Codecci, 17 juuni 2009, 21:40, kirjutas:
Sa tõesti ei tee vahet maha löömisel ja pildi tasku löömisel? See, et ta korra võitluse käigus maha kukub ja end 2 sekundiga püsti ajab arvatavasti on kaugel "oht möödas" olukorrast. Kui sa talle kähku jalaga näkku ei küta, tõuseb püsti ja saad vb ise.

Ma ei räägi mingist pildi kotti löömisest. Ma räägin sellest kui sa ta maha lööd.
Lööd isiku maha, ta ei tee sulle enam midagi. Siit algab uus situatsioon, kus ta kas läheb minema või ründab sind uuesti. No issand, sa ju näed kui ta hakkab end püsti ajama ja uuesti ründama.
Miks sa võitled vastu kui keegi sind ründab? Et ennast kaitsta ja oht elimineerida. Kui sa selle elimineerinud oled, ehk ta pikali maha saanud, siis on sinu töö tehtud. Kõik mis SINA peale seda teed, selle eest vastutad ise. Kui ta sind pärast seda veel uuesti ründab, siis muidugi võid veel anda.
Kui tunnistajaid on hunnikus ja sinu poolel, siis on pohhui, peksa palju tahad. Kui aga neid on rohkem, siis on sinul pärast vesi ahjus kui asi ametlikuks läheb.
Või sa oled selline vend, et lööd ründaja pikali. Too vedeleb seal, siis mõtled, et aa pohhui ma nii kõva mees, lähen tõmban veel mõned toud kirja?
Muutis Meelis, 17 juuni 2009 - 21:50.