Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustErki, 12 juuli 2012 - 22:05, kirjutas:

Mõtlesin olla pigem aasta töötu ning proovida uuesti... Kuid noh. Kõik ei ole veel päris kadunud.

Aasta töötu? Äkki teeks aasta parem mingit mõttetut tööd ja prooviks uuesti..

minu loogika ütleb, et töötu ei ole väga äge olla, kui igasugu jaburate lihtsate asjade eest niigi hariduseta inimestele raha makstakse..
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitustXchopperX, 13 juuli 2012 - 00:41, kirjutas:

Vaata postitustErki, 12 juuli 2012 - 22:05, kirjutas:

Mõtlesin olla pigem aasta töötu ning proovida uuesti... Kuid noh. Kõik ei ole veel päris kadunud.

Aasta töötu? Äkki teeks aasta parem mingit mõttetut tööd ja prooviks uuesti..

minu loogika ütleb, et töötu ei ole väga äge olla, kui igasugu jaburate lihtsate asjade eest niigi hariduseta inimestele raha makstakse..

täpselt, ma saan pea 5 eurot tunnis suhteliselt lebo töö eest palka, mis ei vaja üldse haridust, kahjuks see vaid hooajaline, kuid olen kindel, et tuleb ka teisi tõid

Turboneeger

Liige

• liige
  • Liitus:15 dets 2006
Sügisest siis metsatööstust õppima tartusse maaülikooli.

iAddict

*

• liige
  • Liitus:27 dets 2009
Palun nõuandeid mida kirjutada sotsioloogia, sotsiaaltöö ja sotsiaalpoliitika motivatsioonikirja!!
Your heart starts beating faster. The room starts feeling colder. The sweat bursts out like a million fountains in your skin. It's worse than bad...
Someone just made fun of you on the internet.

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008
Kas kellegil on veel selline probleem, et pingeread on avaldatud saisis.Aga juba teist päeva pole ühegi kandidaadi nime taha vastuvõetav vaid siiani kandideeriv ja võimalust õppimatulekut kinnitada ei ole?

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
Reklaamin jälle välja
SAIS inimeste otsing..
http://a5d.biz/search.html
Postitas pildi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustStreamer2, 13 juuli 2012 - 12:22, kirjutas:

Reklaamin jälle välja
SAIS inimeste otsing..
http://a5d.biz/search.html
... või siis google.com otsingusse site:sais.ee [nimi]. Viimase eeliseks on näiteks see, et ainult kapo teab, keda sa stalkid.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Timmo

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2004
Sügisest Tallinna Tehnikakõrgkoolis rakendusarhitektuuri :)

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustKG17, 13 juuli 2012 - 12:05, kirjutas:

Kas kellegil on veel selline probleem, et pingeread on avaldatud saisis.Aga juba teist päeva pole ühegi kandidaadi nime taha vastuvõetav vaid siiani kandideeriv ja võimalust õppimatulekut kinnitada ei ole?

Kohtade arv on minu teada piiratud ja ju Sina siis soovitud kohale ei pääsenud. Ilmselt olek lahtiseks jäetud veel, kuna keegi võib enda kohast loobuda.

Mina sain soovitud koolidesse sisse, hetkel veel otsus tegemata.
Money. Success. Power.

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Vaata postitustKaisa, 13 juuli 2012 - 13:57, kirjutas:

Vaata postitustKG17, 13 juuli 2012 - 12:05, kirjutas:

Kohtade arv on minu teada piiratud ja ju Sina siis soovitud kohale ei pääsenud. Ilmselt olek lahtiseks jäetud veel, kuna keegi võib enda kohast loobuda.

Mina sain soovitud koolidesse sisse, hetkel veel otsus tegemata.

Kohti oli 17 ja mina olin 6. ja ma ju kirjutasin et kõigi kandidaatide taga oli kirjas kandideeriv mitte ainult minul.Aga sain juba vastuse, millegi pärast avalikustatakse avaliku halduse nimekirjad alles 17ndal.Kuigi kõigi tulemused on jube kirjas ja väljas.

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Ise sain asjad korda ja metsamajanduses sees. Keegi siit veel sinna?
Tannu.^ & A-ROD

UNKLE

stay frosty

• liige
  • Liitus:01 apr 2008
Endal tulevik päris lahtine. Tahaks südamest praegu Eesti ja Soome-Ugri keelde Tartusse, aga arvatavasti ei saa sisse. Sooviksin õpetajaks hakata.
Postitas pildi

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
Mul nii räige dilemma, ei suuda otsustada, kas lähen füsioteraapia teed või siis Chopperi sarnaselt ajakirjandus & kommunikatsioon...
Ei oska nagu öelda ka, kumba rohkem soovin minna vms, mõlemal omad head ja vead.. Raske, raske. :D

Postitas pildi

dumbass

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2006

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 13 juuli 2012 - 14:07, kirjutas:

Täielik dilemma, kas valida TLÜ Turundus või EBS ettevõtlus/ärijuhtmine. Mõlemad meeldivad üsna aga tunnen, et saaks kuidagi palju rohkemat EBSis, kui TLÜ turunduses.

100% EBS.. ära isegi mõtle teiste asjade peale, kui sul selline plaan juba on
= )

dumbass

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2006
Kuna käin seal ja tean kuidas asjad on :D

mine lahtiste uste ööle lihtsalt, sealt saad palju head ja vajalikku infot

Muutis dumbass, 13 juuli 2012 - 18:28.

= )

Slaphappy.

Liige

• liige
  • Liitus:19 dets 2006
Sain ise Tallinna ülikooli sisse, pedagoogika->loodusteadused, ise ennast veel üllatas kuidas mul tasuta kohale saada õnnestus.
võttes arvesse mu kesiseid ~60 eksami tulemusi .
Väga rahul olen sellise süsteemiga kus tõesti ülikooli saamisel omab vestlus mingit tähtsust.
Teine asi mis mulle meeldis Tallinna ülikooli puhul oli see, et katsetel oli essee.

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005

Vaata postitustFabulous, 13 juuli 2012 - 20:06, kirjutas:

Kui Sais'is on näiteks 3 inimesti samade punktidega täpselt "joone all" ja keegi eest ära langeb siis mille järgi keegi neist sama keskmisega isikutest järgmisena sisse saab?

Tihti võetakse kõik 3, kuid üldiselt on nii, et ülikooli kodukal kirjas, mille põhjal eelistusi tehakse, kas siis valikeksam või emakeele eksam vm eksami tulemus.

Postitas pildi

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Olin ma ainuke, kes TÜ Ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialakatsel täna Breiviku tapatöö efektiivse algatuse alla liigitas?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustdumbass, 13 juuli 2012 - 18:26, kirjutas:

Kuna käin seal ja tean kuidas asjad on :D
Nii tasemel kool, et ei oska kohe sõnadessegi panna, jah?

Vaata postitustKolonel, 13 juuli 2012 - 21:07, kirjutas:

Olin ma ainuke, kes TÜ Ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialakatsel täna Breiviku tapatöö efektiivse algatuse alla liigitas?
Nüüd jääb üle oodata kutset prokuratuurist...
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Minu peamised lootused on praegu TLÜ Kehakultuuril. Saisis praegu jõle segased lood, pooled on ,,kandideeriv'', pooled on ,,lubatud sisseastumiskatsetele''. Ei tea, kas neil on lihtsalt info saisi sisse trükkimata veel? Katsed lõppesid ära täna hommikul juba.
Miks?

59 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 59 külalist, 0 anonüümset kasutajat