Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012
  • Sugu:mees
2014 lavakasse !! :D
http://www.lavakas.ee/index.x?sisu=2

Enne on õnneks kaks aastat aega laulmist ja näitlemist harjutada, raamatuid lugeda ja teatris käia. :D

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004
hmm, sain tänasega pingereas TÜs üle joone, aga saisi pole kinnitust "tulen õppima" veel tulnud. TTÜ puhul tuli vist koheselt see, whats up?

Inkw

Liige

• liige
  • Liitus:10 mai 2005
Kui eile REV kohal valisin TÜ, siis mitte mingit moodi valikut enam muuta ei saa? Näiteks TLÜsse õppima tulla REV kohale?
REV kohtadel on üldse mingi megatähtajad?

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
RE kohtadele on alati varasemad tähtajad, REV kohtade kohapealt kotib inimesi ainult, et kas sa plekid või mitte.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustInkw, 21 juuli 2012 - 10:14, kirjutas:

Kui eile REV kohal valisin TÜ, siis mitte mingit moodi valikut enam muuta ei saa? Näiteks TLÜsse õppima tulla REV kohale?
Teoreetiliselt ei tohiks REV kohtadel õppimine olla piiratud, s.t õpi või viies koolis korraga, aga SAIS vist märgib su igal pool loobunuks, kui sa kuskil "jah" vajutad. Pöördu vastuvõtutöötaja poole, kui nii juhtus.

Kui sa alles praegu hakkad TLÜ-sse kandideerima, siis on see võimalik ainult neil erialadel, kus ei toimu vastuvõtueksamit.

Ajakava:
http://www.tlu.ee/?L...ID=1&CatID=1763
http://www.ttu.ee/si...riendile/23265/
http://www.ut.ee/et/...laureus/ajakava
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

M66k

iidne ja laisk kasutaja

• auliige
  • Liitus:16 dets 2003

Vaata postitustdonkament, 21 juuli 2012 - 10:02, kirjutas:

hmm, sain tänasega pingereas TÜs üle joone, aga saisi pole kinnitust "tulen õppima" veel tulnud. TTÜ puhul tuli vist koheselt see, whats up?

Minu teada uuendatakse seda staatust esmaspäeval ja siis on 3 päeva veel otsustada.
#xServu @ quakenet

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Vaata postitustdonkament, 21 juuli 2012 - 10:02, kirjutas:

Seda uuendatakse käsitsi. No worries.

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle
Kehaline kasvatus Mereakadeemias, hmm. Ma vihkasin gümnaasiumis kehalise tunde, kuigi ma olen üsna sportlik. Ei kõla igatahes hästi.. -.-

Sorry, painas mind juba mitu päeva.
Money. Success. Power.

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
seda seal ainult näpuotsaga ju :)

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Kehalised kasvatused lihtsad EAP-d ju, milles probleem?
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

-kiuro-

Ükskõiksus teeb ükskõikseks.

• liige
  • Liitus:17 märts 2005
TÜ ajakirjandus ja kommunikatsioon siis nüüdsest. Yeah.

Inkw

Liige

• liige
  • Liitus:10 mai 2005

Vaata postitustkanakukk jr, 21 juuli 2012 - 10:33, kirjutas:

Teoreetiliselt ei tohiks REV kohtadel õppimine olla piiratud, s.t õpi või viies koolis korraga, aga SAIS vist märgib su igal pool loobunuks, kui sa kuskil "jah" vajutad. Pöördu vastuvõtutöötaja poole, kui nii juhtus.

Kui sa alles praegu hakkad TLÜ-sse kandideerima, siis on see võimalik ainult neil erialadel, kus ei toimu vastuvõtueksamit.

Ajakava:

Mis siis, kui mul oli valida TLÜ ja TÜ rev kohad, aga valisid TÜ. Saisis läks TLÜ loobunud. Kohta enam tagasi ei saa? On riigieelarvevälistel kohtadel limiit üldse?

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustInkw, 22 juuli 2012 - 21:53, kirjutas:

Vaata postitustkanakukk jr, 21 juuli 2012 - 10:33, kirjutas:

Ajakava:

Mis siis, kui mul oli valida TLÜ ja TÜ rev kohad, aga valisid TÜ. Saisis läks TLÜ loobunud. Kohta enam tagasi ei saa? On riigieelarvevälistel kohtadel limiit üldse?

REV kohtadel on vist arvuline limiit siis, kui sissesaamine on pingerea põhine mitte lävendipõhine.

Muutis ksiiri, 23 juuli 2012 - 00:22.

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004
Lähen tuleval aastal UTsse majandust õppima. Ei soovita lootust kaotada neil, kes tuleva aasta on esmastes pingeridades lootusetult taga. Minu ees loobus u 70 inimest ja hetkel pole ma mitte viimane, kes sisse saab.

Jari

wut

• liige
  • Liitus:28 juuli 2008
opaddii, milline hea üllatus hommikul, kukkusin TTÜ's vastuvõetavaks :)

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
EMÜ ja kalakasvatus here i come!! Võib-olla kui hästi läheb, siis võite tulevikus minu kasvatatud kilu poest osta.

Jari

wut

• liige
  • Liitus:28 juuli 2008
Keegi oskab öelda, millises kahes TTÜ ühikas praegu võib kõige rohkem vabu kohti olla? Avaldust tahaks teha kahepeale ning seal annab kahte maja valida seitsmest :D

Muutis Jari, 23 juuli 2012 - 13:12.

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
TTÜ Elektroonsed Süsteemid RE sees. Kala selles, et sain meili just mis ütles, et kolme päeva jooksul pean kinnitama kas tulen õppima või ei, kuid TMK turunduse vestlus on alles 13. augustil... pigem tahaksin seda viimast õppima minna. wat do?

muidu suht confident olen ka TMK suhtes, nii et oskab keegi elamiskõlblikke ühikaid nimetada seal läheduses ehk? :)

krabi

Liige

• liige
  • Liitus:02 märts 2005

Vaata postitustRolleh, 23 juuli 2012 - 13:09, kirjutas:

TTÜ Elektroonsed Süsteemid RE sees. Kala selles, et sain meili just mis ütles, et kolme päeva jooksul pean kinnitama kas tulen õppima või ei, kuid TMK turunduse vestlus on alles 13. augustil... pigem tahaksin seda viimast õppima minna. wat do?

muidu suht confident olen ka TMK suhtes, nii et oskab keegi elamiskõlblikke ühikaid nimetada seal läheduses ehk? :)

Ma olen TMK turunduses :) seltskond on super igaljuhul. Turundus on minu meelest ainuke rühm, kes korraldab pidevalt pidusid(mis on päris rajud :D). Õppejõudude osas on kohati vajakajäämisi, aga ise natuke vaeva nähes saab korraliku hariduse. Koolile kõige lähemal on vast TTÜ ühikad, aga need pole väga head minu arvates. Targem on pigem kolida kooliühikasse Nõmme teel, sest tõenäoliselt on sinna tulemas ka palju kursusekaaslaseid - uued tutvused, koolis kergem jne. Hind on ka kõigest 50 eurot. Kuigi see üsnagi kahe otsaga asi, sest seal peab kohati suht lapse elu elama(ühikasse saamisel kindlad ajad, külalised peavad kirja panema jms). Sellepärast tõenäoliselt lähen ise sügisest korterisse.

Muutis krabi, 23 juuli 2012 - 13:16.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustJari, 23 juuli 2012 - 12:56, kirjutas:

Keegi oskab öelda, millises kahes TTÜ ühikas praegu võib kõige rohkem vabu kohti olla? Avaldust tahaks teha kahepeale ning seal annab kahte maja valida seitsmest :D
Ma ei saa hästi su probleemist aru. Kui teed avalduse kahe inimese kohta, siis mis vahet sel on, kus on kõige rohkem vabu kohti? Ega teid kahekesi ühte voodisse ju magama panda, kui oled avalduse kirja pannud, et kaks hinge on tarvis arvele võtta!

Ma saaks aru, kui sa küsiks parkla või elutingimuste kohta, s.t kui pakutakse valida, et siis teaksid, millist võtta, aga praegusel juhul jääb tõstatatud probleem ebaselgeks.

Vaata postitustInkw, 22 juuli 2012 - 21:53, kirjutas:

Kirjutasin ju, et saada oma mure vastuvõtutöötajale. Võib-olla et on tõesti kohtade arv piiratud, aga niisama ilusamaid päevi oodates ja lootes, et midagi sülle kukub... not gonna happen, bro.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

8 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 8 külalist, 0 anonüümset kasutajat