E-THUG, 22 nov 2009, 03:19, kirjutas:
teen siis lõik lõigu haaval.
1. isegi kui ma pole praeguses vanuses veetnud aega stabiilselt välismaal(et siis olla võimeline võrdlema millised olud sel ajal olid) siis väiksemana sai seda tehtud üpris pikalt ja tihti arvestades, et üks pool mu suguvõsa on siis täis teisest rahvusest inimesi kellelt kuulen üpris tihti mis toimub, kus toimub jms. arvan, et aastates on rohkem välismaal veedetud kui sinul.
2. Reisinud olen siiski piisavalt, jälle julgen arvata, et rohkem kui sina, mingid põhja skandinaaviad jms kus sa käinud oled erinevad vaevu eestist, ning paraleele on nii palju mida tuua, võrreldes teist moodi riikidega. Samuti see, et nendes riikides on nii võrd palju tööd tuleneb sellest, et sealsed inimesed on suurelt jaolt võtnud mõistuse pähe, ning läinud oma oskusi kasutama maadesse kus neile reaalselt ka makstakse, mitte see vb 2x palk mis sa võrreldes eestiga saad..
Samuti rääkisid hariduse teemal, see sul vast mingi 9 klassi ja äkki isegi täiskasvanute gümnaasiumi 'tunnistus'?

Sa üritad solvata, aga ka see ei tule sul välja..
Palun, nagu ma juba ütlesin.. Tee oma faktid selgeks, enne kui lahmida üritad..Ma olen 12 klassi ilusti läbinud.. Kas peaksin postitama oma lõpupilte siia foorumisse, et mingile nolgile midagi selgeks teha (kaua võib ühte laulu järjest heietada?) Ma tõesti ei taipa kuidas on sinu aimdused minu kooliteest ja töökohtadest seotud elukvaliteediga Eestis..
Ja ausalt.. mind eriti ei huvita palju sul sugulasi välismaal on vms.. vaid postitused vastavalt väitlusteemale.. Su sugulaste arv välismaal ei ütle just eriti palju elukvaliteedikohta Eestis.. Kindlasti ei ütle seda ka välismaal veedetud AEG... jah.. aga kirjuta seda mis ütleks...
See et mulle meeldib ILGELT moodi parte joonistada.. ja teenin sellega isegi rohkem kui mõni su sugulane.. see on juba vana uudis... aga kaua sa laulad sama vana laulu? Suht kulunud juba ju?... Postitaks midagi arukat nüüd
//Ma ei peagi mingit tähtsat nina mängima.. Ma ise andsin oma staatuse ära, ja kuidas veel SEE siia teemasse puutub?
IGAL kasutajal on õigus teisi kasutajaid suunata postitama teemakohaseid postitusi... selleks ei pea olema mingi EXmode...
Sa parem ära kasuta ühtegi vulgaarset sõna, ripud siin foorumis justkui niidi otsas...
Sa ei pea igale mu tsiteerimisele ju vastama
//Mul on täiesti savi kas sa usud mind või kedagi teist.. ausalt.. mind ei huvita...
Sind hoitakse siin foorumis (...tuntud väljend seda ütleb) nagu sitta pilpa peal...
See ei ole öeldud sinu üles kruvimiseks.. vaid selleks, et oma postitusi ohjes hoiad..
//Kui ma oleksin KUNAGI tahtnud su msni kuskilt saada.. oleks ma tõesti selle juba kuskilt saanud.. aga kuna ma pole huvi üles näitanud, siis miks sa ise mulle ennast peale surud.. sorry, aga see on sul mingi 10's katse juba mulle oma msni aadressi pähe määrida... No Ty..
//Minu VÄLISMAAL VIIBIMISE pagas võib-olla tõesti väiksem kui sinul... Aga kui sa tuled kogemustest rääkima.. parem hoia suu kinni
//Nagu näha tuled sa ikka ja jälle siia teemasse tagasi, vaatamaks kas olen midagi lisanud, et mulle jälle siis "ära panna"... EDU
Kassu, 22 nov 2009, 03:14, kirjutas:
Ma arvan, et sa ei taba nooti - Eestit vanade kapitalistlike riikidega võrrelda on lühinägelik ning naeruväärne. Loomulikult on seal parem elu, aga see ei tõesta mitte kui midagi.
Btw, Tim, kui ma ei eksi, on välismaal elanud kauem, kui teie kõik kokku...
Wolli, me jätkasime sokciga seda arutelu PMi teel, kus me äkki saame segamatult need kommunikatsiooni-errorid sirgeks rääkida, ilma vahelesegamisteta nende poolt, kes oma pooliku hariduse tähe all haritusest rääkida söandavad.
// Seriously - Tim on viibinud välismaal rohkem kui sina,
mina olen käinud, hinnates tundide hulka, koolis rohkem kui sina - sa eeldad, et me võtame sind veel tõsiselt?
Loodan, et meie diskussioon on siinkohal lõppenud.

PALUN SÄÄSTA MIND

ma saan varsti krambid su postitusi lugedes..
Kassu, ole vähemalt NII tark.. ja tee vähemalt sina eeltööd, enne kui sedasi postitad...
Täiskasvanute gümnaasiumid ei ole enam AMMU 2-3-4 päevased... lisaks on õpilastel võimalus võtta ka 5 päevaseid klasse

Hari ennast..
Muidu varsti arvan, et kuulud E-thugiga ühte patta, kes huupi täiesti vääraid fakte loobib.. See oleks kurb ju..
Kassu, 22 nov 2009, 03:52, kirjutas:
// Toetun kooli koduleheküljel olevale infole. Ning isegi siis, küll paljalt eelduse naljal, oleks tundide hulk nädalas ~30, vs minu ~40...Ja minu kalkulatsioon oleks endiselt tõene. KUIGI see ei tähenda midagi, sest suurem osa koolis veedetud ajast on ajaraisk, sinu põhimõtete kohaselt oleks sel siiski kaalu.

Jama värk, et koolilehed ei hoia alles 5 aasta taguseid tunniplaane..
Su kalkulatsioon on väga mööda... ARVESTADES fakti, et 1-10 klassi läbisin tavalises gümnaasiumis.. aga noh.. seda sa muidugi ei teadnud.. nagu ka paljusid muid asju...
//Ja ka TG-s oli mul 5 päevane klass, seega ei muutunud MITTE MIDAGI...
Kassu, 22 nov, kirjutas:
// Toetun kooli koduleheküljel olevale infole. Ning isegi siis, küll paljalt eelduse naljal, oleks tundide hulk nädalas ~30, vs minu ~40...Ja minu kalkulatsioon oleks endiselt tõene. KUIGI see ei tähenda midagi, sest suurem osa koolis veedetud ajast on ajaraisk, sinu põhimõtete kohaselt oleks sel siiski kaalu.

Hoopis sina olid see, kes tõi selle koolis käimise tundide arvu välja.. justkui oleks sellel mingit kaalu...
Muutis Wolli, 22 november 2009 - 03:45.