L4hma, 27 apr 2010, 15:22, kirjutas:
Too välja need nimed, kes on juhtivad neuroloogid. Ning sooviks ka nende artikleid selle kohta
Naer. Teie just elate illusioonides ja pingetes, et keegi võimas seltskond juhib teid ja muretsete selle pärast. Mul on sügavalt pohhui nendest, kuna ma tean, mis otsuseid ma ise teen ja mida ma tahan oma elus saavutada.
sa ei kujuta ettegi, kui ilus mu elu on viimased 1,5 aastat olnud.
ainus koht kus ma NWOst ja inimkonna arengupeetusest mõtlen, ongi see foorum siin. ma ei pööra sellele tähelepanu, kuid ma tean kuhu triivitakse. see on otsing tõe järele. ma võtan kõike kui arvestatavat informatsiooni.. kui tükke, millega ma panen seda puzzlet kokku. ja miks ma siia kirjutan? ma tean, et kindlasti mõnda inimest huvitab see siin ning ta valib selle raja, mida mööda astuda ning uurida. kuna sind ümbritsev on alatihti su mõtete peegeldus, siis hakkab talle aina rohkem tõendeid näkku tulema. ta hakkab neid avastama ja nägema. ta saavutab tõelise vabaduse ning see teeb ta rõõmsaks. selle kuradi pärast ma siia kirjutan.
ma olin varem ego täis tatt, kes tahtis et kogu inimkond sureks kuna mul ei olnud sõpru. ja see, et mul ei olnud sõpru ega tuttavaid oli mu enda süü. peale seda kui ma kogu selle informatsiooni ja tee enda jaoks avastasin, on need asjad väga põhjalikult muutunud. mu süda avanes ja ma leidsin enda. hetkel on mul suurepärased sõbrad, piisavalt hea elujärg, minuga juhtub häid asju alatihti, ma tunnen oma head suhet loodusega. mida mul veel vaja on? sa kindlasti vastad mateeriat.. raha, tööd, autot, ilusat maja ja muud ila. indoktrineeritud arvamus.
aga autoriteedid? ma ei saa aru.. mis peegleid mõned inimesed kasutavad, et nad ei suuda näha maailma balansseerimata korraldust. AUTORITEEDID???? öelge mulle üks kuradi põhjus, miks ma peaksin neid inimesi kuulama? me oleme kõik lõpmatuse ja kõiksuse ees võrdsed niiet mis põhjustel kuulutavad nemad meist endit paremaks? see süsteem on nii katki, et tahaks oksendada..
"Vabadus on kõigi täiskasvanud meeste ja naiste absoluutne õigus mitte otsida kelleltki oma tegemistele luba, välja arvatud omaenese südametunnistuse otsused ja omaenese mõistus, tugineda oma tegemistes ainult iseenda tahtele ja järelikult ka vastutada kõigepealt just nende ees, järgmiseks ühiskonna ees, kuhu kuulutakse, kuid ainult niivõrd, kuivõrd need annavad oma vabanõusoleku millelegi sellisele alluda"
Mihhail Bakunin, "Revolutsiooni katekismus", 1865
"no one is more hopelessly slaved, than those who falsely believe they're free"
J.W.Goethe
// kiiruga leitud artikkel ka ja puha.
http://www.mindpowernews.com/079.htm
Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 14:46.