Hüppa postitusele

Change

Vene keele tähtsus

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 185 vastust

vegy

vidi-vidi-viit viit

• liige
  • Liitus:09 apr 2005
  • Sugu:mees
Ei oska ja ei õpi seda. Ma ei pea vajalikuks. Eestimaal peaks ikka eesti keelega hakkama saama.
Postitas pildi
Postitas pildi

mattiasmadis

swegmaestro

• liige
  • Liitus:08 apr 2006
Eesti-venelased kes ei oska eesti keelt võiksid vähemalt proovida põhiasjad selgeks.
Kasvõi "ma tulen sinu poole" asemel "mina tulema sina pool"
Mõned vähemalt püüavad ja proovivad.

Jorgen

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2004

mattiasmadis, 19 märts 2009, 22:20, kirjutas:

Eesti-venelased kes ei oska eesti keelt võiksid vähemalt proovida põhiasjad selgeks.
Kasvõi "ma tulen sinu poole" asemel "mina tulema sina pool"
Mõned vähemalt püüavad ja proovivad.

Vaata postitust

Põhiasjad? Põhiline on see, et õiged sõnad oleksid, vahet ei ole, et kääne võib vale olla. Ma vene keeles oskaks ka lauseid teha, aga käänded on absoluutselt valed.

Santa^^

Liige

• bannitud
  • Liitus:21 dets 2008
Valisin saksa keele , vene mingi suht mõtetu , ei tahaks sinna riiki sattuda ,
Postitas pildi
Huvid : kähmakad , mendid, narko, alko, naised, rand, päike, kiired föönid, tagarattalaxxx , sex, rollerid, kiired rollerid, tsinsud, hiinakad, hiinakate jumal, freedo2, Aerox, Taiwan, aprilia, riisirakett, tjuuuning, naised, äri, ostan müün ja vahetan, dilpar, sitta kh paneme möllu ,

Alex.

Liitus: 03. veebruar 04

• liige
  • Liitus:04 jaan 2007

Santa^^, 20 märts 2009, 18:38, kirjutas:

Valisin saksa keele , vene mingi suht mõtetu , ei tahaks sinna riiki sattuda ,

Vaata postitust

peale selle et sa ei oska eestikeelt siis saei taha venekeelt ka õppida.. niceone

Postitas pildi
''The song is ended, but the melody lingers on.''

dude ee

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2005
kuid tegelt saab euroopas hakkama saksa, vene ja inglise keelega. Ida euroopsa on vaja inglise ja vene ning lääne euroops saksa ning inglise. Selline on minu arusaam

Meelepete

Tsikibäu

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Venekeel tuleb kasuks alati.

Jackrippah

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2007
Võtsin saksakeele, venekeel jätab täitsa külmaks kuigi oskan natuke ja sellest piisab, räägin eesti või inglise keeles kõigi venekeelt kasutajatega siis kui nad mingit abi paluvad vms. , oma mure ,et Eestis elavad ja keelt ei oska.

dude ee

Liige

• liige
Kui nii võtta siis on eesti keel raske keel. Osa eestlasigi ei tee ju eesti keele eksameid ära. Ning Lätis on ju tegelt see jama veel suurem venelsatega. Seal saad vabalt ilma läti keeleta hakkama :D

Metal

• liige
  • Liitus:30 nov 2006
Ei ole tähtis.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

dude ee, 21 märts 2009, 11:30, kirjutas:

kuid tegelt saab euroopas hakkama saksa, vene ja inglise keelega. Ida euroopsa on vaja inglise ja vene ning lääne euroops saksa ning inglise. Selline on minu arusaam

Vaata postitust

Tuleks ära märkida ka prantsuse keel, mida tarvitatakse Euroopas rohkelt.
Ida-Euroopa maad olid kunagi Vene keelse võimu all ja pole sellest okupatsioonist veel täielikult toibunud, aga ajapikku kaob see keel siit ära. Kui just järgmist okupatsiooni otsa ei tule. :2nksa:

Meelepete, 21 märts 2009, 11:33, kirjutas:

Venekeel tuleb kasuks alati.

Vaata postitust

Nagu keegi juba eelnevalt mainis, siis mida rohkemaid keeli sa valdad, seda lihtsam on elus hakkama saada. Ehk iga keel tuleb kasuks.. Aga nagu mina juba eelnevalt olen maininud, siis kasul ja vajadusel on suur vahe sees.
Lähtume esimesest postist, seal oli küsitud, kas seda on vaja, mitte kas see on kasulik. :D

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

sigalaleib

võidab see, kel on surres suurem pohmakas

• liige
  • Liitus:29 nov 2008
Ei huvita see vene keel üldse. Ma ei saa sellest aru, et miks pean mina oma kodumaal vene keelt oskama, kui need venelased, kes Eestis elavad, ei oska eesti keeltki. Nende oma kuradi viga on see kui keegi neist aru ei saa. Kui kõik Eesti venelased oskaksid eesti keelt nii, et neist midagi aru saab, õpiks mina ka vene keelt. Ühesõnaga ei koti see keel, kuigi tean, et parem oleks seda osata.
mees kes püüab kala teise mehe tiigist, võib sealt ka krabi püüda

dude ee

Liige

• liige

Sadist, 21 märts 2009, 21:10, kirjutas:

Tuleks ära märkida ka prantsuse keel, mida tarvitatakse Euroopas rohkelt.
Ida-Euroopa maad olid kunagi Vene keelse võimu all ja pole sellest okupatsioonist veel täielikult toibunud, aga ajapikku kaob see keel siit ära. Kui just järgmist okupatsiooni otsa ei tule.  :D

Vaata postitust

Prantsuse keel hakkab juba välja surema ning selle asemele tuleb ikka inglise keel. Ma ei tea mis sellest sai aga nad tahtsid vahepeal isegi selle tähtsust vähendada.

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
Vene keele tunnis õpetaja palub midagi venekeeles rääkida , siis alati ütlen talle , ja ne ponimaju po russki võimiskitsellist , siis jätab tüütamise .

ta teab , et ma venekeelt ei oska , kuigi ma püüan seda õppida
seda on küll vaja , aga kui ma ikka seda ei oska ..
Postitas pildi

Alex.

Liitus: 03. veebruar 04

• liige
  • Liitus:04 jaan 2007

sigalaleib, 21 märts 2009, 22:57, kirjutas:

Ei huvita see vene keel üldse. Ma ei saa sellest aru, et miks pean mina oma kodumaal vene keelt oskama, kui need venelased, kes Eestis elavad, ei oska eesti keeltki. Nende oma kuradi viga on see kui keegi neist aru ei saa. Kui kõik Eesti venelased oskaksid eesti keelt nii, et neist midagi aru saab, õpiks mina ka vene keelt. Ühesõnaga ei koti see keel, kuigi tean, et parem oleks seda osata.

Vaata postitust

Milleks sa siis enda kodumaal inglise keelt pead oskama,kui eestis elavad inglased ka eesti keelt ei oska . :D

3 keelt räägin praegu, eesti,inglise,vene lähitulevikus üritan ka saksakeele ära õppida.
venekeelest, et saan kõike aru mis räägitakse ja vastan ka täielikult kuid mõned sõnad on meelest läinud ja siis vahel harva tuleb lausa veic imelik..

Muutis Relax, 22 märts 2009 - 10:22.

Postitas pildi
''The song is ended, but the melody lingers on.''

Nemesys

Liige

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
vene keelt on sitaks vaja minu arvates, õppige lapsed.
ise oskan üsna hästi ja probleeme sellega pole.

ksenoon

[WARNBANNED] Soliidne härra

• bannitud
  • Liitus:11 nov 2007
Üritan kah õppida, aga ei taha eriti välja tulla. Ju laiskusest kah. Mingid elementaarsed asjad jagan ikka ära nt nagu mis kell on ja minu nimi on vms -_-:D
Postitas pildi
vorsprung durch technik

Рагнар

play hard

• liige
  • Liitus:03 juuni 2007
vaja läheb seda küll. kui juhuslikult kuhugile Inglismaale - Usa'sse teed ei vii. kui aga siia jääd.
siis Russian - Estonian Dictionary etc.

Muutis Ragnar, 28 mai 2009 - 19:17.

⇑⇑⇑⇑

I'm a nerd.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
täiesti haiglt raske keel, mul nii lühike mälu, ma olen sitaks asju õppind, aga peas on ainult viimane osa, või mingid asjad mis on lampi meelde jäänd nagu näiteks dostoprimetsatelnosti(vaatamisväärsused) sest see on siuke eriline sõna -_-
muidugi need menja zavut ja ja ne ponimaju ja horosho ja sellised on ofc peas
vakatsaka

Sanderpoiss

[WARNBANNED]

• bannitud
  • Liitus:14 mai 2008
Ma tean päris paljusid, kes on gümnaasiumid ja asjad ära lõpetanud venekeele 5'ga ja keel ei ole absoluutselt suus.
Minule ausaltöeldes ei paku see keel pinget ja see on liiga raske ka minujaoks. Ma õpin ta kolmele või heal juhul neljale ära, aga külge väga ei taha jääda.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat