Poliitikute eesmärgiks on saada valituks või koguda veelgi rohkem populaarsust, miks mitte selle senaatori moodi käituda? Preagu ju on igasugused toredad programmid alates Occupyst kuni ulmefilmideni välja, õige aeg ju hakata jauhuma sellest, et võim on valede isikute käes ja tema teeb kõik paremaks, ma arvan, et kümned või isegi sajad tuhanded naiivsed inimesed võtavad ta jutu nüüd endale pähe. Seega on tegu väga edukalt politoloogiat tundva inimesega, ta kuulub valdavalt sinna gruppi, kus pole oluline mis ideoloogiat sa kannad vaid see, et sa valituks saaks. Eestis juhtus sama asi taasisesesvumise ajal kui kommunistid vahetasid oma nimed sotsdemokraatide või kellegi muu vastu, vana teed jätkates polnud võimalik mingit edu praktiliselt saavutada...
Tsitaat
Okei, Egiptus on teema mida jahutakse põhikoolis päris palju, kui mina aga väidan seda ,et muumiad kannavad endas suurt needust sest nende kehade hing on seal samas mumifitseeritud kehas vangis, mine ainult lase ta vabaks ja küsi tolle aja teadmiste ja tehnoloogiate kohta või saada kellelegi kallale kui sul oskusi on. Tolle aja inimesed usukusid valdavalt sellesse, et tuli vabastab inimhinge tema kehast peale surma, kangemad vennad nimetasid neid ümbritsevat maailma vaid meile peale surutud realismiks, mida valitseb kotkas ja mitte meie. Kõiki väljaspoolt tulevat taju kutsuti kotka emanatsioonideks ja nõidade ülesanne oli ennem oma vaimset surma süüdata kõik need emanatsioonid enda sees, lahkuda siit täielikus teadvuses ja vabalt valitud kohas, selle tulemuseks süttis inimkeha iseenesest põlema ja vabanes oma kehast. Kui ma säärast juttu peaksin koolis kirjutama, siis arvatavasti küsiks õpetaja, et kus on mu tõendid kotka emanatsioonide ja mumifitseeritud vangi kohta, seega tegu surnud ringiga, oli ta nagunii üsna igav ja kuiv osa minu jaoks, väga teadmiste poolest targemaks ei saanud, seega võiksid nad ümber vaadata, millest seal rääkida. Ma küisiksin tegelikult, et milleks peavad meil olema need kodanikuõpetused, inimeseõpetused ja suhtlemisõpetused, mis on kõik üsna samad ja mida serveeritakse erinevas kastmes läbi soolise võrdsuse ja demokraatia põhitõde ja kolmeastmelise kohtusüsteemi?
Aga vaataks õige läbi, mis siis maailmas sünnib, ma tahaks näiteks väga teada, miks II maailmasõja kaotajariikides on endiselt NATO väed, teatavasti on suured baasid Saksamaal, Türgis ja Jaapanis, ega ometi sellepärast et keegi ei karda, et samas kohas hakkab mingi jama pihta ja tõusevad natsionalistlikud liikumised nagu 20 sajandi alguses?
Miks ravimitööstus täistuuridel töötab? Eestis on asi veel üsna rahulik, aga üldine seis maailmas on päris null, inimesed on erinevates medikamentidest juba lapsest peale sõltuvuses, riigid maksavad ravimifirmadele ja kodanikele ravimid praktiliselt kinni, kui ma kunagi börsil tatsasin, siis oma hämmastuseks pidin tõdema, et farmaatsiatööstus oli üks kuradi kasumlik sektor ja lõppu sellel tulevat ei näi, sest inimesed pole tervemaks saanud, vastupidi, haigemaks on muutunud.
Miks toiduainetööstus pole kontrolli all? Valge surm tapab praktiliselt sama palju kui suitsetamine, toiduained on vähetoitvad, täis kunstlikke tööstusaineid ja rasva, mis muudavad need inimkonnale kahjulikuks, miks pole endiselt sellist asja kontrolli alla saadud, see seis on samuti üha halvenev olnud?
Miks juudid võivad levitada natsionaalsotsialistlikku vaimu, käia maailmas ringi ja tappa ühe jumala nimi huulil ilma et nad riiklikult ja individuaalselt karistada saaks, kummalisel kombel seisab nende perse taga lisaks USAle ka ÜRO, kuidas saab selline asi võimalik olla?
Miks maailmas pole endiselt karistatud kommuniste nende roimade ja hädade eest, miks varjatakse selgelt seda, et Hiinas toimus lihtne varade ülevõtmine ja valitsusametnikud ja väljavalitud said miljonärideks ja miljardärideks puhtalt sellega et mindi üle pooleldi turumajandusele ja ülejäänud lihttöölised peavad siiani rabama, et seda aktsiaseltsi seal üleval hoida?
Miks oli meil 50 kroonisel vabamüürlaste sümboolika? Mind tõepoolest huvitab, et millega see värk ära teeniti, et see sinna toppida ja kuidas see seltskond mõjutas Eesti iseseisvumist ning mis teeneid see upitaja selle eest sai?
Mina tean nendele küsimustele vastuseid, üldiselt on neid küsimusi veel, lihtsalt selleks, et te siin päris igasugust paska tootma ei hakkaks ja teeksite rohkem sisukamaid postitusi.