Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 15 august 2011 - 12:31
keegi oskaks vastust sellele anda, et TTÜ-s sellel eelnädalal on ka need miskid loengud vms, etttttt, infotehnoloogiat vist oli nagu 2 tükki vms, et, kumma alla see arvutisüsteemid lähevad seal selles eelnädala nö. tunniplaanis
Postitatud 15 august 2011 - 12:36
Saatsin Tallinna majanduskoolile kirja, et tahaks ühika kohta saada ja nad vastasid,et nad panid mu järjekorda ja peale 22.08 ütlevad kas ma sain koha või mitte. On mul ikka lootust koht saada? Tahaks ikka varem teada saada.
Pancakes!
Postitatud 15 august 2011 - 16:30
Reazer, 15 aug 2011, 13:31, kirjutas:
Arvutisüsteemid on IASB ehk tabelis parempoolne IT-st. Ise ka samale erialale. Aga mis asi see enesejuhtimine peaks olema?
Postitatud 15 august 2011 - 17:14
Mis on sammud, mille peab tegema, kui tahetakse Inglismaale/Šotimaale ülikooli õppima minna?
Kas tavaõpilased (neljad viied, mõni kolmeke ka - vene keel) saavad ka näiteks Inglismaal õppides stipendiimit? Põhikoolis vabariigilisel geo ja keemiaolümpiaadil käinud. Kas Eestilt või Suurbritannialt saab stipendiumit siis?
Olen nii aru saanud:
1) Vaatad sobivad ülikoolid ja erialad välja
2) Umbes septembris-oktoobris teed IELTSI testi
3) Tuleb mingi motivatsioonikiri saata ülikoolidele, kus kirjeldad, miks just sina sobid nende ülikooli
4).....
edasi ei tea väga
Keegi võiks kirjutada neist sammudest, kes on ise UK-sse õppima läinud.
Kas tavaõpilased (neljad viied, mõni kolmeke ka - vene keel) saavad ka näiteks Inglismaal õppides stipendiimit? Põhikoolis vabariigilisel geo ja keemiaolümpiaadil käinud. Kas Eestilt või Suurbritannialt saab stipendiumit siis?
Olen nii aru saanud:
3) Tuleb mingi motivatsioonikiri saata ülikoolidele, kus kirjeldad, miks just sina sobid nende ülikooli
4).....
edasi ei tea väga
Postitatud 15 august 2011 - 17:32
registreeritud, 11 aug 2011, 13:22, kirjutas:
Mis kuupäevadel ma pean koolis käima?
Postitatud 15 august 2011 - 19:52
Geomees, 15 aug 2011, 18:14, kirjutas:
Mis on sammud, mille peab tegema, kui tahetakse Inglismaale/Šotimaale ülikooli õppima minna?
Olen nii aru saanud:
4).....
edasi ei tea väga
Olen nii aru saanud:
4).....
edasi ei tea väga
Eeldan, et kolonel ei pahanda, aga siin natuke infi:
http://www.upload.ee/files/1568489/UKunive...050411.doc.html
Praegu muidugi mitte kõige ideaalsem aeg Inglismaal õppimiseks, sest õppemaksud on seal uuest aastast kolmekordistunud suht (toetusi haridusele võeti väiksemaks). Pigem vaadata Šotimaa poole äkki või mujale, kus lootust tasuta õppima saada.
I've dated girls uglier than you for breakfast.
Postitatud 16 august 2011 - 18:16
Geomees, 15 aug 2011, 18:14, kirjutas:
Olen nii aru saanud:
4).....
edasi ei tea väga
Olen nii aru saanud:
4).....
edasi ei tea väga
Stipivärgi võid rahus kohe ära unustada, õppemaks läheb raudselt euroliidu õppelaenuga ning elamiskulusid katad töö või vanematega.
Muutis K, 16 august 2011 - 18:17.
Postitatud 16 august 2011 - 18:58
kaups, 15 aug 2011, 17:30, kirjutas:
Reazer, 15 aug 2011, 13:31, kirjutas:
Arvutisüsteemid on IASB ehk tabelis parempoolne IT-st. Ise ka samale erialale. Aga mis asi see enesejuhtimine peaks olema?
