Change
Sellel teemal on 412 vastust
Postitatud 05 märts 2010 - 20:21
Ega se ainult sõbra pärast pole, lihtsalt ei poolda seda. Olen isegi teinud kuid ei näe sellel erilist mõtet ja ma ei ütle ka et alkohol on vähemkahjulik, ega ma ilmaasjata ei öelnud et see on tarkade inimeste jook. Võib ka kanepi kohta nii öelda kuid seda on raskem pooleli jätta.
Mu kunagine suhtlusringkond teeb seda siiamaani pidevalt ja tõesti se pole väga normaalne missugused nad on. Mitmed neist on suurtes võlgades tänu sellele.
Aga jah, ma ei tee neid maha, ise teavad mis teevad.
Mu kunagine suhtlusringkond teeb seda siiamaani pidevalt ja tõesti se pole väga normaalne missugused nad on. Mitmed neist on suurtes võlgades tänu sellele.
ommik !
Postitatud 05 märts 2010 - 20:31
Ah, sinu sinine unistus.
Skisofreenia ja kanepi seos seati küsimärgi alla, mitte ei lükatud ümber. Sina isegi oled juba case-in-point, kui kanepi mõjust rääkida...
Inimestele meeldib igas varjus tonti näha, mis sa teed, kui lammastel on elav kujutlusvõime...
Skisofreenia ja kanepi seos seati küsimärgi alla, mitte ei lükatud ümber. Sina isegi oled juba case-in-point, kui kanepi mõjust rääkida...
Inimestele meeldib igas varjus tonti näha, mis sa teed, kui lammastel on elav kujutlusvõime...
Postitatud 05 märts 2010 - 20:46
Vähe vales teemas ei ole oma kanepi jutuga?
Ise igatahes seda illuminatit ja NWO teemat ei usu. Mõni sõber on ikka täiesti lolliks läinud. Räägivad igast kiipe tahetakse ajju toppida ja mis iganes bullshiti.
Ise igatahes seda illuminatit ja NWO teemat ei usu. Mõni sõber on ikka täiesti lolliks läinud. Räägivad igast kiipe tahetakse ajju toppida ja mis iganes bullshiti.
Postitatud 05 märts 2010 - 20:53
maiko h, 5 märts 2010, 20:21, kirjutas:
Ega se ainult sõbra pärast pole, lihtsalt ei poolda seda. Olen isegi teinud kuid ei näe sellel erilist mõtet ja ma ei ütle ka et alkohol on vähemkahjulik, ega ma ilmaasjata ei öelnud et see on tarkade inimeste jook. Võib ka kanepi kohta nii öelda kuid seda on raskem pooleli jätta.
arvad, et kanepist tekkinud vaimsest sõltuvusest on raskem üle saada, kui alkoholismist, mis on haigus??
ja vb-olla pits viina pole jah teab mis kahjulik, aga see on pmtselt võrdväärne ühe mahvi kanepiga. kui inimene juba tunneb alkoholi mõju, siis võib kindlalt väita, et see kahjustab ka tema organismi. sama on ka kanepiga muidugi.
neid kutte, kes näevad kahtlased ja pehmed välja kanepi suitsetamisest, võib võrrelda pasites nägudega alkohoolikutega. ma kahtlen, et sa teeksid vahet sellisel 'pühapäeva popsutajal' ja inimesel, kes ei tarbi üldse kanepit...sama hästi võib öelda, et kanep on ka tarkade inimeste narkootikum.
Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 06 märts 2010 - 12:04
;
Ma ütleks et mõlemad on rasked haigused, kuid alkohol ei ole nii sõltuvust tekitav. Ma tarvitan alkoholi peaaegu iga nädal, ja kui jätangi mõne vahele, pole hullu ei teki vajadust. Kui mõni nö popsutaja jätab vahele nädala, kindlasti on see raskem. Jah ka kanepi kohta võib öelda "tarkade inimeste narkootikum" kuid siiski on see NARKOOTIKUM, mis just pole kõige eredavamas valguses meie ühiskonnas.
Aga i'm out ei viitsi sel teemal rohkem .
muhemees666, 5 märts 2010, 20:53, kirjutas:
arvad, et kanepist tekkinud vaimsest sõltuvusest on raskem üle saada, kui alkoholismist, mis on haigus??
ja vb-olla pits viina pole jah teab mis kahjulik, aga see on pmtselt võrdväärne ühe mahvi kanepiga. kui inimene juba tunneb alkoholi mõju, siis võib kindlalt väita, et see kahjustab ka tema organismi. sama on ka kanepiga muidugi.
neid kutte, kes näevad kahtlased ja pehmed välja kanepi suitsetamisest, võib võrrelda pasites nägudega alkohoolikutega. ma kahtlen, et sa teeksid vahet sellisel 'pühapäeva popsutajal' ja inimesel, kes ei tarbi üldse kanepit...sama hästi võib öelda, et kanep on ka tarkade inimeste narkootikum.
Ma ütleks et mõlemad on rasked haigused, kuid alkohol ei ole nii sõltuvust tekitav. Ma tarvitan alkoholi peaaegu iga nädal, ja kui jätangi mõne vahele, pole hullu ei teki vajadust. Kui mõni nö popsutaja jätab vahele nädala, kindlasti on see raskem. Jah ka kanepi kohta võib öelda "tarkade inimeste narkootikum" kuid siiski on see NARKOOTIKUM, mis just pole kõige eredavamas valguses meie ühiskonnas.
ommik !
Postitatud 06 märts 2010 - 17:00
maiko h, 6 märts 2010, 12:04, kirjutas:
;
mmm...hea, et alkohol narkootikum pole ju...mõtle, milline silmakirjalik tobu sa siis oleksid ;)
Muutis muhemees666, 06 märts 2010 - 17:01.
Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 06 märts 2010 - 17:24
the fuck? See on täis bullshit ju, tunnen kaasa nendele, kes usuvad igasugu sellist jama. Kui kõike uskuma jääda siis ei saa eladagi ju. Nendest lauludest ja värkidest sa loed välja seda, mida ise tahad. See New World Order ja Illumiati on lihtsalt teema millest laulda, mitte nad ei vihja millegile.
Postitatud 12 märts 2010 - 00:33
Huvitav kaader jäi silma seriaalist The big bang theory
Kes on asjaga kursis, siis saavad pihta, sest seriaali välja andja on CBS (Columbia Broadcasting System
Spoiler
Kes on asjaga kursis, siis saavad pihta, sest seriaali välja andja on CBS (Columbia Broadcasting System
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 14 märts 2010 - 04:25
maiko h, 6 märts 2010, 12:04, kirjutas:
;
OMFG. Ma ei tea kas naerda või nutta selle bullcräpi peale. Naerda selle pärast kui irooniliselt silmakirjalik ja ebakompetente sa sellel teemal väitlema oled, nutta selle pärast et suur osa ühiskonnast on samasugused lambad kes oma ninaotsast kaugemale ei suuda näha.
"Alkohol ei ole nii sõltuvust tekitav" Vaata pikajalisel pideval tarbimisel võib tõepoolest kanep tekitada psühhilise sõltuvuse, see vastu alkohol tekitab pikaajalisel pideval tarbimisel nii psühhilise kui ka füüsilise sõltuvuse.
"kui mõni popsutaja jätab nädala vahele on see kindlasti raskem" Väljendad üpris selgelt et sa ise pole kanepit tarbinud, mistõttu sinu nägemus antud olukorrast on tekkinud mõne tuttava või massimeedia näitel, mis on äärmiselt subjektiivne. Äärmiselt irooniline on veel see et enne kanepit tarbisin ma sarnaselt iga nädal alkoholi, peale kanepi tarvitamist vähenes minu alkoholi tarbivus ~80%, ja kanepit tarvitan maksimaalselt 1-2 korda kuus, viimati tarvitasin kanepit vapsee 3 kuud tagasi, kuid see on lihitsalt minu subjetiivne kogemus mis kõigi puhul ei kehti. Kuigi sarnane valem on töödanud päris mitme tuttava puhul.
"kuid siiski on see NARKOOTIKUM, mis just pole kõige eredavamas valguses meie ühiskonnas." Nii esmalt tee endale selgeks mõiste narkootikum, see kui sa iga nädal alkot tarbid teeb sinust täpselt samasuguse narkari nagu mina. Üldse on sellel teemal õigus vaid vigiseda inimestel kes ei suitseta ja on karsklased, ülejäänud kõik on suuremal või väiksemal määral narkarid. Ja põhjus miks see narkootikum meil kõige eredamas valguses pole ongi see et ühiskond on täis juhmardeid kes usuvad kõikke mida neile telekast räägitakse, ilma endalt küsimata on see tegelikult ikka nii ja selle asemel et kuskil pimesi lahmida natukene asja kohta uurida.
Inimestele keda NWO teema huvitab soovitan pilk pealevisata.
Vanglaplaneet
Being open minded does not mean believing in everything, it means being open to all possibilities.
Tõde, mis muudab inimesed vabaks, on enamasti just see osa tõest, mida inimesed eelistavad mitte kuulda.
Tõde, mis muudab inimesed vabaks, on enamasti just see osa tõest, mida inimesed eelistavad mitte kuulda.
Postitatud 16 aprill 2010 - 23:57
Kui kedagi veel huvitab siis vaadake youtubest Farhank501 videosid. Eriti Music industry exposed.
ಠ_ಠ
Tehtud!
Tehtud!
Postitatud 18 aprill 2010 - 10:44
need, kes siin üritavad võimalikult palju inimestele seda asja selgeks teha..
ärge üldsegi üritage. tüüpilisi inimesi nagunii see ei huvita ja ei hakkagi huvitama. nad elavad oma tillukese valguse käes ja see on nende saatus ning vajalik kogemus.
ärge üldsegi üritage. tüüpilisi inimesi nagunii see ei huvita ja ei hakkagi huvitama. nad elavad oma tillukese valguse käes ja see on nende saatus ning vajalik kogemus.
Postitatud 18 aprill 2010 - 19:33
Maybe on mingi rikaste selts kes vahest kohtuvad ja võtavad viskit, kuid siin aetakse asi ikka väga suureks, leitakse igas asjas jälle kolmnurk ja midaiganes.
Postitatud 26 aprill 2010 - 09:45
Postitatud 26 aprill 2010 - 12:10
Igal asjal on olemas ekstreemsused. Sellel kas maailma juhid käivad koos punastes KKK vormiriietes nädalavahetuseti öökulli varjus imikuid grillimas ja saatanat kummardamas või mitte - ei ole erilist vahet. See on lihtsalt üks ekstreemsus mis on sama vale kui see, et maailma juhid on kõike-teadjad inglid kes kõigest väest enda palga arvelt teiste inimeste elu tahavad parandada.
Idee seisneb selles, et meie kõigi elu kontrollib üks asi, mida kontrollib omakorda vaid teatud grupp inimesi. Tänapäeva orjastamine. Kas raha kontrollib paganlik usk või suurkorporatsioonid ei mängi suurt rolli, tähtis on see, et seda kontrollitakse. Meid kontrollitakse.
Sümboolika ja muusikaga seoses.. inimese alateadvus võtab vastu asju ka meie enda teadmata. Ja kui inimest mõjutab nii lihtne asi nagu tema toa seinavärv, siis kas ei ole loogiline, et seda teeb ka muusika mida ta kuulab? Pildid mida ta näeb? Info mida kuuleb?
Seda teavad ka korporatsioonid ja instituudid. Neil on tehnoloogiat ja raha, et seda teadmist rakendada nii asjade müümisel kui ka arvamuse mõjutamisel.
Iga inimene peab selle ise enda jaoks avastama. Selleks ei pea vaatama või kuulama mingit dokki või kellegi juttu. Selles saab oma silmaga veenduda. Kuid selleks peab olema avatud meelega, mitte ideed välja blokkima kuna tihti on see üle liialdatud ekstreemsustega. Tuleb vaid tähele panna mis sinu ümber toimub. Tuleb küsida iga asja kohta "miks?".. kõigel on põhjus ja tihti ei ole see nii pealiskaudne kui arvatakse.
...aa.. ja seda saab teha muidugi ka alles siis kui sa saad aega pärast pikka tööpäeva, et oma liisingud järgmine kuu ära jõuaksid maksta ja kui sa pole peale maailma tähtsaimate uudiste (Tokio loomaaias sündis üliarmas pandatüdruk.. ahjaa.. ja uue laboriviiruse testimine tappis 289 perekonda... aga kõik on korras, kuna meie väikeses eesti külakeses sündis eile 4 uut kiisupoega... oh, and don't forget the panda!!!) ja lemmik seriaali vaatamist ära vajunud.. või lollusesse uppunud.
tähelepanud eest.
Idee seisneb selles, et meie kõigi elu kontrollib üks asi, mida kontrollib omakorda vaid teatud grupp inimesi. Tänapäeva orjastamine. Kas raha kontrollib paganlik usk või suurkorporatsioonid ei mängi suurt rolli, tähtis on see, et seda kontrollitakse. Meid kontrollitakse.
Sümboolika ja muusikaga seoses.. inimese alateadvus võtab vastu asju ka meie enda teadmata. Ja kui inimest mõjutab nii lihtne asi nagu tema toa seinavärv, siis kas ei ole loogiline, et seda teeb ka muusika mida ta kuulab? Pildid mida ta näeb? Info mida kuuleb?
Seda teavad ka korporatsioonid ja instituudid. Neil on tehnoloogiat ja raha, et seda teadmist rakendada nii asjade müümisel kui ka arvamuse mõjutamisel.
Iga inimene peab selle ise enda jaoks avastama. Selleks ei pea vaatama või kuulama mingit dokki või kellegi juttu. Selles saab oma silmaga veenduda. Kuid selleks peab olema avatud meelega, mitte ideed välja blokkima kuna tihti on see üle liialdatud ekstreemsustega. Tuleb vaid tähele panna mis sinu ümber toimub. Tuleb küsida iga asja kohta "miks?".. kõigel on põhjus ja tihti ei ole see nii pealiskaudne kui arvatakse.
...aa.. ja seda saab teha muidugi ka alles siis kui sa saad aega pärast pikka tööpäeva, et oma liisingud järgmine kuu ära jõuaksid maksta ja kui sa pole peale maailma tähtsaimate uudiste (Tokio loomaaias sündis üliarmas pandatüdruk.. ahjaa.. ja uue laboriviiruse testimine tappis 289 perekonda... aga kõik on korras, kuna meie väikeses eesti külakeses sündis eile 4 uut kiisupoega... oh, and don't forget the panda!!!) ja lemmik seriaali vaatamist ära vajunud.. või lollusesse uppunud.
tähelepanud eest.
Postitatud 26 aprill 2010 - 21:20
13th, 26 apr 2010, 13:10, kirjutas:
Väga kena kokkuvõte, just nendele kes seda värkki veel eriti ei jaga kuid midagi nagu tajuvad, et miskit siin maailmas ei klapi. Tõsi ta on kõige pöörastemate teooriatega ei ole mõtet alustada, kuna "ratsionaalne" mõtlemine loobib kohe blokki ja viskab eemale, just see sama mõtlemine mida sulle päevast päeva koolis pähe tambitakse.
Ja tõsi on ka see, et kõikki teooriad ei saagi tõepähe võtta, tähtis on nagu eelpool mainitud hakata küsima "miks?" endalt tihedamini ja vastuseid otsima ning selle juures hoida avatud meelt, mitte uskuda kõikke mida sulle räägitakse vaid olla avatud kõikkidele võimalustele. Ainult siis hakkab inimene enam-vähem tajuma kui sügavale jänese-urg ulatub.
Being open minded does not mean believing in everything, it means being open to all possibilities.
Postitatud 26 aprill 2010 - 22:21
Võtke endale 10 minutit ja vaadake see video ära:
Loodan (arvan), et olete seda varem näinud, kuid see video on tõesti mind ja mu lähedasi mõtlema pannud.
Seal päris mitu näidet sellest Zeitgeist filmist. Mulle meeldis eriti, kuidas näidati raha tegemist.
Ja kui sellel Zeitgeistil mingit tõepõhja all pole, siis mis kuradi pärast ta USA-s ära keelati?
Loodan (arvan), et olete seda varem näinud, kuid see video on tõesti mind ja mu lähedasi mõtlema pannud.
Seal päris mitu näidet sellest Zeitgeist filmist. Mulle meeldis eriti, kuidas näidati raha tegemist.
Ja kui sellel Zeitgeistil mingit tõepõhja all pole, siis mis kuradi pärast ta USA-s ära keelati?
Postitatud 26 aprill 2010 - 23:51
13th, 26 apr 2010, 13:10, kirjutas:
Inimaju ei võta vastu "sõnumeid", mis on lauludes tagurpidi ning mida "nähakse" alles siis, kui keegi selle puust ja punaseks ette teeb...Ah, kuidas mulle meeldivad need vennad. "OMG SEAL LAULUS OLI 666 SWEET SATAN TAGURPIDI!!!"
OK! Mida PAGANAT sa teed selle teadmisega? Miks see seal oli? Et kodeerida sinu ajusse sõnum saatana lahedusest? Aga kui sa oled ateist? Keegi kujutab üldse ette, kui mõttetult vaevarikas sellise "sõnumi" koostamine oleks?
Huumor, vennaksed. Huumor.
// Vinge typo oli sees, mõte muutus lause keskel märkamatult.
Muutis Kassu, 26 aprill 2010 - 23:54.
Postitatud 27 aprill 2010 - 12:02
Ma kuulasin kunagi metsikult punki. Teie jutu järgi illuminaadid mõjutavad Villu, Freddy ja Munga loomingut?
Või ei ole? Olen ma pääsenud nende haardest? ( muusika värgi suhtes )
Või ei ole? Olen ma pääsenud nende haardest? ( muusika värgi suhtes )
Muutis L4hma, 27 aprill 2010 - 12:18.
Postitatud 27 aprill 2010 - 12:09
Kõik siin maailmas mõjutabki meid, aga seetõttu ei pea kohe arvama, et mõned kurjad inimesed selle taga on.
Postitatud 27 aprill 2010 - 14:07
Kassu, 27 apr 2010, 00:51, kirjutas:
Inimaju ei võta vastu "sõnumeid", mis on lauludes tagurpidi ning mida "nähakse" alles siis, kui keegi selle puust ja punaseks ette teeb...
Ah, kuidas mulle meeldivad need vennad. "OMG SEAL LAULUS OLI 666 SWEET SATAN TAGURPIDI!!!"
OK! Mida PAGANAT sa teed selle teadmisega? Miks see seal oli? Et kodeerida sinu ajusse sõnum saatana lahedusest? Aga kui sa oled ateist? Keegi kujutab üldse ette, kui mõttetult vaevarikas sellise "sõnumi" koostamine oleks?
Ah, kuidas mulle meeldivad need vennad. "OMG SEAL LAULUS OLI 666 SWEET SATAN TAGURPIDI!!!"
Inimese aju võtab vastu sõnumeid enese teadmata.. seda kutsutakse alateadvuseks. Oled kuulnud? Ma ei saa väita 100%, et inimese aju eraldab ka muusikasse peidetud tagurpidi sõnumeid. Osad muusikud teevad seda lihtsalt niisama, fännidele, mitte kellegi mõjutamiseks. See ei ole ka ei tea mis keeruline.
Paljud sümbolid ja sõnumid on lihtsalt selleks, et näidata oma võimu ja/või tekitada hirmu. Alateadlikult. Kui su alateadvus kuuleb koguaeg "Praise Satan! Praise Satan!" siis see mõjutab sind. Igat inimest erinevalt.
Eddy, 27 apr 2010, 13:09, kirjutas:
Kõige taga ei olegi kurjad inimesed. Kuid enamuse mida sa näed meedias on. Kurjad inimesed ei vali sulle sõpru ja vanemaid, kuid nad kontrollivad mis tuleb sinu telekast, mida sa näed tänavatel jne.
13 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 13 külalist, 0 anonüümset kasutajat