Hüppa postitusele

Change

Illuminati

Sellel teemal on 412 vastust

simplicity

Liige

• liige
  • Liitus:11 sept 2009
  • Sugu:mees
Pank imeb raha ringlusest välja kui sa maksad intressi millegi eest mida pole. Igalpool maailmas jäävad inimesed kodutuks kuna pank võtab nende maja tagatisena ära. Eks loe, ma ei viitsi hakata seletama. Tahad öelda, et see ei muuda su elu, kui sa jääksid näiteks ühelhetkel ilma koduta. Ma ei oska öelda kas just illuminaadid on selle taga, aga panka ma ei usalda.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

simplicity, 27 apr 2010, 20:48, kirjutas:

Pank imeb raha ringlusest välja kui sa maksad intressi millegi eest mida pole. Igalpool maailmas jäävad inimesed kodutuks kuna pank võtab nende maja tagatisena ära. Eks loe, ma ei viitsi hakata seletama. Tahad öelda, et see ei muuda su elu, kui sa jääksid näiteks ühelhetkel ilma koduta. Ma ei oska öelda kas just illuminaadid on selle taga, aga panka ma ei usalda.

Vaata postitust

Olgu, panka sa ei usalda. Mis teed siis? Kogud raha sukasäärde? Kodude ära võtmine on pigem inimeste enda süü ja idiootsus kui panga viga. Nad ise ju kirjutavad sellisele lepingule alla, mis võimaldab neilt kodu ära võtta, kui nad oma kohustusi ei täida.

Muutis L4hma, 27 aprill 2010 - 19:52.

simplicity

Liige

• liige
Mis see sinu asi on kus ma oma raha hoian. Ma eelistaks ikka inimesi teadvustada, nagu turvaseksi puhul tehakse. Mõelda tuleb.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

simplicity, 27 apr 2010, 20:48, kirjutas:

Vaata postitust

miks ma peaks mingi hetk ilma koduta jääma, kui ma pole kellelegi midagi võlgu otseselt??
ja nahhui sa üldse mingit diskussiooni alustasid, kui sa pole isegi kindel, et illukad panku kontrollivad??

Ega's midagi, hea et sedagi.

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004

simplicity, 27 apr 2010, 20:53, kirjutas:

Mis see sinu asi on kus ma oma raha hoian. Ma eelistaks ikka inimesi teadvustada, nagu turvaseksi puhul tehakse. Mõelda tuleb.

Vaata postitust

Millele tuleb mõelda?:eyebrows: Sa ise ka aru saad, mida sa öelda tahad?

Ma arvan, et kui sul mingitki raha on, siis sa hoiad seda pangas. A foorumis on ikka lahe mingit deep-i pangavastast teksti ajada.

iga põhikooli lõpetanud inimene teab ju neid tõdesid pankadest, mida sina üritad siin välja tuua.

Muutis L4hma, 27 aprill 2010 - 19:57.

simplicity

Liige

• liige
Nahhui, ma tõin näite, mida sa tekitad diskussiooni.
Vahet pole ju kes kontrollib, süsteem on sama.

muhemees

Vana Hea

• liige

simplicity, 27 apr 2010, 20:55, kirjutas:

Nahhui, ma tõin näite, mida sa tekitad diskussiooni.
Vahet pole ju kes kontrollib, süsteem on sama.

Vaata postitust

yo dawg, see oligi mu point, et vahet pole, kes paska juhib, sinu elu sellest ei muutu

simplicity

Liige

• liige
Yo sulle ka dawg. Loe nüüd uuesti mu teksti, sinuga pole mõtet vaielda, enne kui sa ei ole teadvustanud, et tänu sellele süsteemile on tuhanded inimesed kodutuks jäänud ja me vaevleme majanduskriisis. Dawg lõpetab, aga piisss vana.

L4hma, ma ei ütlegi sulle, et sa nüüd hoiaksid pangast eemale jne. Tore kui sa tead millest jutt on, ehk sa mõistad ka, et see süsteem on veits mäda. Pooldan ikka seda, et asjad liiguksid paremuse poole, kui ma millegiga rahul pole, ega ma siis suud kinni ka ei hoia.

Muutis simplicity, 27 aprill 2010 - 20:05.

muhemees

Vana Hea

• liige

simplicity, 27 apr 2010, 21:01, kirjutas:

Yo sulle ka dawg. Loe nüüd uuesti mu teksti, sinuga pole mõtet vaielda, enne kui sa ei ole teadvustanud, et tänu sellele süsteemile on tuhanded inimesed kodutuks jäänud ja me vaevleme majanduskriisis. Dawg lõpetab, aga piisss vana.

Vaata postitust

tegelikult oleks pisut sobilikum öelda, et süsteemi tagajärjel ;) või oled sa tänulik, et tuhanded inimesed on vaesed?
anywayz, religiooni (ehk süsteemi) tõttu on surnud miljoneid inimesi, mis sest, et jumalat pole olemas, samuti on tuhanded vaesed sita pangandussüsteemi tõttu...mis kuradi vahet seal on, kes selle süsteemi leiutas või kes seda kontrollib lol
ega taevast ei hakka raha sadama, kui keegi ära tõestab, et illukad panku kontrollivad

la koskla nostra

Liige

• liige
  • Liitus:24 jaan 2006
Inimene peab midagi uskuma, et elus hakkama saada. Mõni usub jumalat, mõni illuminatisid, teine jällegi saatust ning kolmas vaime. Ei saa ju sellepärast inimest hukka mõista, et tema ei usu seda, mida usud sina.
Üldiselt ise pooldan seda, et valitseb tark vähemus, mitte loll enamus. Demokraatia - ei aitäh.

Muutis NOT, 27 aprill 2010 - 21:06.

Merowing

Rise from the Ashes

• liige
  • Liitus:11 märts 2006
Okei ma võtaks korra uuesti selle pangandus teema üles.

Seletan siis kuidas sõltub indiviid kes ei tee panagga mingit pistmist ikkagi sõltub sellest. Kogu meie finants süsteem on tänapäeval ülesehitatud võlale, võlgu ei ole mitte ainult indiviidid vaid ka ettevõtted, omavalitsused ja riigid. Nüüd kui riik on võtnud omavoliliselt laenu siis sellest meedias ei räägita, või kui räägitakse aetakse seda mesimagusat juttu stiilis "eesti 5 rikkama riigi hulkka" ja rahavas sulab, keegi ei mõtle et see laen tuleb üks hetk tagasi maksta ja seda laenu maksavad tagasi just lihtöölised/maksumaksjad, kui riik jääb oma maksmistega hätta siis hakataksegi genereerima mingeid idiootseid uusi makse millest eraisik tegelikkuses mingit kasu ei saa, ja tõstetakse teisi makse et täita puudujääki. Nüüd keegi siin küsis, mida annab talle tedamine et tema 100 krooni pealt saab pank 1000 välja laenata. See annab selle tedamise et iga 100 krooniga toetad sa 10 kordselt mingit laenuvõtjat, kes võib tulevikus oma maksetega hätta jääda ja otseselt sinu või mõne lähedase rahakotti mõjutama hakata. Ehk teisisõnu te toidate ise süsteemi mis teile käru keerab.
Being open minded does not mean believing in everything, it means being open to all possibilities.
Tõde, mis muudab inimesed vabaks, on enamasti just see osa tõest, mida inimesed eelistavad mitte kuulda.

inward

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2005
Huvitav teema igal juhul, kuid kergelt puudulik on minu teadlikkus sellel teemal, et arukalt kaasa diskuteerida. Ehk soovitaksite vastavat kirjandust, videosi, dokumentaale vms ? :eyebrows:

Fishhead

Liige

• liige
  • Liitus:28 märts 2006
Mõned filmid, mida soovitan sul ära vaadata, kui sind huvitavad taolised teemad:
Zeitgeist
Zeitgeist 2
Esoteric Agenda
Kymatica

Merowing

Rise from the Ashes

• liige
http://www.prison.pl....ee/filmid.html
Siin on vastavasisulied filmid koos lühiülevaatedega ja torrenti linkindena olemas, mõndadel on isegi eesti keelsed subtiitrid olemas..