Enesejuhtimine on mingi vaba aine, minu mäletamist mööda. Mingi 1,5 EAP ehk ja eelnädalal niisama tutvustab seda ja hiljem kui deklareerid selle, pead interneti kaudu mingi 3 asja üllitama sellele õppejõule. Loenguid ega midagi pole. Lihtsalt mingit mõttetust toodad talle 3 korda. Vähemalt siis, kui ma esimene semester ttü-s olin, siis oli nii.
Postitatud 16 august 2011 - 23:52
Enesejuhtimises tehakse eelnädalal tutvustus. Kursus ise toimub täies mahus internetis ja loenguid pole. Tegemist on ainukese ainega põhimõtteliselt mida saab tasuta deklareerida. Pead seal jah mingit jura tootma, mina seda ainet ise ei võtnud.
Bend if you must, but never brake!
Postitatud 17 august 2011 - 01:02
Mind huvitab, et mul erialal matemaatikat pole ega ka kohustusliku ainepunkte matas. Küll aga eelnädal kui ka tunniplaanis seisavad matem. täiendõpe loengud.....
Postitatud 17 august 2011 - 01:03
TTÜ-s saad sa matat nagunii, antakse mingid baasteadmised tehnikaalaseks edasiõppeks, see peaks õppekavas ka kirjas olema.
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D
Postitatud 17 august 2011 - 08:12
inward, 17 aug 2011, 02:02, kirjutas:
Täiendõpe on vabatahtlik. Kui sa tahad siis võid sinna ainesse minna.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias
Postitatud 17 august 2011 - 09:59
Uurisin küll, aga silma ei hakanud. Millised UT üliõpilasküladest on normaalsemad? Seda sellesmõttes, et kontroll nii karm pole. Ja kas üldse kohti on veel?
Postitatud 17 august 2011 - 10:04
Kas keegi teab, kust Tartu Ülikooli aktuste alguste kellaaegu ja muud sellist vaadata saab? I'm lost.
Postitatud 17 august 2011 - 10:10
Postitatud 17 august 2011 - 10:11
Postitatud 17 august 2011 - 11:05
29. sept kell 10 läheb lahti ;P praegu veel ootan täiega...tahaks näha juba kuidas ja mis seal toimub
Postitatud 17 august 2011 - 11:29
inward, 17 aug 2011, 02:02, kirjutas:
Jap. Saad mate täiendõpet, õpetatakse asju mis keskas olid ja mis mate eksamiks õpititi, tegemis on kordamisega sisuliselt.Asi on päris ilus, aga päeva lõpus 4h matet teha pole just väga ideaalne. Ise seal ei käinud, nagunii õpetas mul erialast matet mingisugune huinjaa, kellest midagi aru ei saanud...Tegemist on vabatahtliku ainega.
Bend if you must, but never brake!
Postitatud 17 august 2011 - 11:30
Sander^, 17 aug 2011, 10:59, kirjutas:
Kohtadest ei tea midagi, aga Raatuse on üsna vabameelne. Samas igale poole UT ühikatest saab sisse, pole vaja ID kaardiga jamada nagu enamustes teiste ülikoolide ühikates on. Ma käisin pidevalt Narva mnt-l sõbra juures nii, et ainult ütlesin toa numbri ja palusin, et uksed lahti teeks. Mitte kunagi pole probleeme olnud.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 17 august 2011 - 11:35
Kohtadega on kehvasti üliõpilaskülas. Kui praeguseks pole veel taotlust esitanud siis üsna kindlalt sa sügisel sinna ei saa. Ise pole ma küll Tartu Ülikoolist, aga kohataotluste järjekorras olen nr 394.
Endal on aktus igatahes 5. sept alles.
Endal on aktus igatahes 5. sept alles.
Muutis Kodanik, 17 august 2011 - 11:35.
55 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 55 külalist, 0 anonüümset kasutajat