Hüppa postitusele

Change

Tõlge inglise keelest eesti keelde.

Sellel teemal on 3 vastust

Kate

Liige

• liige
  • Liitus:08 sept 2006
  • Sugu:naine
Nii, täna ma sain mingi kirja koju postkasti kus seisis tekst:

To the parents of Geiter A. :

It gives me great pleasure to inform you that Geiter will soon receive an offical invitation to attend 2009 People to People Leadership Summit. Allow me to offer my personal congratulations for Geiter's achievements. You must be very proud.

Selection for participation in the Leadership Summit is based on the academic recommendation of valued and respected educators. Geiter was nominated by educator Heli R. of Gymnasium of Lihula, who qualified Geiter as an outstanding student with high academic standing and promising leadership potential.

People to People was founded in 1956 by my grandfather, U.S. President Dwight D. Eisenhower, on the premise that peace can me achieved through understanding. Making a difference in the world begins with developing your child's own leadership skills, and the Leadership Summit offers a unique oppurtunity for Geiter to join other highly motivated and accomplished middle-school and high-school scholars from around the globe.

You may have a number of questions regarding participation on the summit. You will find more detailed information in the offical invitation Geiter wil receive soon.

Keegi äkki tõlgiks täpselt ära mulle mis krdi jama see on?? ma ei teadnud sellest ise mitte midagi, aga see õpetaja töötab meie koolis küll, kuid ma pole temaga kokku puutnud.
:) :)

Nightwolf

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2006
  • Sugu:mees
otse tõlkida on natuke jama aga ..

Suur rõõm teatada ,et oled kutsutud .. 2009 People to People Leadership Summit (ma ei kujuta ette, mis see peaks olema,)Minu õnnitlused Geiteri saavutuste puhul.
te peate olema vist väga uhked.
osalejaid on soovitatud haritud õpetajate pool.
sind oli valitud selle õpetaja poolt, oma heade tulemsute poolest.
hea õpilane, lubav juhtivuslik oskus vms.

et aidata arendada iseseisvusliku juhtmist vms. pakutakse enneolematut võimalust koos teiste sarnaste oskustega õpilastega õppida.

sul võib olla küsimusi. rohkem detaile on kirjas kutses , mis nad saadavad.

Muutis returner, 21 jaanuar 2009 - 19:51.

Postitas pildi

Oskar

Lavaline

• liige
  • Liitus:15 juuli 2006
  • Sugu:mees
http://tomahook.net/?q=ftext

väga hea mõte oli see neoneti postitada :)

Kate

Liige

• liige
  • Liitus:08 sept 2006
  • Sugu:naine
okej, teema võib lukku minna sain teada mis värk on.

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat