Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 24 september 2014 - 18:00
Reaalne erialane asi hakkab at best neljandal semestril alles pihta. Viies semester (hetkel mul käsil) on juba suht puhtalt teemakohane.
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
Postitatud 24 september 2014 - 18:20
ErrorCode, on 24 september 2014 - 18:00, said:
Reaalne erialane asi hakkab at best neljandal semestril alles pihta. Viies semester (hetkel mul käsil) on juba suht puhtalt teemakohane.
See oleneb erialast tegelikult. Mul oli juba näiteks teisel semestril erialane sissejuhatav aine täiesti olemas. Aga kõrval oli ka kõik kohustuslik pask, sellest ei pääse kuidagi.
Postitatud 24 september 2014 - 18:25
Seda kohustuliku paska on üllatavalt palju vaja viimasel aastal. Vähemalt telekomis signaalitöötluses on kõike neid mat analüüse, tõenäosust ja lineaari vaja. Aga jah erialast värki hakkas rohkem sisse viskama 4. semester alles.
Postitatud 21 oktoober 2014 - 12:23
ttüs üks õppejõud on lohh (V. Viies). tema õpetamise juures on miljon vastuolu. huvitav, kas miskit muutuks, kui argumenteeritud põhjendused ette laoks kuhugi? aine pole raske (programmeerimine I), aga kui õppejõud oma mõtetes veel nõukogude liidus ei elaks, oleks kõigile parem
Postitatud 20 november 2014 - 23:27
EMÜs Geomaatika õppijaid ka on väää
Postitatud 02 detsember 2014 - 01:47
S, on 21 oktoober 2014 - 12:23, said:
ttüs üks õppejõud on lohh (V. Viies). tema õpetamise juures on miljon vastuolu. huvitav, kas miskit muutuks, kui argumenteeritud põhjendused ette laoks kuhugi? aine pole raske (programmeerimine I), aga kui õppejõud oma mõtetes veel nõukogude liidus ei elaks, oleks kõigile parem
Mis ta näitab ikka progemise tunnis kileslidel näiteid ja progete paberile?
Postitatud 15 detsember 2014 - 12:02
Käin Tartu Ülikoolis. Kellelgi sellist juhust on olnud, kus moodulis oleva aine lugemine lõpetatakse ülikoolis üldse ära? Kuidas ma selle nüüd tehtud peaksin saama... eratunnid?
Mul viimane semester ka tulemas. (Valikmooduli aine on ja loodan, et sellevõrra on lihtsam seda mingi suvalise ainega asendada)
Eks ma õppenõustajalt küsin varsti abi... Ise olen küll hämmingus. Aga äkki kellelgi on veel juhtunud?
Üldse oma valikud tegin aastal 2012 ja nüüd on tulnud mitmeid muutusi - mitmed ained on nimesid vahetanud ja mõni on kokku lükatud teise ainega jne. Suht keeruline.
Mul viimane semester ka tulemas. (Valikmooduli aine on ja loodan, et sellevõrra on lihtsam seda mingi suvalise ainega asendada)
Eks ma õppenõustajalt küsin varsti abi... Ise olen küll hämmingus. Aga äkki kellelgi on veel juhtunud?
Üldse oma valikud tegin aastal 2012 ja nüüd on tulnud mitmeid muutusi - mitmed ained on nimesid vahetanud ja mõni on kokku lükatud teise ainega jne. Suht keeruline.
Muutis olenmatu, 15 detsember 2014 - 12:02.
vakatsaka
Postitatud 15 detsember 2014 - 12:38
olenmatu, on 15 detsember 2014 - 12:02, said:
Käin Tartu Ülikoolis. Kellelgi sellist juhust on olnud, kus moodulis oleva aine lugemine lõpetatakse ülikoolis üldse ära? Kuidas ma selle nüüd tehtud peaksin saama... eratunnid?
Õppekorraldusspetsialist aitab sind. Mul täideti moodulid vabaainetega mis enamvähem sobisid temaatiliselt et punktid kokku saada.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 15 detsember 2014 - 22:16
olenmatu, on 15 detsember 2014 - 12:02, said:
Kas valikaineteks ei sobinud ka nt ained erialamoodulist, mida sa ise muidu ei võta? Ma olen niimoodi võtnud ühte ainet, korraldusspetsialisti vms sõnul võis nii teha.
Postitatud 16 detsember 2014 - 11:17
Oppekava spetsialistidega annab tegelikult kõike kokku rääkida. Ma panin omale praktiliselt ise mooduli kokku. Pakkusin talle ained välja ja ta pani need mulle õigesse moodulisse.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 06 jaanuar 2015 - 16:48
Keegi õisi vahetulemuste asja jagab?
Tegemata lahtri all on nr 6, mis see tähendab
Tegemata lahtri all on nr 6, mis see tähendab
Postitatud 06 jaanuar 2015 - 17:03
Postitatud 11 jaanuar 2015 - 14:57
Kas keegi TTÜs arvutisüsteemide peale ka õppima läinud? Kogemused? Soovitad või üldse ei soovita seda eriala?
Postitatud 11 jaanuar 2015 - 15:54
StAlKeR, on 11 jaanuar 2015 - 14:57, said:
Kas keegi TTÜs arvutisüsteemide peale ka õppima läinud? Kogemused? Soovitad või üldse ei soovita seda eriala?
Trolling oskab ehk aidata.
Trolling, on 17 september 2014 - 22:59, said:
Õpin ttüs arvutisüsteeme aga pole vabsee see mida ootasin, tahan juba koju minna ausaltöeldes.
Postitatud 11 jaanuar 2015 - 16:05
StAlKeR, on 11 jaanuar 2015 - 14:57, said:
Sust võib saada arvutispetsialist. Saad olla nii tarkvara- kui ka raudvaraarendaja. Ehk siis võid minna Microsfoti uusi Windowse tootma või videomängude maailma mänge tootma. Aga saad ka minna nt IBMsse, nVidiasse, AMDsse uusi riistvaru tootma. Nii palju tean sellest.
Postitatud 11 jaanuar 2015 - 16:28
Postitatud 25 jaanuar 2015 - 21:14
kukun arvatavasti matemaatika analüüs 1 läbi, kas ma pean maksma semestri alguses või lõpus`?
Postitatud 26 jaanuar 2015 - 00:46
Mihkel., on 25 jaanuar 2015 - 21:14, said:
kukun arvatavasti matemaatika analüüs 1 läbi, kas ma pean maksma semestri alguses või lõpus`?
Ma maksmise kohta ei tea, aga lihtsalt mainin, et esimene semester kui on vähemalt 24 EAP siis midagi maksma ei pea.
Miinimum semestrite kaupa oleks siis
1. 24
2. 54
3. 84
4. 112
5. 142
6. 172
Postitatud 26 jaanuar 2015 - 00:48
megahit, on 26 jaanuar 2015 - 00:46, said:
Mihkel., on 25 jaanuar 2015 - 21:14, said:
Ma maksmise kohta ei tea, aga lihtsalt mainin, et esimene semester kui on vähemalt 24 EAP siis midagi maksma ei pea.
Miinimum semestrite kaupa oleks siis
1. 24
2. 54
3. 84
4. 112
5. 142
6. 172
ehk kui ma õpin TTÜ's ja mul 26 eap siis kui ma 5 eap aine läbi kukun ei pea midagi maksma, et uuesti deklareerida?
Postitatud 26 jaanuar 2015 - 01:10
Kui sa aine läbi kukud pead muidugi peale maksma. Need lävendid on tasuta õppekohale jäämise kohta ju?
Kui aine uuesti võtad, pead ära maksma aine eest kohe, on võimalik taodelda maksmine ka 2le või 3le korrale.
Süsteemide kohta nii palju, et esimesed 3 semestrit on lihtsalt täielik üldine kamarajura, pooled ained meeletult igavad ja/või lihtsad. Lisaks sellele see tüüpiline matemaatikate ja füüsikate grindimine. Neljandast semestrist edasi on juba huvitavam, tuleb asjakohasemaid aineid kah.
Ei meeldi...Mati Väljas (lineaaralgebra) ei meeldi nt, ta võiks end happesse uputada. Rohkem nagu öelda midagi ei oska, pead täpsemalt küsima.
Kui aine uuesti võtad, pead ära maksma aine eest kohe, on võimalik taodelda maksmine ka 2le või 3le korrale.
Süsteemide kohta nii palju, et esimesed 3 semestrit on lihtsalt täielik üldine kamarajura, pooled ained meeletult igavad ja/või lihtsad. Lisaks sellele see tüüpiline matemaatikate ja füüsikate grindimine. Neljandast semestrist edasi on juba huvitavam, tuleb asjakohasemaid aineid kah.
Ei meeldi...Mati Väljas (lineaaralgebra) ei meeldi nt, ta võiks end happesse uputada. Rohkem nagu öelda midagi ei oska, pead täpsemalt küsima.
Muutis ErrorCode, 26 jaanuar 2015 - 01:11.
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
36 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 36 külalist, 0 anonüümset kasutajat