Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Slaphappy.

Liige

• liige
  • Liitus:19 dets 2006
  • Sugu:mees

Vaata postitustKauri, 13 juuli 2012 - 22:20, kirjutas:

Minu peamised lootused on praegu TLÜ Kehakultuuril. Saisis praegu jõle segased lood, pooled on ,,kandideeriv'', pooled on ,,lubatud sisseastumiskatsetele''. Ei tea, kas neil on lihtsalt info saisi sisse trükkimata veel? Katsed lõppesid ära täna hommikul juba.

ära põe, kui täna ei ole kindlaid tulemusi, siis esmasp kindlalt tulevad.
btw keegi veel tallinna ülikooli juba sisse saanud?

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007

Vaata postitustSlaphappy., 13 juuli 2012 - 22:25, kirjutas:

Minu peamised lootused on praegu TLÜ Kehakultuuril. Saisis praegu jõle segased lood, pooled on ,,kandideeriv'', pooled on ,,lubatud sisseastumiskatsetele''. Ei tea, kas neil on lihtsalt info saisi sisse trükkimata veel? Katsed lõppesid ära täna hommikul juba.

Ma just põengi, et need tulevad :D Ise olen juba ,,kandideerin'', aga kui sealt tagant veel mingi horde peale lendab, võin ma tahapoole langeda.
Mul 2 sõpra said sisse Tallinna ülikooli, üks ajalukku, teine informaatikasse.
Miks?

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
Sain Maaülikooli metsandusse tasuta sisse. Aga pärl on see, et sain ka mereakadeemiasse tüürimehe rev kohale, ning sügisest võib mind siis seal näha. Sammu võrra unistustele lähemal :))
//lisaks veel, et mata eksamit ei teinud, mis tegi sisse saamise väga pingeliseks. teised eksamid: esta 76, inka ja ühiskond 78 ning bio 55.

Muutis Obey., 13 juuli 2012 - 23:01.

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Imelik. Enda arust sain katsetelt 31 punkti, SAIS'is märgitud 30.. Sellepärast kaotasin nüüd 10 kohta (vb isegi rohkem, juhul kui kõik tulemused pole veel sisse trükitud), RE kohaga võib vist hüvasti jätta.

Muutis Thumser, 14 juuli 2012 - 00:53.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 13 juuli 2012 - 18:14, kirjutas:

Endal sama mõte, EBSist olen palju positiivset kuulnud aga oskad ennast põhjendada, miks EBS?

Huvi pärast - mida sa täpsemalt EBSi kohta positiivset kuulnud oled?

Posted Image

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

Vaata postitustsokC, 14 juuli 2012 - 05:53, kirjutas:

Endal sama mõte, EBSist olen palju positiivset kuulnud aga oskad ennast põhjendada, miks EBS?

EBS on neile, kes kuhugi mujale ei saa, aga on nõus raha köhima, halva kuulsusega ja üpriski masendav koht, kindlasti ära mine sinna.

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006
Mitte ei leia... Kuskohast TÜ kodulehelt ajakirjanduse & kommunikatsiooni vestluste ajakava peaks välja kaevama?
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

Bewd

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:29 aug 2006

Vaata postituststarte, 14 juuli 2012 - 10:27, kirjutas:

Mitte ei leia... Kuskohast TÜ kodulehelt ajakirjanduse & kommunikatsiooni vestluste ajakava peaks välja kaevama?

http://www.aki.ut.ee/et
Uudiste all on olemas.

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustSlaphappy., 13 juuli 2012 - 22:25, kirjutas:

Mina sain, aga lähen ilmselt Mereakadeemiasse.
Money. Success. Power.

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Vaata postitustSiim, 14 juuli 2012 - 08:26, kirjutas:

EBS on neile, kes kuhugi mujale ei saa, aga on nõus raha köhima, halva kuulsusega ja üpriski masendav koht, kindlasti ära mine sinna.

