Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 05 september 2012 - 20:04
Nii, nüüdseks circa nädalakene koolis käidud. Tahvli ees juba mitu korda käidud - matemaatilise analüüsi praktilises tunnis sain täna isegi esimene "A" kirja.
Pärast esimest päeva arvasin, et saab raske olema ja ongi, aga kindlasti seda väärt. Mõni õppejõud meeldiv, mõni vähem. Mõni suudab oma tunni huvitavaks teha, mõni räägib aiaaugust, aga esitab küsimusi aia kohta. Viimast harrastab eriti füüsika õppejõud.
Lõpetades saan väikelaevajuhipaberid ja lähiaastatel ees ootamas simulaatortreeningud.
Erialaks siis Veeteede ohutuse korraldamine ja haldamine Eesti Mereakadeemias.
Pärast esimest päeva arvasin, et saab raske olema ja ongi, aga kindlasti seda väärt. Mõni õppejõud meeldiv, mõni vähem. Mõni suudab oma tunni huvitavaks teha, mõni räägib aiaaugust, aga esitab küsimusi aia kohta. Viimast harrastab eriti füüsika õppejõud.
Lõpetades saan väikelaevajuhipaberid ja lähiaastatel ees ootamas simulaatortreeningud.
Money. Success. Power.
Postitatud 05 september 2012 - 21:46
Ei tea kas õige koht selle jaoks, aga on siis selline jama, et maaülikoolis ei saa ma kuskil wifi'sse sisse, kellegil veel seda probleemi?
Windows network diagnostic leiab sellise probleemi, et The DNS server isn't responding...
any help?
Windows network diagnostic leiab sellise probleemi, et The DNS server isn't responding...
any help?
Postitatud 06 september 2012 - 07:39
Pista omale manuaalselt mingi DNS TCP/IP4 settingutes.
Postitatud 06 september 2012 - 12:22
kaspit0, 05 september 2012 - 21:46, kirjutas:
Ei tea kas õige koht selle jaoks, aga on siis selline jama, et maaülikoolis ei saa ma kuskil wifi'sse sisse, kellegil veel seda probleemi?
any help?
any help?
kaspit0, 05 september 2012 - 21:46, kirjutas:
any help?
any help?
Ma vaatan ka, et siin EMÜ's on suht sitasti selle netiga. Paljudes ruumides ei pääse üldse ligi. Vahepeal jälle kuidagi õnnestub. Random
Postitatud 06 september 2012 - 12:44
Kuidas ttü raamatukogus on, kas pean ise raamatud üles otsima või keegi(miski) aitab mind sellega?
Postitatud 06 september 2012 - 13:22
Ise saad ka otsida ja mingid arvutid on igalpool laiali, sealt peaksid läbi Esteri kergelt üles leidma kus on otsitav raamat.
Postitatud 06 september 2012 - 21:49
Veits loll küsimus suure tõenäosusega, aga mis värk nende vabaainetega on? On mul kohustus neid valida? Osad vabaained tunduvad päris huvitavad isegi.
Tannu.^ & A-ROD
Postitatud 06 september 2012 - 23:08
Tanel, 06 september 2012 - 21:49, kirjutas:
Veits loll küsimus suure tõenäosusega, aga mis värk nende vabaainetega on? On mul kohustus neid valida? Osad vabaained tunduvad päris huvitavad isegi.
Kohustuslik on võtta üldiselt 12 EAP väärtuses vabaaineid, kõrvaleriala tehes on nende arv väiksem. Mina sain neid lõputult võtta, nii palju kui ise heaks arvasin, ma ei tea kas praegu võib ka tasuta üle teha EAPsid või on kord muutunud.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 06 september 2012 - 23:43
Kaisa, 05 september 2012 - 20:04, kirjutas:
Nii, nüüdseks circa nädalakene koolis käidud. Tahvli ees juba mitu korda käidud - matemaatilise analüüsi praktilises tunnis sain täna isegi esimene "A" kirja.
Sul annab ka Haavamäe matat ?
Postitatud 07 september 2012 - 01:07
Ma siiani suht dumb ja ma ei saa aru, mida tehakse sügissemestri 17-22. nädalatel. ÕIS'is vaatasin, et ainete toimumisnädalad on enamasti 2-16. Mida siis ülejäänud 5 nädalat tehakse?
Muutis Thumser, 07 september 2012 - 01:07.
Postitatud 07 september 2012 - 01:11
Sellisest asjast nagu eksamisessioon oled kuulnud?
TTÜ's minu erialal (arvutisüsteemid) on vaja aint 6 EAP-d bakas vabaainetes teha, võib piiritult võtta neid.
TTÜ raamatukogus on igal pool arvutid, otsid estrist raamatu välja, seal see väike sinine ikoonike, näitab isegi riiulid kätte ära kust leida. Sa eelnädalal infootsingu tunnis ei käinud?
TTÜ's minu erialal (arvutisüsteemid) on vaja aint 6 EAP-d bakas vabaainetes teha, võib piiritult võtta neid.
TTÜ raamatukogus on igal pool arvutid, otsid estrist raamatu välja, seal see väike sinine ikoonike, näitab isegi riiulid kätte ära kust leida. Sa eelnädalal infootsingu tunnis ei käinud?
Muutis ErrorCode, 07 september 2012 - 01:13.
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."
Postitatud 07 september 2012 - 02:20
Niipalju kui mina tean siis "lisa" EAPde eest maksma ei pea.
Postitatud 07 september 2012 - 15:04
Obey., 06 september 2012 - 23:43, kirjutas:
Kaisa, 05 september 2012 - 20:04, kirjutas:
Sul annab ka Haavamäe matat ?
Paraku küll, jah : D
Money. Success. Power.
Postitatud 10 september 2012 - 14:46
On äkki neonetis mõni inimene, kes sellel aastal asus TLÜs informaatikat õppima?
Postitatud 10 september 2012 - 19:56
Ma ei oska hetkel kiirelt kuskil mujalt seda küsida aga kas sõjaväest peaks mingi meil ka vastu mulle tulema kui pikendasin? Neljapäeval saatsin ära selle avalduse, et pikendan aga siiani pole midagi vastu tulnud.. Suht närvi ajab, 15 kukub varsti.
Postitatud 10 september 2012 - 20:00
Inc 7, 10 september 2012 - 14:46, kirjutas:
On äkki neonetis mõni inimene, kes sellel aastal asus TLÜs informaatikat õppima?
mul kaks sõpra õpivad seal
Postitatud 10 september 2012 - 20:00
tiku, 10 september 2012 - 19:56, kirjutas:
Ma ei oska hetkel kiirelt kuskil mujalt seda küsida aga kas sõjaväest peaks mingi meil ka vastu mulle tulema kui pikendasin? Neljapäeval saatsin ära selle avalduse, et pikendan aga siiani pole midagi vastu tulnud.. Suht närvi ajab, 15 kukub varsti.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 10 september 2012 - 20:27
15. oktoober saadetakse kiri.
Postitatud 11 september 2012 - 13:12
Kohe järgmisel päeval sain digiallkirjastatud faili, kus kirjas siis otsus ajapikenduse andmiseks.
Postitatud 11 september 2012 - 14:34
Sama, kindlalt tuleb kiri vastu.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
29 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 29 külalist, 0 anonüümset kasutajat