Muidu soovitan tervele lehele pilk peale visata kui teema huvitab, päris asjaliku inffi leidub.

Muutis Lord Halenro, 28 aprill 2010 - 01:47.

Being open minded does not mean believing in everything, it means being open to all possibilities.
Tõde, mis muudab inimesed vabaks, on enamasti just see osa tõest, mida inimesed eelistavad mitte kuulda.

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005
lol, keegi huumorit teinud

illuminati tagurpidi -> itanimulli

itanimulli.com -> nsa.gov

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
Ma mõtlesin, et vaataks ajaviite mõttes seda Zeitgeisti siis, aga no andke andeks.

2 minutes in, räägib mingi taat sellest, kuidas religiooni on väänatud, et teha seda ja teist, aga tuleb teada tõde jumalast (sest see on tõde..?) ja näha valesid. Peast sassis, religioon on oma olemuselt korrumeerunud jõud, see on väändunud ilma väänamatagi. See, et ta seda üldse mainib tähendab, et ta toidab samamoodi selle väärastunud monstrumi eluspüsimist...

// Baww, mis nad kasutavad Carlinit seal nüüd? Kas te olete ateistid või mitte, otsustage ära.
// Horus ei olnud päikesejumal, WTF, mida nad ajavad.
// IMDB toob ka välja, sun-son sõnamäng ei tööta vanades keeltes.
// Tbh, ma ei näe, kuidas see, et kristlus on mütoloogiast maha viksitud, kedagi aitab küll. Oh, TERE, see oli kellelegi uudis või? See ei tõesta midagi ju.
// Seda nimetatakse siis nüüd kriitiliseks mõtlemiseks? Usklikud on peast sassis, HOLY SHIT, REVELATION! Võim kasutab religiooni ära, VAU. Pool tundi maha visatud.
// Explosion, explosion, kas keegi on kunagi näinud, kuidas lennuk hädamaandumisel süttib? See ei ole plahvatus või?
// Bah, ma ei viitsi, ma lähen välja sööma.

Muutis Kassu, 28 aprill 2010 - 13:58.

Hypno

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuni 2006

Lord Halenro, 28 apr 2010, 00:06, kirjutas:

Okei ma võtaks korra uuesti selle pangandus teema üles.

Seletan siis kuidas sõltub indiviid kes ei tee panagga mingit pistmist ikkagi sõltub sellest. Kogu meie finants süsteem on tänapäeval ülesehitatud võlale, võlgu ei ole mitte ainult indiviidid vaid ka ettevõtted, omavalitsused ja riigid. Nüüd kui riik on võtnud omavoliliselt laenu siis sellest meedias ei räägita, või kui räägitakse aetakse seda mesimagusat juttu stiilis "eesti 5 rikkama riigi hulkka" ja rahavas sulab, keegi ei mõtle et see laen tuleb üks hetk tagasi maksta ja seda laenu maksavad tagasi just lihtöölised/maksumaksjad, kui riik jääb oma maksmistega hätta siis hakataksegi genereerima mingeid idiootseid uusi makse millest eraisik tegelikkuses mingit kasu ei saa, ja tõstetakse teisi makse et täita puudujääki. Nüüd keegi siin küsis, mida annab talle tedamine et tema 100 krooni pealt saab pank 1000 välja laenata. See annab selle tedamise et iga 100 krooniga toetad sa 10 kordselt mingit laenuvõtjat, kes võib tulevikus oma maksetega hätta jääda ja otseselt sinu või mõne lähedase rahakotti mõjutama hakata. Ehk teisisõnu te toidate ise süsteemi mis teile käru keerab.

