kurat ma ei saa aru kuidas ta süüdi on? selgitage mulle. sa kadsin talle selle topelt eest raha tagasi ja edasi, mai tea mai saa aru, kui sa kandsid siis on see ju sinu süü?
Tema kandis raha ära kuid Pickpoker andis sisse taotluse PayPalis, et ta ei ole asja kätte saanud vms... ning soovib raha tagasi saada. PayPalis võttis siis tema kontolt selle raha uuesti ära ning pealekauba veel $5 või kui palju see täpselt oli, mis pandi siis töötasuks veel.
Kuna te olete siin paypali ja krediitkaardi profid, siis mul küsimus, et kas krediitkaardile saab üldse raha tagasi kanda?
Siin võib vabalt ka PayPali enda möödalaskmine olla, soovitan praegusel süüdistataval seda uurida ja PayPali kirjutada.
õige on ka imo. iga inimene peaks sinu olukorras niimoodi vaeva nägema, et seda pappi kätte saada. aga oled kindel, et mendis mööda sellest värgist ei vaadata?
ning keegi ütles, et anna molli. kammoon, siis sa maksad ise peale veel ju
Ise situd ka ju mõnusalt Nahuj sa jahud mingis foorumis, oleksid sa tõesti oma raha taga ajamas oleks see asi ammu lahendatud.
Olen teemat jälginud, te olete mõlemad samast august, ai ma ei saa.
Rohkem ma offtopicut ei aja.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
No üldiselt sulle tehti nendepoolne seisukoht selgeks, seega oodata pole mõtet ju.
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Who's that riding into the sun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man with the itchy gun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man who kills for fun!<br /><br /><br /><br />
Psy-cho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad!<br /><br /><br /><br />
He sleeps with a gun, but he loves his son.<br /><br /><br /><br />
Killed his wife 'cause she weighed a ton... Psycho Dad!</span>
pohh pickpocker kompenseeri talle 50% summast ja lõpetage see sitt ära.
mingi menti minna 400 eegi eest. 1000.- on mu arust too summa, kui hakatakse mingit krim asja ehitama alles.
pohh pickpocker kompenseeri talle 50% summast ja lõpetage see sitt ära.
mingi menti minna 400 eegi eest. 1000.- on mu arust too summa, kui hakatakse mingit krim asja ehitama alles.
krim või mitte, see ei oma tähtsust.
Väärtegu on ikkagi asi. Kuskilt lugesin kunagi artiklit, et kui saad internetis üle, siis tasub ikkagi politseisse teada anda.
-OINK-, 5 mai 2011, 18:07, kirjutas:
Sellest on tõmmatud maksimaalselt üks kõss , ehk siis pmst pool mahvi .
Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...
Normik kui sa normaalselt ja adekvaatselt kirjutada ei oska, siis ära kirjuta.. Mine aja kuskil runescape teemas sellist juttu. Mina arvan et see 23 ootamine ei ole halb idee, siis on inimesele antud piisavalt aega tegeleda probleemiga ja leida mingi lahendus. Kui ta 23-ndaks normaalset lahendust ei leia, siis loomulikult anna politseisse. Krim asi või mitte, aga saab vähemalt mingisugusegi lahenduse kunagi.
Kui saan ükskord kaineks, hakkan samuraiks. Lasen end siis õhku, juba esimeseks Maiks.