Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustpihkur1, 18 juuni 2012 - 20:03, kirjutas:

Mis te arvate, kas 3 riigieksamiga(2 kooli oma), mis jäävad kõik 60 ja 70 punkti vahel, on võimalik kuhugi ülikooli tasulisele kohale saada või võib selle plaani kohe ära unustada?

Mina sain ntks 3 riigieksamiga(hästi valitud) kus kõik olid 70-80p vahel ilusti sisse ülikooli.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Kui sind aastal 2012 ülikooli immatrikuleeritakse ei mõjuta põhilised muudatused haridusseaduses sind enne 2016 aastat.

//parandasin sõnastust

Muutis XchopperX, 18 juuni 2012 - 20:56.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Ralvo

Mister Raivo

• liige
  • Liitus:05 juuni 2007
On mul mingigi lootus Tallinna või Tartu ülikooli saada? Oleks tore, kui keegi oskaks mingile erialale viidata. Aitäh
Postitas pildi

Posted Image

View PostRobi., on 24 oktoober 2018 - 12:10, said:

SKateing is for daun syndrom kids like bmx

Posted Image Like Raivo

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustRalvo, 18 juuni 2012 - 22:01, kirjutas:

On mul mingigi lootus Tallinna või Tartu ülikooli saada? Oleks tore, kui keegi oskaks mingile erialale viidata. Aitäh

Äkki tahad,et keegi kandideeriks ka sinu eest? Või käiks sinu eest koolis ka?

Muutis Logit, 18 juuni 2012 - 22:19.

Timmo

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2004
Mate 69
Inka 84
Ühiskond 85
Eesti 75
Geo 80
+ hõbemedal
Suhteliselt jamad tulemused, UT RE õigusteadus jääb vist ära (konkursipunktid tulevad kokku 84,3333...) :(
Vaatan veel UT majandust, EMÜ maaehitust ja Tallinna Tehnikakõrgkooli rakendusarhitektuuri/hoonete ehitust

Ralvo

Mister Raivo

• liige

Vaata postitustLogit, 18 juuni 2012 - 22:19, kirjutas:

Ikka tuleb keegi seletama. Loomulikult teen suurema töö mina ise otsides ja uurides. Ei Logit, keegi ei pea minu eest koolis käima ning kandideerimise võtan uhkelt enda peale üle. Mõtlesin vaid, et ehk leidub keegi, kes oskaks midagi n-ö soovitada või välja pakkuda..
No tegelikult jah, sinu iroonia on osaliselt arusaadav..

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Rahunege maha nüüd poisid ja tüdrukud, enne hakake SAIS'is kandideerima vaikselt, uurima puurima ning küll selgub, kuhu te saate või ei saa. Enne leidke alad, mis huvi pakuvad ikka, mitte mingi lambisele "lähen sinna, kuhu vähegi saan", hiljem kahetsete raskelt.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustRalvo, 18 juuni 2012 - 22:25, kirjutas:

Ikka tuleb keegi seletama. Loomulikult teen suurema töö mina ise otsides ja uurides. Ei Logit, keegi ei pea minu eest koolis käima ning kandideerimise võtan uhkelt enda peale üle. Mõtlesin vaid, et ehk leidub keegi, kes oskaks midagi n-ö soovitada või välja pakkuda..
?????????????????????????????????????

Mine võta punane kalts kätte ja padavai Talvepalee poole... või siis äkki solts võtab paarimeheks sinna keldrisse?! Diplomit sääl vist ei küsita?!
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Ralvo

Mister Raivo

• liige

Vaata postitustkanakukk jr, 18 juuni 2012 - 22:33, kirjutas:

Vaata postitustRalvo, 18 juuni 2012 - 22:25, kirjutas:

?????????????????????????????????????

Mine võta punane kalts kätte ja padavai Talvepalee poole... või siis äkki solts võtab paarimeheks sinna keldrisse?! Diplomit sääl vist ei küsita?!

Väärt pakkumine, aitäh härra administraator. Ma kaalun seda varianti :)

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Postitas pildi

sellised imelikud eksamid tegid, oleks matemaatika või füüsika ka olnud seal siis oleks juba midagigi teha saanud :D

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustRalvo, 18 juuni 2012 - 22:36, kirjutas:

Väärt pakkumine, aitäh härra administraator. Ma kaalun seda varianti :)
Es massa nagu ilkuda, kui ise nii hullu juttu mõistad tekstikasti kribada! Egas' sa ometi oodanud, et me sind vastutahtsi progejaks või ajaloolaseks sunniks minema?

:blink: :blink:
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Mis sa sinna ülikooli üldse ronid, kui vene keel nii kenasti suus on? Uuri veidi võimalusi ja Venemaa on üks neid riike, mille arvelt saab Eestis kenasti teenida, seda enam, et meie põlvkond sinnapoole enam väga ei vaata.
Ja kui sa tõesti hakkama ei saa, siis tule mõtleme koos midagi välja, mul on selliste asjade peale Midase puudutus kätes.

Ralvo

Mister Raivo

• liige

Vaata postitustMihkel., 18 juuni 2012 - 22:42, kirjutas:

Postitas pildi

sellised imelikud eksamid tegid, oleks matemaatika või füüsika ka olnud seal siis oleks juba midagigi teha saanud :D

Kõik räägivad seda, no mis ma teha saan kui olen keeleinimene, kellel pole hiilgavaid tulemusi ei matemaatikas ega füüsikas(kuigi kooli astmehinded mõlemad neljad). Samas mingeid erilisi polüglotlikuid oskust mul pole, mida väljendavadki minu eksamitulemused.

//Venemaa suhtes olen vägagi skeptiline, ei meeldi tolle riigi mentaliteet ega maailmavaated.

///Aitäh Mihkel, vähemalt üks adekvaatne vastus minu rumalale postitusele.

Muutis Ralvo, 18 juuni 2012 - 23:02.

Posted Image

Posted Image Like Raivo

Mihkel.

• liige

Vaata postitustRalvo, 18 juuni 2012 - 22:57, kirjutas:

Postitas pildi

Kõik räägivad seda, no mis ma teha saan kui olen keeleinimene, kellel pole hiilgavaid tulemusi ei matemaatikas ega füüsikas(kuigi kooli astmehinded mõlemad neljad). Samas mingeid erilisi polüglotlikuid oskust mul pole, mida väljendavadki minu eksamitulemused.

vaata tartu maaülikooli erialasi, seal vast midagi geograafiaga ka teha.

Timofo

King

• liige
  • Liitus:11 juuni 2006
  • Sugu:ei ütle

Postitas pildi

//Venemaa suhtes olen vägagi skeptiline, ei meeldi tolle riigi mentaliteet ega maailmavaated.

///Aitäh Mihkel, vähemalt üks adekvaatne vastus minu rumalale postitusele.

inglise keele tulemust vaadates ei ütleks küll, et eriline keeleinimene oled, aga mis mina ütlema olen. :D vene keel on muidugi tasemel, props!

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--

Postitas pildi

Mis see riik sulle korda läheb, kui meil on vaja seal aint vanade meestega viina juua, kes hakkavad meile tühiste sentide eest vanu fotokaameraid koguma, mis me siia toome, tollimaksud on köömes ning hooldajale/parandajale pärast palga maksmist 80 eur tk Euroopasse müüme.
Või mida iganes, Venemaa on haiget pahna täis lihtsalt, mis siin moehullustena leebelt lettidelt kaob, kui taipad neile nime anda, seda enam, et internetis on turundust kaunis lihtne korraldada.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Ei tasu ära unustada ka seda, et näiteks TTÜsse saab teha ülikooli oma aineeksameid (matemaatika jms) kui riigieksam hästi ei läinud ning lisaks on olemas vähemasti Tartu Ülikoolis ja TTÜs ka akadeemiline test, mille edukal sooritamisel ei ole sul üldse riigieksamitulemusi vaja.

PS! Vene keele oskus on üks ilmatuma hea asi kui sul ka inglise keel väga hästi suus ja kirjalikult selge - lääne-euroopas otsitakse tikutulega inimesi, kes oskavad inglise ja vene keelt hästi ning igasugu erinevatel ametikohtadel makstakse päris hääd raha.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Mihkel.

• liige

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 18 juuni 2012 - 23:49, kirjutas:

No päris sitasti ikka. Ühiskond 65, inka 55, geo 60 ja esta 55...
Eesti keel on arusaadav, sest pool kirjandist jäi puhtandisse kirjutamatta (ehk arvestati ainult poolt kirjandit punktide panemisel)
Inka läks ka nihu, sest tegelt tundus selle aasta eksam mulle üsna raskena (kirjaga oli väike huiamine selle semi-formaliga + report ka veel jne). Suulises sain ainult 11p 20-st... Olin seal pohmakas peaga ja laused ei tulnud soravalt välja ja mõte ei jooksnud...

55 punktidega peaks vähemalt suht norm (enamvähem) lävend olema? Et annab sisse saada ilusti kui vestlus ja motivatsioonikiri tulevad hästi välja, eks? : )

Selle liivalaia, vähese õppimise (täiesti ise paar päeva enne eksameid õppisin interneti abiga eksamiteks) kohta selline okei tulemus. Kuskile arsti, ttü, mata vms teemadesse nkn sisse ei saaks ja ei tahaks ka väga (kui siis arstiks), aga muidu peaks mitmetesse kohtadesse sisse küll saama nende tulemustega ma arvan. Samas võin järgmine aasta mõne eksami uuesti ka teha ja veel bio juurde teha, siis on laiem valik kindlasti. Samas arvan, et ei tule takistusi sissesaamisel, kui raha maksan. Psühholoogia eriala kindlasti peaks ntks maksma, sest sinna vist üsna palju tahjaid, aga noorsootööd näiteks saaks arvatavasti tasuta kohale. Soovitused teretulnud : )

450 puudumist oli muidu aasta peale :D

Tsitaat

Samas arvan, et ei tule takistusi sissesaamisel, kui raha maksan.

Kas siin käib koma ikka? Vist mitte.. :D

sugulane lõpetas noorsootöö erialaga vms, 3-4 aastat otsis tööd, sai tänu tutvustele lasnamäele joodikuid kantseldama

Mõistlik Kopikas

Liige

• liige
  • Liitus:23 apr 2012

Vaata postitustMihkel., 19 juuni 2012 - 00:06, kirjutas:

sugulane lõpetas noorsootöö erialaga vms, 3-4 aastat otsis tööd, sai tänu tutvustele lasnamäele joodikuid kantseldama

Kui ma selle ala valiksin, võtaksin inglisekeelse õppe ja läheksin välismaale laste laagritesse või lapsi hoidma vms. :D
Aga vist ei vali jah seda, sest kuidagi lambine tundub... Psühholoogia tundub teh shit minu jaoks. See oleks juba CV-s peaaegu ükskõik mis alas päris kasulik, kui sul on psühholoogia kõrgharidus. Samas need "lapsehoidja" paberid oleks ka kõva, sest seal saab tegelikult areneda ja oleks kindel legit töö olemas. :D Tutvused ja läbilöömine loeb nkn igas elu valdkonnas, nii et selle pärast ma väga ei muretse. Proovin lihtsalt endale kõige õigema valiku teha... Raske on natukene. Mõtlen vahest, et kas üldse ülikooli minna jne. Vb võtan vaba aasta, olen välismaal ja teen mingid eksamid veel uuesti ja alles siis lähen ülikooli, vb käin enne sõjaväes ka ära või siis sebin arstlikult endale vabastuse, et ei peaks üldse minema. Siis on kindel teema - ei taha nii, et poole elu pealt, kui sul on naine, kool, tasuv töökoht, sind su senisest elust välja tiritaks ja aega teenima saadetakse. :D

Muutis Mõistlik Kopikas, 19 juuni 2012 - 00:12.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
oota 65 55 60 ja 55 tulemustega saab psühholoogiat õppima minna w
vakatsaka

42 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 42 külalist, 0 anonüümset kasutajat