Hüppa postitusele

Change

Vene keele tähtsus

Sellel teemal on 185 vastust

Vigane

Can you feel the Buggi ?

• liige
  • Liitus:09 jaan 2007
  • Sugu:mees
Vene keel 2-3 , ei oska, ei tahagi osata. Ei pea enda tulevikus tähtsaks, kui keegi tahab Eestis minu käest küsida kella vms. Ma ütlen talle otseselt ära : '' Vabandage, aga mina vene keelt ei oska . '' Ja kõik, sest kui need venelased on siia elama tulnud, siis õppige see keel ka ära.
Vene keelt ma ei oska, olen õppinud 2,5 aastat pmst rääkida on võimatu, tulevikus ma ei näe eriti vajadust seda kasutada, hea oleks kui oskaks, oleks kergem, aga Inglise keelega saan ma ilusti hakkama, sest Slaavi riikidesse ( v.a. tõsiselt head riigid : Sloveenia jms. ) ma eriti ei kavatse minna..
Ema surub küll sitaks peale seda vene keelt, aga kui ma ei taha seda õppida, siis ma ei taha ka, niiet vsjo. Minu vastus, EI LÄHE !

UNKLE

stay frosty

• liige
  • Liitus:01 apr 2008
argh vene keel. Koolis on see mul nelja viie vahel, muidu rääkida ei oska ma üldse, aru saan veidikene. Eks tulevikus seda ikka vaja lähe, aga mind ei huvita see eriti, pigem suhtlen ingliskeeles.
Postitas pildi

Laheee

Vanemliige

• bannitud
  • Liitus:26 mai 2008
venekeelt ei oska ültse. õpin saksa keelt seda ka ei jaga <_<
inglise keel jääb kergelt külge :)
krt kõik eesti koolid peaks olema eesti keeles . nagu veneajal tehti vene keelseks julmalt peaks me julmalt eesti keelseks tegema .
Postitas pildi.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

K R I S T O, 28 jaan 2009, 18:36, kirjutas:

venekeelt ei oska ültse. õpin saksa keelt seda ka ei jaga <_<
inglise keel jääb kergelt külge :)
krt kõik eesti koolid peaks olema eesti keeles . nagu veneajal tehti vene keelseks julmalt peaks me julmalt eesti keelseks tegema .

Vaata postitust

Te ei saa eesti keeleski hakkama ju? Või on siin kõik nelja-viielised koos kiituskirjadega?
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

guccimucci

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2008
Vene keele hinne on selline piiri peal, aga viis siiski. Midagi oskan, 1,5 aastat olen õppinud. Ega väga ei istu küll, erinevalt inglise keelest on loogilisust üsna vähe.

Le Fu?

[WARNBANNED] bros b4 hos

• bannitud
  • Liitus:18 jaan 2008
Mu klassis 5/6 inimest õpib venet ülejäänd saksat... ca 3 poissi õpip venet ja nad ei saa sitÄgi aru :).
Saksa keel ka väga jube... olen õppind kaua kaua aga oskan ca 100 sõna.
ingliskeelega raskusi pole. Aga õpetaja on selline... tore kes paneb 1.si 2.si.
Postitas pildi
Seen

madis250

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2008
Loll on see, kes arvab, et venekeelt ei pea oskama.
Ise kahjuks ei oska ja olen väga pettunud endas(niivõrd kuivõrd ka koolist, mis ei suutnud tagada meile 3 aasta jooksul korraliku õpetajat).
Venekeel on tegelt igalpool maailma peal kasulik, mitte ainult Eestis.

Eddie

jeebus

• liige
  • Liitus:12 jaan 2007
Kõiki keeli on vaja osata , kui tahad teiste inimestega suhelda.
Vene keelt valdan hästi , saan venelastest aru ka mis räägivad ja räägin puhtal vene keelt.

Ei noh , kõik oleneb ju õppimisest , kui väga pingutad saad keele nii selgeks kui võimalik . Näiteks inglise keel.
Müüa jope - Iron Maiden x Vans Snow 2009 | Etienne Jacket.

madis250

Liige

• liige

Edge., 28 jaan 2009, 23:27, kirjutas:

Ei noh , kõik oleneb ju õppimisest , kui väga pingutad saad keele nii selgeks kui võimalik . Näiteks inglise keel.

Vaata postitust

Ei saa suga nõustuda.
Inglise keele omandamine on paljudele nagu emakeele omandamine. Ta puutub sellega võimalikult palju kokku (kes vaatab filme, kes mängib arvutimänge) aga vene keelega on nii, et kui sa ei suhtle venelastega, ei vaata filme siis ikka nii naljalt seda selgeks ei saa.

madis250

Liige

• liige

madis250, 28 jaan 2009, 23:42, kirjutas:

Ei saa suga nõustuda.
Inglise keele omandamine on paljudele nagu emakeele omandamine. Ta puutub sellega võimalikult palju kokku (kes vaatab filme, kes mängib arvutimänge) aga vene keelega on nii, et kui sa ei suhtle venelastega, ei vaata filme siis ikka nii naljalt seda selgeks ei saa.

Vaata postitust

Keeltel pole eriti loogilisusega pistmist. :)

KURAT vabandust minu topeltposti pärast tahtsin muuda panna. :S :S :S

Muutis madis250, 28 jaanuar 2009 - 22:44.

Stennn

"Kui mind pole trennis - tähendab, olen surnud!"

• liige
  • Liitus:30 jaan 2006
Oleks filmid ja mängud vene keeles, oleks see ammu selge. Inglise keel nii selge, et ei pea mõtlema ka et mida mõni sõna tähendab. Tuleb nagu iseenesest.

Laheee

Vanemliige

• bannitud
  • Liitus:26 mai 2008

kanakukk jr, 28 jaan 2009, 19:47, kirjutas:

Te ei saa eesti keeleski hakkama ju? Või on siin kõik nelja-viielised koos kiituskirjadega?

Vaata postitust

siis ma ei oskaks sulle vastata ja siia teemasse kirjutada ju?
netis kirjan ruttu valmis ja võib tunduda kahtlasena tekst jh.
Postitas pildi.

varrandx

Liige

• bannitud
  • Liitus:27 apr 2008
Inglise keel ja Vene keel , nendeta välismaal hakkama ei saagi ju.

Ja püsiks ikka teema juures.
yo mama so fat when she passed by the tv i missed the whole season of ma favorite show.
By the time you finish reading this you realize you have wasted 5 seconds of your life.

x0o00o0x

Uustulnuk

• bannitud
  • Liitus:05 sept 2008
Kui nii võtta siis vene keelt pean tundmatuks keeleks..aga eks seda vaja kuskil kaugemal kohal kui lähed tööle vms...aga loodan et ei pea minema kaugemale ...ja venemaalt hoian eemale kuna ei salli seda riiki...btw EESTI VABAKS SITAAU***
niiet inglise keelega ajan läbi kyll hetkel :blink:
Always tell the truth, even when you lie.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
üks punkt, mis muudab vene keele (õppimise) palju raskemaks on slaavi tähestik, mis on 100% teistsugune. õpetaja on ka öelnud, et see on suur põhjus, miks vene keelt on raskem omandada kui näiteks inglise või saksa keelt. samuti on ka suurem osa sõnavarast hoopis teine erinevalt näiteks saksa keelega, millega on eesti keelel päris palju ühiseid jooni (ka grammatiliselt). seega ei piisa ainult venelaste seltskonnas istumisest, et keel selgeks saada. mingi osa peab seda ikka õppima ja põhitõed selgeks saada :blink:

Ega's midagi, hea et sedagi.

madis250

Liige

• liige
Vaevalt ingliskeeleski piisab ainult seltskonnas viibides. Kõiki keeli peab õppima, miks me muidu eesti keelt õpime.

Loki

Liige

• liige
  • Liitus:18 apr 2006
Õpin koolis .. või siis spigan. Vene keel on keel mis miskipärast tuleb ühest kõrvast sisse ja läheb teisest välja. Mul ei jää 70% materjalist pähe. Ükskõik kui mitu korda ma seda korrutaks, harjutaks või nii. Usun, et ärimaailmas on vene keel tähtis ja selle oskus on vajalik, kuid siiski ma näen Inglise keeles suuremat tegurit.
Postitas pildiPostitas pildi

ksenoon

[WARNBANNED] Soliidne härra

• bannitud
  • Liitus:11 nov 2007
Tähtis on see kindlasti ja viimasel ajal olen hakanud seda rohkem oskama kah, mingi 9ndas klassis ei osanud ma vist midagi, ei kirjutada ega ei saanud sõnadest aru, lugeda oskasin nii ja naa :blink:
Postitas pildi
vorsprung durch technik

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

madis250, 28 jaan 2009, 21:59, kirjutas:

Loll on see, kes arvab, et venekeelt ei pea oskama.
Ise kahjuks ei oska ja olen väga pettunud endas(niivõrd kuivõrd ka koolist, mis ei suutnud tagada meile 3 aasta jooksul korraliku õpetajat).
Venekeel on tegelt igalpool maailma peal kasulik, mitte ainult Eestis.

Vaata postitust

Sa oled väga loll, kui sa arvad, et vene keelt peab oskama.
Paljud väidavad, et vene keelt peab oskama, see on vajalik jms. Äkki keegi põhjendaks ka miks?
Kui tahad venelastega/Venemaaga äri teha, siis ofc on vaja. Aga Euroopas ja Ameerikas pole vene keelega mitte sitavoltigi teha.

OffTopic:

madis250, 29 jaan 2009, 22:45, kirjutas:

Vaevalt ingliskeeleski piisab ainult seltskonnas viibides. Kõiki keeli peab õppima, miks me muidu eesti keelt õpime.

Vaata postitust

See oleneb täiesti inimesest. Kui sa oled selline, kes tuubib kõik ajad ja reeglid pähe, ning veedab tunde lihtsalt sõnu pähe tuupides ning lõpuks üritad lauseid teha ja saad hakkama... Siis sul on jah vaja sellist "õppimist".
Teised õpivad keeli teiste inimestega suheldes - seltskonnas viibides. Võõras keel käib koguaeg kõrvust/silmst (oleneb kus suhtlemine toimub) läbi ja lõpuks omandab selle keele puhtalt ära.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Kõige kavalam tegelane õpib muidugi kõik keeled ära, et siis vajadusel igaühega äri teha.

Pealegi, ma ei saa aru, kust te võtate, et te kõik saate suurteks ettevõtjateks, et siis suurte rahabossidega üle maailma igasugust äri teha?
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat