mcs8, 3 sept 2011, 21:02, kirjutas:
NoVa*, 3 sept 2011, 20:58, kirjutas:
Kuna ma olin varem keelt õppinud, siis anti mulle esimese aasta lõpueksam kätte ja edukalt sooritamise tõttu tõsteti teise aastasse, aga see muutis asja keeruliseks, sest nüüd mul jäävad I aasta pealt punktid saamata, st. ma pean see aasta tasategemiseks ühe lisakeele valima.
Õnneks annavad aasia keeled 15 EAP. Ehk siis kahe keelega saab juba pms semestri läbi lasta kui vaja, aga noh, ma võtsin nii 46-50 EAP mahus aineid kokku, loodetavasti siis pean vastu, et väga rõhuma ei hakka. Palju umbes selline normaalne, mitte tappev EAP kogus võiks umbes olla semestris nii, et sotsiaalne pool elust päris ära ei kaoks?
Äkki leidub kursakaaslasi vms, andke teada.
Kuidas sa juba tunniplaani saad teha? Mul on õisis kirjas et alles 5ndast saab...
plaani saad paika panna ju, regamine on 5ndast ;)
muidu 50 EAP on suhtkoht maksimaalne hulk semestris, üle selle on enesetapp. 30 EAP ehk alumine piir on ülilebo, selle koormusega jõuab tööl, peol ja koolis käia ja jääb aega ülegi. kursavennaga oli meil kevadel mõlemal peaaegu 50 EAP'd ja jõudsime igale peole ja üritusele ka (kuigi kõikidesse loengutesse siiski ei jõudnud ).