Hüppa postitusele

Change

Illuminati

Sellel teemal on 412 vastust

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees
Tegelikult pole Eesti üldse suurtes võlgades. Euroliidu toetuseid ei küsi meilt ka keegi tagasi.

1-2....

inward

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2005
Vaatasin kah lõppude lõpuks selle Zeitgeisti ära, päris huvitav oli hoolimata paljude inimeste vastakatest arvamustest. Eks nemad tõestavad seda, mida nemad usuvad, kui vastupidise efektiga dok oleks siis tunduks võibolla, et teistel on õigus. Tõde on suhteline. Tänapäeval raske midagi üldse täieliku tõepähe võtta (kuigi ma kalduks isegi uskuma Zeitgeisti enamus teemasi). Aga jah, naljakas tõesti, mis siin maailmas toimub....

Muutis Crouch, 10 mai 2010 - 21:48.

Hypno

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuni 2006

Crouch, 10 mai 2010, 22:48, kirjutas:

Tänapäeval raske midagi üldse täieliku tõepähe võtta  (kuigi ma kalduks isegi uskuma Zeitgeisti enamus teemasi).

Vaata postitust

http://conspiracysci...cles/zeitgeist/

Vägagi põhjalik veebileht mis (muuhulgas) debunkib suht kogu Zeitgeisti filmi (vasakul on menüü). Zeitgeist on üks suur hunnik valesid ja kontekstitst väljas (kui hästi läheb) tsitaate.

Külaline_kustutamisele-08062011_*

• külalised
  • Liitus:--
heihei, kas keegi teab mõnda head NWO dokumentaali, filmi.. mind viimaselajal väga huvitab see asi. just mingi selline film, kus on fakte toodud jms. any1?

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

pole otseselt NWO, a 10 osaline filmo illuminatist ja muusikatööstusest

The Illuminated seriaal, jällegi Illuminati teemadel

Ega's midagi, hea et sedagi.

K

Liige

• liige

mervin, 14 okt 2010, 15:50, kirjutas:

heihei, kas keegi teab mõnda head NWO dokumentaali, filmi.. mind viimaselajal väga huvitab see asi. just mingi selline film, kus on fakte toodud jms. any1?

Vaata postitust

Mingeid "fakte" pole, säästa oma aega ja mõistust ja tee midagi muud..

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

K, 14 okt 2010, 18:00, kirjutas:

Mingeid "fakte" pole, säästa oma aega ja mõistust ja tee midagi muud..

Vaata postitust

Võta raamat Daivid Icke "Matrixi lapsed" seal on ühtteist kirjas.

Lisaks kirjutab illuminaatidest veidi rohkem ka raamatus "Skorpioni märgi all"
Bend if you must, but never brake!

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006
Kui ma vaatan filme Da Vinci Code, Angels&Demons, National treasure 2 osa. Ja nüüd vaatan zeitgeisti ja mis iganes yt-st conspiracy asju. Tekib küsimus, et mida uskuda. Filmis illuminaadid ja vabamüürlased kaitsevad midagi, mitte ei võta maailma üle. Nüüd aga mingid conspiracy jutud üleval ainult.
Tegelt tahaks teada, kas need filmid on nagu tõesemad kui conspiracy theory-d? Või midagi sellist.

Postitas pildi

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

Nightwolf, 15 okt 2010, 03:20, kirjutas:

Kui ma vaatan filme Da Vinci Code, Angels&Demons, National treasure 2 osa. Ja nüüd vaatan zeitgeisti ja mis iganes yt-st conspiracy asju. Tekib küsimus, et mida uskuda. Filmis illuminaadid ja vabamüürlased kaitsevad midagi, mitte ei võta maailma üle. Nüüd aga mingid conspiracy jutud üleval ainult.
Tegelt tahaks teada, kas need filmid on nagu tõesemad kui conspiracy theory-d? Või midagi sellist.

Vaata postitust

Teoreetiliselt, kui muusikatööstus on illuminaatide ning muu sura-mura käpa all, siis peaks filmitööstus seda ammugi olema. Loogilisi järeldusi tehes ma sügavalt kahtlen, et illuminaadid (isegi kui nad eksisteerivad) ning vabamüürlased oma enda tooteid müües end paljastaksid.
Hollywoodi filmidest sul nüüd küll pole mõtet mingisugust "tõde" otsida, pigem laiendad kõigest silmaringi. Sama lugu on ka youtube-iga - igasugused vandenõu videod antud teemal on kõigest teoreetilised, täpselt nagu ka minu postitus...omaette vaatevinkel.

Lisaks nüüd, kui oled Zeitgeisti ära vaadanud, siis pole vajalik kraanivett karta ning õhtuseid uudiseid vaatamata jätta.

K

Liige

• liige

Nightwolf, 15 okt 2010, 03:20, kirjutas:

Vaata postitust

2 minutit googlit ja sa leiaks lingi, kus kogu zeitgeisti film on lause-lause haaval juppideks võetud ja maatasa tehtud.

Have fun.

Xterra

Kuidas viljad, nõnda külvad.

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Ülisalajane, 15 okt 2010, 11:46, kirjutas:

Teoreetiliselt, kui muusikatööstus on illuminaatide ning muu sura-mura käpa all, siis peaks filmitööstus seda ammugi olema. Loogilisi järeldusi tehes ma sügavalt kahtlen, et illuminaadid (isegi kui nad eksisteerivad) ning vabamüürlased oma enda tooteid müües end paljastaksid.
Hollywoodi filmidest sul nüüd küll pole mõtet mingisugust "tõde" otsida, pigem laiendad kõigest silmaringi. Sama lugu on ka youtube-iga - igasugused vandenõu videod antud teemal on kõigest teoreetilised, täpselt nagu ka minu postitus...omaette vaatevinkel.

Lisaks nüüd, kui oled Zeitgeisti ära vaadanud, siis pole vajalik kraanivett karta ning õhtuseid uudiseid vaatamata jätta.

Vaata postitust

Äkki nad ikkagi müüvad oma "tooteid". -> Ma pakun, et maailmas on uskujaid ja vihkajaid võrdselt. (PS! Ma ei väida, et NWO, valgustatud ja muu sellega seonduv on olemas!!!!!!)
Kui pool rahvastikust seda ei usu siis annab/annaks see neile suurema eelise oma "toodete" müümise suhtes.
Üldiselt, kuna seda teemat ei saa lahata, sest pole kindlaid fakte, jääb NWO uskumine ikkagi teie endi valikuks.
Ei imesta kui ma asjatundjate käest kolki saan. Ärge näkku lööge pls.

Muutis Xterra, 15 oktoober 2010 - 19:07.

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005

Xterra, 15 okt 2010, 20:06, kirjutas:

Äkki nad ikkagi müüvad oma "tooteid". -> Ma pakun, et maailmas on uskujaid ja vihkajaid võrdselt. (PS! Ma ei väida, et NWO, valgustatud ja muu sellega seonduv on olemas!!!!!!)
Kui pool rahvastikust seda ei usu siis annab/annaks see neile suurema eelise oma "toodete" müümise suhtes.
Üldiselt, kuna seda teemat ei saa lahata, sest pole kindlaid fakte, jääb NWO uskumine ikkagi teie endi valikuks.
Ei imesta kui ma asjatundjate käest kolki saan. Ärge näkku lööge pls.

Vaata postitust

Midagi jäi siin nüüd segaseks. Sinu öeldu põhjal jääb mulje, et need kes illuminaate vihkavad, need ei tunnista nende olemasolu või pole kuulnudki. How come's that?

Pool Maailma rahvastikust ei usu illuminaate? Isegi umbkaudu väites, et kolm ja pool miljardit inimest maamunal teab illuminaatide teooriast, on tragikoomiline. Pigem ei ole pooltel inimestest haridust.
Ainuüksi juba Ameerika Ühendriikides ei oska 14% täiskasvanutest lugedagi, 3 miljardit inimest elavad ilma puhta joogiveeta (seega, mis ostmisest sa siin räägid?), miljardil Hiina Rahvavabariigi kodanikul puudub ühendus muu Maailmaga interneti vahendusel. Sama vähe kui eelmainitud, teab ka keskharidusega "average Joe", kes võitleb oma unetusega ning proovib töö kõrvalt aegagi leida. Selle võimsa faktipildumisega tahtsin lükata ümber su väite kolmest ja poolest miljardist inimesest, kes midagi sellest kuulnud on või lähemalt rääkida oskab. Ma kahtlen, kas selle "Illuminaadid on olemas - ei ole olemas!" teema üle diskusseerijate arv miljardinigi küündib - põhiliselt eurooplased ning põhja-ameeriklased.

Ise ei vaeva enda pead sellega, et peaksin neid eksisteerivateks.

muhemees

Vana Hea

• liige
illukate eesmärk pole end rahvale demonstreerida, neil käib mõõduvõtt jumalaga ;)

Xterra

• liige

Ülisalajane, 15 okt 2010, 21:33, kirjutas:

Midagi jäi siin nüüd segaseks. Sinu öeldu põhjal jääb mulje, et need kes illuminaate vihkavad, need ei tunnista nende olemasolu või pole kuulnudki. How come's that?

Pool Maailma rahvastikust ei usu illuminaate? Isegi umbkaudu väites, et kolm ja pool miljardit inimest maamunal teab illuminaatide teooriast, on tragikoomiline. Pigem ei ole pooltel inimestest haridust.
Ainuüksi juba Ameerika Ühendriikides ei oska 14% täiskasvanutest lugedagi, 3 miljardit inimest elavad ilma puhta joogiveeta (seega, mis ostmisest sa siin räägid?), miljardil Hiina Rahvavabariigi kodanikul puudub ühendus muu Maailmaga interneti vahendusel. Sama vähe kui eelmainitud, teab ka keskharidusega "average Joe", kes võitleb oma unetusega ning proovib töö kõrvalt aegagi leida. Selle võimsa faktipildumisega tahtsin lükata ümber su väite kolmest ja poolest miljardist inimesest, kes midagi sellest kuulnud on või lähemalt rääkida oskab. Ma kahtlen, kas selle "Illuminaadid on olemas - ei ole olemas!" teema üle diskusseerijate arv miljardinigi küündib - põhiliselt eurooplased ning põhja-ameeriklased.

Ise ei vaeva enda pead sellega, et peaksin neid eksisteerivateks.

Vaata postitust

My bad, oleksin pidanud täpsustama. Tegelikult mõtlesin inimesi kes teavad midagi illuminatidest.
Sinu esimese lõik läheb sinu endaga vastuollu, vihkajad just nimelt ei tunnista seda "jama".
Müügi all ei mõelnud ma seda, et keegi kuskil x saarel ostab AS Illuminati tooteid...kogu mu post põhines ju oletustel, ma ei saa aru mille peale sa nii käima lähed? Sa pillud oma fakte mu oletuste pihta :) how cool is that, huh? Inimestel ei pruugi haridust olla aga kas see takistab neid suhtlemast? Natuke mõtlemisainet...

Et seda uskuda ei pea ju ennast mitte millegagi vaevama. Uskumist või mitte mõjutavad suurel määral teadmised.

muhemees, 15 okt 2010, 21:52, kirjutas:

illukate eesmärk pole end rahvale demonstreerida, neil käib mõõduvõtt jumalaga ;)

Vaata postitust

Kas nad on endid juba demonstreerinud?
Ütle mulle, miks nad üritavad nö jumalast üle olla? Põhimõtteliselt tähendab jumalast üle olemine ka võimu inimeste üle. Kui isegi on mingi mõõduvõtt jumalaga siis sihtgrupp on ikka planeet Maa rahvas :D

Muutis Xterra, 16 oktoober 2010 - 00:44.

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006

Ülisalajane, 15 okt 2010, 11:46, kirjutas:

Hollywoodi filmidest sul nüüd küll pole mõtet mingisugust "tõde" otsida, pigem laiendad kõigest silmaringi.

Vaata postitust

Ma just mõtlesin tegelt seda, et filmis räägitakse ikkagi ju "tõtt" vms? Et kuidas ikka asi on/oli. Sest nendes filmides pole vandenõusi.
Ma loomulikult ei usu zeitgeisti ega midagi sellist, tahtsin lihtsalt kindel olla, et kui ma nüüd nendest filmidest õppisin mõne fakti vabamüürlaste ja illuminaatide kohta, siis ma tean, et see pole vale.

Postitas pildi

muhemees

Vana Hea

• liige

Xterra, 16 okt 2010, 01:37, kirjutas:

My bad, oleksin pidanud täpsustama. Tegelikult mõtlesin inimesi kes teavad midagi illuminatidest.
Sinu esimese lõik läheb sinu endaga vastuollu, vihkajad just nimelt ei tunnista seda "jama".
Müügi all ei mõelnud ma seda, et keegi kuskil x saarel ostab AS Illuminati tooteid...kogu mu post põhines ju oletustel, ma ei saa aru mille peale sa nii käima lähed? Sa pillud oma fakte mu oletuste pihta :) how cool is that, huh? Inimestel ei pruugi haridust olla aga kas see takistab neid suhtlemast? Natuke mõtlemisainet...

Et seda uskuda ei pea ju ennast mitte millegagi vaevama. Uskumist või mitte mõjutavad suurel määral teadmised.
Kas nad on endid juba demonstreerinud?
Ütle mulle, miks nad üritavad nö jumalast üle olla? Põhimõtteliselt tähendab jumalast üle olemine ka võimu inimeste üle. Kui isegi on mingi mõõduvõtt jumalaga siis sihtgrupp on ikka planeet Maa rahvas :D

Vaata postitust

demonstreerimise all pidasin ma silmas neid silmaga püramiide/kolmnurki igal pool jm sümboolikat. see pole mõeldud otseselt inimeste alateadlikuks kontrollimiseks, vaid need on märgid jumalale, et illukad on olemas ja nad veavad temaga vägikaigast.
ja jumalast tahavad nad üle olla, sest see teeks ju neist endist jumalad ja annaks piiramatu võimu. sellessuhtes on neil rahvast suht pohhui.

Xterra

• liige

muhemees, 16 okt 2010, 11:19, kirjutas:

demonstreerimise all pidasin ma silmas neid silmaga püramiide/kolmnurki igal pool jm sümboolikat. see pole mõeldud otseselt inimeste alateadlikuks kontrollimiseks, vaid need on märgid jumalale, et illukad on olemas ja nad veavad temaga vägikaigast.
ja jumalast tahavad nad üle olla, sest see teeks ju neist endist jumalad ja annaks piiramatu võimu. sellessuhtes on neil rahvast suht pohhui.

Vaata postitust

... mis toob teema jumalani. Kas kellelgi on aimu milline võim on jumalal? Mina küll ei tea :(
Ma kuni ei ole tõestust, et jumal olemas on, pole ka olemas illuminaate või siis on nende eesmärk olematu staatuse saavutamises(see on täielik bs ju :D )

See teema on üks paras dead end. Arutage mis te arutate aga keegi teist ei tea tõde mis teeb selle teema üksteisele ära panemiseks ja enda õigustamiseks.
Over and out.

muhemees

Vana Hea

• liige

Xterra, 16 okt 2010, 19:07, kirjutas:

... mis toob teema jumalani. Kas kellelgi on aimu milline võim on jumalal? Mina küll ei tea :(
Ma kuni ei ole tõestust, et jumal olemas on, pole ka olemas illuminaate või siis on nende eesmärk olematu staatuse saavutamises(see on täielik bs ju :D )

See teema on üks paras dead end. Arutage mis te arutate aga keegi teist ei tea tõde mis teeb selle teema üksteisele ära panemiseks ja enda õigustamiseks.
Over and out.

Vaata postitust

ühtset tõde polegi ju, sellepärast üldse arutlus tekkida saab...
nemad usuvad, et jumal on olemas, samuti kummardavad nad saatanat. kas neil on õigus? või on õigus sinul, kui sa väidad, et jumalat pole olemas? kes teab...
jumala võim on piiritu, vastasel korral pole tegemist jumalaga

Xterra

• liige
Jumala võim siin, seal ja kolmes kohas veel. Kust pagana kohast te neid Jumala fakte võtate, Wikipeediast? Kes kurat ütles, et see jumal üldse olemas on?

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
piibel väidab ju nii.
ärme ka koraani unusta..

10 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 10 külalist, 0 anonüümset kasutajat