Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004
  • Sugu:mees
Et siis tulevane TLÜ Lähis-Ida ja Aasia kultuuri tudeng tasuta kohal, väga õnnelik. Tahtjaid oli RE kohtadele ~170 ja esialgu olin pingereas 70 ringis. Ettevalmistus on üsna tähtis sellistel aladel kus vestlusest suurem osa oleneb.

Muutis NoVa*, 17 juuli 2011 - 20:20.

Posted Image

MrUnitedStates

Liige

• liige
  • Liitus:01 sept 2010
Mis sa selle aasia ja selle stuffiga nagu tulevikus peale hakkad. Enda harimeseks selline teema minuarust muidugi hea, aga kas sa oled ka moelnud mis tood sa sellega tegema hakkad voi sa ei plaani seda pooida mida sa tulevikus tahad edasi teha?
Ise lahen kull alles 11ndasse aga plaan on enda tulemused see ja jargmine aasta vaga heaks viia ja siis akki kuidagi scholarship valjateenida UVAsse. Optimistlik olen aga motti on! UVAs tahaks ilmselt kas siis tema leivanumber arstiteadus voi siis law. Aga eks ma proovin see aasta endas selgust saada ja siis tean ka tapsemalt mida ma pooida tahan.
HALA MADRID!
Postitas pildi

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
Eks teeorias välisfirmad, diplomaatiline töö, tõlkimine, turism jne. Endal on kaks tuttavat läbinud selle õppekava, üks neist töötas mõnda aega Jaapanis Eesti saatkonna juures ja teine on hetkel Hiinas ning tõlgib tarkvara.
Postitas pildi

MeraX

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2006
Kinnitasin kah ära, et lähen Tallinna Ülikooli informaatikat õppima
A low possibility means that it is not zero.

Reazer

Do, or do not. There is no 'try'.

• liige
  • Liitus:14 jaan 2006
suht halb seis, kuna pole kuskil sees :D

Dhannel

Liige

• liige
  • Liitus:24 nov 2005
TTÜ informaatika siis, keegi veel seal?

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

MrUnitedStates, 18 juuli 2011, 07:21, kirjutas:

Mis sa selle aasia ja selle stuffiga nagu tulevikus peale hakkad. Enda harimeseks selline teema minuarust muidugi hea, aga kas sa oled ka moelnud mis tood sa sellega tegema hakkad voi sa ei plaani seda pooida mida sa tulevikus tahad edasi teha?
Ise lahen kull alles 11ndasse aga plaan on enda tulemused see ja jargmine aasta vaga heaks viia ja siis akki kuidagi scholarship valjateenida UVAsse. Optimistlik olen aga motti on! UVAs tahaks ilmselt kas siis tema leivanumber arstiteadus voi siis law. Aga eks ma proovin see aasta endas selgust saada ja siis tean ka tapsemalt mida ma pooida tahan.

Vaata postitust

Lähis-Ida ja Aasia kultuur on tulevikus väga perspektiivikas ala. Enamus tehnika ja muud tooted toodetakse seal
jou

Teememt-

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:11 jaan 2008

Dhannel, 18 juuli 2011, 13:40, kirjutas:

TTÜ informaatika siis, keegi veel seal?

Vaata postitust

Praeguse seisuga küll, loodan veel äriinfotehnoloogiasse sisse saada tho
//sellega seoses, 43 RE kohta on ning esialgsetest sisse saanutest kinnitasid oma õppimistulekut vaid 29 ning see kinnitamisaeg sai läbi, millal järgmistele sissesaamistest teatatakse?

Muutis Teememt-, 18 juuli 2011 - 12:55.

geniusskate

Septic schizo

• liige
  • Liitus:21 sept 2009
Ka TTÜ informaatikas sees.
Tundub, et sinna on koondunud päris palju neonetlasi :D

Wazy

Liige

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
Tuleb tõdeda, et olen ka TTÜ informaatikas sees.

M44gic

tru story

• liige
TLÜ informaatika
jou

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Lähen TÜ-sse geograafiat õppima, aga võtan kohe akadeemilise, et ajateenistuses ära käia. Pärast vaatan edasi, võib-olla vahetan ala isegi.

Igaks juhuks astusin sisse, kes teab, mis järgmine aasta on. Äkki lükatakse punktid liiga kõrgele.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

kaups

Liige

• liige
  • Liitus:13 sept 2006
Lähen TTÜ arvutisüsteeme õppima, kandideerisin ka informaatikasse ja seal olen pingereas 104. hetkel.

No1

Liige

• liige
  • Liitus:06 aug 2005
Homme peaks teada saama, kas saab TÜ-s ajakirjandust või mitte.

Geijo.

Liige

• liige
  • Liitus:09 apr 2006
keegi TLU õigusteadusest oskab midagi rääkida? selline küsimus ka, et kui ma praegu TÜ õiguse nimekirjas olen 85 ja 75 saab sisse, siis on mul mingit lootust?
lahe

MrUnitedStates

Liige

• liige
  • Liitus:01 sept 2010
Aga loodetavasti koikide riikide nimel toodakse see tootmine sealt aasitast suures osas ara, sest ega muidu me jaamegi oma masudega siin kaklema. Ja see et sa opid neid kultuure see sind minuteada ei aita eriti. Seal on inimesed nii vanamoelised ja nemad uhte valget kellel silmad pole laiemad kui tema munni pikkus, siis sa nendega mesti vist ei saa.
HALA MADRID!
Postitas pildi

M44gic

tru story

• liige

MrUnitedStates, 19 juuli 2011, 02:52, kirjutas:

Aga loodetavasti koikide riikide nimel toodakse see tootmine sealt aasitast suures osas ara, sest ega muidu me jaamegi oma masudega siin kaklema. Ja see et sa opid neid kultuure see sind minuteada ei aita eriti. Seal on inimesed nii vanamoelised ja nemad uhte valget kellel silmad pole laiemad kui tema munni pikkus, siis sa nendega mesti vist ei saa.

Vaata postitust

no, ole nüüd. neil on nii palju plekki, et jube
jou

:)

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2005
  • Sugu:ei ütle
keegi nii ei kavatse teha, et eestis baka kätte ja magistrisse välismaale? :D

Muutis :), 19 juuli 2011 - 03:23.

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004

MrUnitedStates, 19 juuli 2011, 02:52, kirjutas:

Vaata postitust

Kui sa teaksid kuidas Jaapanis ärisuhted toimivad, siis oioi kui palju seal peab kultuuri tundma, et nendega kaubale saada, sest nende usaldust on üsna raske välja teenida..Vanamoelisus on tõsi, aga see tähendabki traditsioonide jms. järgimist. See valgenahalise jutt ka päris täppi ei pea, globaliseeruv maailm siiski, nemadki tahavad ju aina laieneda. Igatahes, mul endal veel nüüd mingit kindlat sihti ei ole sellessuhtes, tahaks baka ära teha ja aastakese seal veeta tudengina. Ideaalne oleks mõni diplomaatiline töö muidugi.

Muutis NoVa*, 19 juuli 2011 - 04:48.

Posted Image

Meelepete

Tsikibäu

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
Keegi teab, mida seoses politseiteenistusega vestlusel võidakse küsida?

13 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 13 külalist, 0 anonüümset kasutajat