Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
  • Sugu:ei ütle
Eksamitulemusi vaadatakse, kui asud saama bakalaurust. Ise katsun saada rakenduskõrgharidusõpele, ning lehekülje andmetel vaadatakse rohkem lõputunnistuse keskmist.

Üldse võiks korraldada vestlusi ja puha, et vastuvõtjad saaksid rohkem aimu, kes tahavad õppima tulla. Taanis näiteks vaadatakse näo järgi mitte paberitelt.

EDIT: Saadetud. Fingers crossed.

Muutis Kingman, 10 august 2014 - 23:13.

Fhker

Liige

• liige
  • Liitus:06 jaan 2007
  • Sugu:mees
Sain ise soojusenergeetikasse ja tööstus-ja tsiviilehitusse sisse TTÜ's, valisin viimase. Keegi veel?
Postitas pildi

SoldieR, 8 okt 2009, 00:59, kirjutas:

kõige parem on vaba ja vallatu olla
ja kui tuleb isu liha järgi siis ratest leiab alati kellegi :D

Vaata postitust

Kingman

Dreams of me getting shaded under a money tree

• liige
  • Liitus:25 mai 2013
Ehk siis Tallinna Tehnikaülikooli Eesti Mereakadeemia laeva jõuseadmeid õppima. Who is with me?

Kaarekas

Liige

• liige
  • Liitus:15 veebr 2010
Järgmisest aastast ttü informaatika, sellega seoses oleks ka paar küsimust. Tunniplaanis oli kohustusliku ainena erialane saksa keel, aga kui ma pole kunagi saksa keelt üldse näinudki mis siis saab? Ja siis uuriks veel, et kes asjaga kursis oskavad äkki öelda milllele eaks õppides erilist tähelepanu põõrama, mis pole nii oluline ja äkki oskaks mingit infot anda ka õppejõudude kohta. Ja veel, et kas vabaaineid, mida võimalik valida ongi nii vähe nagu tunniplaanis näidatud? Enamik ikka kohustuslik?

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
saksa keele asemel õpid inkat

Kaarekas

Liige

• liige
  • Liitus:15 veebr 2010

Vaata postitustANTI4ITER, 15 august 2014 - 11:10, kirjutas:

Aga eriala inglise keel on veel eraldi ka kohustuslik tunniplaanis.

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005

Vaata postitustKaarekas, 15 august 2014 - 15:06, kirjutas:

Vaata postitustANTI4ITER, 15 august 2014 - 11:10, kirjutas:

Aga eriala inglise keel on veel eraldi ka kohustuslik tunniplaanis.

Ühe valid neist, teist ei võta/ei pea käima. See et ta sul tunniplaanis on, ei tähenda midagi.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
Lähen TTÜ õppima, aga püsivat elukohta ei ole, keegi ei tea millal vabanevad esimesed ühikakohad TTÜ'st või kust võiks leida korterisse ühte tuba näiteks, KV on täiesti kasutu sellel teemal. Ühetoalistest on alles mingid 12-16 ruutu toad, kus puudub kõiksugu mööbel ja hind ka üle 200 euro

guccimucci

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2008
Ühikakohtade lootust on septembris-oktoobris. Sõber läheb ka TTÜsse ja otsib samamoodi elukohta praegu, aga oli kuulnud, et esimestel kuudel vabaneb kohti.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005

Vaata postitustMihkel., 15 august 2014 - 21:19, kirjutas:

Lähen TTÜ õppima, aga püsivat elukohta ei ole, keegi ei tea millal vabanevad esimesed ühikakohad TTÜ'st või kust võiks leida korterisse ühte tuba näiteks, KV on täiesti kasutu sellel teemal. Ühetoalistest on alles mingid 12-16 ruutu toad, kus puudub kõiksugu mööbel ja hind ka üle 200 euro

Oled hiljaks jäänud :teehee:

-soovid oma reklaami siia?-

isand

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 juuni 2012
Kulge EMÜ Torni raffas, on keegi kursis, kas võtmed saab ka alles 1.septembril? Need kes vähe kaugemalt, oleks ju parem kui enne saaks sisse ära visata stuffi vms.. Ja siis KAMPUSe kohta teine küss, kui mul on eeldatavasti toanaaber keegi eks, kas ma näen enda lepingu all tema nime ka lisaks enda omale? a.la "Üürnikud" ?

Mihkel.

• liige

Vaata postitustisand, 21 august 2014 - 15:33, kirjutas:

Kulge EMÜ Torni raffas, on keegi kursis, kas võtmed saab ka alles 1.septembril? Need kes vähe kaugemalt, oleks ju parem kui enne saaks sisse ära visata stuffi vms.. Ja siis KAMPUSe kohta teine küss, kui mul on eeldatavasti toanaaber keegi eks, kas ma näen enda lepingu all tema nime ka lisaks enda omale? a.la "Üürnikud" ?

võtmed saad kasvõi täna kätte ja lepingu all ei ole näha.

Kristjan.

I´m not a racist, I hate everyone equally

• liige
  • Liitus:05 sept 2009
Millal mul on lootust saada ühikakoht, taotlus on Nooruse 7 ja Narva mnt 89 ühikatesse saadetud 12. augustil. Elukoht olemas, aga see asub 20km Tartust, veidi hapu variant, aga ühikakohaootuses kannatab ära.

UNKLE

stay frosty

• liige
  • Liitus:01 apr 2008
Ma saatsin augustis avalduse ja detsembriks sain ühikasse. Ma usun, et sul peaks kiiremini minema, sest ma saatsin oma avalduse augusti lõpus ja Narva mnt 27 ühikasse. Sul on aga varem saadetud ja Mordorisse pole eriti raske sisse saada imo.
Postitas pildi

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
eka ühikas saatis kinnituse täna/eile ja helistasid isegi üle. järgmine nädal algab kool juba pmts, ilmselgelt mul juba elukoht olemas :D

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustKristjan., 21 august 2014 - 19:08, kirjutas:

Millal mul on lootust saada ühikakoht, taotlus on Nooruse 7 ja Narva mnt 89 ühikatesse saadetud 12. augustil. Elukoht olemas, aga see asub 20km Tartust, veidi hapu variant, aga ühikakohaootuses kannatab ära.

Kindlasti hakkab peale kooli algust inimesi ära kukkuma. Eelmisel aastal Noorusesse sain koha päris kiirelt ning septembri lõpus panin avalduse sisse, et vahetada (Tiigi), siis sain sinna juba novembri alguses kolida. Ning selle sees oli ka 30 päeva, mis tuleb lepingu lõpetamisest ette teatada.
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
edit sain vastuse

Muutis cerol, 25 august 2014 - 17:32.

Chuckie

Jälgi minu lendu kloun ja püüa minu sädemeid!

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008
nihhuijaa, ei saanudki ühikakohta. helistasin eile sinna, et mis teema on, et ühikakohta ei saanud. siis hakati seletama, et me ikka uurime ja kindlasti majutame teid kusagile, kasvõi Tartu KHK hotelli seniks, kuni mõni kohta vabaneb vms. Vähemalt niipaljugi siis.
Postitas pildi

isand

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:03 juuni 2012

Vaata postitustChuckie, 25 august 2014 - 11:05, kirjutas:

nihhuijaa, ei saanudki ühikakohta. helistasin eile sinna, et mis teema on, et ühikakohta ei saanud. siis hakati seletama, et me ikka uurime ja kindlasti majutame teid kusagile, kasvõi Tartu KHK hotelli seniks, kuni mõni kohta vabaneb vms. Vähemalt niipaljugi siis.
Kuhu kooli sa lähed? Ja kuhu ühikakohta tahad?

Mihkel.

• liige
keegi TTÜ peole ka täna läheb?

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat