Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007
  • Sugu:mees
Mul läks mingi 5 päeva ehk aega, aga sain ka kirja.
Postitas pildi

Kaalikas OTSE PEENRAST

Liige

• liige
  • Liitus:03 mai 2011
mul pole ka siiamaani tulnud, juba augustis tegin ära

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008
Tegin septembri esimesel nädalal ära, pole ka kirja tulnud veel. Ootan ehk päev-kaks, siis peaks vist kindluse mõttes helistama kellelegi. Eks neil praegu laekub päris palju neid avaldusi vist.

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
Isiklikult ei saanudki kunagi kirja, aga tegemist oli ilmselt mingi minu poolse fuck up'iga.
Postitas pildi

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005
ei saanud ka kirja muidu, mingi mõned kuud hiljem tuli paberkandjal

Slaphappy.

Liige

• liige
  • Liitus:19 dets 2006
Ma tegin suve keskel ära selle pikendamise, alles paar päeva tagasi tuli kiri otsusega...

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
hiljemalt 15. okt pidi kirjake kohal olema.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Rainer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 sept 2008
Ma tegin praegu igaks juhuks uue taotluse, äkki eelmine ei läinud ära vms. Just in case.

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
UT-public wifi on lihtsalt jube. Mõnel päeval lihtsalt lampi dc-d ja laeb lehti pool minutit, kuigi ühendus "excellent" -.-

BEAR

haters gonna hate

• liige
  • Liitus:20 jaan 2004
Seadista oma arvuti nii, et ta saaks eduroami minna (googelda). Siis saab loengus 2MB/S filme tõmmata jne
Just remember ALL CAPS when you spell the man's name.

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Vaata postitustBEAR, 12 september 2012 - 11:46, kirjutas:

Seadista oma arvuti nii, et ta saaks eduroami minna (googelda). Siis saab loengus 2MB/S filme tõmmata jne

Tänud.

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
Keegi oli siin mures kirjaga.. Igatahes endal läheb hästi Mereakadeemias, kuigi mata on küll totaalne ajudekepp :D

Kaitseressursside Amet saadab kutsealustele, kes on valinud ajateenistusse asumise kalendriaastaks 2012. või 2013. aasta, pärast õppeasutusest andmete kontrollimist arstliku komisjoni kutse. Kutsealustele, kes on valinud 2014. või 2015. aasta, vastatakse pärast andmete kontrollimist hiljemalt 15. oktoobriks 2012.a.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
Ega kellelgi juhuslikult kujutava geomeetria täidetud töövihikut üle ei ole?

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

BEAR

haters gonna hate

• liige
  • Liitus:20 jaan 2004

Parandan, et ärge tegelt filme tõmmake, võite bani saada, aga kiire nett on ikkagi
Just remember ALL CAPS when you spell the man's name.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustBEAR, 14 september 2012 - 11:57, kirjutas:

Parandan, et ärge tegelt filme tõmmake, võite bani saada, aga kiire nett on ikkagi

Mul töötas küll torrent loengutes ka pidevalt, ei monitoorinud seda küll keegi.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006

Vaata postitustErki, 13 september 2012 - 20:03, kirjutas:

Ega kellelgi juhuslikult kujutava geomeetria täidetud töövihikut üle ei ole?

http://pica.ee/album/9725 aga ma sain kohe Tea Hundilt riielda, mõned asjad pole nii nagu tema soovib + mõned lohakused jäänud silma (nt. normkirja ei kasuta mõnes kohas)

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Praegu on küll selline tunne, et astusin erialaga sügavasse auku ikka. No üldse ei istu see eriala..
Sai see eriala(metsamajandus) võetud põhimõtteliselt sellepärast, et ei olnud akadeemilise testi ajal(juuli,august) Eestis ja jäigi kandideerimata ajakirjandusse..
Tundub, et nüüd tuleb tiksuda metsamajanduses esimene kursus ära ja järgmine aasta liikuda ajakirjanduse poole(kasvõi REV).

Aga selline küsimus, et kui ma teen nüüd metsamajanduses EAPsid, siis näiteks oletame, et lähen järgmine aasta ajakirjandust.. kas ma saan siis kõik need EAPd kanda üle ajakirjandusse vabaainetena?

Muutis Tanel, 14 september 2012 - 18:57.

Tannu.^ & A-ROD

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustTanel, 14 september 2012 - 18:56, kirjutas:

Praegu on küll selline tunne, et astusin erialaga sügavasse auku ikka. No üldse ei istu see eriala..
Sai see eriala(metsamajandus) võetud põhimõtteliselt sellepärast, et ei olnud akadeemilise testi ajal(juuli,august) Eestis ja jäigi kandideerimata ajakirjandusse..
Tundub, et nüüd tuleb tiksuda metsamajanduses esimene kursus ära ja järgmine aasta liikuda ajakirjanduse poole(kasvõi REV).

Aga selline küsimus, et kui ma teen nüüd metsamajanduses EAPsid, siis näiteks oletame, et lähen järgmine aasta ajakirjandust.. kas ma saan siis kõik need EAPd kanda üle ajakirjandusse vabaainetena?
Jah, vabaaineid võib ükskõik millises ülikoolis teha.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

.Von

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 veebr 2012
Ega keegi ei oska kommenteerida kas uue õppekavaga lõpetajatel hakkab ülikooli sisseastumisel lugema ka tehtud uurimustöö? Kas siis tasuks valida selline teema uurimustööks mis sarnaneks ka tulevase erialaga mida õppima soovid minna?

"Every man dies. Not every man really lives." – William Ross Wallace.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustkanakukk jr, 14 september 2012 - 19:02, kirjutas:

Vaata postitustTanel, 14 september 2012 - 18:56, kirjutas:

Jah, vabaaineid võib ükskõik millises ülikoolis teha.

Ma saan aru,et ta mõtles,et kannab Metsamajanduse ained üle vabaaineteks. Kas nii saab? Et teed kohustusliku aine teises koolis vabaaineks?

38 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 38 külalist, 0 anonüümset kasutajat