ma ei saa aru, mis kuradi asjaks sa üritad seda illuminati asja muundada. nagu teoorias selgelt väljendub, siis üritatakse meie mõistust ära sittuda erinevat pidi. "SEE KÕIK ON KOKKULANGEMINE, MEEDIA ON SEDA NUSSIND JA MINGID SELLISED ASJAD". aga tegelt ei ole ju nii. meedia ei räägigi praktiliselt sellest.
ma eeldan et jewtubes on enamustel inimestel oma account. eelkõige neil kellel on midagi öelda ja jagada. mõned neist inimestest on sellistest asjadest teadlikud. nende sooviks on maailm vabastada selliste inimeste valdusest. teha meid tõeliselt vabaks. TÕELISELT VABAKS. su arvates on tõeline vabadus osta poest selliseid jalanõusi mis sa tahad ja kanda selliseid riideid mis sa tahad, eks?
nad jagavad seda informatsiooni sellega. inimeselt levib see jällegi edasi inimesele. rahvas muutub teadlikumaks. illuminaate paljastatakse. seetõttu teavadki nii paljud sellest. on see negatiivne? ei. informatsioon on informatsioon ju. see on neutraalne. kasutusala on seevastu kas positiivne või negatiivne.
üldplaanis on kogu selle illuminaatide jutu ja videoga tahetud öelda väga inimlikku, iidset ja kerget asja. armastada oma lähedasi, tuttavaid. aidata neid. austada planeeti ja kõiki eluvorme. absoluutselt kõik sellised asjad. võtta igat juhtuvat asja võimalusena õppida. olenemata kas see ette juhtuv asi on negatiivne või positiivne. võtta elu nii, et sina ise lood oma reaalsuse. nagu ma enne ütlesin. "we're all different aspects of oneness".
paljud inimesed on kahjuks selle unustanud. see ongi see, mida illuminati korda on saatnud. häbi oma seksuaalsuse ees, häbi alasti keha ees. kõik sellised asjad. kerge või mis? läbi meelemoonutuste ja muu sita. "MA EI USU SEDA.. SEE ON MINGI TÄNAPÄEVA MÖLA". eksju. kuidas saab olla möla inimesele loomupärane asi, mis on meist lahutatud?
ma ei viitsi rohkem kirjutada siia teemasse, ei näe lihtsalt absoluutset mõttet. ela oma pimedas ruumis, ehkki uks vabadusse on alati avatud. ära tule sealt välja. enda valik, mis mind ei huvita ja pole minu asi.
Muutis Marrauskk, 25 september 2009 - 21:29.