tehke mingi raadiosaade. Nt. kahekesi. Võtate tavalise telefoni ja siis inimesed saavad helistada ja valjuhääldi pealt kuulevad ka ülejäänud jne. Sellise lihtsa süsteemi teha, oleks ju eriti fun. Juba nalja pärast kuulaks.
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Who's that riding into the sun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man with the itchy gun.<br /><br /><br /><br />
Who's the man who kills for fun!<br /><br /><br /><br />
Psy-cho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad!<br /><br /><br /><br />
He sleeps with a gun, but he loves his son.<br /><br /><br /><br />
Killed his wife 'cause she weighed a ton... Psycho Dad!</span>
tehke mingi raadiosaade. Nt. kahekesi. Võtate tavalise telefoni ja siis inimesed saavad helistada ja valjuhääldi pealt kuulevad ka ülejäänud jne. Sellise lihtsa süsteemi teha, oleks ju eriti fun. Juba nalja pärast kuulaks.
Pooldan ka seda mõtet. + see raadio on ka väga viis.
sellist varianti annab ka teha, et mingist laulust lastakse mingi paar rida ja siis kuulajad arvavad mis lugu on. Täpselt sama saab ka filmidega, filmist mingiu lõik lasta ja põnevust jagub
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Who's that riding into the sun.<br /><br /><br /><br />
Nii. Vabandan, kui sel teemal on spekulleeritud, aga minu idee ja mõte oleks siiski luua raadio igale stiilile. Me ei suuda elusees üle nelja inimese kuulama muidu meelitada. (ka ma olen raskema muusika austaja) Mul näiteks oleks vajadusel muusikat igale maitsele.
Võin samuti kätte võtta ja muusikat lasta tunnikese või kaks kunagi. Võiksin lasta Post-hardcore/Indie/alt-rokki põhiliselt. Enamus bände mida laseksin oleksid enamjaolt Neoneti rahva jaoks täiesti tundmatud, seega avastamisrõõmu jaguks kõigile.
olen täiesti poolt. ise pakuks ka ennast välja. Laseks indie/post-hardcore/metalcore.
Ei tea, kas nüüd tasub kõigele üle minna, kui raadio oleks hetkel 24/7 üleval, oleks ka rohkem kuulajaid, kuid hetkel pole pulti erilist tungi...
Pm ei ole see praegu ainult metal raadio, nagu ma aru saanud olen, on teretulnud ka igasugune alternatiiv, indie jms. Ent jah, hiphop v klubimuusika oleks juba liiga teemast mööda..
Minumeelest võiks just vana süsteemi jälle üles arendada, et on teatud stiili ajad. Kuna kes kuulab klubimusa vms, see ei taha indiest ega rockist midagi kuulda Ja enamik neonetlasi on sellised tüüpilised noored kes kuulaks aint tümmi
Minumeelest võiks just vana süsteemi jälle üles arendada, et on teatud stiili ajad. Kuna kes kuulab klubimusa vms, see ei taha indiest ega rockist midagi kuulda Ja enamik neonetlasi on sellised tüüpilised noored kes kuulaks aint tümmi
jaaaa, siis oleks mingi kuulajaid, toetajaid ja särki värki rohkem ju..