtmise ja tagasipanemisega. Aga jah , eks inimene ise teab , kui raha on , siis miks mitte viia remonti .
Postitatud 14 mai 2010 - 20:47

ilvez´, 14 mai 2010, 19:21, kirjutas:
Ei no pmst ma saan tasuta teatud kohas, kuid kui sellist võimalust poleks ja hakkaks ise lammutama ja lõhun ära ja tagasi panna ei saa läheb ikka räigelt kalliks maksma ju. Läpakale uue klaveri panek pole lihtne ega odav imo.
LIVESTRONG
Postitatud 15 mai 2010 - 17:42

Mul ka Dell, võtad klaviatuuri välja arvutist ning siis liigutada klahvi paremale vasakule jne, peaks lahti lendama, siis puhastad ära ja ongi kõik. Mul tuleb peale kõva mängimist W lahti.
HP kohta nii palju, et ühtegi head sõna pole öelda. Arvutite Opel või nii.
HP kohta nii palju, et ühtegi head sõna pole öelda. Arvutite Opel või nii.
Muutis registreeritud, 15 mai 2010 - 17:42.

10 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 10 külalist, 0 anonüümset kasutajat