Hüppa postitusele

Change

Vene keele tähtsus

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 185 vastust

Jk

Isiklik

• liige
  • Liitus:08 märts 2008
  • Sugu:mees
Venekeel on euroopas 3ndal kohal!

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
Vene keelel on meie ühiskonnas tähtis roll, sest tööpakkuja pigem eelistab eesti-vene keelt kõnelevat inimest, kui ainult eesti oma.

Muutis kunral, 20 juuni 2009 - 10:06.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

Jk jr, on 20 juuni 2009, 11:02, said:

Venekeel on euroopas 3ndal kohal!

View Post

Millise tabeli järgi?
Kõige suuremas väljasuremis ohus? Lahedus? Enim kasutus? Sunniviisilistest? Lemmikutest? Wat?

// Ja kunral. See oleneb TÄIESTI tööpakkujast. Mida muna peaks mingil Ecuadori tööpakkujal sellest vene keelest olema?

Muutis Sadist, 20 juuni 2009 - 13:05.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Sadist, on 20 juuni 2009, 14:04, said:

// Ja kunral. See oleneb TÄIESTI tööpakkujast. Mida muna peaks mingil Ecuadori tööpakkujal sellest vene keelest olema?

View Post

ära nüüd nii lampi ka lahmi, eks? Ecuadori tööpakkujal pole sooja ega külma ka sinu eesti keele oskusest ega üldse sinust...jutt käis ikkagi Eesti tööturust.

Ega's midagi, hea et sedagi.

E-THUG

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008

-gc-, on 15 juuni 2009, 13:12, said:

Täiesti tähtsusettu keel minujaoks. Eestis elavad venelased võiks ise ennem eesti keele ära õppida ja siis võiks mõelda nende tiblade keelele!
Miks kurat me peame seda koolis õppima? Seda pmst ei lähegi vaja ju üldse. Vene keel on ainuke aine koolis millega mul probleeme on jäin isegi suvetööle sellega ja nüüd pmst terve suvi persses kuna jah ei saa vist tehtud kah seda sevetööd.

View Post

IDIOT.
Vene keel reaalsuses on sitaks kasulik, välismaal elades saad sa kasvõi tööd kergemini kui oskad ikkagi piisaval tasemel, et kasvõi tõlk olla. Ning ära hakka nüüd pihta, et ah see on mingi loll möla, vanem õde oli täiesti tööpakkumistega ülekullatud üks hetk Inglismaal kui kuuldi, et ta vene keelt üpris hästi oskab.. samuti tuleb keel nagu vene keel enam vähem igas maailma otsas kasuks, mis siis rääkida veel sellest kui peaksid lähis-idas viibima vms.. Kuid noh kuna keskmine sinusugune kuhugi oma eluga ei saa kaugemale kui Eestist siis tõesti küllap on vene keel kasutu.

Audi, 7 dets 2009, 21:23, kirjutas:

Ma kasutan Sensodyne Whitening pastat. Teeb ilusti valgeks, pole vajadust mingi keemia jaoks.

Vaata postitust

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

E-ThugJr, on 20 juuni 2009, 19:55, said:

IDIOT.
Vene keel reaalsuses on sitaks kasulik, välismaal elades saad sa kasvõi tööd kergemini kui oskad ikkagi piisaval tasemel, et kasvõi tõlk olla. Ning ära hakka nüüd pihta, et ah see on mingi loll möla, vanem õde oli täiesti tööpakkumistega ülekullatud üks hetk Inglismaal kui kuuldi, et ta vene keelt üpris hästi oskab.. samuti tuleb keel nagu vene keel enam vähem igas maailma otsas kasuks, mis siis rääkida veel sellest kui peaksid lähis-idas viibima vms.. Kuid noh kuna keskmine sinusugune kuhugi oma eluga ei saa kaugemale kui Eestist siis tõesti küllap on vene keel kasutu.

View Post

+ ei maksa unustada, et Venemaa on maailmariik ja endine impeerium, mille tõttu on vene keel levinud vääääga paljudesse kohtadesse üle maailma. ning venelastel kui suurriigi kodanikel on lihtsalt selline suhtumine, et nende keel on meie omast parem ja seda ei saa muuta mitte miski.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Sadist

Neoneti kasvataja

• liige
  • Liitus:04 juuni 2007

muhemees666, on 20 juuni 2009, 19:21, said:

ära nüüd nii lampi ka lahmi, eks? Ecuadori tööpakkujal pole sooja ega külma ka sinu eesti keele oskusest ega üldse sinust...jutt käis ikkagi Eesti tööturust.

View Post

Ega ma ei lahmi väga lampi. Ma arvan, et Ecuadori tööpakkuja ei pakuks tööd isikule, kes ei mõista oma emakeelt... Selline isik ei saa lihtsalt töövõimekas olla (see on esmapilt, võibolla tõesti on mingi kõnevõimetu aga muidu geenius).

Aga ma ei teadnud, et jutt käis Eesti tööturust.

IDIOT.

View Post

Pigem on Eestisse jäädes see rohkem kasulik kui välismaale minnes (oleneb täpsemalt muidugi kuhu).
Aga jah. Vajalik see keel pole, aga kasulik see on.

YoungMoney, 17 sept 2008, 16:21, kirjutas:

mõelge kui sigineks superrass mingi valge ja neegri segu.
siis oleks kõik mingid ilged sportlased .

Vaata postitust

KALA

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
Eestis on venekeel täiesti hea variant.
Selgeks seda keelt kll ei saa, aga suhtlustasandil on kll vaja rääkida.
Endal oli venekeel hea, aga ikkagi sittagi ei oska :D
Naq siin ennist mainiti, et Venemaal on suurriik ja endine impeerium on täitsa loogiline jutt.Mina tahaks kll venekeele täiesti selgeks saada, ei taha kuskil hätta jääda.Ei tea, mis elu toob, äkki satud Venemaale veel tööle ja venekeelt ei oskagi :D
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Ma räägin nimelt venelastega eesti keeles kui neil miskit vaja on.Ise pöördun ja räägin ka alati nendega eesti keeles.Väga lame,tahaks ka venkude maal eesti keeles kõnelda,nagu venkud siinmail;)

Andree

Liige

• liige
  • Liitus:27 mai 2007

zwinky797, on 22 juuni 2009, 09:12, said:

Eestis on venekeel täiesti hea variant.
Selgeks seda keelt kll ei saa, aga suhtlustasandil on kll vaja rääkida.
Endal oli venekeel hea, aga ikkagi sittagi ei oska :D
Naq siin ennist mainiti, et Venemaal on suurriik ja endine impeerium on täitsa loogiline jutt.Mina tahaks kll venekeele täiesti selgeks saada, ei taha kuskil hätta jääda.Ei tea, mis elu toob, äkki satud Venemaale veel tööle ja venekeelt ei oskagi :)

View Post

Küll sealgi samasuguseid poode nagu Eestis maximad on.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
teiste keeltega on nii et aru saamisega on lihtsam kui rääkimisega, vene keeles on ka nii, aga vene keeles on see palju raskem, sest nii kiiresti räägitakse :)
vakatsaka

UNKLE

stay frosty

• liige
  • Liitus:01 apr 2008
Sõber tahtis venerahvusest naisele külge lüüa, aga naine ei saanud midagi aru ja semu ei oska vene keelt, siis täispeaga üritas olla kaval ja hakkas vene aksendiga eesti keelt rääkima. See oli vast naljakam asi mida ma näinud olen see suvi :)

Seega vene keel on siin Ida-Virumaal vajalik, kui tahad naist saada vähemalt. :D
Postitas pildi

Kethmar

eiC

• liige
  • Liitus:08 juuni 2006

IDIOT.

View Post

Pean sinuga nõustuma :D .

Btw, ise hakkasin ka vene keelt rohkem koolis õppima nüüd, sest tulevikus väga kasulik asi.

Muutis Ketz., 29 juuni 2009 - 21:57.

Postitas pildi
Veebilahendused ja graafiline disain- salumets.kethmar.ee

devilscryinmybedroom

Liige

• liige
  • Liitus:28 veebr 2009

IDIOT.

View Post

Nii saab siis ka natuke siia kirjutada ja soiguda. Esiteks, miks ta oli üleküllatud? Just sellepärast, et Inglismaal on väga palju venelasi kes on samasugused nagu Eestis elavad venelased, kes ei suvatsegi selle riigi keelt ära õppida kus nad elavad. Tundub, et neil on umbes selline loogika, et meil on maailma suurim riik ja nüüd peate kõik meie keelt ka oskama. Sinu sellest Eestist kaugemale jutuga jääb selline mulje, et igalpool räägitakse vene keelt ning kui isegi LAVi reisid siis kui sa ei osak vene keelt ei saa sa hakkama. Siiski paljud normaalsed venelased on ennast harinud inglise keelega ning ei tee sellest välja kui ei oska vene keeles rääkida. Ise olen puutunud enda töökogemustes kokku väga palju venelastega kuna töötasin ettekandjana. Need keda mina pidin teenindama need sattusid väga normaalsed olema ning isegi üks palus, et õpetaksin talle eesti keelt natuke. Aga osad need keda pidi sõber teenindama olid ikka tõelised noh kui lihtsalt öeldes siis tõelised venelase. Kohe alguses tegi sõber selgeks, et vene keelt ta ei valda ning rääkis inglise keeles aga kui hakati juurde tellima siis plärati vene keeles edasi ning lõpuks tänu sellele tuligi vale tellimus ning nad tulid vene keeles veel õiendama ka aga tegime kiiresti selgeks inglise keeles, et kuna me ei oska teie keelt siis me ei saagi ju teie tellimust täita kui me aru ei saa mida te soovite.

muhemees666, on 20 juuni 2009, 20:04, said:

+ ei maksa unustada, et Venemaa on maailmariik ja endine impeerium, mille tõttu on vene keel levinud vääääga paljudesse kohtadesse üle maailma. ning venelastel kui suurriigi kodanikel on lihtsalt selline suhtumine, et nende keel on meie omast parem ja seda ei saa muuta mitte miski.

View Post

Vene keel on levinud just eriti nendes kohtades kus kunagi oli Vene impeerium. Siiski see jääb Kesk-Euroopa ning Aasia vahele. Reporteris oli väga hea intervjuu paar päeva tagasi kui tehti juttu 2 jaapanlasega kes elavad Eestis ning õpivad Tartu Ülikoolis. Üks neist rääkis seal ning tema õppis eesti keele ära poole aastaga. Ütles küll, et raske jne... aga kuna elab siin ja on tarvis suhelda eestlastega siis kergem on suhelda nende endi keeles. Kas venelased on tõesti siis nii lollid, et ei suuda isegi oma 40 aastaga mis mõni on siin elanud eesti keelt ära õppida.

Kui kunagi käisime klassiga Venemaa tripil siis meil ei läinudgi muud vaja kui " palju see maksab " ning adin, dva, tri....

Eesti ühiskonnas on ikka veel kahjuks see ajastu kus heale juhtivale töökohale saamiseks on vajalik vene keele oskus, kuid õnneks see muutub. Eriti teenindus sektoris, kuhu võetakse ka ainult inglise keele ning eesti keele oskusega.

LAVis on vist üle 5 riigi keele, või oli neid isegi rohkem. Ja on ka palju teisi keeli mida nad räägivad aga mis ei ole kuulutatud riigi keelteks nagu ma olen aru saanud. Nii palju kui mina olen kuulnud ja ise uurinud siis nemad saavad seal väga hästi hakkama, ning enamus inimesi valdavad enamus neid keeli.

Tõsiselt närvi ajab ikak tõesti see, et me elame enda riigis kus riigi keeleks on Eesti keel ning saame selle eest peksa, et me ei räägi mingite tiblade keelt vaid räägi enda väga ilusat riigi keelt.

Yes`

Liige

• liige
  • Liitus:05 nov 2006
Pole õppinud, ega kavatse ka, hetkel on koolikavas venekeel sees, aga ma ei pea seal õppima, õpetaja ka ei käsi kuna ma eelmise koolis õppisin sakskeelt ja nüüd pean vene keelt ..... , õpetaja paneb mulle lihtsalt 'A' - arvestatud .

Billy Boy

Õnne peenleib 2014

• liige
  • Liitus:23 apr 2006
Tahaks osata aga õppida ei viitsi.

Inks.

Liige

• bannitud
  • Liitus:06 veebr 2009
Mina küll õpin. (J.Stam)
Postitas pildi

Illimulli

härrasmees

• bannitud
  • Liitus:25 okt 2007
Vene keel on vaieldamatult kasulik Eestis elades. Vaenlase keelt tuleb tunda.

Roman

¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

• liige
  • Liitus:27 sept 2006
Vot vot . Sellepärast ei oskagi venelased eesti keelt, kuna eestlasi ei võeta kui vaenlasi , vaid kui leplikku rahvast. Milleks õppida eesti keelt , kui vene keelega saab väga hästi hakkama ?
Muidu jahm , üle maailma on vene keel kasulik.

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004

Johnny B. Goode, on 27 juuni 2009, 00:49, said:

Sõber tahtis venerahvusest naisele külge lüüa, aga naine ei saanud midagi aru ja semu ei oska vene keelt, siis täispeaga üritas olla kaval ja hakkas vene aksendiga eesti keelt rääkima. See oli vast naljakam asi mida ma näinud olen see suvi :)

Seega vene keel on siin Ida-Virumaal vajalik, kui tahad naist saada vähemalt. :D

View Post

Ida-Virumaal kenasid eesti tüdrukuid piisavalt :thanks4: ning eesti keelega saab Jõhvis väga ilusti hakkama. Aga kui juba Kohtla-Järvele, Narva, Narva-Jõesuule või Sillamäele minna, siis seal vaid eesti keelega hakkama ei saa :D Nii, et vene keelt on kasulik õppida ning kui kuhugi Lääne-Euroopasse näiteks hotelli või restorani tööle minna, siis on ka kasulik vene keelt tunda, sest vene turistide osakaal aina kasvab.

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat