Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Off.

It's time to rock out with your cock out

• liige
  • Liitus:07 apr 2007
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustThumser, 05 september 2013 - 13:12, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 05 september 2013 - 12:58, kirjutas:

Tuli välja, et enam ei lastagi mul võtaga üldise usundiloo punkte võtta, seega pean ikka mingi aine läbima. Seega, TÜ inimesed, soovitage mingit lihtsalt "pole vaja kohal käia ja eksam on täpselt kordamisküsimuste konspekti peale" ainet. Mingi selline võib ka olla, kus kohal ei pea käima ja paar lihtsat esseed on. Valik tuleb teha nendest:

FLGR.02.460 Antiigi pärand Euroopa kultuuritraditsioonis (3 EAP, 2 AP)
FLAJ.07.198 Euroopa ideede ajalugu (3 EAP, 2 AP)
USUS.06.127 Üldine usundilugu (3 EAP, 2 AP)
FLGR.01.259 Kultuuridevaheline kommunikatsioon (3 EAP, 2 AP)
FLKU.05.019 Kultuurilood I (3 EAP, 2 AP)
FLAJ.01.137 Euroopa muinaskultuurid (3 EAP, 2 AP)

Kindlalt kultuuridevaheline kommunikatsioon. Ainult paar korda käisin kohal ja kirjutasin lambi teemaga essee (mingi 1.5 lk A4). Sain B.
Kultuurilood ei soovita absoluutselt võtta, materjali saamiseks vaja kohal käia.

Wtf, selles kultuuridevahelises kommunikatsioonis on pea 300 inimest reganud. Nii, kui sõbranna kõrvale istusin, küsis mingi kutt mult suitsu enne loengu algust.
Spoiler

Postitas pildi

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustOff., 10 september 2013 - 10:11, kirjutas:

Vaata postitustThumser, 05 september 2013 - 13:12, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 05 september 2013 - 12:58, kirjutas:

Tuli välja, et enam ei lastagi mul võtaga üldise usundiloo punkte võtta, seega pean ikka mingi aine läbima. Seega, TÜ inimesed, soovitage mingit lihtsalt "pole vaja kohal käia ja eksam on täpselt kordamisküsimuste konspekti peale" ainet. Mingi selline võib ka olla, kus kohal ei pea käima ja paar lihtsat esseed on. Valik tuleb teha nendest:

FLGR.02.460 Antiigi pärand Euroopa kultuuritraditsioonis (3 EAP, 2 AP)
FLAJ.07.198 Euroopa ideede ajalugu (3 EAP, 2 AP)
USUS.06.127 Üldine usundilugu (3 EAP, 2 AP)
FLGR.01.259 Kultuuridevaheline kommunikatsioon (3 EAP, 2 AP)
FLKU.05.019 Kultuurilood I (3 EAP, 2 AP)
FLAJ.01.137 Euroopa muinaskultuurid (3 EAP, 2 AP)

Kindlalt kultuuridevaheline kommunikatsioon. Ainult paar korda käisin kohal ja kirjutasin lambi teemaga essee (mingi 1.5 lk A4). Sain B.
Kultuurilood ei soovita absoluutselt võtta, materjali saamiseks vaja kohal käia.

Wtf, selles kultuuridevahelises kommunikatsioonis on pea 300 inimest reganud. Nii, kui sõbranna kõrvale istusin, küsis mingi kutt mult suitsu enne loengu algust.
Spoiler

Esimese aasta kõige rohkem levinud ainetega ongi nii. Mingi oktoobris juba on auditoorium päris tühi ja pooled nendestki, kes kohal, kasutavad tasuta netti.

Probleem on pigem informaatika ainetega, kus kõik millegi pärast ikkagi käivad kohal iga loeng. Arvuti riistvara ja arhitektuur raisk. Lihtsalt istuda ei saa, sest kõik veavad kohale end, et krdi angry birdsi mängida seal.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Mis pagana jama on. Esimest korda lisasin ühe tasulise aine ÕISis oma õppekavasse, kõik läks ilusti. Võtsin maha teatud põhjustel ja nüüd tahan uuesti lisada ja hakkab mulle jaurama Avatud Ülikoolist ja muust sitast. TTÜ õis siis. (tegu on B-registri ainega ja teised sõbrad-tuttavad said selle ilusti niisamagi lisatud)
TL;DR Teised sõbrad tuttavad said aine ilusti normaalselt deklatud oma TTÜ õppekoodi ja õpingukava alt, mulle ajab ta mingit AÜ sitta.

Muutis ErrorCode, 10 september 2013 - 20:09.

Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Ryque

Liige

• liige
  • Liitus:07 dets 2007

Vaata postitustErrorCode, 10 september 2013 - 20:03, kirjutas:

Mis pagana jama on. Esimest korda lisasin ühe tasulise aine ÕISis oma õppekavasse, kõik läks ilusti. Võtsin maha teatud põhjustel ja nüüd tahan uuesti lisada ja hakkab mulle jaurama Avatud Ülikoolist ja muust sitast. TTÜ õis siis. (tegu on B-registri ainega ja teised sõbrad-tuttavad said selle ilusti niisamagi lisatud)

Pöördu dekanaati oma probleemiga, vaevalt keegi siin sind aidata oskaks.

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Liitus:21 nov 2009
Keegi siis TLÜ majandusaluste kohat ei oska miskit rääkida?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustOff., 10 september 2013 - 10:11, kirjutas:

Spoiler

Oota paar nädalat, pooled inimesed ei tule enam kunagi kohale.
Meil oli bakas esimesel aastal majandusteooria alused, esimeses loengus oli nii palju inimesi, et istuti maas ja aknalaudade peal ja kui 2 kuu pärast üks kursakaaslane uuesti loengusse läks oli kohal täpselt 4 inimest =)
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ayeitsleane

Tomat

• liige
  • Liitus:13 apr 2012
  • Sugu:naine

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 10 september 2013 - 20:51, kirjutas:

Ise eelmisel nädalal ei käinud aga niipalju kui kursakad rääkisid, siis pidi väga ok ja tore ja hea olema :D

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Liitus:21 nov 2009

Vaata postitustayeitsleane, 11 september 2013 - 07:05, kirjutas:

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 10 september 2013 - 20:51, kirjutas:

Ise eelmisel nädalal ei käinud aga niipalju kui kursakad rääkisid, siis pidi väga ok ja tore ja hea olema :D

No ühed räägivad, et on raske ja teised räägivad, et lebo. Väga suurt lisakoormust ei tahaks, aga samas tahaks seda õppida..

Baboon

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2006
Kas mõni mehhatroonika tudeng ütleks mulle mis CAD programmi TTÜs õpetatakse?

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustBaboon, 11 september 2013 - 18:54, kirjutas:

Kas mõni mehhatroonika tudeng ütleks mulle mis CAD programmi TTÜs õpetatakse?

Öeldi et see sõltub kuu faasist ja veel sajast asjast... mõni aasta on solidworks olnud ja siis jälle solid edget õpetatud... see aasta on vist solid edge.
trust me, i'm an engineer

NO Sh1t

Liige

• liige
  • Liitus:26 jaan 2008
Keegi oskab soovitada EMÜ-s mingit vabaainet mille kerge vaevaga läbitud saaks ?

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustNO Sh1t, 12 september 2013 - 15:18, kirjutas:

Keegi oskab soovitada EMÜ-s mingit vabaainet mille kerge vaevaga läbitud saaks ?

Fotograafia

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
täitsa metsas, õpingukava jäi kinnitamata tänaseks, kuid punasejoone päev on 16ndal. enam ei lase kinnitada ka... mida tegema peaksin? ÕISis ka ei leia kellele kirjutada. kooliks ttü
vastus dekaanilt: Esmaspäeva hommikul pead roomama alandlikult dekanaati

Muutis ANTI4ITER, 13 september 2013 - 22:02.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
jh, tundub et on aeg säästumarketi töökuulutusi vaatama hakata või soltsile seltsiks minna

et siis ÜLIkool, jh? oehhhhhhhhhhhhh
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

fxmect

mõistus tule koju

• liige
  • Liitus:31 dets 2007
Ma olen täiesti kindel, et mina ülikooli ei lõpeta, seega otsin hetkel tööd.
Ülikool ei ole igaühele.
Võiks ju see 3 aastat hambad ristis ära kannatada, aga mis mõte sel on, kui ei sobi selline asi.

Chronos

Liige

• auliige
  • Liitus:21 nov 2006

Vaata postitustfxmect, 13 september 2013 - 22:49, kirjutas:

Ma olen täiesti kindel, et mina ülikooli ei lõpeta, seega otsin hetkel tööd.
Ülikool ei ole igaühele.
Võiks ju see 3 aastat hambad ristis ära kannatada, aga mis mõte sel on, kui ei sobi selline asi.

Mida sa õppisid seal?

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
Elektrotehnika, kui ma ei eksi. Midagi elektriga seoses oli igastahes:d
Endale väga meeldib hetkel. Trenni saab metsikult teha, aga anatoomia on raske.

Geomees

Valmis kui teie olete, seersant Pempri.

• liige
  • Liitus:05 nov 2007
Õpin UT-s. Eelmine esmaspäev tegime 10kesi järeleksami ja õppejõud pole suutnud neid praeguseni ära parandada. Ise hullult kurtis, et eksisteerib mingi tähtaeg, mille ületamsiel ei saa enam tulemusi eelmisse semestrisse kanda. Kas keegi teab midagi sellise tähtaaja kohta?

Teine küsimus: kuidas ÕIS-i põhitoetuste süsteem toimib? Praegu on ÕISis kirjas:
Põhitoetus
Avaldus esitatud nominaalseks õppeajaks.

Mis hetkel süsteem võtab mu andmed, kas ta võtab need automaatselt viimasel hetkel (30. september) või on ta need juba võtnud?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Sellist tähtaega ei ole, mu kursaõde sai nädal enne lõpetamist esimese semestri aine tulemuse kirja ning olen ise saanud semester hiljem ühe aine tulemuse sisse kantud ÕISi.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Kas üliõpilasel on mingi õigus keelduda ka materjalide ise välja printimisest? Suht tuuri ajab see, et igas teises aines on antud õpiku pdf ja siis öeldakse, et davai printige nüüd välja, sest järgmine seminar teeme juba ülesandeid sealt.
Lihtsalt põhimõtteliselt on selline asi vastumeelne.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

21 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 21 külalist, 0 anonüümset kasutajat