August, on 23 dets 2010, 01:24, said:
XchopperX, on 23 dets 2010, 01:11, said:
Kirjandusteadliku inimesena mainiksin siinkohal ära, et Dan Brown andekas ei ole.
Para-webi teooriatest nii kaua välja ei tee, kuni reaalne teadlane asju ära ei tõesta. Sõnadega on võimalik ka märksa hullemaid ja usutavamaid asju valmis mõelda.
Mul tekkis kohe küsimus, et millistest teooriatest välja ei tee?Seal on neid tohutult ja kõigist pole mõtet tõesti välja teha, samas koolis räägitakse sulle suuremal või vähemal määral ka igasugustest "toredatest" teooriatest ja hüpoteesidest, mis on täpselt sama moodi ära tõestamata ja tunduvad sageli täieliku lollusena...
Teadlased otsivad tõestust, vaimuinimesed tõde. Tõestus on lõplik, tõde lõputu. Tõestus kehtib ühe konkreetse asja kohta, tõde kehtib kõige kohta. Tõestus on käegakatsutav, meeleorganitega tajutav ehk materiaalne, tõde on hingega tunnetatav, tõestamatu ehk vaimne.
(Igaks juhuks ütlen ära, et selleks, et olla vaimuinimene ei pea järgima ühtegi religiooni)
Millisesse gruppi kuulud sina?Antud juhul ei ole võib-olla nüüd selle teema kohta kõige parem lause, kuid kerge filosoofilise mõttekäigu lisab see siiski juurde ja ehk võtab korra mõtlema.Osad inimesed ei usu isegi asju siis, kui neile need ära tõestatakse.Alati on võimalik järjest uusi küsimusi küsida stiilis "aga kuidas ikkagi?!" või lihtsalt öelda kurjalt "ma ei usu sind!"
Maailma tekkimine on iseenesest tõesti üsna suur mõistatus.
Midagi peaks selle kohta leidma Drunvalo Melchisedeki raamatust "Elulille iidne saladus", kus räägitakse pikemalt nö iidsest geomeetriast(püha geomeetriast) ja sellest
kuidas sisuliselt kõik, alustades universumiga ja lõpetades emotsioonidega sellel baseerub.
(Ei, ma ei väida, et see puhas tõde seal on, aga kui üks inimene isegi lihtsalt huvi pärast natukenegi ka mingi pildi endale juurde loob, siis ma võin õnnelik olla)
Veel korra teemast kõrvale, aga kuna meil sisukaid teemasid on hakanud vähemaks jääma ja nendesse postitatakse üsna harva, siis ma räägin parem korraga ära.
Mis puudutab Matrixi lapsi, siis polegi seda suurt mõtet lugeda ennem, kui olete selleteemalisi raamatuid natukene rohkem läbi töötlenud.
Lisaks tuleb veel lugeda asjadest millest Icke ei räägi, siis saab kõik killud kokku panna ja ültse saab alles siis peas hakata kaaluma, kas mingi osa võiks tõsi olla.