Hüppa postitusele

Change

Illuminati

Sellel teemal on 412 vastust

katolik preestrimees

Liige

• liige
  • Liitus:15 apr 2010
  • Sugu:mees
poppmuusika on kindlasti mõjutatud eliidi poolt. Lady Gagad, Justin Bieberid, Usher, Akon ja muud vennad. eliidile kuuluvad ju keskpangad.. rahamuret ei ole mitte kunagi. ja miks ei või siiski eksisteerida selline olukord, kus nad ise tekitavad menu ostes neid albumeid? aga ma usun siiralt, et eestimaine muusika on tsensuurita praegusel ajal.. veneajal üritati seda ju siiski kontrollida.. ettemängimised, esinemisload jne. (diktatuuriaeg oli lihtsalt väike katse.. tulevik oleks ideaalis sarnane)

see on iseenesest muidugi "ÄKKI ON NII" maailm.

aga kassu ja muud tüübid kes siin jõhkralt heitida püüavad.. kui teil midagi tarka ei ole öelda, siis läheb tagasi kotti, kobra. elage oma illusioonides, pingetes ja muredes. ma saan teiesugustest inimestest kasu, sest ma õpin teie pealt kuidas olla parem inimene. ma lugesin su postitusi ka, kassu. jätab mulje nagu sa oleksid eriti lukus inimene ja su ego lihtsalt keeldub aktsepteerimast seda.. ise lõpetab gümnaasiumi ja puha. no pls.

muuseas neuroloogid väidavad, et 95% inimeste tegevustest kontrollib alateadvus :) ja seda väidavad juhtivad neuroloogid. na'miin?

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 14:19.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

katolik preestrimees, 27 apr 2010, 15:12, kirjutas:

muuseas neuroloogid väidavad, et 95% inimeste tegevustest kontrollib alateadvus :) ja seda väidavad juhtivad neuroloogid. na'miin?

Vaata postitust

Too välja need nimed, kes on juhtivad neuroloogid. Ning sooviks ka nende artikleid selle kohta

Tsitaat

elage oma illusioonides, pingetes ja muredes

Naer. Teie just elate illusioonides ja pingetes, et keegi võimas seltskond juhib teid ja muretsete selle pärast. Mul on sügavalt pohhui nendest, kuna ma tean, mis otsuseid ma ise teen ja mida ma tahan oma elus saavutada.

katolik preestrimees

Liige

• liige

L4hma, 27 apr 2010, 15:22, kirjutas:

Too välja need nimed, kes on juhtivad neuroloogid. Ning sooviks ka nende artikleid selle kohta
Naer. Teie just elate illusioonides ja pingetes, et keegi võimas seltskond juhib teid ja muretsete selle pärast. Mul on sügavalt pohhui nendest, kuna ma tean, mis otsuseid ma ise teen ja mida ma tahan oma elus saavutada.

Vaata postitust

sa ei kujuta ettegi, kui ilus mu elu on viimased 1,5 aastat olnud.

ainus koht kus ma NWOst ja inimkonna arengupeetusest mõtlen, ongi see foorum siin. ma ei pööra sellele tähelepanu, kuid ma tean kuhu triivitakse. see on otsing tõe järele. ma võtan kõike kui arvestatavat informatsiooni.. kui tükke, millega ma panen seda puzzlet kokku. ja miks ma siia kirjutan? ma tean, et kindlasti mõnda inimest huvitab see siin ning ta valib selle raja, mida mööda astuda ning uurida. kuna sind ümbritsev on alatihti su mõtete peegeldus, siis hakkab talle aina rohkem tõendeid näkku tulema. ta hakkab neid avastama ja nägema. ta saavutab tõelise vabaduse ning see teeb ta rõõmsaks. selle kuradi pärast ma siia kirjutan.

ma olin varem ego täis tatt, kes tahtis et kogu inimkond sureks kuna mul ei olnud sõpru. ja see, et mul ei olnud sõpru ega tuttavaid oli mu enda süü. peale seda kui ma kogu selle informatsiooni ja tee enda jaoks avastasin, on need asjad väga põhjalikult muutunud. mu süda avanes ja ma leidsin enda. hetkel on mul suurepärased sõbrad, piisavalt hea elujärg, minuga juhtub häid asju alatihti, ma tunnen oma head suhet loodusega. mida mul veel vaja on? sa kindlasti vastad mateeriat.. raha, tööd, autot, ilusat maja ja muud ila. indoktrineeritud arvamus.

aga autoriteedid? ma ei saa aru.. mis peegleid mõned inimesed kasutavad, et nad ei suuda näha maailma balansseerimata korraldust. AUTORITEEDID???? öelge mulle üks kuradi põhjus, miks ma peaksin neid inimesi kuulama? me oleme kõik lõpmatuse ja kõiksuse ees võrdsed niiet mis põhjustel kuulutavad nemad meist endit paremaks? see süsteem on nii katki, et tahaks oksendada..

"Vabadus on kõigi täiskasvanud meeste ja naiste absoluutne õigus mitte otsida kelleltki oma tegemistele luba, välja arvatud omaenese südametunnistuse otsused ja omaenese mõistus, tugineda oma tegemistes ainult iseenda tahtele ja järelikult ka vastutada kõigepealt just nende ees, järgmiseks ühiskonna ees, kuhu kuulutakse, kuid ainult niivõrd, kuivõrd need annavad oma vabanõusoleku millelegi sellisele alluda"
Mihhail Bakunin, "Revolutsiooni katekismus", 1865

"no one is more hopelessly slaved, than those who falsely believe they're free"
J.W.Goethe

// kiiruga leitud artikkel ka ja puha.
http://www.mindpowernews.com/079.htm

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 14:46.

L4hma

Freelancer

• liige
Ma küsisin sult tõestust su väitele, sa hakkad mulle Bakuninist jahuma. (muide ma olen Bakuniniga vägagi kursis).

ei oskagi su posti kommenteerida.

mindpowernews.com on muidugi mingite juhtivate teadlaste arvamus...

Muutis L4hma, 27 aprill 2010 - 14:50.

katolik preestrimees

Liige

• liige
oh ei. see oli pigem esimene ettejuhtuv artikkel, seda alateemat olen ma sirvinuid kuid tagasi. :)

iseenesest. kas arvestatav informatsioon on sinu jaoks ainult SL Õhtuleht, Kroonika, mingid jõhkrad ülikoolid ja asjad? see mindpowernewsi rõhumine automaatselt näitas natukene sinu mõjutatud mõtteviisi.. sa usud ainult ARVESTATAVAID allikaid, mida ÜHISKONNA AUTORITEET sulle on soovitanud ning KINNITAB, et see on tõsi.. naljakas. tegelikult ju on nii, eks?

sa ei tutvugi minu allikatega, sest sul on eelarvamus olemas.. ja sa ei annagi sellele mitte kunagi võimalust. sa vaatled vaid ühte tahku mul on tunne.

"There are 6.6 billion human beings on Earth, yet there are only a handful of truth seekers. There are literally trillions of websites on the Internet, yet there are only a handful of truth websites. Consumers spend trillions of dollars each year, yet almost no money is spent on truth-seeking. There are billions of songs on Earth, yet there are only a handful of songs about the truth. There are billions of books on Earth, yet there are only a handful of books about the truth. There are millions of videos on YouTube.com, yet there are only a handful of videos about the truth. There are millions of shows on T.V., yet there are practically no shows about the truth. There are millions of job titles and careers on Earth, yet there is no "truth seeker" job title or career. There are 1,440 minutes in a day, yet most people do not have enough time to seek the truth. "

teadus on religioon, kus usutegelased kehastuvad valgete kitlitega härradeks :D

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 14:56.

L4hma

Freelancer

• liige

katolik preestrimees, 27 apr 2010, 15:53, kirjutas:

oh ei. see oli pigem esimene ettejuhtuv artikkel, seda alateemat olen ma sirvinuid kuid tagasi. :)

iseenesest. kas arvestatav informatsioon on sinu jaoks ainult SL Õhtuleht, Kroonika, mingid jõhkrad ülikoolid ja asjad? see mindpowernewsi rõhumine automaatselt näitas natukene sinu mõjutatud mõtteviisi.. sa usud ainult ARVESTATAVAID allikaid, mida ÜHISKONNA AUTORITEET sulle on soovitanud ning KINNITAB, et see on tõsi.. naljakas. tegelikult ju on nii, eks?

sa ei tutvugi minu allikatega, sest sul on eelarvamus olemas.. ja sa ei annagi sellele mitte kunagi võimalust. sa vaatled vaid ühte tahku mul on tunne.

Vaata postitust

Sa saad valesti aru. Lähme minu esialgse posti juurde tagasi. Ma palusin tuua sul välja need nimed, kes on sinu arust juhtivad teadlased ( ehk siis üle maailma tunnustatud?) ja artiklid, mille nad on kirjutanud, kus nad on seda 95% mambo-jambot rääkinud.

Üsna lahmivad ning emotsionaalsed on su kirjatükid. Kuidas sa saad kõrvutada Õhtulehe ja Kroonika mingi ´jõhkra´ ülikooliga?

a see mindpowersnews värk. Tõesti see pani kahtlema, kui kohe su 95% teooria all on juttu, et teadlased saavad inimeste mõtteid lugeda.

Ja minu mõjutamisest on veidi silmakirjalik rääkida, kui sa ise toonitasid ka "juhtivaid" teadlasi. naljakas, tegelikult ju on nii, eks?

katolik preestrimees

Liige

• liige
sa norid tähti ühe minu poolt välja toodud fakti kallal, mida mul hetkel ei ole võimalik tõestada. /clap, matey! päris võimas!

ma olen samuti vaadelnud neid asju nii sinu vaatenurgast kui ka enamikest muudest. minu puhul on tegu üsnagi infoagara inimesega. ma olen vaadanud päris palju dokke, lugenud artikleid ja raamatuid ning suhelnud ja mõelnud.

ja üleüldse ma ei saa aru mida sa võitled? üks härra on toonud huvitavaid näiteid hetkesituatsiooni kohta, nimelt on inimkond on lambakari. üks juhtoinas ees (autoriteedid või TEADLASED) ja 100 tema järel. kasvõi otse kuristikku oma sissepoogitud dogmadega. või Maa on muutunud globaalseks alcatraziks, kus inimkond on vangis. kui üks inimene avastab võtme välja saamiseks, tõmbavad tuhanded teda tagasi, ET ASI OLEKS VÕRDNE. nemad on ju iseenda vangid.. järelikult pead sina ka olema! muidu on ju ebaaus.

a kuna su kanalid on nii lukku keeratud, siis sa ilmselt jäädki vastu vaidlema ja ma leian, et meie konversatsioonil ei ole mõtet. mul ei ole vaja sulle mitte midagi tõestada. ookeani kohal lendav lind ei näe ookeani põhjas toimuvat. pööra see näide vaid parabooli ja saad hetkelise olukorra, kujuta veitsa püramiidi ka ette ja voh.

mul on lõpmatult materjali ja fakte mida ma võiksin loopida, aga ma ei näe põhjust oma energiat raisata inimestele, kes ei taha kuulata. ela oma elu ilusti edasi. lõpeta ülikool, mine tööle. vahepeal stressa veits. programmeeri oma lapsed ära. nühi ühiskonna heaks tööd teda ja puhka rahus

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
—Arthur Schopenhauer (German philosopher, 1788-1860)

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 15:14.

L4hma

Freelancer

• liige

katolik preestrimees, 27 apr 2010, 16:10, kirjutas:

a kuna su kanalid on nii lukku keeratud, siis sa ilmselt jäädki vastu vaidlema ja ma leian, et meie konversatsioonil ei ole mõtet. mul ei ole vaja sulle mitte midagi tõestada. ookeani kohal lendav lind ei näe ookeani põhjas toimuvat. pööra see näide vaid parabooli ja saad hetkelise olukorra, kujuta veitsa püramiidi ka ette ja voh.

mul on lõpmatult materjali ja fakte mida ma võiksin loopida, aga ma ei näe põhjust oma energiat raisata inimestele, kes ei taha kuulata. ela oma elu ilusti edasi. lõpeta ülikool, mine tööle. vahepeal stressa veits. programmeeri oma lapsed ära. nühi ühiskonna heaks tööd teda ja puhka rahus

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
                                 —Arthur Schopenhauer (German philosopher, 1788-1860)

Vaata postitust

Kes keeras mu kanalid lukku? Ma ise? See oleks lahe.

Sellest boldiga tehtud osast ma ei saanud aru :). Ehk parafraseerid?

Jaa selle minu elu kohta. Täpselt nii ma teengi. Kuidas sinu elu välja näeks, oo valgustatud? Ei lõpeta ülikoooli, ei tööta, ei stressa, ei programmeeri lapsi, ei nühi ühiskonna heaks tööd teha, ei puhka rahus?

/ ehe, ei ma ei solvunud :D. A olgu, sain su ideest nüüd aru jah enamvähem, kuigi ei jaga seda arvamust kuidagi.

Muutis L4hma, 27 aprill 2010 - 15:32.

katolik preestrimees

Liige

• liige
su kanalid on lukku keeranud kogu see ühiskond, mis sitta loobib. varieeruvad süsteemid. meedia, kool jne. nimisõnu on üsnagi lõpmatu kogus, mida siia kirjutada.

aga parafraseerimine.. ahsoo. see näide peaks töötama siiski ka mõlemat pidi. niisiis kujuta ette inimkonda elavas ookeani põhjas, kuhu valgus ei jõua välja. ookeani kohal elab globaalne eliit, kes teavad TÕDE. inimesed ei küündi mitte kunagi sinna isegi vaatama, kuna nad lihtsalt ei näe seda.

aga minu elu.. kuidas iganes see ka ei läheks, ma naudin reisi. ma ei ela ühiskonna poolt seatud raamides ega hakka ka elama. a pane tähele, et see ei tee mind kriminaaliks ega pätiks. mu empaatiavõime ja inimarmastus on üsnagi kõrgel kohal.

ja täpsemalt, see ongi mu praeguse siin olemise eesmärk:

Carlos Barrios, who was trained as an Ajq'ij in the Maya tradition, has this to share in regards to 2012:

"Our planet can be renewed or ravaged. Now is the time to awaken and take action...The prophesized changes are going to happen, but our attitude and actions determine how harsh or mild they are.

"This is a crucially important moment for humanity and for earth. Each person is important. If you have incarnated into this era, you have spiritual work to do balancing the planet...The greatest wisdom is in simplicity. Love, respect, tolerance, sharing, gratitude, forgiveness. It's not complex or elaborate. The real knowledge is free. It's encoded in your DNA. All you need is within you. Great teachers have said that from the beginning. Find you heart, and you will find your way."

ilusat päeva sulle. a mulle tundub, et sa solvusid natukene.. või pettusid vähemalt. su "toonist" jäi selline "kõla". kokkuvõtvalt, mul ei ole absoluutselt mitte midagi su vastu, ükskõik mispidi sa oma elu ka ei elaks. mis iganes see ka poleks, see on sulle ette nähtud :) ka see, et ma siin sinuga vaidlen ja teksti loobin on ette nähtud. meile mõlemale uus kogemus ning kindlasti me mõlemad õppisime siit midagi. ma tänan sind :D

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 15:28.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

13th, 27 apr 2010, 15:07, kirjutas:

Inimese aju võtab vastu sõnumeid enese teadmata.. seda kutsutakse alateadvuseks. Oled kuulnud? Ma ei saa väita 100%, et inimese aju eraldab ka muusikasse peidetud tagurpidi sõnumeid. Osad muusikud teevad seda lihtsalt niisama, fännidele, mitte kellegi mõjutamiseks. See ei ole ka ei tea mis keeruline.

Paljud sümbolid ja sõnumid on lihtsalt selleks, et näidata oma võimu ja/või tekitada hirmu. Alateadlikult. Kui su alateadvus kuuleb koguaeg "Praise Satan! Praise Satan!" siis see mõjutab sind. Igat inimest erinevalt.

Kõige taga ei olegi kurjad inimesed. Kuid enamuse mida sa näed meedias on. Kurjad inimesed ei vali sulle sõpru ja vanemaid, kuid nad kontrollivad mis tuleb sinu telekast, mida sa näed tänavatel jne.

Vaata postitust

Lol. Tõsiselt, lol.

"Ma ei tea see "Praise Satan" midagi ikka teeb, muidu oleks mu totakas teooria tühi ju". Alateadvuse olemasolu (ma arvan, et te ei saa selle mõiste olemusestki aru) ei tõesta seda, et need "sõnumid" inimesele kuidagi mõjuks. See ei ole argument, mida te esitate.

