Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustMäkk, 08 juuli 2012 - 11:27, kirjutas:

Vaata postitustemergencyexit, 08 juuli 2012 - 11:05, kirjutas:

Kui ma lähen oktoobrist aega teenima, siis millal ja kellele ma pean teada andma, et ma akadeemilist(?) tahan võtta. Seda siis eeldusel, et ma saan ülikooli see suvi paberid sisse antud.

Lähed põmst esimesel koolipäeval oma teaduskonna dekanaati ja taotled akadeemilist puhkust. Võta kindlasti see kiri kaasa, mille arstlikust komisjonist said (kiri tööandjale/koolile, et asud aega teenima). Kirjutad seal paar allkirja ja ongi olemas.

Üldjuhul teaduskonna dekanaadis on need avalduste näidised + pastakas ja paber olemas. Täidad seal ära ning siis viskad KRA kirja + avalduse sekretärile ja korras.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Zinder

No excuses.

• liige
  • Liitus:06 juuli 2007
Eelmine aasta võtsin akadeemilise, nüüd kandideerisin teise kooli ja ilmselt lähen sinna. Kas pean ainult kooli teavitama sellest v midagi muud ka tegema?

Muutis Zinder, 08 juuli 2012 - 20:46.

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005

Vaata postitustdonkament, 08 juuli 2012 - 15:48, kirjutas:

aka testi jaoks on vaja mingi paber välja printida, aga see leht kust ma registreerusin ja kust printida sai, ei tööta enam. Ei ole kuskilt mujalt ka leidnud. Ehk keegi, kes teeb, on selle koha üles leidnud.

Tahaks ka teada, kas ma pean välja printima mingi värgi, või piisab oma registreerimisnumbrist?

Postitas pildi

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004

Vaata postitustRaiko, 09 juuli 2012 - 11:23, kirjutas:

aka testi jaoks on vaja mingi paber välja printida, aga see leht kust ma registreerusin ja kust printida sai, ei tööta enam. Ei ole kuskilt mujalt ka leidnud. Ehk keegi, kes teeb, on selle koha üles leidnud.

Tahaks ka teada, kas ma pean välja printima mingi värgi, või piisab oma registreerimisnumbrist?

saatsin kirja ja sealt öeldi et id kaart + reg number peaks piisama

emergencyexit

Liige

• liige
  • Liitus:06 märts 2007
kui suur on tõenäosus, et kui 30 RE kohta on TTÜs minu valitud erialal ja ma 31. kohal hetkel, et keegi sealt eest poolt ära ütleb? :D
Hetkel nii, et 30 ja 31 koht (mina) on võrdsetet punktide peal.

/ja millal SAISi see õpingutele asumise kinnitus tekkima peaks TTÜ jaoks? ei suuda mina seda leida

Muutis emergencyexit, 09 juuli 2012 - 13:19.

View PostSoldieR, on 15 aprill 2012 - 09:37, said:

vahest kui ma ennast väga sassi olen joonud siis ma kujutan ette et ma olen neoneti peremees

UNKLE

stay frosty

• liige
  • Liitus:01 apr 2008

Vaata postitustemergencyexit, 09 juuli 2012 - 13:12, kirjutas:

kui suur on tõenäosus, et kui 30 RE kohta on TTÜs minu valitud erialal ja ma 31. kohal hetkel, et keegi sealt eest poolt ära ütleb? :D
Hetkel nii, et 30 ja 31 koht (mina) on võrdsetet punktide peal.

/ja millal SAISi see õpingutele asumise kinnitus tekkima peaks TTÜ jaoks? ei suuda mina seda leida

Ülisuur tõenäosus ju

Ja kui ma õigesti aru sain kodukalt, siis 12-15 juuli saab kinnitada oma valikut.
Postitas pildi

emergencyexit

Liige

• liige
  • Liitus:06 märts 2007
Okei, väga hea sel juhul :D Ise mõtlesin ka, et suur tõenäosus peaks olema :)

View PostSoldieR, on 15 aprill 2012 - 09:37, said:

vahest kui ma ennast väga sassi olen joonud siis ma kujutan ette et ma olen neoneti peremees

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Vaata postitustemergencyexit, 09 juuli 2012 - 13:35, kirjutas:

Okei, väga hea sel juhul :D Ise mõtlesin ka, et suur tõenäosus peaks olema :)

Ütleme nii, et sa oled sees juba põhimõtteliselt.

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008
Kui ma homme akadeemilisele testile lühikestes ja plätudes sattuma peaks, kas mind vaadataks väga imelikult?

srs question

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005

Vaata postitustBob Wobble, 09 juuli 2012 - 15:09, kirjutas:

Kui ma homme akadeemilisele testile lühikestes ja plätudes sattuma peaks, kas mind vaadataks väga imelikult?

srs question

Kõik inimesed on erinevad, osad inimesed vaatavad ka normaalseid inimesi imelikult. Sinu valik.
Ise hakkan varsti akadeemilisi testi varasemaid vastuseid lappama.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
mis mõttes eile oli mult 31 koht ja täna 37, ttüs ei pidanud 6ndal juulil lõppema?

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustBob Wobble, 09 juuli 2012 - 15:09, kirjutas:

srs question

Eriti ei usu. Sellise ilmaga küll kolm tundi seal ülikonnas olla ei taha.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
Huvitav...
Varasemate aastate akadeemilist testi polegi enam võimalik vaadata? Uurisin ja lappasin googlist, aga mida ma ei leia on akadeemilise testi küsimused.
Ehk kellegil on kuskile arvutisse salvestatud 2007. a akadeemiline test? Oleksin väga tänulik.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustKunral, 09 juuli 2012 - 16:45, kirjutas:

Huvitav...
Varasemate aastate akadeemilist testi polegi enam võimalik vaadata? Uurisin ja lappasin googlist, aga mida ma ei leia on akadeemilise testi küsimused.
Ehk kellegil on kuskile arvutisse salvestatud 2007. a akadeemiline test? Oleksin väga tänulik.

Tuleb paremini otsida lihtsalt
2005 - http://www.ut.ee/sit...dba8424657a.pdf
2006 - http://www4.ut.ee/or...st_EST_2006.pdf
2007 - http://www4.ut.ee/or...eestik_2007.pdf

Muutis XchopperX, 09 juuli 2012 - 16:55.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Henri

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2006
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustANTI4ITER, 09 juuli 2012 - 16:31, kirjutas:

mis mõttes eile oli mult 31 koht ja täna 37, ttüs ei pidanud 6ndal juulil lõppema?

TTÜ's ilmusid täna ülikooli enda matemaatika eksami tulemused. Ju siis oli 6 inimest tagant poolt, kes oma tulemusega sinust möödusid.

Posted Image

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustANTI4ITER, 09 juuli 2012 - 16:31, kirjutas:

TTÜ-s oli võimalik sooritada sisseastumiskatse matemaatikas. Ilmselt täna kanti tulemused sisse. Sama lugu Tartu Ülikooliga. Kui keegi õnnelik (neid on iga aasta mõnikümmend) suudab testi ära teha, siis saab ta automaatselt 100p ja lükkab teid nimekirjas allapoole.

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 09 juuli 2012 - 17:03, kirjutas:

Millal see kooli lõplik otsus tuleb nagu teha? Kolmapäeval TLÜs mingid eksamid vms vaja teha, kui need ära teen, siis ikka hiljem saan ei öelda neile? ja mis riided olema peavad, suvaliste rannaplätude ja lühkaritega võin ka laivi lennata v ä
Kui just akadeemik ei ole, siis mina küll ei häbeneks lühikesi pükse. Miks ma peaksin piinlema? Võid ju muidugi midagi niisugust selga panna: http://islamzpeace.f..._2ed3b312be.jpg

http://www.ohtuleht.ee/125588

Õppimisele saab alati ei öelda. Ega see siis kohustuslik ole.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

M66k

iidne ja laisk kasutaja

• auliige
  • Liitus:16 dets 2003
Õõh, vastikult suur konkurents TÜ Ökoloogia ning elustiku kaitse magistrantuuri. Tundub, et hakkan hoopis keskkonnatehnoloogiks, mis ehk ongi praktilisem.
#xServu @ quakenet

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Keegi Sisekaitseakadeemia katsetele ka homme läheb ?

Aleks.

Liige

• liige
  • Liitus:23 mai 2006

Vaata postitustTanel^, 09 juuli 2012 - 19:01, kirjutas:

Keegi Sisekaitseakadeemia katsetele ka homme läheb ?

Mis erialale kandideerid?

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

Vaata postitustdonkament, 09 juuli 2012 - 12:16, kirjutas:

Vaata postitustRaiko, 09 juuli 2012 - 11:23, kirjutas:

saatsin kirja ja sealt öeldi et id kaart + reg number peaks piisama

Ma käisin lasin Klickis Printscreeni välja ja reg. nr oli juba varem igaks juhuks üles kirjutatud.
Homme testile siis, pole nagu kottigi korranud vms. Proovisin oma SAT tulemustega asendada, aga need kuradi jänkid liigutasid nii aeglaselt ja Tartust anti mulle ka ebalevaid vastuseid, niiet lõpuks öeldi mulle lihtsalt: tulge tehke akadeemiline test.
SAT tulemus oli üle keskmise mul, põrgut küll.... <_<
Momendil eriala raames REV 4. koht, RE olen 20+ juba.

43 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 43 külalist, 0 anonüümset kasutajat