Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
  • Sugu:mees
Kui järgmine nädal, mingi teisipäev oleks normal. Tavai Amarant.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Ma olen ka kambas, peabki Annelinnaga tutvust tegema.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Valdo

a

• liige
  • Liitus:24 märts 2007
ma võtan ka sis õllekoti selga ja astun läbi
Postitas pildi

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Kas teaduskonna infotund on peale teaduskonna avaaktust üldjuhul või mis süsteemid on?

//Ahoi pljat, TÜ jah, aga tuutoritund on hoopis kell 18.00 on, aktus ise 13.00, oh well.

Muutis Tankist, 23 august 2011 - 09:43.

"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine
Kui jutt käib Tartu Ülikoolist, siis selle puhul on jah alguses aktus ja peale seda infotund

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Eks ma vaatan üle, mis tingimused seal korteris on, ja annan teada siis :D. Pooldaks mingit nädalavahetust pigem, sest pohmakaga loengus olla eriti ei maitse mulle.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige

Amarant, 23 aug 2011, 14:39, kirjutas:

Eks ma vaatan üle, mis tingimused seal korteris on, ja annan teada siis :D. Pooldaks mingit nädalavahetust pigem, sest pohmakaga loengus olla eriti ei maitse mulle.

Vaata postitust

Halb, ma plaanisin nädala alguses korra kohale ilmuda ja siis jälle ära minema. Ma ei lähe ju see aasta kooli... Aga teinekord siis, peaks ükskord elus Neoneti legendid ära nägema.
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
Jah
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

J.

Such title

• liige
  • Liitus:05 apr 2004

J., 22 aug 2011, 22:53, kirjutas:

Nivek, 21 aug  2011, 21:35, kirjutas:

Arxs, 21 aug   2011, 21:14, kirjutas:

Mida **ei ropenda**, hui peab ju saatma taotluse, kui pole arstlikku kutsetki tulnud.

Vaata postitust

9. Ma jätsin üliõpilase avalduse ajateenistuse aja valiku kohta õigel ajal esitamata. Mis minust nüüd saab?

Kutsealune, kes jätkab õpinguid vahetult pärast keskhariduse omandamist kõrgkoolis, peab esitama ajapikenduse taotluse sama aasta 15. septembriks. See tähtaeg on kindlaks määratud kaitseväeteenistuse seadusega. Kui taotlus on esitatud pärast 15. septembrit, jätab Kaitseressursside Amet taotluse läbi vaatamata, kuna see on esitatud mittetähtaegselt. Teid kutsutakse Kaitseressursside Ameti poolt ajateenistusse üldises korras vastavalt riigi vajadustele

Vaata postitust

Mis siis kui ma lõpetasin eelmine aasta ja akadeemilist ei võtnud ja lihtsalt elasin välismaal? Nüüd siis uuesti õppima

Vaata postitust

info please

Postitas pildi

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle

J., 23 aug 2011, 19:56, kirjutas:

J., 22 aug  2011, 22:53, kirjutas:

Nivek, 21 aug   2011, 21:35, kirjutas:

Mida **ei ropenda**, hui peab ju saatma taotluse, kui pole arstlikku kutsetki tulnud.

Vaata postitust

9. Ma jätsin üliõpilase avalduse ajateenistuse aja valiku kohta õigel ajal esitamata. Mis minust nüüd saab?

Kutsealune, kes jätkab õpinguid vahetult pärast keskhariduse omandamist kõrgkoolis, peab esitama ajapikenduse taotluse sama aasta 15. septembriks. See tähtaeg on kindlaks määratud kaitseväeteenistuse seadusega. Kui taotlus on esitatud pärast 15. septembrit, jätab Kaitseressursside Amet taotluse läbi vaatamata, kuna see on esitatud mittetähtaegselt. Teid kutsutakse Kaitseressursside Ameti poolt ajateenistusse üldises korras vastavalt riigi vajadustele

Vaata postitust

Mis siis kui ma lõpetasin eelmine aasta ja akadeemilist ei võtnud ja lihtsalt elasin välismaal? Nüüd siis uuesti õppima

Vaata postitust

info please

Vaata postitust

Kust p me peaks teaqdma, kui seal infot pole? Küsi e-maili teel: "Sõber lõpetas.."
Postitas pildi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

J., 23 aug 2011, 19:56, kirjutas:

J., 22 aug   2011, 22:53, kirjutas:

Nivek, 21 aug   2011, 21:35, kirjutas:

Vaata postitust

Vaata postitust

Vaata postitust

info please

Vaata postitust

Vastavalt kaitseväeteenistuse seadusele puuduvad alused ajapikenduse taotlemiseks. Ainult neil, kes vahetult pärast keskhariduse omandamist astuvad kõrgkooli (Eestis või välismaal) on õigus taodelda ajapikendust.

Vt https://www.riigitea...iaKehtiv#para59
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

J.

Such title

• liige
  • Liitus:05 apr 2004
Okei, jään oma aega ootama siis. Tuleb hakata plaani tegema, kuidas arstlikust pääseda :D

Postitas pildi

graanul

Superman

• liige
  • Liitus:01 juuni 2009
ma ei tea kuhu seda liigitada aga küsimus selline et kui peale keskkooli ei lähe edasi õppima, vaid lähed aastaks kuskile välismaale, et ega see sõjavägi nussima ei hakka? et noh pead minema kui ei lähe edasi õppima

sitavikat, 29 juuli 2011, 02:09, kirjutas:

no milleks meile kohtuvõim, kui meil on neonet. siia on kogunenud eranditult pädevad, piiritu silmaringiga, haritud inimesed, kel leidub kõikvõimalikele probleemidele ainuõige vastus.
ülimalt terava meelega 15-aastased suudavad põlve peal, teemat lugemata, hetkega välja tulla, mis karistuse üks või teine kurjategija peaks saama.

Vaata postitust

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Hakkab

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
Ei usu, et hakkab. See on jumala lamp, kuidas see arstliku kutse võib tulla.
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

Alfonzo

dawg

• liige
  • Liitus:05 mai 2005

Amarant, 23 aug 2011, 14:39, kirjutas:

Vaata postitust

Esimese asjana meenusid sügissemestri reedeste anatoomia loengute "maitsvad" olekud. :2nksa:
Postitas pildi

mkb

Liige

• liige
  • Liitus:04 dets 2004
Tartu ühikates pakub netti Campusnet. Kas tasuta wifit ei saagi näiteks narva mnt 25's?

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
Tasuta, ei...
Teistel kodanikel on ka üldiselt WPA/WPA2 turva all wifi võrk. Seega seda ei murra ka...

Muutis Streamer2, 25 august 2011 - 18:20.

Postitas pildi

mkb

Liige

• liige
  • Liitus:04 dets 2004
Ehk siis kui mul on boksis 4 inimest, siis 4 inimest peavad igaüks 7.5 eur kuus neti eest maksma veel? Või äkki on alternatiiv, et üks võtab neti ning kõik saavad tema kasutajanime ja parooliga wifis olla?

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
Kui veidi mõistust kellelgi on, siis saab jah ruuteriga jagada põhimõtteliselt.
Paberite järgi see legaalne pole, aga .....

Muutis Streamer2, 25 august 2011 - 19:02.

Postitas pildi

23 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 23 külalist, 0 anonüümset kasutajat