Muutis NoVa*, 17 juuli 2011 - 20:20.
Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 17 juuli 2011 - 20:11
Et siis tulevane TLÜ Lähis-Ida ja Aasia kultuuri tudeng tasuta kohal, väga õnnelik. Tahtjaid oli RE kohtadele ~170 ja esialgu olin pingereas 70 ringis. Ettevalmistus on üsna tähtis sellistel aladel kus vestlusest suurem osa oleneb.
Postitatud 18 juuli 2011 - 06:21
Mis sa selle aasia ja selle stuffiga nagu tulevikus peale hakkad. Enda harimeseks selline teema minuarust muidugi hea, aga kas sa oled ka moelnud mis tood sa sellega tegema hakkad voi sa ei plaani seda pooida mida sa tulevikus tahad edasi teha?
Ise lahen kull alles 11ndasse aga plaan on enda tulemused see ja jargmine aasta vaga heaks viia ja siis akki kuidagi scholarship valjateenida UVAsse. Optimistlik olen aga motti on! UVAs tahaks ilmselt kas siis tema leivanumber arstiteadus voi siis law. Aga eks ma proovin see aasta endas selgust saada ja siis tean ka tapsemalt mida ma pooida tahan.
Ise lahen kull alles 11ndasse aga plaan on enda tulemused see ja jargmine aasta vaga heaks viia ja siis akki kuidagi scholarship valjateenida UVAsse. Optimistlik olen aga motti on! UVAs tahaks ilmselt kas siis tema leivanumber arstiteadus voi siis law. Aga eks ma proovin see aasta endas selgust saada ja siis tean ka tapsemalt mida ma pooida tahan.
HALA MADRID!
Postitatud 18 juuli 2011 - 06:38
Eks teeorias välisfirmad, diplomaatiline töö, tõlkimine, turism jne. Endal on kaks tuttavat läbinud selle õppekava, üks neist töötas mõnda aega Jaapanis Eesti saatkonna juures ja teine on hetkel Hiinas ning tõlgib tarkvara.
Postitatud 18 juuli 2011 - 09:38
Kinnitasin kah ära, et lähen Tallinna Ülikooli informaatikat õppima
A low possibility means that it is not zero.
Postitatud 18 juuli 2011 - 11:22
suht halb seis, kuna pole kuskil sees
Postitatud 18 juuli 2011 - 12:40
TTÜ informaatika siis, keegi veel seal?
Postitatud 18 juuli 2011 - 12:41
MrUnitedStates, 18 juuli 2011, 07:21, kirjutas:
Mis sa selle aasia ja selle stuffiga nagu tulevikus peale hakkad. Enda harimeseks selline teema minuarust muidugi hea, aga kas sa oled ka moelnud mis tood sa sellega tegema hakkad voi sa ei plaani seda pooida mida sa tulevikus tahad edasi teha?
Lähis-Ida ja Aasia kultuur on tulevikus väga perspektiivikas ala. Enamus tehnika ja muud tooted toodetakse seal
jou
Postitatud 18 juuli 2011 - 12:52
Dhannel, 18 juuli 2011, 13:40, kirjutas:
Praeguse seisuga küll, loodan veel äriinfotehnoloogiasse sisse saada tho//sellega seoses, 43 RE kohta on ning esialgsetest sisse saanutest kinnitasid oma õppimistulekut vaid 29 ning see kinnitamisaeg sai läbi, millal järgmistele sissesaamistest teatatakse?
Muutis Teememt-, 18 juuli 2011 - 12:55.
Postitatud 18 juuli 2011 - 14:09
Ka TTÜ informaatikas sees.
Tundub, et sinna on koondunud päris palju neonetlasi
Tundub, et sinna on koondunud päris palju neonetlasi
Postitatud 18 juuli 2011 - 16:11
Tuleb tõdeda, et olen ka TTÜ informaatikas sees.
Postitatud 18 juuli 2011 - 16:12
Postitatud 18 juuli 2011 - 17:53
Lähen TÜ-sse geograafiat õppima, aga võtan kohe akadeemilise, et ajateenistuses ära käia. Pärast vaatan edasi, võib-olla vahetan ala isegi.
Igaks juhuks astusin sisse, kes teab, mis järgmine aasta on. Äkki lükatakse punktid liiga kõrgele.
Igaks juhuks astusin sisse, kes teab, mis järgmine aasta on. Äkki lükatakse punktid liiga kõrgele.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 18 juuli 2011 - 18:08
Lähen TTÜ arvutisüsteeme õppima, kandideerisin ka informaatikasse ja seal olen pingereas 104. hetkel.
Postitatud 18 juuli 2011 - 20:24
Homme peaks teada saama, kas saab TÜ-s ajakirjandust või mitte.
Postitatud 19 juuli 2011 - 00:40
keegi TLU õigusteadusest oskab midagi rääkida? selline küsimus ka, et kui ma praegu TÜ õiguse nimekirjas olen 85 ja 75 saab sisse, siis on mul mingit lootust?
lahe
Postitatud 19 juuli 2011 - 01:52
Aga loodetavasti koikide riikide nimel toodakse see tootmine sealt aasitast suures osas ara, sest ega muidu me jaamegi oma masudega siin kaklema. Ja see et sa opid neid kultuure see sind minuteada ei aita eriti. Seal on inimesed nii vanamoelised ja nemad uhte valget kellel silmad pole laiemad kui tema munni pikkus, siis sa nendega mesti vist ei saa.
HALA MADRID!
Postitatud 19 juuli 2011 - 02:54
MrUnitedStates, 19 juuli 2011, 02:52, kirjutas:
Aga loodetavasti koikide riikide nimel toodakse see tootmine sealt aasitast suures osas ara, sest ega muidu me jaamegi oma masudega siin kaklema. Ja see et sa opid neid kultuure see sind minuteada ei aita eriti. Seal on inimesed nii vanamoelised ja nemad uhte valget kellel silmad pole laiemad kui tema munni pikkus, siis sa nendega mesti vist ei saa.
no, ole nüüd. neil on nii palju plekki, et jube
jou
Postitatud 19 juuli 2011 - 03:23
keegi nii ei kavatse teha, et eestis baka kätte ja magistrisse välismaale?
Muutis :), 19 juuli 2011 - 03:23.
Postitatud 19 juuli 2011 - 04:40
MrUnitedStates, 19 juuli 2011, 02:52, kirjutas:
Kui sa teaksid kuidas Jaapanis ärisuhted toimivad, siis oioi kui palju seal peab kultuuri tundma, et nendega kaubale saada, sest nende usaldust on üsna raske välja teenida..Vanamoelisus on tõsi, aga see tähendabki traditsioonide jms. järgimist. See valgenahalise jutt ka päris täppi ei pea, globaliseeruv maailm siiski, nemadki tahavad ju aina laieneda. Igatahes, mul endal veel nüüd mingit kindlat sihti ei ole sellessuhtes, tahaks baka ära teha ja aastakese seal veeta tudengina. Ideaalne oleks mõni diplomaatiline töö muidugi.
Muutis NoVa*, 19 juuli 2011 - 04:48.
Postitatud 19 juuli 2011 - 07:42
Keegi teab, mida seoses politseiteenistusega vestlusel võidakse küsida?
26 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 26 külalist, 0 anonüümset kasutajat