Postitatud 02 mai 2010 - 16:49
1-2....
Postitatud 10 mai 2010 - 21:48
Muutis Crouch, 10 mai 2010 - 21:48.
Postitatud 12 mai 2010 - 02:46
Crouch, 10 mai 2010, 22:48, kirjutas:
http://conspiracysci...cles/zeitgeist/
Vägagi põhjalik veebileht mis (muuhulgas) debunkib suht kogu Zeitgeisti filmi (vasakul on menüü). Zeitgeist on üks suur hunnik valesid ja kontekstitst väljas (kui hästi läheb) tsitaate.
Külaline_kustutamisele-08062011_*
Postitatud 14 oktoober 2010 - 14:50
Postitatud 14 oktoober 2010 - 14:59
pole otseselt NWO, a 10 osaline filmo illuminatist ja muusikatööstusest
The Illuminated seriaal, jällegi Illuminati teemadel
Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 14 oktoober 2010 - 17:00
mervin, 14 okt 2010, 15:50, kirjutas:
Postitatud 15 oktoober 2010 - 00:22
K, 14 okt 2010, 18:00, kirjutas:
Võta raamat Daivid Icke "Matrixi lapsed" seal on ühtteist kirjas.
Lisaks kirjutab illuminaatidest veidi rohkem ka raamatus "Skorpioni märgi all"
Postitatud 15 oktoober 2010 - 02:20
Tegelt tahaks teada, kas need filmid on nagu tõesemad kui conspiracy theory-d? Või midagi sellist.
Postitatud 15 oktoober 2010 - 10:46
Nightwolf, 15 okt 2010, 03:20, kirjutas:
Tegelt tahaks teada, kas need filmid on nagu tõesemad kui conspiracy theory-d? Või midagi sellist.
Teoreetiliselt, kui muusikatööstus on illuminaatide ning muu sura-mura käpa all, siis peaks filmitööstus seda ammugi olema. Loogilisi järeldusi tehes ma sügavalt kahtlen, et illuminaadid (isegi kui nad eksisteerivad) ning vabamüürlased oma enda tooteid müües end paljastaksid.
Hollywoodi filmidest sul nüüd küll pole mõtet mingisugust "tõde" otsida, pigem laiendad kõigest silmaringi. Sama lugu on ka youtube-iga - igasugused vandenõu videod antud teemal on kõigest teoreetilised, täpselt nagu ka minu postitus...omaette vaatevinkel.
Lisaks nüüd, kui oled Zeitgeisti ära vaadanud, siis pole vajalik kraanivett karta ning õhtuseid uudiseid vaatamata jätta.
Postitatud 15 oktoober 2010 - 13:42
Nightwolf, 15 okt 2010, 03:20, kirjutas:
Have fun.
Postitatud 15 oktoober 2010 - 19:06
Ülisalajane, 15 okt 2010, 11:46, kirjutas:
Hollywoodi filmidest sul nüüd küll pole mõtet mingisugust "tõde" otsida, pigem laiendad kõigest silmaringi. Sama lugu on ka youtube-iga - igasugused vandenõu videod antud teemal on kõigest teoreetilised, täpselt nagu ka minu postitus...omaette vaatevinkel.
Lisaks nüüd, kui oled Zeitgeisti ära vaadanud, siis pole vajalik kraanivett karta ning õhtuseid uudiseid vaatamata jätta.
Äkki nad ikkagi müüvad oma "tooteid". -> Ma pakun, et maailmas on uskujaid ja vihkajaid võrdselt. (PS! Ma ei väida, et NWO, valgustatud ja muu sellega seonduv on olemas!!!!!!)
Kui pool rahvastikust seda ei usu siis annab/annaks see neile suurema eelise oma "toodete" müümise suhtes.
Üldiselt, kuna seda teemat ei saa lahata, sest pole kindlaid fakte, jääb NWO uskumine ikkagi teie endi valikuks.
Ei imesta kui ma asjatundjate käest kolki saan. Ärge näkku lööge pls.
Muutis Xterra, 15 oktoober 2010 - 19:07.
Postitatud 15 oktoober 2010 - 20:33
Xterra, 15 okt 2010, 20:06, kirjutas:
Kui pool rahvastikust seda ei usu siis annab/annaks see neile suurema eelise oma "toodete" müümise suhtes.
