Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
  • Sugu:mees
Ma jagasin sõbraga kahepeale, teises ühikas oli sõpradel 3 peale ruuteriga. Väga vabalt saab.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

mkb

Liige

• liige
  • Liitus:04 dets 2004
Olgu, suured tänud Teile, proovime omadega midagi välja mõelda :D

Asdfg

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:14 juuni 2011
  • Sugu:naine
Jäin ühikatoast ilma. Kui keegi kaasüürilist otsib/tuba rendiks pakub siis pm palun :D Oleks hädasti elukohta vaja
Edit: Tallinnas

Muutis Asdfg, 25 august 2011 - 21:31.

Pancakes!

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
Pilti :D
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

season

Liige

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Arxs, 25 aug 2011, 22:33, kirjutas:

Pilti :D

Vaata postitust

Haha, hästi : D
Keegi oskab öelda, et kui Torni kuu lõpus sisse kolida, kas pean kohe selle kuu üüri ka maksma? Kommunaalid maksan ära, aga kui ma mingi 1-2 päeva ennem sees olen, siis pean kohe üüri ka maksma?
Postitas pildi

oww

jou heeliumid

• liige
  • Liitus:24 jaan 2009
Ma pole ise jõudnud veel uurida. Aga kas keegi teab kuidas Taru kõrgema kunstikooliga/Eesti kunstiakadeemiaga on? Arvutigraafika erialale siis. Kas ja kui tasuline, kui raske sisse saada jms?
Posted ImagePosted Image

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005

oww, 26 aug 2011, 11:06, kirjutas:

Ma pole ise jõudnud veel uurida. Aga kas keegi teab kuidas Taru kõrgema kunstikooliga/Eesti kunstiakadeemiaga on? Arvutigraafika erialale siis. Kas ja kui tasuline, kui raske sisse saada jms?

Vaata postitust

EKAs suht karm konkurents ja sinna minemas ikka enamjaolt korralikult ettevalmistunud inimesed. Raske ka sellepärast et väiksed grupid tehakse, mingi koefitsendi järgi on ühe õpilase maksumus riigieelarvelisel kohal suurem kui mujal, sest õpetaja tegeleb rohkem sinuga kui suurtes loengutes, mis enamus ülikoolides pidev. Nagu õpilase maksumus on 3~4'ja kordne riigil. Süsteem.
Aga vastuvõttes vaatavad su enese talenti rohkem kui hindeid/eksameid mis eelnevat koolist kogusid. Nõuded sissesaamis katsetele saada on madalad. Oleneb muidugi erialast, aga üldiselt vist oli ~30punkti kirjand + 1 võõrkeel.
Ei ole muidugi mingi ekspert a nõnda isa rääkis mulle, ta ise seal proffessor orsmth.

-soovid oma reklaami siia?-

Firefox

Liige

• liige
  • Liitus:14 apr 2006

Streamer2, 25 aug 2011, 19:19, kirjutas:

Tasuta, ei...
Teistel kodanikel on ka üldiselt WPA/WPA2 turva all wifi võrk. Seega seda ei murra ka...

Vaata postitust

mis otsast sa WPA/WPA2 võtit ära ei kräki? :D

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Leidsime Metsamehega kuradi naabri kaitsmata wifi üles, WOOOO.
Tartust on saanud uus kodulinn, aplaus. Amarant, anna teada kui soolaleiba pead.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004

Firefox, 27 aug 2011, 21:37, kirjutas:

Streamer2, 25 aug   2011, 19:19, kirjutas:

Tasuta, ei...
Teistel kodanikel on ka üldiselt WPA/WPA2 turva all wifi võrk. Seega seda ei murra ka...

Vaata postitust

Vaata postitust

Igast otsast. Eeldades, et parooliks on pandud midagi normaalset. Lolluse vastu ei saa miski. Aga turvaprotokoll ise on vähemalt tänapäevase tehnoloogiaga võrdlemisi murdmatu.

Tsitaat

The only time you can crack the pre-shared key is if it is a dictionary word or relatively short in length. - http://www.aircrack-...id=cracking_wpa

Tutvu enne materjaliga kui rääkima tuled, eks.

Muutis Streamer2, 27 august 2011 - 21:45.

Postitas pildi

Firefox

Liige

• liige
  • Liitus:14 apr 2006

Streamer2, 27 aug 2011, 22:35, kirjutas:

Firefox, 27 aug  2011, 21:37, kirjutas:

Tasuta, ei...

Vaata postitust

Vaata postitust

Igast otsast. Eeldades, et parooliks on pandud midagi normaalset. Lolluse vastu ei saa miski. Aga turvaprotokoll ise on vähemalt tänapäevase tehnoloogiaga võrdlemisi murdmatu.

Tsitaat

The only time you can crack the pre-shared key is if it is a dictionary word or relatively short in length. - http://www.aircrack-...id=cracking_wpa

Vaata postitust

mida sa sellest aircrackist siia topid? lol, guugeldasid cracking wpa?

i dont think so, tim

BEAR

haters gonna hate

• liige
  • Liitus:20 jaan 2004

Firefox, 27 aug 2011, 23:57, kirjutas:

Streamer2, 27 aug  2011, 22:35, kirjutas:

Firefox, 27 aug   2011, 21:37, kirjutas:

Tasuta, ei...

Vaata postitust

Vaata postitust

Tsitaat

Vaata postitust

mida sa sellest aircrackist siia topid? lol, guugeldasid cracking wpa?

i dont think so, tim

Vaata postitust

tra back off, see mees häkib pentagoni kohe
Just remember ALL CAPS when you spell the man's name.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
Mõnda aega tagasi avaldati artikkel ühes Wired blogis, kus üks sakslane kasutas Amazon EC2 Cloudi paroolide murdmiseks. Ja kirjutas, et ta suutis 400k PMKd sekundis murda. (http://www.wired.com...ters-passwords/)

Nii, 6 kohalise parooli, mis on tänapäeval võrdlemisi levinud, moodustamiseks on viise 57 miljardit kasutades ainult suuri ja väikeseid tähti + numbrid. For sake of the argument ma ei too sisse sümboleid. (http://www.lockdown.co.uk/?pg=combi)

Nii, see tähendab, et sul läheks aega 1.65 päeva maksimaalselt 400k proovimise juures sekundis ning see läheks sulle maksma (8 instance EC2 - 1 instance on USD2.10 tund). Ehk siis
(((57 000 000 000 / 400 000) / 60) / 60) * 16.80 = 665 dollarit.
Ja seda ainult 6 kohalise parooli puhul. Tavaliselt on paroolid isegi pikemad.

Kokkuvõtvalt ma ütleks, et kui sa pole just väga rikas või väga väga tark ning andekas turva alal, ei murra sa WPAd, mis kasutab nõrgemat TKIPd, rääkimata WPA2st, mis on üle läinud AESil baseeruvale CCMPle, lähima pikema aja jooksul.

Seega nüüd ma lõpetan oma unetundide raiskamise ning ktnxbye.

Vabandaks veel teema solkimise eest, aga mõned inimesed lihtsalt ei saa aru.
Postitas pildi

-Cell-

Emptiness is Loneliness

• liige
  • Liitus:16 nov 2004
Imelik, et meil aktusega samal ajal juba inka on.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
See on suht ulme jah, et õisi andmetel on juba aktusega samal päeval loengud... @ut siis...
Postitas pildi

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Streamer2, 28 aug 2011, 02:40, kirjutas:

See on suht ulme jah, et õisi andmetel on juba aktusega samal päeval loengud... @ut siis...

Vaata postitust

Kindel, et alates. 2 nädalast ei ole need ained?

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
Antud ainel on kirjas 1-16n, kuigi see päev on veel 2 aine loengud, aga need algavad tõesti alles 2. nädalast...
Aga kuna ma esmp Tartusse anyway ei jõua on suht kama ka. Lihtsalt imelik.
Postitas pildi

mcs8

/care

• liige
  • Liitus:28 juuli 2006
kust ma näen tallinna ylikooli erialade tunniplaane.

Millal üldse on mõtekas esimest korda kohale ilmuda? Vaatasin et sellel stardipaugu eelnädalal on koguaeg mingi raamatukogu tutvustused enamasti, ei tundu just kõige vajalikum teema minu jaoks.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

mcs8, 28 aug 2011, 23:16, kirjutas:

kust ma näen tallinna ylikooli erialade tunniplaane.

Millal üldse on mõtekas esimest korda kohale ilmuda? Vaatasin et sellel stardipaugu eelnädalal on koguaeg mingi raamatukogu tutvustused enamasti, ei tundu just kõige vajalikum teema minu jaoks.

Vaata postitust

kui sa tead, kus raamatukogu asub, siis sellest teadmisest suht piisab jh, muidu soovitan soojalt, kuna sinna hakkab sul asja olema küll ja veel, ükskõik, mis erialal õpid.
kindlasti mine kohale nii oma instituudi/osakonna kui ka üldisele infotunnile, seal saad kõige tähtsama teabe kätte, mida esimestel nädalatel vaja läheb jne. soovitan ka minna 1. sept õhtul peole Mare maja aatriumis, tavaliselt on suht massive küte olnud.

Tunniplaane näeb ÕISist (ois.tlu.ee) -> Tunniplaanid (vasakul servas) -> Õppetöö ja üritused vahekaart -> Bakalaureuse ja integr. õpe
sealne tunniplaan võib olenevalt erialast olla suht segane ja arusaamatu, oluliselt parema ülevaate saad siis, kui end ainetesse ära regad ja siis isiklikku tunniplaani vaatad. ÕISi paroolid jms saad pärast osakonna infotundi oma õppeassistendilt.

//: esimesed loengud algavad 5. sept ja seegi on nö eelnädal ehk ainetesse regamise nädal, kus veel väga tõsist õppetööd üldiselt ei toimu

Muutis muhemees, 29 august 2011 - 20:29.

Ega's midagi, hea et sedagi.

inward

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2005
Küsimus, kui tahad kohe sooduskuukaarti kasutama hakata. Kas ISIC kaardist (10p/2nädalat) kiiremini saab mingit üliõpilasstaatust tõendavat dokumenti ?

41 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 41 külalist, 0 anonüümset kasutajat