Enam lollimat juttu ei saa lihtsalt rääkida. Kui soov on õppida äri, siis on EBS kindlasti parim valik, seda näitavad juba EBSi vilistlaste palganumbrid võrreldes teiste ülikoolide lõpetanutega. Kui te tahate minna ülikooli, kus teid nagu konveierist välja loobitakse ja te ei erine kaaslõpetanutest mitte millegi poolest, siis palun minge oma TTÜ-sse.

EBSi plussid -
*vähe õpilasi võrreldes riigikoolidega = kõik teavad üksteist nimeliselt, kõik on palju personaalsem
*õpetajad saavad palka vastavalt tulemustele = õppejõude kotib see, kuidas te õpite, sest see otseselt mõjutab nende palka või seda kas nad üldse jätkavad õpetajatena (kui tekib mitmeid kaebust õpilaste poolt, siis õppejõud vallandatakse)
*parim erasmus-e süsteem võrreldes teiste ülikoolidega (TTÜ näiteks saadab välismaal õppija soovijaid sinna vaid üheks semestriks, sest tahtjaid on palju ja koolil ei jätku lihtsalt raha, EBS saadab palju kauemaks ning saad ka suuri toetusi)
*Väga palju välistudengeid, kindlasti avardab silmaringi
*tutvused - EBS-kad hoiavad väga kokku ning kindlasti parim koht tutvuste hankimiseks

Miinusteks võib tuua Eesti ülikoolidest suurima õppemaksu, kuid see on pigem investeering tulevikku ning, kui õpid hästi, saab igasuguseid makse soodustusi/üldse tasuta õppida.
Kindlasti on plusse veel, need on need, mis hetkel pähe tulid ja palun ärge võtke seda mingisuguse reklaamina, kindlasti on siin inimesi, kes on huvitatud EBS-st ja saavad lihtsalt natukene lisateavet kooli kohta, TTÜ ega ühegi teise riigiülikooli vastu ei ole mul mitte midagi, peaasi et te ise rahul olete, päikest.

EDIT - Aa ning see, et EBS on laiskade kool, on puhas laim, palun uurige, kui raske on EBS-s näiteks võõrkeelte ja ärikorralduse õppekava (väikese vihjena, 3e aasta pärast peate oskama lisaks eesti keelele ka väga heal tasemel inglise keelt, heal tasemel saksa ning hispaania/prantsuse või vene keelt.)

Muutis Mark., 14 juuli 2012 - 13:50.

taavi09

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:15 dets 2010

Vaata postitustRaiko, 13 juuli 2012 - 18:04, kirjutas:

Mul nii räige dilemma, ei suuda otsustada, kas lähen füsioteraapia teed või siis Chopperi sarnaselt ajakirjandus & kommunikatsioon...
Ei oska nagu öelda ka, kumba rohkem soovin minna vms, mõlemal omad head ja vead.. Raske, raske. :D

Füsioteraapias RE kohal?

dumbass

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2006

Vaata postitustMark., 14 juuli 2012 - 13:47, kirjutas:

Vaata postitustSiim, 14 juuli 2012 - 08:26, kirjutas:

Enam lollimat juttu ei saa lihtsalt rääkida. Kui soov on õppida äri, siis on EBS kindlasti parim valik, seda näitavad juba EBSi vilistlaste palganumbrid võrreldes teiste ülikoolide lõpetanutega. Kui te tahate minna ülikooli, kus teid nagu konveierist välja loobitakse ja te ei erine kaaslõpetanutest mitte millegi poolest, siis palun minge oma TTÜ-sse.

EBSi plussid -
*vähe õpilasi võrreldes riigikoolidega = kõik teavad üksteist nimeliselt, kõik on palju personaalsem
*õpetajad saavad palka vastavalt tulemustele = õppejõude kotib see, kuidas te õpite, sest see otseselt mõjutab nende palka või seda kas nad üldse jätkavad õpetajatena (kui tekib mitmeid kaebust õpilaste poolt, siis õppejõud vallandatakse)
*parim erasmus-e süsteem võrreldes teiste ülikoolidega (TTÜ näiteks saadab välismaal õppija soovijaid sinna vaid üheks semestriks, sest tahtjaid on palju ja koolil ei jätku lihtsalt raha, EBS saadab palju kauemaks ning saad ka suuri toetusi)
*Väga palju välistudengeid, kindlasti avardab silmaringi
*tutvused - EBS-kad hoiavad väga kokku ning kindlasti parim koht tutvuste hankimiseks

Miinusteks võib tuua Eesti ülikoolidest suurima õppemaksu, kuid see on pigem investeering tulevikku ning, kui õpid hästi, saab igasuguseid makse soodustusi/üldse tasuta õppida.
Kindlasti on plusse veel, need on need, mis hetkel pähe tulid ja palun ärge võtke seda mingisuguse reklaamina, kindlasti on siin inimesi, kes on huvitatud EBS-st ja saavad lihtsalt natukene lisateavet kooli kohta, TTÜ ega ühegi teise riigiülikooli vastu ei ole mul mitte midagi, peaasi et te ise rahul olete, päikest.

EDIT - Aa ning see, et EBS on laiskade kool, on puhas laim, palun uurige, kui raske on EBS-s näiteks võõrkeelte ja ärikorralduse õppekava (väikese vihjena, 3e aasta pärast peate oskama lisaks eesti keelele ka väga heal tasemel inglise keelt, heal tasemel saksa ning hispaania/prantsuse või vene keelt.)

täpselt sama ettevõtlus ja müügijuhtimise kohta - ikka korralikult peab pusima, et seal hakkama saaks.. See on debiilne lihtsalt mis sitta inimesed EBSi kohta ajavad, ise mitte midagi teades :D
= )

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
Kui minna REV kohale õppima, kas on siis võimalik pärast RE kohale saada? Mis juhtub, kui järgmine aasta teen uuesti eksamid ja piisavalt head tulemused, et RE kohale kandideerida - kas peab alusama otsast peale või jätkata samast kohast?

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005

Vaata postitusttaavi09, 14 juuli 2012 - 14:08, kirjutas:

Vaata postitustRaiko, 13 juuli 2012 - 18:04, kirjutas:

Mul nii räige dilemma, ei suuda otsustada, kas lähen füsioteraapia teed või siis Chopperi sarnaselt ajakirjandus & kommunikatsioon...
Ei oska nagu öelda ka, kumba rohkem soovin minna vms, mõlemal omad head ja vead.. Raske, raske. :D

Füsioteraapias RE kohal?

Mõlemas RE kohal sees jap tänu heale akadeemilise testi tulemusele.

Postitas pildi

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
Selline lugu, et üks kool tahab mult homseks teada saada, et kas tulen õppima või ei. Aga mul on augustis veel teisse kooli sisseastumiskatsed. Siit tuleb ka küsimus. Kui hetkel vajutan "Jah, tulen õppima" kas siis on võimalik sellest ka loobuda ning võimalusel sinna teisse kooli minna? Suht kiire... Tänud

Muutis Erki, 14 juuli 2012 - 15:49.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005
Mõtle nüüd loogiliselt.. see hiireklõps ei kohusta sind mitte millegiks..

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
Viimasena klikitud "Jah" loeb. Niiet võid kõigile ka "jah" vajutada, kuid see, kuhu viimasena seda teed, sinna sind vastu võetakse.

Postitas pildi

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
tänud

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustANTI4ITER, 14 juuli 2012 - 14:15, kirjutas:

Kui minna REV kohale õppima, kas on siis võimalik pärast RE kohale saada? Mis juhtub, kui järgmine aasta teen uuesti eksamid ja piisavalt head tulemused, et RE kohale kandideerida - kas peab alusama otsast peale või jätkata samast kohast?

et kandideerida RE kohale ei pea sa uuesti sooritama keskkooli lõpueksameid ega alustama algusest peale. RE kohale saad kandideerida juhul kui tekib vabu kohti ning sinu õppetulemused on piisavalt head või viiakse läbi eriala siseselt konkurss.

Nivek

Liige

• auliige
  • Liitus:18 okt 2004
EBSi maine on kehv kuna sinna sisse saamiseks on nii madalad nõuded, kui võrrelda Eesti ja maailma tippülikoolidega

35 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 35 külalist, 0 anonüümset kasutajat