Vaata postitust

Mina pole küll ühtegi riigi laenu tagasi maksnud. Kas keegi mõtleb ka, kuidas ilma laenuta oleks võimalik suuremaid projekte, kui puuviljade ost Riigikogu kohvikusse, läbi viia? Laen on majanduse edasiviiv jõud, see lubab meil ehitada infrastruktuuri, seltsimaju küladesse ja mida veel. Selle asemel et raha korjata 10 aastat saab (häda)vajalikud asjad kohe ära teha ja siis vaikselt tagasi tilkuda. Ilma laenuta elaksime me ilmselt ikka veel kuskil keskajas :D

Seda raha laenamise värki õpetatakse majandusteaduste sissejuhataval kursusel ülikoolides, kui mitte varem. Kui see mingi räigelt vigane süsteem oleks, siis kas te ei arvaks, et need tuhanded ja tuhanded majandusteadlased üle maailma natukenegi kulmu ei kergitaks? (Zeitgeist ja sarnased filmid ei loe, kohe üldse mitte)

Zeitgeisti esimesest osast veel, et seal on rohkem faktivigu, kui tõde, nii et...

Ja neile, kes siin ülevalpool midagi teadlastest, kui kitlites religioonikuulutajatest rääkisid - hahahaohwow.jpg

muhemees

Vana Hea

• liige

Hypno, 1 mai 2010, 19:44, kirjutas:

Mina pole küll ühtegi riigi laenu tagasi maksnud. Kas keegi mõtleb ka, kuidas ilma laenuta oleks võimalik suuremaid projekte, kui puuviljade ost Riigikogu kohvikusse, läbi viia? Laen on majanduse edasiviiv jõud, see lubab meil ehitada infrastruktuuri, seltsimaju küladesse ja mida veel. Selle asemel et raha korjata 10 aastat saab (häda)vajalikud asjad kohe ära teha ja siis vaikselt tagasi tilkuda. Ilma laenuta elaksime me ilmselt ikka veel kuskil keskajas :D

Seda raha laenamise värki õpetatakse majandusteaduste sissejuhataval kursusel ülikoolides, kui mitte varem. Kui see mingi räigelt vigane süsteem oleks, siis kas te ei arvaks, et need tuhanded ja tuhanded majandusteadlased üle maailma natukenegi kulmu ei kergitaks? (Zeitgeist ja sarnased filmid ei loe, kohe üldse mitte)

Zeitgeisti esimesest osast veel, et seal on rohkem faktivigu, kui tõde, nii et...

Ja neile, kes siin ülevalpool midagi teadlastest, kui kitlites religioonikuulutajatest rääkisid - hahahaohwow.jpg

Vaata postitust

hahaohwow.jpeg

süsteem pole vigane, vaid sitt. ja see jutt, et riik võib hakata lambist laene sisse nõudma, ei ole üldse vale vms (hetkel ma ei tea, et oleks küll selliseid laene olemas). just selliste laenude tõttu läks USA mingi 30'ndatel majanduskriisi

Merowing

Rise from the Ashes

• liige

Hypno, 1 mai 2010, 19:44, kirjutas:

Vaata postitust

:D ..

Kui laenu poliitika jätkub samade printsiipide alusel kui senini siis me oleme kiiremini keskajas tagasi kui laenu mitte andes/võttes.

Muutis Lord Halenro, 01 mai 2010 - 19:45.

Hypno

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuni 2006
Eesti on jah kindlasti sügaval laenuvõlgades ja kõiki laene hakatakse lambist tagasi nõudma (/sarkasm, mõlemad väited ei vasta tõele). See et on riike, kes on ennast sügavale pe*sse laenanud, ei tähenda, et kogu süsteem oleks sitt... Muidugi oleks parem see süsteem, kus me saame küll palju raha oma riigi arendamiseks, aga tagasi EI peaks maksma. Kahjuks ei ole sellist süsteemi.

10 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 10 külalist, 0 anonüümset kasutajat