Hüppa postitusele

Change

Elukvaliteet Eestis

Sellel teemal on 59 vastust

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
  • Sugu:mees
Minu arust on eestlasel kui turistil näiteks Norrasse väga halb minna, sest vaadake kui kallis kõik on igalpool peale Ida-Euroopa.
Paljud ronivad tööle mujale, kus rohkem palka et peret paremini üleval pidada nt.

Aga mis te arvate, kas Eestis on kohe nii halb olukord siis kõigega? Üldse arutlegem elust Eestis, mis võiks teisita olla ja mida võiks ette võtta.

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006
Eestis on VÄGA VÄGA hea elukvaliteet. Euroopas oleme pigem üle keskmise, maailma mastaabis oleme ligi 40. kohal(sisetoodangu indeks või mis see näitaja oli, ei mäleta) ning üldse, kui nüüd ise ka vaadata, siis meil ikka väga vedanud.

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

Kala²

Liige

• liige
  • Liitus:28 juuni 2008
Elu eestis praegusel hetkel kui 16 aastasel on ju väga hea.
Pole eriti millegi üle kurta, väike on riik ja vähe on asju aga elame üle, Eesti aina areneb paremuse poole.
Kuna pole poliitiliselt väga ahritud ei oska palju asi ütelda mis võivad ka halvad olla, endale muidugi meeldib Eesti elukvaliteet.
''

KEEX HAS ENTER THE BUILDING, 20 nov 2009, 18:29, kirjutas:

Kuigi närvi ajavad sibulad, kes räägivad et Eesti on pask.. kadugu siis oma Venemaale, kus kõik nii roosiline. Selle all ma ei taha solvata normaalseid venelasi. Ma tunnen mõndasi venelasi, ning ka niisama kokkupuutnud (nt autokool, praktikal laeval, poodides jne). kindlalt ei saa kunagi tervet rahvust hukka mõista.

Vaata postitust

Täpselt sama probleem nende Vantidega.
Kuigi tean ka normaalseid venelasi (natukene), on suht halb vahepeal (iga-päev) mõnitada neid.
Kui ütlen näiteks et Venelaste värk, mingi sita asja peale, siis ise mõtlen neid josse ja trosse, aga paljud arvavad et ma üldiselt neid vihkan.
Aga jah, Nahhuii nad pauguvad, kadugu Venemaale tagasi et kukeks kuskil tänava-nurgal saada.

Muutis Kala likes it', 20 november 2009 - 18:36.

Postitas pildi

KEEX HAS ENTER THE BUILDING

Liige

• bannitud
  • Liitus:30 sept 2009
Jep Eestis on tõesti üsnagi hea elu, kuigi vahest ikka mõtlen, et putsi kui mõttetu siin elada.. Kuigi närvi ajavad sibulad, kes räägivad et Eesti on pask.. kadugu siis oma Venemaale, kus kõik nii roosiline. Selle all ma ei taha solvata normaalseid venelasi. Ma tunnen mõndasi venelasi, ning ka niisama kokkupuutnud (nt autokool, praktikal laeval, poodides jne). kindlalt ei saa kunagi tervet rahvust hukka mõista.

Aga teemasse naastes siis on veidi nadi küll ringi käia nt Rootsis (pole mujal käind. no Soomes olen) siis vaatad jah, et söögid ja üldse kõik nagu nii kallis..
Illuminati want my mind, soul, and my body- Secret society, tryin' to keep they eye on me.

Postitas pildi
KEEXMAISTER,

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
Mina küll paremat loota ei osa. Täitsa hea elu ju.

-soovid oma reklaami siia?-

-varas-

chill

• liige
  • Liitus:02 nov 2006
41. kohal on eesti inimarengu taseme poolest, mis koosneb sise majanduse kogutoodangust haridus tasemest ja arvatavast eluea pikkusest. Elukvalteet on minu silmis suhteliselt hea aga võiks ka alati parem olla.

Rummu

I was blind, but now I see.

• liige
  • Liitus:01 nov 2006
No linnas jh on ju päris hea elu, aga kui vaatada ,kui uudistes ja selles P.Võsa saates need maakohad on, siis kuidagi häbi vaadata või suht masendus tuleb peale. Inimestel pole nagu mitte midagi muud teha kui juua.

Muutis Rummu, 20 november 2009 - 18:40.

Mv.

Liige

• liige
  • Liitus:06 apr 2008

Rummu, 20 nov 2009, 18:40, kirjutas:

kui uudistes ja selles P.Võsa saates need maakohad on, siis kuidagi häbi vaadata või suht masendus tuleb peale. Inimestel pole nagu mitte midagi muud teha kui juua.

Vaata postitust

ega kõik ju sellised ei ole.. normaalseid inimesi on maakohtades rohkelt

WhatAPervert

Liige

• liige
  • Liitus:06 sept 2004
no ma arvan, et lõunamaades oleks parem, kuna päikest on rohkem jne ning inimesed on kõvasti rõõmsamad, lõbusamad ja sotsiaalsemad kui siin..

KEEX HAS ENTER THE BUILDING

Liige

• bannitud
  • Liitus:30 sept 2009
Seda küll aga maakohtades pole ju kunagi midagi muud teha olnud kui juua. Eriti pean silmas nooremaid inimesi.
Illuminati want my mind, soul, and my body- Secret society, tryin' to keep they eye on me.

Postitas pildi
KEEXMAISTER,

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Ma kll kuulen esimest korda, et sibulad on öelnud, et eestis on pask elada :D
Tean aga seda, et nad soovivad vene keelt riigikeeleks sp nad hauguvadki koguaeg.
Ütleme lühidalt - saab ka paremini ja Unzip on andnud kõik endasolevana, et oleks normaalne elukeskkond.Ärge hakake ajama, et UNzip kärbib õpetajate jms töötajate palku.Antud olukorras oli see parim lahendus :D
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008

zwinky797, 20 nov 2009, 18:53, kirjutas:

Vaata postitust

Siis oleks aeg kõrvad avada, sest seda kuuleb tõesti lõpmatuseni palju.

Ise enda arvamus on neutraalne elukvaliteedi kohta Eestis.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

zwinky797, 20 nov 2009, 18:53, kirjutas:

Tean aga seda, et nad soovivad vene keelt riigikeeleks sp nad hauguvadki koguaeg. 
Ütleme lühidalt - saab ka paremini ja Unzip on andnud kõik endasolevana, et oleks normaalne elukeskkond.Ärge hakake ajama, et UNzip kärbib õpetajate jms töötajate palku.Antud olukorras oli see parim lahendus :D

Vaata postitust

Oi-oi, mulle iseenesest ei ole loosung "viie rikkama riigi hulka 15 aastaga" vastukarva, aga olukorras, kus hää pääminister väidab, et ta mitu aastat tagasi hoiatas meid suurte koleduste eest, aga näete.. loll rahvas ikka tegi vastupidi, siis mul justkui on nagu õigus etteheiteid teha?

Tsitaat

2. juunil 2005 valitsuse pressikonverentsil ütlesin järgmist (see lõik on sõna-sõnalt võetud stenogrammist): „Mitte keegi ei juhi tähelepanu sellele, et meie eraisikute laenud on väga hoogsalt kasvanud ja et see hoogne laenukoormuse kasv erasektoris on inflatsiooni oluliselt mõjutav.
Me peaksime oma võimalusi hindama reaalsemalt ja ma pean väga oluliseks seda, et ka valitsus ja Eesti Pank kutsuksid inimesi üles mõistlikule tarbimisele ja laenukoormuse väga ettevaatlikule suurendamisele. Ma ei taha kurja kuulutada, kuid on täiesti ilmselge, et nii nagu tekivad börsikrahhid, nii tekivad ka kinnisvarakrahhid. Võimalust, et kinnisvarakriisi ei tulegi, vabaturumajanduse tingimustes ei eksisteeri. See kriis tuleb kindlasti. Need, kes arvavad, et kinnisvarahinnad võivad ainult kasvada, on valel teel. Headel aegadel – aga praegu on kindlasti head ajad, majandus kasvab 6 % - tuleb mõelda ka sellele, et kunagi saabuvad halvemad ajad.”

Aasta oli siis, ma kordan, 2005.
Kuidas reageeris sellele arvamusele ajakirjandus?

http://www.valitsus.ee/?id=8938

Ma ei tea, võib-olla on tõesti "demokraatia Eesti moodi" liigkeeruline otsuseid tegemaks ja Hitler omal ajal ei pidanud bürokraatia ja muu seesugusega tegelema, aga ma kahtlen, et see päris nii on.. ikka saanuks kuidagi sahkerdada või jäi see millegi muu taha? Soovimatus?

// Ma muidugi ei taha sellega nüüd täit hinnangut anda, sest selleks, et uurida kõiki valitsuse tehtuid otsuseid ja sellele järgnenuid tagajärgi jne kuluks terve eluaeg

// Elu Eestis ei ole katastroofiline, samas ma ei usu ka täiuslikkuse saavutamisse, aga palju on veel ära teha, et me täiuslikkuse piirini jõuaksime.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Siis tee kogu maailmale, me pole ainukesed, kel UNzipi sugune pääminster on :D
Tee etteheiteid, mine riigikokku ja hakka pasundama.Tahaks näha, kui palju nad sinu arvamust kuulda võtavad.Valitakse ikka erakond, kellega sul on ühised huvid ja ootused - näed kui palju eestlastest tahaks elada nende 5 riigi seas euroopas.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
skt ei näita jah
aga inimarengu indeks(seal sees ka skt) on meil VÄGA kõrge võrreldes maailma enamusega. Te võite jah vinguda oma masu jms. Aga see on ARENENUD riigi mure. Umbes 70% maailmast on sitemal elujärjel kui meie siin. nii et pole väga mõtet vinguda .
vakatsaka

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
Sõitsin Saksamaale õppima kuna Eesti kõrgharidusega ei saa välismaal korralikku palka ning Eestis seda niikuinii ei saa. Lisaks ei olnud mul mitte kui mingit soovi maksta ühe semestri eest min. 14 000, et hiljem passida Eestis ning saada kordades väiksem palk kui välismaal. Olen juba poolteist kuud elanud siin ning võin võrreldes öelda, et Eesti elukvaliteet on madal.

Muutis sokC, 20 november 2009 - 22:38.

Postitas pildi

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

sokC, 20 nov 2009, 22:35, kirjutas:

Sõitsin Saksamaale õppima kuna Eesti kõrgharidusega ei saa välismaal korralikku palka ning Eestis seda niikuini ei saa. Lisaks ei olnud mul mitte kui mingit soovi maksta ühe semestri eest min. 14 000, et hiljem passida Eestis ning saada kordades väiksem palk kui välismaal. Olen juba poolteist kuud elanud siin ning võin võrreldes öelda, et Eesti elukvaliteet on madal.

Vaata postitust

Palka saad sa nkn rohkem, aga elamiskulud on ju kah (mitte küll selle võrra, aga siiski) suuremad...

Ma ei tea, ma ei taha siin kliima tõttu olla ning tuleviku garanteerimiseks on ütlemata vähe võimalusi (pärisriikidega võrreldes), aga eks aeg näitab, kas ma lähen või jään.

Kala²

Liige

• liige
  • Liitus:28 juuni 2008

WhatAPervert, 20 nov 2009, 18:49, kirjutas:

no ma arvan, et lõunamaades oleks parem, kuna päikest on rohkem jne ning inimesed on kõvasti rõõmsamad, lõbusamad ja sotsiaalsemad kui siin..

Vaata postitust

Kusjuures, pidigi nii olema.
Üks tuttav tuli USA-st siia ja rääkis et seal kõik tänaval naeratavad kui vaatad otsa.
tuli Eestisse, vaatas keegi ei naerata, suht imelikuks pidas.
Tehka vahet ikka Maakatel ja Joodikutel, please.
Postitas pildi

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Kassu, 20 nov 2009, 22:40, kirjutas:

Palka saad sa nkn rohkem, aga elamiskulud on ju kah (mitte küll selle võrra, aga siiski) suuremad...
Ma ei tea, ma ei taha siin kliima tõttu olla ning tuleviku garanteerimiseks on ütlemata vähe võimalusi (pärisriikidega võrreldes), aga eks aeg näitab, kas ma lähen või jään.

Vaata postitust

Erinevus palkade vahel on nii suur, et sa seda elamiskulude erinevust ei märkagi. Ja Saksamaal ei ole need elamiskulud üldsegi nii palju suuremad kui Eestis.

Postitas pildi

DEAD BANG!

granaat

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
mina olen oma elu ja elukvaliteediga rahul
aga eestis elada on küll natuke rott, mõttetu riik, mõttetu kliima

Muutis DEAD BANG!, 21 november 2009 - 12:56.

Posted Image

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat