Marrauskk, 3 okt 2009, 15:23, kirjutas:
Ma ei karda kah surma, mis nüüd?
Kuidas sinu "teadmised" sellest mikrokiibivärgist (oh wow, palju neid teooriaid olemas on?) sulle mingi eelise annaksid? Enamik neist teoreetikutest on ju üpris veendunud, et see kiibistamine saab lõpuks enam-vähem kohustuslikuks, kuidas mingi hüsteeriline "The boy who cried wolf" stiilis soigumine seda "plaani" kuidagi mõjutab?
Sa ei mõtle oma peaga. Sa sööd juba läbi mälutud saasta, mida arengupeetusega lapsed youtubes sulle ette söödavad ning kiidad takka ja palud uut portsu.
Kui sa tõesti oma hallollust rakendaksid, siis näeksid sa, et ISEGI juhul, kui see kõik tõsi on, ei mõjuta mingid videod youtubes kuidagi selle maailmavallutusplaani õnnestumist...
Sa ajad suust välja täiesti seosetuid mõttetusi. Mõtle oma mõtted läbi, enne kui kirjutad.
// Enne kui keegi endale midagi ette kujutama hakkab - see, et ma räägin siin hüpoteetilisest võimalusest ei tähenda kuidagi, et ma seda jama reaalselt usuksin.
/// Wait, aga tema mulle tohib?
Kui sa mu signast aru saaks, siis võib-olla mõistaksid sa, et ma ei suuda ühtegi sõna sinu jutust tõsiselt võtta. Hädine isiklik vimm ahoi.
Muutis Kassu, 03 oktoober 2009 - 14:53.