Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Vaata postitustNivek, 14 juuli 2012 - 17:39, kirjutas:

EBSi maine on kehv kuna sinna sisse saamiseks on nii madalad nõuded, kui võrrelda Eesti ja maailma tippülikoolidega

Sisse saamisel ja sees püsimisel on suur vahe sees, need kes ülikooli kehvaks peavad ainult selle tõttu, et sinna on kergem sisse saada, kui mujale võivad seenele sõita.

dumbass

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2006
  • Sugu:mees
EBSil ei ole kehv maine, kust te seda võtate? See, et teil mingi halb eelarvamus selle kooli suhtes on, ei tähenda, et koolil halb maine on :D
Pigem mingid ***** suudavad sitta lihtsalt toota asjade kohta, millest neil endal üldse aimugi pole - põhiline, et saaks maha teha.
On olnud ka neid hetki, kus mingi debiil ajab sitta kooli kohta, ütlen, et asi pole nii - hakkab veel edasi vaidlema, arvab, et ta teab kõike kuid siis öelda, et käin seal on kohe vastuseks: aa, võibolla tõesti.. pole kindel - kuigi eelneva jutu põhjal oleks see vend nagu bakast-doktorini seal käinud..
ainuke asi mis EBSi "mainet" või pigem seda kuidas noored seda "maha tegid" on ebsi gümnaasium..
= )

M66k

iidne ja laisk kasutaja

• auliige
  • Liitus:16 dets 2003

Vaata postitustANTI4ITER, 14 juuli 2012 - 14:15, kirjutas:

Kui minna REV kohale õppima, kas on siis võimalik pärast RE kohale saada? Mis juhtub, kui järgmine aasta teen uuesti eksamid ja piisavalt head tulemused, et RE kohale kandideerida - kas peab alusama otsast peale või jätkata samast kohast?

TÜ-s on niimoodi:
http://www.ut.ee/et/...had/vabad_kohad
#xServu @ quakenet

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustMark., 14 juuli 2012 - 17:42, kirjutas:

EBSi maine on kehv kuna sinna sisse saamiseks on nii madalad nõuded, kui võrrelda Eesti ja maailma tippülikoolidega

Sisse saamisel ja sees püsimisel on suur vahe sees, need kes ülikooli kehvaks peavad ainult selle tõttu, et sinna on kergem sisse saada, kui mujale võivad seenele sõita.

Ei usu väga, et EBSi puhul see vahe olemas on. Pole veel kunagi kuulnud, et keegi oleks EBSist välja kukkunud, samas oskan ise nimetada mitmeid inimesi, kes lõpetasid EBSi sel aastal või kes lõpetavad järgmine aasta, ning kes ei ole just "kõige targemad".

Samas kui tahad ärindust õppida ja TTÜsse ei saa, siis lase käia. Mingid Mainorid ja Euroakadeemiad on veel palju sitemad variandid.

//Sõber, kes õpib EBSis ärindust ja lõpetab järgmine aasta ütles ise ka, et ta põhimõtteliselt ei pea seal EBSis sittagi tegema ja et samahästi oleks ta võinud kohe kogu õppemaksu oma diplomi eest välja käia ja paber kätte saada.

Muutis sokC, 14 juuli 2012 - 18:03.

Posted Image

dumbass

Liige

• liige

Vaata postitustsokC, 14 juuli 2012 - 18:00, kirjutas:

Ei usu väga, et EBSi puhul see vahe olemas on. Pole veel kunagi kuulnud, et keegi oleks EBSist välja kukkunud, samas oskan ise nimetada mitmeid inimesi, kes lõpetasid EBSi sel aastal või kes lõpetavad järgmine aasta, ning kes ei ole just "kõige targemad".

Samas kui tahad ärindust õppida ja TTÜsse ei saa, siis lase käia. Mingid Mainorid ja Euroakadeemiad on veel palju sitemad variandid.

//Sõber, kes õpib EBSis ärindust ja lõpetab järgmine aasta ütles ise ka, et ta põhimõtteliselt ei pea seal EBSis sittagi tegema ja et samahästi oleks ta võinud kohe kogu õppemaksu oma diplomi eest välja käia ja paber kätte saada.

Nii, oskad nimetada inimesi, kes ei ole just "kõige targemad" - neid teistes ülikoolides ei ole üldse?
TTÜ, TÜ ja TLÜ ustest astuvad nagu tehasest geeniused välja? Puhas lust lugeda sellist sitta

//ärge mu tekstist valesti aru saage, ma ei tee teisi kasutajaid/ülikoole maha!

Muutis dumbass, 14 juuli 2012 - 18:27.

= )

Nivek

Liige

• auliige
  • Liitus:18 okt 2004

Vaata postitustdumbass, 14 juuli 2012 - 18:23, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 14 juuli 2012 - 18:00, kirjutas:

Nii, oskad nimetada inimesi, kes ei ole just "kõige targemad" - neid teistes ülikoolides ei ole üldse?
TTÜ, TÜ ja TLÜ ustest astuvad nagu tehasest geeniused välja? Puhas lust lugeda sellist sitta

//ärge mu tekstist valesti aru saage, ma ei tee teisi kasutajaid/ülikoole maha!

Kindlasti ei mõelnud ta seda, et mujal ülikoolides neid üldse ei ole, aga pigem on neid vähem. Tallinna Ülikooli ma samuti päris tippülikooliks ei nimetaks, ka sinna võetakse peaaegu kõik sisse.

Maine kohta - see, mida inimesed üldiselt koolist arvavad, ongi kooli maine. Kui valdav osa inimesi leiab, et koolil on halb maine, siis koolil ongi halb maine. Keegi ei hakka ju Cambridge või Oxfordi kohta ütlema, et seal on halb maine. Kui EBSist räägitakse valdavalt kui halvast koolist, siis tuleks endale teadvustada, et koolil on käesoleval hetkel halb maine ning selle tõstmiseks tuleks midagi ette võtta.

dumbass

Liige

• liige

Vaata postitustNivek, 14 juuli 2012 - 18:48, kirjutas:

Spoiler

Kindlasti ei mõelnud ta seda, et mujal ülikoolides neid üldse ei ole, aga pigem on neid vähem. Tallinna Ülikooli ma samuti päris tippülikooliks ei nimetaks, ka sinna võetakse peaaegu kõik sisse.

Maine kohta - see, mida inimesed üldiselt koolist arvavad, ongi kooli maine. Kui valdav osa inimesi leiab, et koolil on halb maine, siis koolil ongi halb maine. Keegi ei hakka ju Cambridge või Oxfordi kohta ütlema, et seal on halb maine. Kui EBSist räägitakse valdavalt kui halvast koolist, siis tuleks endale teadvustada, et koolil on käesoleval hetkel halb maine ning selle tõstmiseks tuleks midagi ette võtta.

..oeh, kui sa isegi ei saanud mu mõttest aru, pole mul vist rohkem midagi öelda. w/e
= )

Henri

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2006
  • Sugu:ei ütle
Keegi Sisekaitseakadeemia ühiselamutega Pirital Kase tn on kursis? Millised seest välja näevad? Mõned pildid? jne.

Posted Image

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Vaata postitustMark., 14 juuli 2012 - 13:47, kirjutas:

Vaata postitustSiim, 14 juuli 2012 - 08:26, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 14 juuli 2012 - 05:53, kirjutas:

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 13 juuli 2012 - 18:14, kirjutas:

Endal sama mõte, EBSist olen palju positiivset kuulnud aga oskad ennast põhjendada, miks EBS?

Huvi pärast - mida sa täpsemalt EBSi kohta positiivset kuulnud oled?

EBS on neile, kes kuhugi mujale ei saa, aga on nõus raha köhima, halva kuulsusega ja üpriski masendav koht, kindlasti ära mine sinna.

Enam lollimat juttu ei saa lihtsalt rääkida. Kui soov on õppida äri, siis on EBS kindlasti parim valik, seda näitavad juba EBSi vilistlaste palganumbrid võrreldes teiste ülikoolide lõpetanutega. Kui te tahate minna ülikooli, kus teid nagu konveierist välja loobitakse ja te ei erine kaaslõpetanutest mitte millegi poolest, siis palun minge oma TTÜ-sse.

EBSi plussid -
*vähe õpilasi võrreldes riigikoolidega = kõik teavad üksteist nimeliselt, kõik on palju personaalsem
*õpetajad saavad palka vastavalt tulemustele = õppejõude kotib see, kuidas te õpite, sest see otseselt mõjutab nende palka või seda kas nad üldse jätkavad õpetajatena (kui tekib mitmeid kaebust õpilaste poolt, siis õppejõud vallandatakse)
*parim erasmus-e süsteem võrreldes teiste ülikoolidega (TTÜ näiteks saadab välismaal õppija soovijaid sinna vaid üheks semestriks, sest tahtjaid on palju ja koolil ei jätku lihtsalt raha, EBS saadab palju kauemaks ning saad ka suuri toetusi)
*Väga palju välistudengeid, kindlasti avardab silmaringi
*tutvused - EBS-kad hoiavad väga kokku ning kindlasti parim koht tutvuste hankimiseks

Miinusteks võib tuua Eesti ülikoolidest suurima õppemaksu, kuid see on pigem investeering tulevikku ning, kui õpid hästi, saab igasuguseid makse soodustusi/üldse tasuta õppida.
Kindlasti on plusse veel, need on need, mis hetkel pähe tulid ja palun ärge võtke seda mingisuguse reklaamina, kindlasti on siin inimesi, kes on huvitatud EBS-st ja saavad lihtsalt natukene lisateavet kooli kohta, TTÜ ega ühegi teise riigiülikooli vastu ei ole mul mitte midagi, peaasi et te ise rahul olete, päikest.

EDIT - Aa ning see, et EBS on laiskade kool, on puhas laim, palun uurige, kui raske on EBS-s näiteks võõrkeelte ja ärikorralduse õppekava (väikese vihjena, 3e aasta pärast peate oskama lisaks eesti keelele ka väga heal tasemel inglise keelt, heal tasemel saksa ning hispaania/prantsuse või vene keelt.)

Jah, ma arvan ka et EBS-i halb maine tuleb ainult sellest, et inimestel on mingi vimm erakoolide vastu vms.Peab ju olema mingi põhjus miks seda kooli parajaks peldikuks kutsutakse?Kellegil ei tule niisama heast peast pähe, et EBS on peldik ja nüüd räägime ainult sitta sellest.Olen ise kohanud niiöelda ärijuhte kes EBS-i lõpetades vaevu teevad vahet aktival ja passival.Järelikult midagi peab valesti olema kui sellised inimesed seal lõpetavad.
Aga sellesmõttes on õigus, kui TTÜ-sse sisse ei saa, siis miks mitte minna EBS-i.Võrreldes Mainorite ja veel rohkem Euroakadeemiatega on see tunduvalt kvaliteetsem kool kindlasti ja kui on suur huvi ärijuhtimist õppida, siis miks mitte.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Igaühel oma arvamus, kellegi võõra arvamuse pärast minemata/just minna küll ei tasuks. Selleks on ikkagi avatud uste päevad ja konverentsid jms,et saada ettekujutus koolist. Igale ühele tundub erinevalt, räägitakse sinine punaseks või vastupidi. Oma silm on kuningas.

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
could someone aware me miks mainor ja euroakadeemia sellise kuulsse saanud on?

Outset

I Just Got This Symphony Goin'

• liige
  • Liitus:28 nov 2007

Vaata postitustcerol, 14 juuli 2012 - 22:39, kirjutas:

could someone aware me miks mainor ja euroakadeemia sellise kuulsse saanud on?

Odavam kui EBS probs. Ise TTÜ tartu kolledžis tööstusökoloogias sees, maastikudisainis aasta käisin väga ei mekkind, aga no põhilootus vast TÜ ajaloo ja skandinavistika peal. Bioanalüütiku koht oleks ka norm Tervishoius.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
Keegi praegu SAIS'i sisse saab?

// keegi võiks proovida, suht kiire on.

Muutis Erki, 15 juuli 2012 - 13:21.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

season

Liige

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Vaata postitustErki, 15 juuli 2012 - 13:18, kirjutas:

Saan, aga väga aeglane on.
Postitas pildi

emergencyexit

Liige

• liige
  • Liitus:06 märts 2007

Vaata postitustErki, 15 juuli 2012 - 13:18, kirjutas:

ei, proovisin a la 30min tagasi ka...ei teagi, äkki süsteem veits umbe jooksnud

View PostSoldieR, on 15 aprill 2012 - 09:37, said:

vahest kui ma ennast väga sassi olen joonud siis ma kujutan ette et ma olen neoneti peremees

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
Nojah. On mul siis vaja asju viimasele minutile jätta. Täna vaja nupule vajutada, et lähen õppima, aga süsteemi sisse ei saa. fml

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008

Vaata postitustHenri, 14 juuli 2012 - 18:55, kirjutas:

Keegi Sisekaitseakadeemia ühiselamutega Pirital Kase tn on kursis? Millised seest välja näevad? Mõned pildid? jne.

Kasutaja Aleks. oskab sellest täpsemalt rääkida. Mulle ta ütles, et vajab remonti ja üldine seis on suht vilets. Seal on veel köök, dušš ja saun.
Postitas pildi

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
Panin kõikidele muudele avaldustele peale TÜ omade "Ei", niiet kes oli TTÜ ärinduses või materjalitehnoloogias napilt välja langemas, siis palun väga. :D

Keegi võiks peale tänaseid a&k erialakatseid rääkida ka, kuidas läks jm, kardan, et vist loobun ka sellest ja lähen füsiosse ehk siis kes peaks a&k's jääma 24'ks siis saab mu koha endale. Eriti vinge oleks, kui see oleks keegi neonetist.

Postitas pildi

Aleks.

Liige

• liige
  • Liitus:23 mai 2006

Vaata postitustHenri, 14 juuli 2012 - 18:55, kirjutas:

No ütleme nii, et ühikas on suht jama, pole mingit euroremonti vms. Siis paljud toad on eelnevatel elanikel ise remonditud ja värvitud niiet seal on igasuguseid tube. Muidugi on ka korralikke tube jne. Jama on see, et dušširuum on terve korruse peale. Hea on see, et komandant on ühikas 9-16.00 ja elu on selline vaba, tee mis tahad, too keda tahad ühikasse. Igal korrusel on ka saun. Ühika üür on mingi 48 eur kuus.

Jari

wut

• liige
  • Liitus:28 juuli 2008
tktk ühikast oskab keegi midagi rääkida?

41 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 41 külalist, 0 anonüümset kasutajat