Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Joss.

.ssoJ

• liige
  • Liitus:20 veebr 2006
  • Sugu:mees

View Postthormx, on 31 jaanuar 2015 - 22:20, said:

View PostJoss., on 28 jaanuar 2015 - 21:13, said:

View Postmetsavaras, on 27 jaanuar 2015 - 20:41, said:

View PostJoss., on 27 jaanuar 2015 - 18:58, said:

Oskab keegi soovitada kevadeks kergeid vabaaineid TTÜs, mis ei eelda kohalkäimist väga.

Kui sa kohal ei viitsi käia, siis miks üldsegi otsustasid õppima minna? Ülikool ju vabatahtlik.

Arvestades TTÜ taset, siis ainetes kohalkäimine on natukenegi iseseisvalt tööd teha suutvale inimesele enamasti ajaraisk. Kuna osades ainetes on eksamile saamiseks vajalik mingi päris kõrge kohalkäimiste protsent. Aga no kui sa sellise vastuse andmist mõistlikuks pidasid, siis ma kardan et sinu puhul ei aita ükski selgitus.

View PostRa1x, on 27 jaanuar 2015 - 23:12, said:

View Postmetsavaras, on 27 jaanuar 2015 - 20:41, said:

View PostJoss., on 27 jaanuar 2015 - 18:58, said:

Oskab keegi soovitada kevadeks kergeid vabaaineid TTÜs, mis ei eelda kohalkäimist väga.

Kui sa kohal ei viitsi käia, siis miks üldsegi otsustasid õppima minna? Ülikool ju vabatahtlik.

Päris retard vastus

Endal ka vaja üks vabaaine veel teha, kui keegi midagi head ei oska pakkuda siis võtab mingi keele

Võta inglise keele grammatika vms, keelte alt leiad. Täiesti moodle põhine aine. 2 EAPd väärt.

3 EAP isegi, on reaalselt vahet ka mis õppejõule deklareerid selle?

Sellega on nii, et lihtsalt deklareerimisest ei piisa, sa pead saatma meili õppejõule, info leiad sealt keelte lehelt. Siis meilis saad vastuse, kellele deklareerid.
....

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
  • Sugu:ei ütle
Kasutasin selle "genereeri tüüpõpingukava järgi" nuppu ja pean saama see semester 27 punkti. Juuni lõpus peaks mul kokku olema siis 59 mida vittu?!

siimtali112

Napoleon constructed his battle plans in a sandbox.

• liige
  • Liitus:28 jaan 2006

View PostKingman, on 02 veebruar 2015 - 00:43, said:

Kasutasin selle "genereeri tüüpõpingukava järgi" nuppu ja pean saama see semester 27 punkti. Juuni lõpus peaks mul kokku olema siis 59 mida vittu?!

View Postmegahit, on 26 jaanuar 2015 - 00:46, said:

View PostMihkel., on 25 jaanuar 2015 - 21:14, said:

kukun arvatavasti matemaatika analüüs 1 läbi, kas ma pean maksma semestri alguses või lõpus`?

Ma maksmise kohta ei tea, aga lihtsalt mainin, et esimene semester kui on vähemalt 24 EAP siis midagi maksma ei pea.
Miinimum semestrite kaupa oleks siis
1. 24
2. 54
3. 84
4. 112
5. 142
6. 172

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Ma õpin ikka veel selle vana süsteemi järgi (sisseastunud enne 2013/14).

Tekkis põhitoetusega selline küsimus, et mis ajaks peaksid olema ÕIS'is EAP-d käes, et taotlusel läheksid kõik kättesaadud EAP'd arvesse?

Nimelt ühe ainega on veel võlgnevus (ja seda mitte minu süül -.-). Kuna põhitoetuse taotlemisel saavad kõige suurema eelise need, kellel õppemahu täitmise protsent on 100% (100% korral peaks olema 150 EAP koos, hetkel mul 144). Kõige varem saaksin need ainepunktid kätte sellel reedel..

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
Kas keegi TTÜ tudengitest on MOOCi kasutanud? Kuidas on?

Fiktsioon

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:12 jaan 2010
  • Sugu:naine
suht lol kui inimestel jääb vabaaineid puudu. võin enda omi kulbiga jagada teile

Rainer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 sept 2008
Inimesed kes te olete teinud lõputööd või olete seda tegemas sheerige tippe ja trikke. Materjali on nii palju, et ei teagi kust alustada - kas panna paika mingid kindlad teemad ja siis hakata ükshaaval teemade kaupa läbi võtma materjali või tõlkida tuugalt artikleid ümber ja hiljem sorteerida..

Eks igaühel toimib endamoodi aga äkki tuleb kasuks mõni hea soovitus.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

View PostRainer., on 19 märts 2015 - 19:26, said:

Inimesed kes te olete teinud lõputööd või olete seda tegemas sheerige tippe ja trikke. Materjali on nii palju, et ei teagi kust alustada - kas panna paika mingid kindlad teemad ja siis hakata ükshaaval teemade kaupa läbi võtma materjali või tõlkida tuugalt artikleid ümber ja hiljem sorteerida..

Eks igaühel toimib endamoodi aga äkki tuleb kasuks mõni hea soovitus.

Mina panin enda jaoks paika teemad ja terminid mis on töö jaoks kõige olulisemad ja selle vastavalt otsid teooria, vastupidi on üsna raske asja teha. Ehk siis kui teed oma tööd näiteks facebooki turundusest, siis on vaja selgitada teooria põhjal mis on facebook, mis on sotsiaalvõrgustik üldisemalt, millised on praegused trendid sotsiaalvõrgustikus, rääkida turundusest ja muudest olulistest teemadest mis sellega seotud on. Kindlasti on vaja ära defineerida olulised terminid mis on töö aluseks ning siduda kogu see asi kommunikatsiooniteooriaga, ehk siis milliseid teooriamudeleid saab rakendada uurimises ja millistest sa ise konkreetselt lähtud.
Metoodika osas peab kindlasti välja tooma kasutatava andmekogumismeetodi ja uurimismeetodi teoreetilise poole ning selgitama kas, kuidas ja miks need ühilduvad sinu teemaga.

Kõige uuemad ja asjakohased teooriad peaksid sa saama oma juhendajalt, sinu asi on lihtsalt patakast materjalist oluline välja filtreerida. Enda kogemuse põhjal väga palju ise mingi suva teooriat otsima ei pea kui vähegi asjalik juhendaja on, ta oskab sulle anda teoreetikute nimed ja raamatud ning väljaanded kust sobivat infot leiab.

Teooria ongi see raske asi, reaalne andmete kogumine, lahtikirjutamine ja analüüs on lihtne, kui andmed olemas siis üldjuhul paari päeva töö kui keskendunud oled.

//EDIT: see facebooki turunduse näide on täiesti lamp, lihtsalt võtsin esimese lihtsa näite mis pähe tuli, illustreerimiseks.

Muutis XchopperX, 19 märts 2015 - 19:38.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

kanakukk profesionel

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:24 jaan 2015
Üks üldmoodul on juba EAP'de mõttes täidetud, kuid siiski võtsin ühe aine juurde talvel, sest arvasin, et EAP'sid on vaja rohkem saada.
Nüüd selgus, et ei ole vajagi, mis juhtub kui jätan nüüd üldse aines käimata jne, saan aru et tuleb MI aga see ei loe midagi, kui nagunii sama üldmoodul on juba täidetud nagunii enne?

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009

View Postkanakukk profesionel, on 17 aprill 2015 - 19:25, said:

Üks üldmoodul on juba EAP'de mõttes täidetud, kuid siiski võtsin ühe aine juurde talvel, sest arvasin, et EAP'sid on vaja rohkem saada.
Nüüd selgus, et ei ole vajagi, mis juhtub kui jätan nüüd üldse aines käimata jne, saan aru et tuleb MI aga see ei loe midagi, kui nagunii sama üldmoodul on juba täidetud nagunii enne?

Minuteada tuleb ikka kooli lõpuks kõik valitud ained positiivsele tulemusele teha.
Võin ka vabalt eksida.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

View PostJewsep, on 17 aprill 2015 - 23:03, said:

View Postkanakukk profesionel, on 17 aprill 2015 - 19:25, said:

Minuteada tuleb ikka kooli lõpuks kõik valitud ained positiivsele tulemusele teha.
Võin ka vabalt eksida.

kui ma ei eksi, siis TÜ's vähemalt võivad valik/vabaained ka vabalt mi/f jääda nii kaua, kui sul kohustuslikud 180eap positiivselt sooritatud.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

N.Y

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2014
Kuidas akadeemiliseks testiks valmistuda?

afr1ca

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 apr 2015
Keegi teab, kas ülikool hoiab minu pabereid sees, kui ma enam koolis ei käi? Valisin kahjuks vale eriala, mis mind ei huvita ning mul pole tõesti jaksu seal olla, kuid mul oleks vaja hoida pabereid sees seni uude kooli sisse saan. (EMÜ)

Muutis afr1ca, 18 aprill 2015 - 20:36.

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010

View Postafr1ca, on 18 aprill 2015 - 20:17, said:

Keegi teab, kas ülikool hoiab minu pabereid sees, kui ma enam koolis ei käi? Valisin kahjuks vale eriala, mis mind ei huvita ning mul pole tõesti jaksu seal olla, kuid mul oleks vaja hoida pabereid sees seni uude kooli sisse saan. (EMÜ)

Millalgi nad lihtsalt helistavad sulle ja küsivad, kas käid veel koolis. Kui vastad eitavalt, siis paluvad sul mingi avalduse täita.
Tannu.^ & A-ROD

afr1ca

Uustulnuk

• liige

View PostTanel, on 18 aprill 2015 - 22:21, said:

Millalgi nad lihtsalt helistavad sulle ja küsivad, kas käid veel koolis. Kui vastad eitavalt, siis paluvad sul mingi avalduse täita.

Millal see umbes olema peaks? Eeskirjas on kirjas, et kui enne õppeaasta lõppu (31. aug) mingit koormust täidetud ei ole, siis eksmatrikuleeritakse. Oleks suht halb, kui varem tülitama hakkavad.

Muutis afr1ca, 18 aprill 2015 - 23:08.

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010

View Postafr1ca, on 18 aprill 2015 - 23:07, said:

Millal see umbes olema peaks? Eeskirjas on kirjas, et kui enne õppeaasta lõppu (31. aug) mingit koormust täidetud ei ole, siis eksmatrikuleeritakse. Oleks suht halb, kui varem tülitama hakkavad.

Ma tegin sügisel kaks ainet ära ja kevadel ei läinud üldse kohale. Siis helistasid kuskil veebruari lõpus ja palusid ühe avalduse meili kaudu täita.

Muutis Tanel, 18 aprill 2015 - 23:44.

Tannu.^ & A-ROD

afr1ca

Uustulnuk

• liige

View PostTanel, on 18 aprill 2015 - 23:42, said:

View Postafr1ca, on 18 aprill 2015 - 23:07, said:

Olen ka ise niimoodi eriala vahetanud EMÜ-s. Ma tegin vist sügisel kaks ainet ära ja kevadel ei läinud üldse kohale. Siis helistasid kuskil veebruari lõpus ja palusid ühe avalduse meili kaudu täita.

Aaa, no esimene semsester lõppebki veebruari lõpus.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Sügissemester lõppeb ikka jaanuari lõpus. Veebruari alguses hakkab juba kevadsemester.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Ülikooli veebis on ometigi õppekorralduseeskiri, kus on kirjas eksmatrikuleerimise alused. Keset semestrit arvati vanasti välja ainult juhul, kui sa jäid vahele petturlusega, surid ära või avaldasid ise soovi.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

VAHVA SELL

Liige

• liige
  • Liitus:27 dets 2014
nõmedad mehikesed, sured ära ja lisaks eksmatrikuleerivad ka sind!

kas keegi TÜ õigusteadusest oskab midagi rääkida?

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat