Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

BasedGod

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2013
  • Sugu:mees

Vaata postitustG.B., 30 detsember 2013 - 17:06, kirjutas:

Vaata postitustBasedGod, 29 detsember 2013 - 23:55, kirjutas:

Õpin Tartu Ülikoolis esimesel kursusel Arvutitehnikat. Eriala muidu huvitav, aga mõned ained tahavad tagant uksest sisse tungida, näiteks Diskreetse Matemaatika Elemendid ja Programeerimine.

Selle foorumi Joosepiga samal kursusel? Ma võtsin ise ka see semester arvuti riistvara & arhitektuur ja programmeerimine :D

Dunno võimalik. Riistvara & arhitektuur on normaalselt lebo, õppejõududel on nii pohui, et pm võid kõiki materjale eksami ajal kasutada, ei tea kas nad urkast on midagi kuulnud :D

Your mother is so fat, the recursive function computing her mass causes a stack overflow.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustBasedGod, 30 detsember 2013 - 17:16, kirjutas:

Vaata postitustBasedGod, 29 detsember 2013 - 23:55, kirjutas:

Õpin Tartu Ülikoolis esimesel kursusel Arvutitehnikat. Eriala muidu huvitav, aga mõned ained tahavad tagant uksest sisse tungida, näiteks Diskreetse Matemaatika Elemendid ja Programeerimine.

Selle foorumi Joosepiga samal kursusel? Ma võtsin ise ka see semester arvuti riistvara & arhitektuur ja programmeerimine :D

Dunno võimalik. Riistvara & arhitektuur on normaalselt lebo, õppejõududel on nii pohui, et pm võid kõiki materjale eksami ajal kasutada, ei tea kas nad urkast on midagi kuulnud :D

Urgas oli jah legit abimees. Ilma selleta poleks enamus asjadest aru saanud. Sealt oli kas või lihtsalt vastust hea vaadata ja mingi loogika tuletada.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

isa

Liige

• liige
  • Liitus:13 märts 2007
Olen TÜ-s informaatika esimesel kursusel ja ka mind üritab selline aine nagu Diskreetse Matemaatika Elemendid brutaalselt tagant võtta.

G.B.

• liige

Vaata postitustisa, 30 detsember 2013 - 19:35, kirjutas:

Olen TÜ-s informaatika esimesel kursusel ja ka mind üritab selline aine nagu Diskreetse Matemaatika Elemendid brutaalselt tagant võtta.

On väga kirves? Krt ma pean selle järgmine kevad võtma vist :(

Muwo

Liige

• liige
  • Liitus:22 dets 2006

Ise ka Arvutitehnikas hetkel esmakursuslane, DME on nagu ta on tõesti :D. Tegelikult on natuke liialt hirmutamist, kui pidevalt kodutööd ja testid ära teha, siis saab päris hästi isegi hakkama. Eksam tundub küll täiesti teine loom tulevat.

Muutis Muwo, 30 detsember 2013 - 23:29.

isa

Liige

• liige
  • Liitus:13 märts 2007

Vaata postitustG.B., 30 detsember 2013 - 21:16, kirjutas:

Minul seal hästi just ei lähe, aga asi on arvatavasti ka selles et olen liialt slackinud ja loenguid üle lasnud. Kui pidevalt õppida ja loengus käia jne siis peaks normaalselt hakkama saama.
Sõbra naaber, kes ka ühe aasta informaatikat õppinud on, rääkis, et erinevalt kontrolltöödest, kus on palju praktilisi ülesandeid, on eksam pmts puhas teooria. Ta failis mõlemad kontrolltööd, aga eksami tegi nii ära et ainest läbi sai.

BasedGod

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2013

Vaata postitustMuwo, 30 detsember 2013 - 23:26, kirjutas:

Ise ka Arvutitehnikas hetkel esmakursuslane, DME on nagu ta on tõesti :D. Tegelikult on natuke liialt hirmutamist, kui pidevalt kodutööd ja testid ära teha, siis saab päris hästi isegi hakkama. Eksam tundub küll täiesti teine loom tulevat.

Mis siin toimub mingi arvutitehnikute kokku tulek w?

Your mother is so fat, the recursive function computing her mass causes a stack overflow.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
Kui sooritada eksam eelnädalal ehk lisasessi ajal, kas siis EAP lähevad sügis- või kevadsemestrisse? Uue reeglite järgi lähevad sügissemestrisse, kuid kas taoline pakkumine kehtib ka eelmiste aastate tudengitele?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustANTI4ITER, 10 jaanuar 2014 - 11:34, kirjutas:

Kui sooritada eksam eelnädalal ehk lisasessi ajal, kas siis EAP lähevad sügis- või kevadsemestrisse? Uue reeglite järgi lähevad sügissemestrisse, kuid kas taoline pakkumine kehtib ka eelmiste aastate tudengitele?
Loogika ütleb, et vanadele kehtivad vanad reeglid, kui nad just nominaalaega ei ole ületanud. Loogika ütleb sedagi, et väljaspool eksamisessi tehtud sooritusi arvestatakse eelmise semestri hulka üldjuhul ainult arstitõendi või muu mõjuva põhjuse (a la spordivõistlused, religioossed talitused) alusel, ja mõistagi need muud mõjuvad põhjused tuleb akadeemilise instantsiga eelnevalt kooskõlastada.

Eeldatavasti teab dekanaat kõige paremini, millised reeglid parasjagu kehtivad, aga ega õppekorralduseeskirja ülelugemine kahjuks tule.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustG.B., 30 detsember 2013 - 21:16, kirjutas:

Pole küll TÜ-s õpilane, aga võin öelda, et tegu ei ole just kõige kergema ainega :D Soovin edu.

Posted Image

Koobalt

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuli 2006
Olen juba ois.ttu.ee eksamiteks registreerunud, aga tahaks nende aegu muuta, kas/kuidas see on võimalik?

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006

Vaata postitustKoobalt, 12 jaanuar 2014 - 14:29, kirjutas:

Olen juba ois.ttu.ee eksamiteks registreerunud, aga tahaks nende aegu muuta, kas/kuidas see on võimalik?

Samamoodi, nagu eksamile registreeruminegi - vajuta lihtsalt "registreerun eksamile" nuppu, ÕIS tühistab automaatselt eelmise aja ja registreerib ümber sind.
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

megamees

BUFU

• liige
  • Liitus:04 okt 2007
Millal TTÜs tavaliselt lisaeksamitele regamine tehakse?

kkiiiiisu

Liige

• liige
  • Liitus:30 märts 2010
  • Sugu:naine
Kas keegi siit TTÜs logistikat õpib? Tahaks kuulda kellegi suust, kes ise õpib, et mis on need argumendid miks soovitaks seda õppida ja miks ei soovita. Ja üldse tahaks lähemalt teada selle kohta :)

13 Reede

Liige

• liige
  • Liitus:22 sept 2010
Miks eelistada EMTA Lavakunstikooli teatrikunsti eriala TÜVKA teatrikunsti erialale ja vastupidi?

täna mängid saksofoni, homme reedad kodumaa

G.B.

• liige

Vaata postitust13 Reede, 12 jaanuar 2014 - 18:49, kirjutas:

Miks eelistada EMTA Lavakunstikooli teatrikunsti eriala TÜVKA teatrikunsti erialale ja vastupidi?

Lavakasse suurem konkurss ja ta on prestiižsem ("vabakutselisi" ehk töötuid on Viljandist tunduvalt rohkem). Muidugi kui piisavalt andekas, et kumbagi sisse saada, siis heade tutvuste ja enda surumise läbi on mõlemast võimalik kuskile edasi jõuda.

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004
Miks ma ei leia TTÜ lehelt seda osa, mis puudutab eksami ajal haige olemist? Mul peaks ju teoreetiliselt olema õigus arstitõendi alusel puududa põhieksamilt ja selle tõttu peaksin saama automaatselt sooritada lisaekami (nö järeleksami), kuna tervislikud põhjused ei luba mul hetkel oluliselt liikuda, homme hommikul on eksam ja mul on ikka gripp. Dekanaat ka ei tööta ja neil pole mingit asjalikku foorumit ka, ehk keegi leiab selle info, hetkel on mul selle otsimisega suht kehvasti...

Vaata postitustkkiiiiisu, 12 jaanuar 2014 - 18:21, kirjutas:

Kas keegi siit TTÜs logistikat õpib? Tahaks kuulda kellegi suust, kes ise õpib, et mis on need argumendid miks soovitaks seda õppida ja miks ei soovita. Ja üldse tahaks lähemalt teada selle kohta :)

Saan anda sulle paari päeva jooksul vastuse...
Bend if you must, but never brake!

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustSander, 12 jaanuar 2014 - 20:08, kirjutas:

Miks ma ei leia TTÜ lehelt seda osa, mis puudutab eksami ajal haige olemist? Mul peaks ju teoreetiliselt olema õigus arstitõendi alusel puududa põhieksamilt ja selle tõttu peaksin saama automaatselt sooritada lisaekami (nö järeleksami), kuna tervislikud põhjused ei luba mul hetkel oluliselt liikuda, homme hommikul on eksam ja mul on ikka gripp. Dekanaat ka ei tööta ja neil pole mingit asjalikku foorumit ka, ehk keegi leiab selle info, hetkel on mul selle otsimisega suht kehvasti...
TTÜ õppekorralduseeskiri § 16 lg 16:

Tsitaat

(16) Dekaanil on põhjendatud juhtudel ja õppejõu nõusolekul õigus üliõpilase avalduse alusel kor­ral­dusega pikendada eksami sooritamise tähtaega sügissemestril kevadsemestri punase joone päevani ja kevadsemestril kuni õppeaasta lõpuni. Pikenduse ajal sooritatud eksami tulemus arvestatakse semestri soorituste hulka.
http://www.ttu.ee/tu...pee/#16_eksamid
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Igal eksamil on ju vähemasti 2 aega, kas teisele ajale ei saa ümber sättida?
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Vaata postitustXchopperX, 12 jaanuar 2014 - 23:28, kirjutas:

Igal eksamil on ju vähemasti 2 aega, kas teisele ajale ei saa ümber sättida?

Tegemist ongi teise ajaga. Esimene oli juba ära ja see ei sobinud mulle ajaliselt. Järgmine peaks olema järeleksami aeg, aga seoses infoga, mis Kanakukk mulle edasas, ei tohiks probleeme esineda hiljem...
Bend if you must, but never brake!

31 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 31 külalist, 0 anonüümset kasutajat