Üldiselt, kuna seda teemat ei saa lahata, sest pole kindlaid fakte, jääb NWO uskumine ikkagi teie endi valikuks.
Ei imesta kui ma asjatundjate käest kolki saan. Ärge näkku lööge pls.
Midagi jäi siin nüüd segaseks. Sinu öeldu põhjal jääb mulje, et need kes illuminaate vihkavad, need ei tunnista nende olemasolu või pole kuulnudki. How come's that?
Pool Maailma rahvastikust ei usu illuminaate? Isegi umbkaudu väites, et kolm ja pool miljardit inimest maamunal teab illuminaatide teooriast, on tragikoomiline. Pigem ei ole pooltel inimestest haridust.
Ainuüksi juba Ameerika Ühendriikides ei oska 14% täiskasvanutest lugedagi, 3 miljardit inimest elavad ilma puhta joogiveeta (seega, mis ostmisest sa siin räägid?), miljardil Hiina Rahvavabariigi kodanikul puudub ühendus muu Maailmaga interneti vahendusel. Sama vähe kui eelmainitud, teab ka keskharidusega "average Joe", kes võitleb oma unetusega ning proovib töö kõrvalt aegagi leida. Selle võimsa faktipildumisega tahtsin lükata ümber su väite kolmest ja poolest miljardist inimesest, kes midagi sellest kuulnud on või lähemalt rääkida oskab. Ma kahtlen, kas selle "Illuminaadid on olemas - ei ole olemas!" teema üle diskusseerijate arv miljardinigi küündib - põhiliselt eurooplased ning põhja-ameeriklased.
Ise ei vaeva enda pead sellega, et peaksin neid eksisteerivateks.
Postitatud 15 oktoober 2010 - 20:52
Postitatud 16 oktoober 2010 - 00:37
Ülisalajane, 15 okt 2010, 21:33, kirjutas:
Pool Maailma rahvastikust ei usu illuminaate? Isegi umbkaudu väites, et kolm ja pool miljardit inimest maamunal teab illuminaatide teooriast, on tragikoomiline. Pigem ei ole pooltel inimestest haridust.
Ainuüksi juba Ameerika Ühendriikides ei oska 14% täiskasvanutest lugedagi, 3 miljardit inimest elavad ilma puhta joogiveeta (seega, mis ostmisest sa siin räägid?), miljardil Hiina Rahvavabariigi kodanikul puudub ühendus muu Maailmaga interneti vahendusel. Sama vähe kui eelmainitud, teab ka keskharidusega "average Joe", kes võitleb oma unetusega ning proovib töö kõrvalt aegagi leida. Selle võimsa faktipildumisega tahtsin lükata ümber su väite kolmest ja poolest miljardist inimesest, kes midagi sellest kuulnud on või lähemalt rääkida oskab. Ma kahtlen, kas selle "Illuminaadid on olemas - ei ole olemas!" teema üle diskusseerijate arv miljardinigi küündib - põhiliselt eurooplased ning põhja-ameeriklased.
Ise ei vaeva enda pead sellega, et peaksin neid eksisteerivateks.
My bad, oleksin pidanud täpsustama. Tegelikult mõtlesin inimesi kes teavad midagi illuminatidest.
Sinu esimese lõik läheb sinu endaga vastuollu, vihkajad just nimelt ei tunnista seda "jama".
Müügi all ei mõelnud ma seda, et keegi kuskil x saarel ostab AS Illuminati tooteid...kogu mu post põhines ju oletustel, ma ei saa aru mille peale sa nii käima lähed? Sa pillud oma fakte mu oletuste pihta how cool is that, huh? Inimestel ei pruugi haridust olla aga kas see takistab neid suhtlemast? Natuke mõtlemisainet...
Et seda uskuda ei pea ju ennast mitte millegagi vaevama. Uskumist või mitte mõjutavad suurel määral teadmised.
muhemees, 15 okt 2010, 21:52, kirjutas:
Kas nad on endid juba demonstreerinud?
Ütle mulle, miks nad üritavad nö jumalast üle olla? Põhimõtteliselt tähendab jumalast üle olemine ka võimu inimeste üle. Kui isegi on mingi mõõduvõtt jumalaga siis sihtgrupp on ikka planeet Maa rahvas
Muutis Xterra, 16 oktoober 2010 - 00:44.
Postitatud 16 oktoober 2010 - 09:18
Ülisalajane, 15 okt 2010, 11:46, kirjutas:
Ma just mõtlesin tegelt seda, et filmis räägitakse ikkagi ju "tõtt" vms? Et kuidas ikka asi on/oli. Sest nendes filmides pole vandenõusi.
Ma loomulikult ei usu zeitgeisti ega midagi sellist, tahtsin lihtsalt kindel olla, et kui ma nüüd nendest filmidest õppisin mõne fakti vabamüürlaste ja illuminaatide kohta, siis ma tean, et see pole vale.
Postitatud 16 oktoober 2010 - 10:19
Xterra, 16 okt 2010, 01:37, kirjutas:
Sinu esimese lõik läheb sinu endaga vastuollu, vihkajad just nimelt ei tunnista seda "jama".
Müügi all ei mõelnud ma seda, et keegi kuskil x saarel ostab AS Illuminati tooteid...kogu mu post põhines ju oletustel, ma ei saa aru mille peale sa nii käima lähed? Sa pillud oma fakte mu oletuste pihta how cool is that, huh? Inimestel ei pruugi haridust olla aga kas see takistab neid suhtlemast? Natuke mõtlemisainet...
Et seda uskuda ei pea ju ennast mitte millegagi vaevama. Uskumist või mitte mõjutavad suurel määral teadmised.
Kas nad on endid juba demonstreerinud?
Ütle mulle, miks nad üritavad nö jumalast üle olla? Põhimõtteliselt tähendab jumalast üle olemine ka võimu inimeste üle. Kui isegi on mingi mõõduvõtt jumalaga siis sihtgrupp on ikka planeet Maa rahvas
demonstreerimise all pidasin ma silmas neid silmaga püramiide/kolmnurki igal pool jm sümboolikat. see pole mõeldud otseselt inimeste alateadlikuks kontrollimiseks, vaid need on märgid jumalale, et illukad on olemas ja nad veavad temaga vägikaigast.
ja jumalast tahavad nad üle olla, sest see teeks ju neist endist jumalad ja annaks piiramatu võimu. sellessuhtes on neil rahvast suht pohhui.
Postitatud 16 oktoober 2010 - 18:07
muhemees, 16 okt 2010, 11:19, kirjutas:
ja jumalast tahavad nad üle olla, sest see teeks ju neist endist jumalad ja annaks piiramatu võimu. sellessuhtes on neil rahvast suht pohhui.
... mis toob teema jumalani. Kas kellelgi on aimu milline võim on jumalal? Mina küll ei tea
Ma kuni ei ole tõestust, et jumal olemas on, pole ka olemas illuminaate või siis on nende eesmärk olematu staatuse saavutamises(see on täielik bs ju )
See teema on üks paras dead end. Arutage mis te arutate aga keegi teist ei tea tõde mis teeb selle teema üksteisele ära panemiseks ja enda õigustamiseks.
Over and out.
Postitatud 16 oktoober 2010 - 18:31
Xterra, 16 okt 2010, 19:07, kirjutas:
Ma kuni ei ole tõestust, et jumal olemas on, pole ka olemas illuminaate või siis on nende eesmärk olematu staatuse saavutamises(see on täielik bs ju )
See teema on üks paras dead end. Arutage mis te arutate aga keegi teist ei tea tõde mis teeb selle teema üksteisele ära panemiseks ja enda õigustamiseks.
Over and out.
ühtset tõde polegi ju, sellepärast üldse arutlus tekkida saab...
nemad usuvad, et jumal on olemas, samuti kummardavad nad saatanat. kas neil on õigus? või on õigus sinul, kui sa väidad, et jumalat pole olemas? kes teab...
jumala võim on piiritu, vastasel korral pole tegemist jumalaga
Postitatud 17 oktoober 2010 - 21:03
Postitatud 17 oktoober 2010 - 21:32
ärme ka koraani unusta..
11 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat