Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 19 juuni 2012 - 01:28
miks mitte ,kui maksad
Postitatud 19 juuni 2012 - 11:48
Maaülikooli eelmiste aastate viimaste sisseastujate(RE kohale) ka kuskilt leida võib? Tü's jään päris korralikult lävendile alla .
/// nojah ma mõtlengi seda, et viimane sissesaanud punktiarv vms.
Muutis Rainer., 19 juuni 2012 - 15:24.
Postitatud 19 juuni 2012 - 11:49
Psühholoogia õppimisega on see jama veits, et õpetused on iganenud tihti. Oleneb pedagoogidest ja koolist muidugi... Tahaks välismaale vb minna üldse õppima. Eks näis - see aasta veel kohe ülikooli ei lähe.
Postitatud 19 juuni 2012 - 12:03
Postitatud 19 juuni 2012 - 13:28
kui tihti ületatakse eelmiste aastate pingeridade viimast kohta? Ma vaatasin, et TÜ majanduses eelmine aasta oli viimane 83,5. Mul 84,3, et siis kas peaks midagi muud ka välja vaatama või võib olla üsna kindel, et saab antud erialasse. Juura oli esimene valik, aga eksamid panin kõik oodatust 10p vähem ja akadeemilist vist teha pole mõtet, üsna olematu tõenäosus sinna 3% hulka saada.
Postitatud 19 juuni 2012 - 14:05
donkament, 19 juuni 2012 - 13:28, kirjutas:
kui tihti ületatakse eelmiste aastate pingeridade viimast kohta? Ma vaatasin, et TÜ majanduses eelmine aasta oli viimane 83,5. Mul 84,3, et siis kas peaks midagi muud ka välja vaatama või võib olla üsna kindel, et saab antud erialasse. Juura oli esimene valik, aga eksamid panin kõik oodatust 10p vähem ja akadeemilist vist teha pole mõtet, üsna olematu tõenäosus sinna 3% hulka saada.
Viimaste aastate trend on olnud ikka alumise poole tõusmine. Kas see ka sellel aastal nii on, näitab aeg.
Postitatud 19 juuni 2012 - 15:40
Oskaks keegi mulle öelda kust te näete neid eelmise aasta alampiire?
Postitatud 19 juuni 2012 - 16:14
Keegi TTÜ/UT informaatikat õpib ? Enam vähem ainuke asi mis mulle seni silma jäänud on ja mis natukenegi huvi pakuks.
Üldiselt huvitab, kumba soovitaksite ut või ttü ? Samuti kui suure eelise annab varasem kogemus programmeerimise valdkonnas. Valdkond mulle võõras ei ole, aga ega väga suurt tegelenud ka ei ole.
Üldiselt huvitab, kumba soovitaksite ut või ttü ? Samuti kui suure eelise annab varasem kogemus programmeerimise valdkonnas. Valdkond mulle võõras ei ole, aga ega väga suurt tegelenud ka ei ole.
Postitatud 19 juuni 2012 - 16:20
Arvutasin Tartu Ülikooli kalkulaatoriga konkurentsipunktid ära - selgus et olen kõigis loodus- ja tehnoloogiateaduskonna ning matemaatika-informaatikateaduskonna erialades konkurentsiväliselt tulemustega sees. Arstipunktid on piiri peal, aga seda ei soovi edasi õppima minna. Valida on ikka väga väga paljude erialade vahel, aga plaan on minna bakasse puhast matemaatikat ning magistris, kui sinnamaani jõuan, matemaatikaõpetaja võtta. Kui kunagi peaks endiselt aju võtma ning soovi olema, saab sealt otse ka matemaatikas doktorikraadi ära teha. Tundub mõistlik.
Glory glory Tottenham Hotspur
And the Spurs go marching on
And the Spurs go marching on
Postitatud 19 juuni 2012 - 16:45
Rainer., 19 juuni 2012 - 11:48, kirjutas:
Maaülikooli eelmiste aastate viimaste sisseastujate(RE kohale) ka kuskilt leida võib? Tü's jään päris korralikult lävendile alla .
Vb SAISis on selline tabel kuskil veel eksiteerimas, arvutad ise kokku enda skoori siis. Hetkel leidsin ainult sellise tabeli, http://www.emu.ee/si...tate-konkursid/
Postitatud 19 juuni 2012 - 17:04
Eelmise aasta vastuvõtupunktid on siin:
http://www.ut.ee/sit..._bak%202011.htm
See käib siin igast teemast iga paari päeva tagant läbi ka...
http://www.ut.ee/sit..._bak%202011.htm
See käib siin igast teemast iga paari päeva tagant läbi ka...
