Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
  • Sugu:mees
Tõusev trend on näiteks mingi geenitehnoloogia ja biokeemia moodi haridus, see on igal pool maailmas sama. Arstiteadusega on lööki Euroopas.

Endal on endiselt plaan siin magister ära teha ja võib-olla leida kuskil Euroopa heas ülikoolis doktorantuuristipendium.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Mq

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2008
Ma lähen tõenäoliselt uuesti ülikooli proovima. Seekord siis Rahvusvahelisi suhteid TTÜs.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias

rainiz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2008
Ise asun õppima TLÜ Haapsalu Kolledžisse rakendusinformaatikat. Pidi väikese linna kohta kõva kool olema :D

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine
proovin täna TTÜsse pabereid vormistma jõuda...

\\ kas pean sula välja võtma või saab kaardiga ka maksta?

Muutis ksiiri, 04 august 2011 - 10:22.

Mq

Liige

• liige
TTÜs on pangaautomaat ka olemas, nii et kui vaja sula, siis saad seda kasutada.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Fabulous, 4 aug 2011, 13:35, kirjutas:

Kui ma olen nimekirja alusel EMÜ'sse sisse võetud tuleb mul seal käia ja mingeid pabereid vormistada või lihtsalt akutust oodata?

Vaata postitust

REV pead lepingu sõlmima. RE algab kool 1sept ja ennem midagi tegema ei pea.

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006
Kuradi KHK test oli ikka liiga lihtne. Eeldan, et sinna viib mu tee nüüd.

Reazer

Do, or do not. There is no 'try'.

• liige
  • Liitus:14 jaan 2006
olen TTÜ-s sees, nüüd ainult pole õrna aimugi, millal ma midagi sinna viima pean vms, kui midagi peab, ja tln-sse ikka veel vaja korterit ka otsida jmsjms, aga pm, kas eriala saab vahetada ka mingi aeg või midagiiiiiiiiiiiiii

ksiiri

Liige

• auliige
Tegin lepingu ära, nüüd tuleb ainult raha ära maksta enne 17. augustit.
Ma ei saa aga päris täpselt aru sellest eelnädala tunniplaanist vms

Mq

Liige

• liige
Mis seal siis arusaamatut on :D

ksiiri

Liige

• auliige
Ok leidsin õige koha nüüd üles, ei süvenenud enne päris hoolikalt..
Aga päris väga suur jama on aktuse aeg, 26.08, kell 10/11.. On aktus hädavajalik või on see sarnase sisuga nagu keskkooliski - "Suvi on läbi ja nüüd on vaja tööle hakata....." ?

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

ksiiri, 4 aug 2011, 16:08, kirjutas:

Aga päris väga suur jama on aktuse aeg, 26.08, kell 10/11.. On aktus hädavajalik või on see sarnase sisuga nagu keskkooliski - "Suvi on läbi ja nüüd on vaja tööle hakata....." ?

Vaata postitust

Aktus on üsna mõttetu.Mina eelmine aasta sinna ei jõudnudki, kuna segadus tekkis.Peale aktust õhtul peaks juba erinevad üritused toimuma...
Bend if you must, but never brake!

Firefox

Liige

• liige
  • Liitus:14 apr 2006

muhemees, 3 aug 2011, 17:28, kirjutas:

MeraX, 3 aug   2011, 17:23, kirjutas:

M44gic, 3 aug   2011, 17:20, kirjutas:

keegi TLÜ Karu tänava ühika kohta ei oska midagi öelda? millal saab teada, kas koht on olemas või mitte

Vaata postitust

ma sain täna igatahes kirja et västriku omas sees, karu pidi suht täis olema keegi rääkis

Vaata postitust

västriku on chillax koht, pole all mingit valvur-hitlerit, nagu karus, seega pidu hea panna, a samas on sinna mitu korda see suvi juba sisse murtud ja alt rattaid varastatud.
karu ühikas on jällegi ülihea koha peal, västriku mitte nii väga

Vaata postitust

ise karu ühikas. pidu annab panna ilusti, va. külalisi ei saa väga kaua öösel hoida, kui just neid ööseks sisse ei kirjuta. kuigi jah, need tädisid valvelauas võib miinuseks lugeda, aga nendeta läheks asi käest

hea koht, toad, köök on normaalsed

sõber tuli eelmine aasta västrikust üle karusse, västrik pidi sellega võrreldes suht saast olema nii koha kui ka tubade seisukorra ja jagatud köögi pärast

Muutis Firefox, 04 august 2011 - 16:37.

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006
täna helistasin ja uurisin ühika koha kohta ja tuli välja, et olin avalduse liiga vara teinud (13.juuli). avaldusi aga sai esitada alates 25 juulist. sain siis kahese toa asemel kolmesesse. väga pask süsteem, olen pettunud

/

Tsitaat

Hea sisseastuja, selleks, et Sa ei satuks septembrikuus järjekorra lõppu, palun esita oma avaldus üliõpilaselamu koha saamiseks kohe, kui on selgunud, et oled pääsenud õppima Tallinna Ülikooli.

http://www.tlu.ee/?LangID=1&CatID=2911

Muutis M44gic, 04 august 2011 - 16:51.

jou

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
Homme 10:00-15:00 vahel olen TTÜ-s. Proovin kirja panna ennast ja veits majaga tutvuda. Ehk räägitakse mulle midagi ka ühikate kohta.
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

onujaar

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:22 jaan 2008
Tartu ülikoolis keskkonnatehnoloogias koht olemas, kuid loodan veel bioloogiasse saada :S

Kellelgi midagi huvitavat nende alade kohta kommenteerida on? :D Keegi veel keskkonnatehnoloogiasse /bioloogiasse?

Liiiisu

Liige

• liige
  • Liitus:10 aug 2008

Priidik, 4 aug 2011, 23:02, kirjutas:

Kuidas ööseks sisse kirjutamisega täpselt on? Seda peab mingi pool aastat ette tegema vms?
Firefox, napsu ka vahest võtab v?  :D

Vaata postitust

Ai, Priidik, nüüd hakkad naisi ka ühikasse vedama :D

// endal on 15 kondiitri vestlus tallinnas

Muutis Liiiisu, 04 august 2011 - 22:57.

Kui Sa ei küsi, ei saagi Sa teada: http://www.formspring.me/Liiiisu

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

ksiiri, 4 aug 2011, 16:08, kirjutas:

Vaata postitust

Aktus suht lamp. Eelnädala loengutes olid enamus pohmakaga, kuna just siis toimuvad igasugused peod ja värgid :D
Postitas pildi

Firefox

Liige

• liige
  • Liitus:14 apr 2006

Priidik, 4 aug 2011, 23:02, kirjutas:

Firefox, 4 aug  2011, 17:36, kirjutas:

ise karu ühikas. pidu annab panna ilusti, va. külalisi ei saa väga kaua öösel hoida, kui just neid ööseks sisse ei kirjuta. kuigi jah, need tädisid valvelauas võib miinuseks lugeda, aga nendeta läheks asi käest

hea koht, toad, köök on normaalsed

sõber tuli eelmine aasta västrikust üle karusse, västrik pidi sellega võrreldes suht saast olema nii koha kui ka tubade seisukorra ja jagatud köögi pärast

Vaata postitust

Kuidas ööseks sisse kirjutamisega täpselt on? Seda peab mingi pool aastat ette tegema vms?
Firefox, napsu ka vahest võtab v? :D

Vaata postitust

oleneb tädist kah, ma olen vahel niisama ka saanud jätta. muidu enne 11-st peaks selle ära tegema vist

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

onujaar, 4 aug 2011, 22:33, kirjutas:

Tartu ülikoolis keskkonnatehnoloogias koht olemas, kuid loodan veel bioloogiasse saada :S

Kellelgi midagi huvitavat nende alade kohta kommenteerida on? :( Keegi veel keskkonnatehnoloogiasse /bioloogiasse?

Vaata postitust

Esimene semester on mate, füsa ja keemia aluste oma, nagu kõigi Lote õppekavadega.

Keemia alused pakub kindlasti pinget, mate ja füüsika on lihtsad. Järgmistel semestritel läheb asi spetsiifiliseks. Kuigi ma kuulsin, et keemia alused on ka aina lihtsamaks tehtud, valemid pannakse ekraanile ette juba jne.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

47 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 47 külalist, 0 anonüümset kasutajat