Kõigepealt on mul sügav palve ohoooi'le, kes võiks esimesest postitusest wikipedia soovitamise maha tõmmata... wikipedia ei ole kohe kindlasti mingi adekvaatne allikas, millega oma väiteid tõestada või millest lähtudes oma maailmvaadet kujundada... ülikoolis näiteks on wikipedia kasutamine allikana keelatud..
Kui nüüd teemasse minna, siis loen ma üldiselt ennast ateistiks, kuna jumalat, sellisena nagu ta läänemaises kultuuris üldiselt levinud on, ma ei tunnista, samas näiteks on mul teatud uskudest mingid arvamused või põhimõtted külge jäänud, näiteks endalegi seletamatul põhjusel olen ma sisimas veendunud, et inimene sünnib peale surma uuesti, nagu Budistlikus maailmakäsitluses arvatakse.. miks? ei tea.. võibolla alateadvuslik hirm selle ees, et äkki peale surma ei olegi midagi, aga ise ma seda veendumust kontrollida ei saa.. vähemasti enne kui see aeg kätte jõuab ja ma oma silmaga näen, mis juhtub.
Religioon kui selline on väga huvitav teema minu jaoks, näiteks olen ma võtnud ja plaanin veelgi võtta vaba-ainetena erinevaid asju Teoloogia eriala ainetest - religioonifilosoofia, religioon õhtumaises kultuuris, megaliitusundid jne. Väga huvitavad ained.
Muidu ma vaatan, et see on täiesti hämmastav, kas või ohoooi esimest posti vaadates, kuidas peaaegu kõik inimesed võtavad religiooni ja usku pea eranditult kristlusest lähtuvalt - habemega tüüp taevas, palvetamine jne. mis on tegelikult kõige suurem bullshit üldse.. kokku pandud aktiiktsivilisatsioonide, eriti Egiptuse ja Pärsia uskumuste ja rahvajuttude põhjal, toomata ise sisse mitte ühtegi uut asja.. rist kui selline on üldse paganate sümbol, mis on nende tegevust sügaval keskajal vaadates erakordselt irooniline..
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.