Postitatud 21 juuni 2012 - 14:17
Kas kuhugi on üldse võimalik tasuta kohale saada, kui kõik eksamid on 80+ aga kuradi eesti keel tuli väga väga väike, üle poole õnneks, aga mitte palju. masendus...
Postitatud 21 juuni 2012 - 14:30
TTÜs on päris mitmel erialal valikuvõimalus, kas kasutad emakeele või võõrkeele eksamit, kui ma õigesti asjast aru saand olen.
Postitatud 21 juuni 2012 - 14:37
Siim, 21 juuni 2012 - 14:17, kirjutas:
Kas kuhugi on üldse võimalik tasuta kohale saada, kui kõik eksamid on 80+ aga kuradi eesti keel tuli väga väga väike, üle poole õnneks, aga mitte palju. masendus...
No näiteks sotsiaalteaduskondades üldiselt eksamitulemused väga suurt osakaalu ei oma, Tartus näiteks on kohustuslik 2 eksamit, mis kokku annavad ainult 20% konkursipunktidest ning Tallinna Ülikoolis 3 eksamit, mis kokku annavad 50% konkursipunktidest.
//EDIT:
Sotsiaalteaduskondadest võid leida näiteks järgnevaid erialasid
- Sotsioloogia
- Psühholoogia
- Ajakirjandus ja kommunikatsioon
- Riigiteadused
- Reklaam ja imagoloogia
- Infoteadus
- Turundus
Muutis XchopperX, 21 juuni 2012 - 14:40.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 21 juuni 2012 - 14:47
XchopperX, 21 juuni 2012 - 14:37, kirjutas:
No näiteks sotsiaalteaduskondades üldiselt eksamitulemused väga suurt osakaalu ei oma, Tartus näiteks on kohustuslik 2 eksamit, mis kokku annavad ainult 20% konkursipunktidest ning Tallinna Ülikoolis 3 eksamit, mis kokku annavad 50% konkursipunktidest.
//EDIT:
- Sotsioloogia
- Psühholoogia
- Riigiteadused
- Reklaam ja imagoloogia
- Infoteadus
- Turundus
Ülejäänud 80 % Tartus annab akadeemiline test?
Postitatud 21 juuni 2012 - 15:03
Augustus, 21 juuni 2012 - 14:47, kirjutas:
//EDIT:
- Sotsioloogia
- Psühholoogia
- Riigiteadused
- Reklaam ja imagoloogia
- Infoteadus
- Turundus
Parandan ennast siinkohal, 20-40% moodustab Tartus sots-teaduskonnas eksamite osakaal, sõltuvalt erialast. Riigteadus on ainuke kus eksamitel on suurem osakaal.
Eksamid: 20-40%
Akadeemiline test: 30-40%
Erialakatse: 30-50%
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 21 juuni 2012 - 15:24
Chopper, oskad sa rääkida, mis seal ajakirjanduse erialatestides tehakse? Ma sain aru, et mingi intervjuu oli, aga midagi vist veel? Endal järgmine aasta alles ülikooli minek, aga hea teada ikkagi.
Postitatud 21 juuni 2012 - 15:37
XchopperX, 21 juuni 2012 - 15:03, kirjutas:
Augustus, 21 juuni 2012 - 14:47, kirjutas:
//EDIT:
- Sotsioloogia
- Psühholoogia
- Riigiteadused
- Reklaam ja imagoloogia
- Infoteadus
- Turundus
Parandan ennast siinkohal, 20-40% moodustab Tartus sots-teaduskonnas eksamite osakaal, sõltuvalt erialast. Riigteadus on ainuke kus eksamitel on suurem osakaal.
Eksamid: 20-40%
Akadeemiline test: 30-40%
Erialakatse: 30-50%
https://www.sais.ee/...s_13_11728.html
Kui ma nüüd SAIS avalikust infost õigesti aru sain, siis riigieksamite osakaal riigiteaduses on 60% ja akadeemilise testi oma 40%.
Postitatud 21 juuni 2012 - 19:00
Jah, nagu ma ütlesin, riigiteadused on ainus kus see kõrgem on - 60% kolm eksamit ja 40% akadeemiline test.
Postitatud 24 juuni 2012 - 17:54
Keegi Tartu Ülikooli arvutitehnikast oskab midagi rääkida? Oleks nagu huvi, kuna mata eksami peale enam erilisi lootusi ei pane, nii et kavatsen bioloogiaga sinna sisse saada.
17 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 17 külalist, 0 anonüümset kasutajat