Preestripoiss, ma tean küll sinusuguseid. See, kuidas sinu paranoiale ja hirmule ehitatud maailm minu omast vabam on jääb mulle mõistatuseks. Need "teadmised" ei ole olulised, need ei päästa sind milleski, samamoodi nagu nende puudumine mind kuidagi ei ohusta. Vabadus sõltub tajust ja vaatenurgast, kui sina enda vabaduse nimel taidlema pead, oled sa juba kaotanud...

Aga jah, mu ego on laes ja mind ei kõiguta mingite ärakamminud naljatilkade hüsteeritsemine, bläbläblä. Te ei tea ise ka, mida te usute. Jepjep, ma olen heiter, sest te ei suuda enda "ideoloogia" kaitseks midagi tervemõistuslikku öelda.

Muutis Kassu, 27 aprill 2010 - 16:28.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
Kassu ütles, mida mina mõtlen...
oletame, on olemas illuminati, on olemas kõik need krdi alateaduslikud sõnumid jne. Mis te teete selle teadmisega, kedagi ei koti, et sina nüüd tead. Sinu elus, ega teiste elus ei muutu midagi. Paratamatus ja pole mõtet enda pead vaevata...

Muutis olenmatu, 27 aprill 2010 - 16:30.

vakatsaka

XIII

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:24 dets 2009

Kassu, 27 apr 2010, 17:10, kirjutas:

Lol. Tõsiselt, lol.

"Ma ei tea see "Praise Satan" midagi ikka teeb, muidu oleks mu totakas teooria tühi ju". Alateadvuse olemasolu (ma arvan, et te ei saa selle mõiste olemusestki aru) ei tõesta seda, et need "sõnumid" inimesele kuidagi mõjuks. See ei ole argument, mida te esitate.

Preestripoiss, ma tean küll sinusuguseid. See, kuidas sinu paranoiale ja hirmule ehitatud maailm minu omast vabam on jääb mulle mõistatuseks. Need "teadmised" ei ole olulised, need ei päästa sind milleski, samamoodi nagu nende puudumine mind kuidagi ei ohusta. Vabadus sõltub tajust ja vaatenurgast, kui sina enda vabaduse nimel taidlema pead, oled sa juba kaotanud...

Aga jah, mu ego on laes ja mind ei kõiguta mingite ärakamminud naljatilkade hüsteeritsemine, bläbläblä. Te ei tea ise ka, mida te usute. Jepjep, ma olen heiter, sest te ei suuda enda "ideoloogia" kaitseks midagi tervemõistuslikku öelda.

Vaata postitust

Kuna ma ei ole milleski 100% kindel ja ei hakka tõestamiseks mingit uurimustööd tegema sulle siis olen ma ärakamminud hüsteeritsev naljatilk. Riiiight...

Täpselt samamoodi nagu preestrimees ei näe ma mitte mingit vajadust kellegile midagi tõestada. Asi on minu jaoks kinni rahas ja inimeste alla surumises. Mitte peidetud sõnumites ja salaorganisatsioonides.
Ma ei käi ringi higimull otsa ees ja kisa, et "APPI!! Illuminati tuleb mind nülgima, et minu hing varastada!".. Aga ma ei lange ka massilolluse ohvriks. Mul on enda arvamus ja see eristabki mind (meid) sinust (teist). Sinu maailmavaade on sulle vanemate ja kooli poolt pähe tuubitud. Minu maailmavaade on mind ümbritseva poolt välja kujunenud.

Peace.

L4hma

Freelancer

• liige

Tsitaat

Aga ma ei lange ka massilolluse ohvriks. Mul on enda arvamus ja see eristabki mind (meid) sinust (teist). Sinu maailmavaade on sulle vanemate ja kooli poolt pähe tuubitud. Minu maailmavaade on mind ümbritseva poolt välja kujunenud.

Millele tugined, et ütled, et ma langen massilolluse ohvriks. Sul on egoga vist veits probleeme.

Muutis L4hma, 27 aprill 2010 - 16:47.

K

Liige

• liige

13th, 27 apr 2010, 17:43, kirjutas:

Kuna ma ei ole milleski 100% kindel ja ei hakka tõestamiseks mingit uurimustööd tegema sulle siis olen ma ärakamminud hüsteeritsev naljatilk. Riiiight...

Vaata postitust

Sa oleks pidanud seal koolis vbl veidi kauem olema siis, kui sa sellest ka aru ei saanud, et ma pöördusin pärast sulle vastamist preestrihärra poole.
Kui minu "arvamus" on mulle kooli ja vanemate poolt pähe taotud, siis olen ma Louis XIII. Aga muidugi, sa ei saa midagi muud öelda, sest sinu "isandad" ei ole sulle andnud vastust inimeste jaoks, kes oskavad ISE mõelda (sina ei oska, ära valeta endale).

Seep see ongi, et te luusite ja nuusite oma hüsteerikute saitidel ning loete sealt midagi, mis peaks teid aitama vaidlustes "pööbliga". Kui aga keegi nagu mina või L4hma ette satume, siis on sitt kohe vedel, sest me oskame teie sõnamulinas valitsevat tühjust näha.

// Mängi lolli, jepp. Alustaks sellest, et alateadvus ei tööta nii, nagu te seda endale ette kujutate.
Siis liigume selle juurde, et te lähtute oma "arvamuse" esitamisel märkimisväärselt rohkem autoriteedist, kui meie.
Edasi, mis MÕTE nendel sõnumitel on, mida te meile pidevalt ette loobite? Mõni kiidab saatanat, mõni hoopis hoiatab (!?) illuminaatide eest (kas kõik polnudki nende käpa all?). ISEGI kui need kellegi mõtteid "mõjutaksid", mis pagana mõju see selline on üldse?
Kuidas sinu teadmised sind vabastavad? Kuidas nende puudumine mind piirab?
Kuidas saad sa kindel olla, et sinu pläma pole samamoodi nende illuminaatide poolt kujundatud (kui fantaasiasse laskuda...).
Jne jne jne...

Muutis Kassu, 27 aprill 2010 - 16:56.

katolik preestrimees

Liige

• liige
ja räägi mulle täpsemalt nendest aukudest? sorri, ma ei mõistnud. pole päris poirot siin..

// ahsoo. sa üritad mind paika panna vist? sul ei absoluutselt aimugi, mis mastaabis vend ma olen ja juba loobid arvamust minu kohta. ma usun, et ma tean eesti sisepoliitikast veidi rohkem kui sina, oma lähisugulaste tõttu. ma tean mis süsteemiga see töötab, usalda mind. lase end lõdvaks.

a mulle tundub faktina rohkem see, et teiesugused ignorantsed "õigluse paika panijad" üritavad spirituaalselt vabadele hingedele peale astuda. kuidas sa ei mõista, et see ongi see millele mina vähemalt rõhun. me oleme piiridest väljas, nagu kosmoselagi. ja muuseas eliit ja New World Order ei mängi siin üldsegi rolli. rolli mängivad ühiskonna raamid, mis tõkestavad ja seavad piire. zeitgeist oli sitt mainstream movie selles valdkonnas. kahjuks ilmselt ainus mida sa vaadata viitsisid.

ja üleüldse on sinusuguste tõttu on need piirid tõkestatud. piirid mis ei lase olla vabad. ja see on tegelikult fakt, mida iga silm näeb ja kõrv kuuleb. ma pean silmas seda, et eksisteerivad üldse mingisugused autoriteedid ja võim ei ole ju tegelikult rahva käes. väidad, et see ei ole nii? miks siis peaaegu, et kogu eesti rahvas röögib valitsusele sõimusõnu ja üritab selgeks teha et valitseb EBAÕIGLUS. miks peetakse ropendamist jubedaks asjaks? tegemist on ju sõnadega ning nendes roppuse leidmine on iga inimese mõistuse enda töö. sama on solvumisega mingite naljade või millegi peale. ja läbi kõige selle antakse tegelikult inimesele võimalus õppida ja paremaks saada. a eesti politsei võtab seda näiteks vaimse vägivallana ja paneb kasvõi vangi ja puha!

ja üleüldse. kas sa tõesti pead end autorideediks, kes on võimeline ütlema mis on vale või õige?:D sa ei ole. samuti ei ole mina ega ka keegi muu. a ma ei üritagi olla siin autoriteet, kes maailma juhatab. tegemist on lihtsalt topicuga, mis mulle huvi pakub ning ma tulin siia oma mõtteid ja arvamust avaldama. nüüd tulid sa peale astuma siia JÄLLE. panin tähele, et lubasid siin mingile tüübile varem lausa kätega selgeks teha asja :D :D :D

ja muide.. foorumipostitused on jube halb variant kuidas nendest asjadest arutleda. kui seda arutlemiseks saab kutsuda. võid oma kontakti jagada kui sul mulle midagi öelda on :)

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 17:12.

K

Liige

• liige
Nagu näha, ei vastanud sa (ootuspäraselt) ühelegi punktile. Sitt retoorika on sitt.

Sa oled diagnoositav keiss, mitte valgustatud geenius. Maailmavaade on puhas vastandumise tulemus (koolile, vanematele, you name it), liida juurde teadmishimu ja internet ning lahuta intelligentsus, paar võimsamat happetrippi ning olemas. Igaüks võib sulle ette sööta mida tahes ning sa imad selle endasse nagu käsn, peaasi, et see järgiks ette seatud vastandumise malli.

See, et sa vett mingi spirituaalse lögaga hägustad, tuleb mulle pigem kasuks, sest see illustreerib vägagi selgelt sinu mõttemaailmas valitsevat eklektilist (loe: loodusõnnetusele sarnanevat) segadust.

// Srsly, jätke see kool kõrvale, mul on lausa naljakas lugeda juba.

Muutis Kassu, 27 aprill 2010 - 17:18.

katolik preestrimees

Liige

• liige
a kas sinusugused amööbid ei tegutse koolis samamoodi? käsnaeffektis.

pluss ma ei ürita olla geenius ju. ma ei ürita olla sinust parem, tegelt ka. aga sa ei mõista seda. ma tean kes ma olen. ma tean kes sina oled, tuginedes su postitustele. ma ei mõista sind sellepärast hukka et sa ajad oma õiglust taga ja mul on täiesti ükskõik mida sa nendest asjadest arvad. ela oma elu nii nagu tahad, sa ei jää mulle ette. ja kusjuures, ei ole varem ka jäänud. saad sa aru, et mul on ükskõik?

mina olen leidnud enda jaoks tõe, mida ma olen otsinud ning ma arendan seda endas edasi.

lisaks ei ole sul mõtet väga mu intelligentsist jahuda.. foorumipostid väljendavad seda tõesti :) SARKASMIMÄRGID HI HI HI

mõtted on iseseisvad.

Muutis katolik preestrimees, 27 aprill 2010 - 17:18.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
heh, illuminaadid on nagu jumalad ja religioon ju rofl...vahet pole kas nad on olemas või mitte, teie elu ei muutu sellest karvavõrdki ;)

Ega's midagi, hea et sedagi.

simplicity

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2009
Kuidas siis meie elu ei muutu sellest? Kas su perel pole näiteks pangalaenu?

http://prison.planet.ee/majandus.html

See tekst peaks andma lühiülevaate, kuidas raha tänapäeval liigub.

Väike lisa ka samalt leheküljelt:

Raha on üks inimeste valitsemise põhi relv. Illuminaatide vereliinide ajalugu jälgides näeme selles pidevat inimestele olematu raha laenamist ja selle eest intresside nõudmist. Kui lähete panka ja laenate sealt raha, siis ei trükita ainsatki uut pangatähte ega vermita ühtki münti, ainsatki untsi väärismetalli ei nihutata tolli võrragi. Teie nimele lihtsalt trükitakse summa, mida ollakse nõus teile „laenama”. Nad on loonud „raha” mitte millestki ning see ei läinud neile midagi maksma. Ent samast hetkest hakkate maksma intresse selle „raha” eest, mida pole kunagi olnud ega tule ka tulevikus. Seda nimetatakse „krediidiks”. Illuminaadid, seesama jõud, mis lõi pangandussüsteemi ja kontrollib kõiki panku, kujundas ka poliitikasüsteemi ja hoiab kõiki peamisi valitsusi lõas. See on võimaldanud neil pankadel kehtestada seadused, mis lubavad välja laenata vähemalt, tõepoolest vähemalt, kümme korda rohkem raha, kui on deposiidil olemas. Tegelikult on see suhe veelgi suurem. Iga kord, kui panete mingisse panka oletame näiteks 100 krooni, annate sellele õiguse välja laenata 1000 krooni mida tegelikult pole. Niinimetatud kullakateta paberraha ja osareservi laenamine tähendavad, et pangad võivad õhust raha võtta alati, kui nad seda soovivad. Võlgade uputust, millega inimesed, ärimehed ja valitsused lakkamatult vaevlevad, põhjustab seesama õhust pärit „raha”. Isiklik võlg, rahvuslik võlg, Kolmanda Maailma võlg – ikka üks ja seesama. Ühtki neist pole tegelikult olemas, ainult numbrid arvutiekraanil. Mõtelge kannatustele, vaesusele ja surmale, mida need rusuvad võlad iga päev põhjustavad, ning ometi on need ainult numbrid, mille pangaametnik on kuvarile klõbistanud. Ei midagi muud. Kujutlege, missmoodi maailm intressivaba raha puhul muutuks. Teile öeldakse, et seda ei saa teha, sest just nõnda tahetakse teid uskuma panna. Muidugi saab. Nii president Kennedy kui ka president Lincoln alustasid intressivaba raha emiteerimisest. Mida muud oli neil kahel mehel ühist, et nad tapeti?

Muutis simplicity, 27 aprill 2010 - 19:39.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

simplicity, 27 apr 2010, 20:32, kirjutas:

Kuidas siis meie elu ei muutu sellest? Kas su perel pole näiteks pangalaenu?

http://prison.planet.ee/majandus.html 

See tekst peaks andma lühiülevaate, kuidas raha tänapäeval liigub.

Väike lisa ka samalt leheküljelt:

Raha on üks inimeste valitsemise põhi relv. Illuminaatide vereliinide ajalugu jälgides näeme selles pidevat inimestele olematu raha laenamist ja selle eest intresside nõudmist. Kui lähete panka ja laenate sealt raha, siis ei trükita ainsatki uut pangatähte ega vermita ühtki münti, ainsatki untsi väärismetalli ei nihutata tolli võrragi. Teie nimele lihtsalt trükitakse summa, mida ollakse nõus teile „laenama”. Nad on loonud „raha” mitte millestki ning see ei läinud neile midagi maksma. Ent samast hetkest hakkate maksma intresse selle „raha” eest, mida pole kunagi olnud ega tule ka tulevikus. Seda nimetatakse „krediidiks”. Illuminaadid, seesama jõud, mis lõi pangandussüsteemi ja kontrollib kõiki panku, kujundas ka poliitikasüsteemi ja hoiab kõiki peamisi valitsusi lõas. See on võimaldanud neil pankadel kehtestada seadused, mis lubavad välja laenata vähemalt, tõepoolest vähemalt, kümme korda rohkem raha, kui on deposiidil olemas. Tegelikult on see suhe veelgi suurem. Iga kord, kui panete mingisse panka oletame näiteks 100 krooni, annate sellele õiguse välja laenata 1000 krooni mida tegelikult pole. Niinimetatud kullakateta paberraha ja osareservi laenamine tähendavad, et pangad võivad õhust raha võtta alati, kui nad seda soovivad. Võlgade uputust, millega inimesed, ärimehed ja valitsused lakkamatult vaevlevad, põhjustab seesama õhust pärit „raha”. Isiklik võlg, rahvuslik võlg, Kolmanda Maailma võlg – ikka üks ja seesama. Ühtki neist pole tegelikult olemas, ainult numbrid arvutiekraanil. Mõtelge kannatustele, vaesusele ja surmale, mida need rusuvad võlad iga päev põhjustavad, ning ometi on need ainult numbrid, mille pangaametnik on kuvarile klõbistanud. Ei midagi muud. Kujutlege, missmoodi maailm intressivaba raha puhul muutuks. Teile öeldakse, et seda ei saa teha, sest just nõnda tahetakse teid uskuma panna. Muidugi saab. Nii president Kennedy kui ka president Lincoln alustasid intressivaba raha emiteerimisest. Mida muud oli neil kahel mehel ühist, et nad tapeti?

Vaata postitust

ei :eyebrows:
ma olen ka vaadanud zeitgeisti jms ning olen teadlik raha tegemise süsteemidest jne.
aga mis sellest, et 'illuminaadid' raha kontrollivad? kuidas muudab mu igapäevast elu teadmine, et iga kord, kui ma panka raha panen, saab pank õiguse uut raha välja laenata?

Muutis muhemees666, 27 aprill 2010 - 19:45.

Ega's midagi, hea et sedagi.

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat