Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Ryque

Liige

• liige
  • Liitus:07 dets 2007

Vaata postitustksiiri, 31 august 2012 - 19:26, kirjutas:

Aktust sel aastal pole, esmaspäeval kella 9st (?) kohe loengud (Y)

Praegu olen registreerinud end sellistele ainetele:

Spoiler

Kas seda liiga palju pole?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustRyque, 31 august 2012 - 20:50, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 31 august 2012 - 19:26, kirjutas:

Aktust sel aastal pole, esmaspäeval kella 9st (?) kohe loengud (Y)

Praegu olen registreerinud end sellistele ainetele:

Spoiler

Kas seda liiga palju pole?

Praegu kahtlen ainult KOV õiguses, aga eks paistab. Aega veel tühistamiseks on, avaloengutes saab aimu õppeaine reaalsest mahust.

OccasionalSpider

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuli 2012
  • Sugu:mees
63 EAP'd ühe semestriga?

Inc 7

ELIIT

• auliige
  • Liitus:23 mai 2005

Vaata postitustcerol, 31 august 2012 - 20:10, kirjutas:

Logisin sellelt ÕIS lehelt nüüd eismest korda sisse peale seda, kui ma tegin kasutajakonto ennem sellel lehel :
passwd.tlu.ee

Igatahes, peale sisse logimist tuli automaatslet ette minu andmete leht, kus pidin kinnitama, et kõik vastab tõele.

E-maili lahtris oli kirjas minu tavaline e-mail, kuid ma tahan, et kõik oluline ülikooliga seonduv tuleks ikka sellele tlu.ee meilile.
Seega tekibki küsimus, et kas ma peaks seda emaili aadressi seal muutma tlu omaks või mis...

Kui sa tahad, et tuleks tlu emailile, siis ei pea midagi muutma. Kui tahad, et kirjad edasi kuhugi mujale saadetaks, siis pead mõningaid muudatusi tegema. Oma tlu kirju saad vaadata aadressilt gmail.tlu.ee

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005

Vaata postitustOccasionalSpider, 31 august 2012 - 21:15, kirjutas:

63 EAP'd ühe semestriga?

aega üle sitaks siis tehtav isegi, aga ei kujuta ette mis see psüühikale teeks kui kõikideks aineteks reaalselt õppida prooviks

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
Need ikka terve aasta ained. Ei usu, et ksiiri nii võimekas on, et 60EAP semestriga laseb. :D Sellisel juhul võiks ta kõrghariduse 1,5 aastaga omandada.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Meie kursuse "rekord" oli parimal semestril vist 52EAP'd ja see inimene oli ka kõvasti üle keskmise võimekas.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

babaa

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:16 mai 2010
Ma pole aru saanud kuidas on võimalik võtta nii palju EAP'sid, loengute ajad hakkavad ju kattuma? Kas see siis tähendabki et pooltes loengutes ei käi kohal, küsid materjale kaaslaste käest ja õpid kodus?

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Vaata postitustdasdaa, 01 september 2012 - 17:06, kirjutas:

1. on mõtet TÜ kella 10. avaaktusele minna?
2. kas oodatakse et inimesed lähevad pidulikes riietes aktustele?

Pole kohustuslik, kuid pärast aktust toimuvale infotunnile peaks kohale minema. Ma ise ei lähe aktusele.

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustdasdaa, 01 september 2012 - 17:06, kirjutas:

1. on mõtet TÜ kella 10. avaaktusele minna?
2. kas oodatakse et inimesed lähevad pidulikes riietes aktustele?

Ülikooli aktus ei ole mõeldud üldse tudengitele tegelikult, sinna ei ole mitte mingit mõtet minna. Küll aga soovitan minna instituudi aktusel, sealt saab igast kasuliku infot ja nagu eelpool mainitud, on pärast seda üldiselt infotund rebastele.

babaa - tõesti võimalik, see sama inimene käis muide ka tööl ning vähemasti 2-3 korda nädalas käis väljas pidutsemas. Kuidas nii palju aineid võtta? Aja planeerimine + võimalikult vähe mõttetut procrastinationit.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
Midagi ei kattu ja enamus neist on mäletamise järgi kohustuslikud. Üks aine on selline, et ei pea kohal käima.
Võtan maha, siis võtan. Selline on hetkeseis. 6 EAP-sed on terve aasta ained.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Palju räägitud ju,et lõpetas selle eriala ja samal ajal võttis aineid sellelt erialalt ja seega lõpetaski nö kahe erialaga. Kuigi ainult ühes saab vist kraadi kätte?

63EAP aasta peale pole jah midagi erilist.

XchopperX

Liige

• liige

Vaata postitustLogit, 01 september 2012 - 19:43, kirjutas:

Palju räägitud ju,et lõpetas selle eriala ja samal ajal võttis aineid sellelt erialalt ja seega lõpetaski nö kahe erialaga. Kuigi ainult ühes saab vist kraadi kätte?

63EAP aasta peale pole jah midagi erilist.

Kui vajalikud moodulid ära teed võid ka mitu saada, üldiselt tähendab see automaatselt ühte lisa-aastat.

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008

Vaata postitustdasdaa, 02 september 2012 - 00:55, kirjutas:

omfg peaaegu unustasin ajapikenduse taotlust teha.. joppas

Sõjaväkke? Mingi 15ndani pidavat aega olema ju.

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
Kas keegi oskab öelda, kuidas ma TLÜ wifi parooli saaksin...

Ja seda ka veel, et kui tahan lugejaks registreeruda, siis kas tõesti ainult ID kaardist ei piisa ja pean otsima kuskilt veel dokumendifoto ka? TLÜ akadeemilises raamatkogus

Muutis cerol, 02 september 2012 - 22:25.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
TTÜ omad võiksid matem. ning füüsika täienduskursusest lähemalt rääkida. Olen kuulnud igasuguseid arvamusi. Kes räägib, et tuleb kasuks, kes räägib, et pole lineaaralgebraga ning matemaatilise analüüsiga mingit seost ning kasutegur puudub.

Kas tasuks võtta või mitte?

Kui ei võtaks, oleks päevad ikka märksa lühemad...

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustcerol, 02 september 2012 - 22:19, kirjutas:

Ja seda ka veel, et kui tahan lugejaks registreeruda, siis kas tõesti ainult ID kaardist ei piisa ja pean otsima kuskilt veel dokumendifoto ka? TLÜ akadeemilises raamatkogus
Kes seda väitis?

Solarise vastas olevas peahoones küll mingit fotot vaja pole. Astud uksest sisse, täidad regamislehe, registreerid oma külastuse ID-kaardiga sealsamas väravas ja ongi kogu lugu. Või käib jutt mõnest haruraamatukogust?
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustkanakukk jr, 02 september 2012 - 23:09, kirjutas:

Vaata postitustcerol, 02 september 2012 - 22:19, kirjutas:

Kes seda väitis?

Solarise vastas olevas peahoones küll mingit fotot vaja pole. Astud uksest sisse, täidad regamislehe, registreerid oma külastuse ID-kaardiga sealsamas väravas ja ongi kogu lugu. Või käib jutt mõnest haruraamatukogust?

Selge selge.

tiku

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2006
krdi keegi kunagi mainis siin mingi head progre millega loengutes märkmeid teha.. kammisin ja kammisin teemat läbi aga ei leidnud.. Mõistab keegi millest räägin? :D

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Microsoft OneNote?

24 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat