Ise usun Illuminaatide olemasolusse, õigemini viimane aasta natuke lahtiste silmadega ringi vaatamist on mind sellesse uskuma pannund. Jah see backward message on võibolla tõesti veidi üle paisutatud kuid siiski. Vaadake natuke ringi ja te mõistate et seda mis tegelikult toimub alati rahvale ei räägita.
Kasvõi see kurikuulus majandus surutis, natukene siin vaadata ja kuulata ja tiba ridade vahelt lugeda siis jääb tõesti mulje nagu see surutis oleks tekitatudud, ma kahjuks ei mäleta kus ja milline poliitik seda ütles aga kõlas see umbes niiviisi " me ei arvanud et see nii kolossaalne tuleb". Minule isiklikult jäi sellest lausest mulje kui laps on tiba pättust teinud aga välja kukkus suur pahandus ja enda õigustuseks siis ütleb "aga ma kogematta". Ja vaatame nüüd neid otsuseid mida vastu võetakse. Kärbime õpetajate palkku, kärbime meditsiini pealt, samas ukrainas mis pole eestist väga kaugel möllab seagripp, ja esimesed haigestunud on juba eestsiki olemas. Küsimus tekib, et kes tahab eestis õpetaja olla kui iga poole aasta tagant su palkka kärbitaksse ja kui pole õpetajaid siis kes kannatab, eesti haridusüsteem. Sama asi on meditsiiniga. Samas ehitame muutuki igasugu keskusi ja asju millest rahval suht poogen on, toetame gruusiat ja ukrainat päris kolosaalsete summadega aga ise sipleme augus. Tekib küsimus kes tegu on lihtsalt meie valitsuse lolluse või hoopis mingite taktikaliste käikudega mida rahvale ei räägita.
Meedia on ka üks huvitav asi, peamine vahend millega rahvast kontrollida. Sest tüüpiline inimene usub peaaegu kõike mida talle uudistest räägitaksse, küsimus on selles kui palju sellest on tõde? Suve lõpus/sügise alguses juhtusin vaatama ühte meie krimisaadet kus arutleti kanepi legliseerimise üle ja kus üks "narkoteadlane" üritas seletada kui ohtlik kanep ikkagi on. Ma piltlikult naesin kõht kõveras selle saate ajal, hiljem aga mõtlema hakkates muutusin ma üsna nukkraks kuna mõistsin kuidas konkreetselt rahvale näkku valetatakse. Kõige idiootsem oli see kuidas see mees seletas et kaepist on võimalik ikkagi üledoos saada ja kuidas neil üks hoolealune kanepi üledoosis 2 ÖÖPÄEVA kontakti võimetu oli. Siin on 2 võimalust see tüüp kas tarvitas kanepit koos mingi muu ainega segamini või lihtsalt valetati. Tänapäevaks on tehtud kümneid uuringuid kanepi mõjust inimesele ja tulemus on ikka üks. Ta on ohutum kui alkohol ja õigesti tarbides isegi ohutum kui tubakas. Kui alkohol võib tekidada nii mentaalse kui füüsilise sõltuvuse siis kanep võib tekitada ainult mentaalse sõltuvuse. Uuritud on ka igasugu seoseid et kanep kui "gateway drug" ja need on isegi teadlase poolt ümberlükatud. Ometi kajastatakse meedias kanepit kui üliohtliku narkootikumi mis tekitab väga kiiresti sõltuvust. Kanepi puhul on veel äärmiselt huvitav see, et kui kanep on illegaalne siis tänapäeva paljud ravimid mis on vabalt kättesaadavad on valmistatud just kanepis sisalduvate ainete põhjal. Lõppu tsiteeriks veel koomik Kat Williamsi "I don't know why its illegal. Aspirine is perfectly legal, but if you take 13 of those motherfu**ers" its gonna be your last headache".
Kokkuvõttes tekib siis küsimus, miks on vaja rahvale niipalju valetada?
Mis religiooni puutub siis kirik oli keskajal peamine illuminaat. Tänapäevaks oleme me teaduslikult niipalju arenenud, et ausalt öeldes tunnen ma kaasa inimestele kes ikka veel kirikus käivad ja jumalat ja jeesust usuvad.
Edit//: tahtsin veel lisada, et paberite järgi on Eesti demokraatlik vabariik, kuid demokraatiast on meil asi kaugel.
Muutis Lord Halenro, 06 november 2009 - 19:17.
Being open minded does not mean believing in everything, it means being open to all possibilities.
Tõde, mis muudab inimesed vabaks, on enamasti just see osa tõest, mida inimesed eelistavad mitte kuulda.