Hüppa postitusele

Change

M: PayPal raha (5% teenustasu)

Sellel teemal on 23 vastust

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004
  • Sugu:mees
Kindlasti oled tahtnud mõnest välismaisest veebipoest midagi ilusat osta, kuid peamiseks takistuskiviks on olnud maksmine. PayPal on selline mugav ja väga kiire makseviis, mida kasutavad väga paljud firmad just selle lihtsa põhjuse pärast, et see on nii mugav ja turvaline.
Kuid paraku eestlane peab sinna raha kandmiseks tegema endale krediitkaardi, mis on aga üsnagi tüütu ja ka lisakulutusi nõudev.

Postitas pildi

Aga õnneks mul on pakkuda turvaline ja ka kiire lahendus raha kandmiseks PayPali kontole. Selleks pole vaja registreerida mingit krediitkaarti või mingit kasutajat kuskile keskkonda, et saada eeliseid teiste ees. Lihtne lahendus peitub just siin!

Kindlasti tasub enne kuskilt ostmist veenduda veebipoe usaldusväärsuses. Ning kindlasti tuleb toote hinnale juurde liita transpordikulud.
NB! Selle eest mina enam ei vastuta, kuidas Sa seda raha edasi käsitled.
Muidugi ma võin abistada ja nõu anda, kui vähegi oskan, aga tuleb ka ise enne mõelda, et mitte petta saada. ;)

Tehing ise käib nii:

- kõigepealt tuleb kokku leppida summa (soovitavalt USD või GBP)
- ostja teeb ettemaksu mu panga kontole
- kui piisav rahasumma on mu panga kontole jõudnud, siis läheb maksimaalselt 24h raha ülekandmiseks PayPali kontole (üldiselt ikka üritan mõne tunni jooksul raha üle kanda)
- kui raha jõudis kenasti Sinu PayPali kontole, siis mõnusat šoppamist internetiavarustes!

Üldjuhul ma võtan valuutakursi arvutamiseks Swedbanki valuutakursid:
https://www.swedbank...es?language=EST
Kordan veel igaks juhuks üle, et hinnale lisandub 5% teenustasu!

Kes vajab kinnitust, et kas ma olen piisavalt usaldusväärne, siis ma loodan, et 20 kasutaja positiivne tagasiside on selleks piisav:
https://www.neonet.e...showtopic=49280

PS! Kes arvab, et ma mingil põhjusel ei sobi selleks usaldus-isikuks, kes võiks PayPali raha müüa, siis paluks esitada vastavad pretensioonid "Valged ja mustad lambad" teemasse koos tõestusmaterjalidega.

Samuti olen valmis vastama igasugustele lisaküsimustele nii siin teemas kui ka PMi teel.

Muutis *1nsan3*, 21 detsember 2009 - 11:27.

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
  • Liitus:28 veebr 2009
Ütlen lihtsalt sulle teadmiseks, et PayPali konto tegemiseks ei ole vaja ainult krediitkaarti. Piisab SEB virtuaalkaardist, mis maksab 10.- 40 päeva. Ning pole vaja mingeid PayPali raha osta kuna võtab otse sinu SEB pangast raha.

Muutis devilscryinmybedroom, 16 detsember 2009 - 18:37.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Aga siin foorumis liigub palju alaealisi, kes ei saa seda kaarti teha.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

*1nsan3*

Liige

• auliige

devilscryinmybedroom, 16 dets 2009, 18:36, kirjutas:

Ütlen lihtsalt sulle teadmiseks, et PayPali konto tegemiseks ei ole vaja ainult krediitkaarti. Piisab SEB virtuaalkaardist, mis maksab 10.- 40 päeva. Ning pole vaja mingeid PayPali raha osta kuna võtab otse sinu SEB pangast raha.

Vaata postitust

Jah, on ka selline võimalus, samas siis peab omama just SEB panga kontot. Nii et Swedbanki panga konto omanikel on natukene raskem.

Aga see minu poolt pakutud lahendus ongi just selline kiire ja lihtne lahendus neile, kellel muud võimalust pole. :D

Muutis *1nsan3*, 16 detsember 2009 - 19:05.

makaak

madridista

• liige
  • Liitus:10 veebr 2008
kas ma sain õigesti aru, et kui ma tahan 3000 krooni oma paypali kontole saada, pean sulle 300 mingi "ülekande tasu" eest plekkima?
σpεn your mιnd

f22gfaKk

Liige

• liige
  • Liitus:18 apr 2008
PayPal konto jaox ei ole sul mingit kaarti vaja.

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
Konto tegemiseks jah mitte aga selleks, et sa saaksid juba konto aktiveerida, ehk makseid ja asju vaja, võtab PayPal 1.50 eurot ja annab selle pärast tagasi. Ning selleks, et raha saada on vaja ka kaarti kuna on vaja kontot kuhu raha peale PayPali kontole laekumist üle kanda.

Mercury

Liige

• liige
  • Liitus:29 apr 2006

kanepipoiss, 16 dets 2009, 20:20, kirjutas:

kas ma sain õigesti aru, et kui ma tahan 3000 krooni oma paypali kontole saada, pean sulle 300 mingi "ülekande tasu" eest plekkima?

Vaata postitust

Mis teha noh, mašu on. :D
i'm a signature virus. please add me to your signature and help me spread!

*1nsan3*

Liige

• auliige

Vaata postitust

Kõik on kokkuleppe küsimus. Eks annab tingida ka, kui juba sellised tiba suuremad summad. :D

// Sai siis teenustasu langetatud. 5% ehk siis näiteks 500 EEK puhul on teenustasu 25 EEK.

Muutis *1nsan3*, 16 detsember 2009 - 22:05.

makaak

madridista

• liige
no see on vist veidike teine teema juba. Kas paypal võtab isikult isikule moneytransferi eest vahelt ka midagi?
σpεn your mιnd

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Kui saata giftina ~20$, siis ei (jupitada võib ka, st 20+20+20+...)
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006

Vaata postitust

vist ei saa, sest mu tehted näitavad, et see summa on 150 eeki mitte 300 :)

KeegiKolmas

Liige

• liige
  • Liitus:16 nov 2005
Hmm, SEB Pildikaart töötab nagu krediitkaart.
Seda saavad teha a alaealised.
Tavaline pangakaart kus cmc number juures.

Igaljuhul edu, kui leidub keegi kes su teenust kasutab, siis miks ka mitte.

Muutis KeegiKolmas, 17 detsember 2009 - 09:26.

makaak

madridista

• liige
visa hing; see nö vaheltvõtmisprotsent oli eile 10, nüüd langetas 5 peale.
σpεn your mιnd

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
See SEB Pildikaart on nagu Õpilaspilet mitte nagu krediitkaart. Seda ei saa kasutada mitte mingil juhul. See peaks olema keelatud, sest alaealised ei saa taodelda endale krediitkaarti kuna neil pole ju kindlat sissetulekut.

makaak

madridista

• liige

devilscryinmybedroom, 17 dets 2009, 11:39, kirjutas:

See SEB Pildikaart on nagu Õpilaspilet mitte nagu krediitkaart. Seda ei saa kasutada mitte mingil juhul. See peaks olema keelatud, sest alaealised ei saa taodelda endale krediitkaarti kuna  neil pole ju kindlat sissetulekut.

Vaata postitust

oled asjast valesti aru saanud.
Ma varsti kasutan su teenust, kuna ise väga ei taha selle SEB'ga asju ajada.
σpεn your mιnd

K...

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2009

devilscryinmybedroom, 16 dets 2009, 21:29, kirjutas:

Konto tegemiseks jah mitte aga selleks, et sa saaksid juba konto aktiveerida, ehk makseid ja asju vaja, võtab PayPal 1.50 eurot ja annab selle pärast tagasi. Ning selleks, et raha saada on vaja ka kaarti kuna on vaja kontot kuhu raha peale PayPali kontole laekumist üle kanda.

Vaata postitust

see nii mööda tegelt , saab ka ainult niikui verifid emaili ära paypallis ja korras.

Visa Hing ehk Neoneti King

Liige

• liige
  • Liitus:15 märts 2006

kanepipoiss, 17 dets 2009, 10:54, kirjutas:

visa hing; see nö vaheltvõtmisprotsent oli eile 10, nüüd langetas 5 peale.

Vaata postitust

aa sorry, seda ei teadnud. my bad

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
Nii palju kui mina olen teinud PayPali kontot endale on siiski vaja kaarti, et saaksid kasutada kõiki võimalusi mis PayPal pakub.

*1nsan3*

Liige

• auliige
Kuulge, kas te olete tähele pannud, et tegemist on müügiteemaga, mitte aruteluga? :)

Saaksin juba täna hakata müügiga tegelema, nii et võite julgelt ühendust võtta. Samas kes kahtleb selles ostmises, siis võite küsida lisaküsimusi, vastan meelsasti.

// KeegiKolmas, ma ütlesin viisakalt, et lõpetage see arutelu ja jätkake seda PMis, aga kui sa suvatsed seda jätkata, siis tuleb midagi muud ette võtta. :facepalm:

Muutis *1nsan3*, 18 detsember 2009 - 12:12.

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat