Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
  • Sugu:mees

Vaata postitust:), 06 juuli 2013 - 09:01, kirjutas:

huvitav, et tartu tervishoiu kõrgkool nõuab sais-is ka CV-d. kas mingi kõrgkool nõuab veel seda?

See ei anna mingeid lisapunkte, sinna võid lampi kirjutada mis ise tahad.
Seda vaadatakse ainult siis kui oled täpselt nn. joonepeal ja jagad kellegagi kohta ja ainult üks saab.

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004

Vaata postitustXchopperX, 05 juuli 2013 - 22:25, kirjutas:

Vaata postitustE, 05 juuli 2013 - 20:59, kirjutas:

täna peaks vist olema viimane päev esitada avaldus ttü magistratuuri.... hetkel ühes aines 9 kandidaati, max kohtade arv 15, soovituslik miinimum 10. teises aines 29/30/15

nii või naa saab sisse aga ei peab ikka keset päeva linna sõitma et testi sooritada

No konkursi miinimumpunktid pead ikka kätte saama, et sind vastu võetaks.

eelnevatel aastatel on vastuvõetud ka neid, kes testis 0 punkti saavad (miinimum on 2/10).
Mõlemas õppekavas on test ja kaalutud keskmine 50/50 osakaaluga
trust me, i'm an engineer

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

huvitav, et tartu tervishoiu kõrgkool nõuab sais-is ka CV-d. kas mingi kõrgkool nõuab veel seda?

Nii Tallinna kui ka Tartu Ülikoolides on mitmed erialad kus tahetakse CV'd saada, peamiselt küll magistrisse astumisel. Sellest loogikast miks mingitel erialadel seda vaja on ja teistel mitte pole ma küll üldse aru saanud, mingit ühist joont nende vahel pole.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005

Vaata postitustXchopperX, 06 juuli 2013 - 11:33, kirjutas:

Nii Tallinna kui ka Tartu Ülikoolides on mitmed erialad kus tahetakse CV'd saada, peamiselt küll magistrisse astumisel. Sellest loogikast miks mingitel erialadel seda vaja on ja teistel mitte pole ma küll üldse aru saanud, mingit ühist joont nende vahel pole.

Palju erialast praktikat on ning millised kokkupuuted selle valdkonnaga üldiselt ehk?

-soovid oma reklaami siia?-

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustmetsavaras, 06 juuli 2013 - 12:47, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 06 juuli 2013 - 11:33, kirjutas:

Palju erialast praktikat on ning millised kokkupuuted selle valdkonnaga üldiselt ehk?

No see ei tohiks erialast sõltuda ometi, lihtsalt on mingid üksikud näiliselt randomiga valitud erialad kus see vajalik on, näiteks TLÜs erialal organisatsioonikäitumine kus on CV'd vaja, samas kui kommunikatsiooni eriala suunitlusega organisatsioonikommunikatsioonile ei taha su CV'd näha. Tundub, et lihtsalt erialad on kehtestanud ise endale mingi x-kriteeriumid mida nad hindavad, mingit ühist joont leida on suht võimatu.

Andsin ise just TLÜ kommunikatsiooni magistrisse paberid sisse, näis mis saab. Hetkel on 56'le kohale 67 kandidaati, väga hull seis ei ole.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Timofo

King

• liige
  • Liitus:11 juuni 2006
  • Sugu:ei ütle
oi oi, väga hapu seis tundub! tktk logistikas 30 kohta ja ma langenud 37. positsioonile pingereas. kümnendal on erialasobivustest, eks näis kuidas läheb. kui sisse ei saa, siis on suurejoonelised tulevikuplaanid vastu taevast

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007
Võtsin aasta maha, käisin ajateenistuses ära ja ikka sama nutune seis. Eesti keel rikkus kõik ilusa ära. Muud eksamid olid 80+, eesti keel 50. Igalpool pingeridades 100s või enamgi veel. Nutt tuleb kurku no.

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustSiim, 06 juuli 2013 - 15:34, kirjutas:

Võtsin aasta maha, käisin ajateenistuses ära ja ikka sama nutune seis. Eesti keel rikkus kõik ilusa ära. Muud eksamid olid 80+, eesti keel 50. Igalpool pingeridades 100s või enamgi veel. Nutt tuleb kurku no.

Alati on lootust akadeemilise testi näol, tõenäosus muidugi on üsna väike, et sa kuulud 3% eesti kirkaimate kriitide hulka, aga tõenäosus seegi. Lisaks on võimalus alati eksam uuesti teha või valida mõni eriala, kus eksamid ei oma väga suurt osakaalu (enamik sotsiaalteaduskonna erialasid Tartus näiteks).

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustTimofo, 06 juuli 2013 - 14:55, kirjutas:

oi oi, väga hapu seis tundub! tktk logistikas 30 kohta ja ma langenud 37. positsioonile pingereas. kümnendal on erialasobivustest, eks näis kuidas läheb. kui sisse ei saa, siis on suurejoonelised tulevikuplaanid vastu taevast

kuidas hapu? terve suvi ju aega inimestel ära öelda oma kohtadest :P (valides muu eriala)

Baboon

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2006
Ise olin TTÜsse kandideerimise ajal reisil, lasin õel ära kandideerida, aga mu avaldus lükati tagasi (põhjus: lisage korrektne aadress ja kandideerige uuesti), ma panin seda tähele alles nüüd kui kandideerimine läbi on.... kas on veel kuidagi võimalik kandideerida (eksamipunktidega ületan lävendi), erialaks mehhatroonika.

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

Vaata postitustBaboon, 07 juuli 2013 - 12:54, kirjutas:

Ise olin TTÜsse kandideerimise ajal reisil, lasin õel ära kandideerida, aga mu avaldus lükati tagasi (põhjus: lisage korrektne aadress ja kandideerige uuesti), ma panin seda tähele alles nüüd kui kandideerimine läbi on.... kas on veel kuidagi võimalik kandideerida (eksamipunktidega ületan lävendi), erialaks mehhatroonika.

Kõige kindlam on saata kiri mehhatroonika mingile asjapulgale.

Vastuvõtu peaspetsialist
Barbara Hein
Telefon: 620 3504
vastuvott@ttu.ee

Muutis Siim, 07 juuli 2013 - 13:28.

Shepix

Liige

• liige
  • Liitus:23 dets 2010
Kellelgi on aimu missugune see TTÜ matemaatika akadeemiline test välja näeb? Kas peaksin kordama eksami ülesandeid jälle ? Olen minemas ka sinna koolitusele, mis homme toimub, aga tahaksin enne minemist tsipa rohkem teadlik, mis mulle seal vastu tuleb. Järjekordne riigieksam või midagi muud?

WantToBe

Tige tikker

• liige
  • Liitus:25 nov 2011

Vaata postitustShepix, 07 juuli 2013 - 13:35, kirjutas:

Kellelgi on aimu missugune see TTÜ matemaatika akadeemiline test välja näeb? Kas peaksin kordama eksami ülesandeid jälle ? Olen minemas ka sinna koolitusele, mis homme toimub, aga tahaksin enne minemist tsipa rohkem teadlik, mis mulle seal vastu tuleb. Järjekordne riigieksam või midagi muud?

Soovitan kordada samu asju, mida eksamikski. Soovitan ka TTÜ akadeemilise matemaatika testi info-/konsultatsioonitunnis käia.

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

Vaata postitustKr1ss, 04 juuli 2013 - 22:44, kirjutas:

Läheb vast TLÜ Reklaam&Imagoloogia käiku.
Täpselt nädal on aega, et läbi töötada Linnar Priimägi "Reklaamikunst" ja siis esseed tegema minna.

See on suht loogiline raamat kui teema ennast huvitab ja ei taha reklaami õppida lihtsalt mingi easy cash flow jms pärast. Pean ise ka selle uuesti lugema läbi, lisaks Propagandasõnastiku või mis ta on.
Kui vestlusele pääsed, siis hoia tugevat närvi. ;) Loodetavasti sügisel näeme.

kkiiiiisu

Liige

• liige
  • Liitus:30 märts 2010
  • Sugu:naine
Ega siin pole juhuslikult kedagi, kes õpib maastikuarhitektuuri? (TTÜ, EMÜ) ...

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008

Vaata postitustKolonel, 07 juuli 2013 - 21:44, kirjutas:

Vaata postitustKr1ss, 04 juuli 2013 - 22:44, kirjutas:

Läheb vast TLÜ Reklaam&Imagoloogia käiku.
Täpselt nädal on aega, et läbi töötada Linnar Priimägi "Reklaamikunst" ja siis esseed tegema minna.

See on suht loogiline raamat kui teema ennast huvitab ja ei taha reklaami õppida lihtsalt mingi easy cash flow jms pärast. Pean ise ka selle uuesti lugema läbi, lisaks Propagandasõnastiku või mis ta on.
Kui vestlusele pääsed, siis hoia tugevat närvi. ;) Loodetavasti sügisel näeme.

oleks mul see raamat olemas vaid :D

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Ma vaatasin nädala alguses akadeemilisest raamatukogust, sealt olid kõik väljas. Endal ka pole, aga kui enne kooli algust ei jõua läbi siis pole ka hullu.
Ise lugesin selle alles novembri alguses läbi ja 1. aastal nkn Priimäe aineid pole. ;)

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008

Vaata postitustKolonel, 07 juuli 2013 - 23:36, kirjutas:

Ma vaatasin nädala alguses akadeemilisest raamatukogust, sealt olid kõik väljas. Endal ka pole, aga kui enne kooli algust ei jõua läbi siis pole ka hullu.
Ise lugesin selle alles novembri alguses läbi ja 1. aastal nkn Priimäe aineid pole. ;)

sisseastumiseks on vaja essee kirjutada selle raamatu põhjal.. võiks nagu läbi jõuda haha

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
Kutid kuulge, miks TLÜ's on teatud inimestel enne erialakatseid ja vestlusi 100 punkti täis? On nad mingi olümpiaadi võitnud või midagi?

Muutis Erki, 08 juuli 2013 - 14:38.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

fanta stick

Liige

• liige
  • Liitus:10 mai 2012

Vaata postitustErki, 08 juuli 2013 - 14:37, kirjutas:

Kutid kuulge, miks TLÜ's on teatud inimestel enne erialakatseid ja vestlusi 100 punkti täis? On nad mingi olümpiaadi võitnud või midagi?

Jah, eritingimustel kandideerivad.

26 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 26 külalist, 0 anonüümset kasutajat