Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

N-C-Y

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
  • Sugu:mees
Keegi TTÜs õpetatavat Tehnilist Füüsikat oskab kommenteerida?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
No samas kõiki Tartu Ülikooli sündmusi sponsoreerib A.le.Coq, iga kursapidu mis meil oli saime A.le.Coq'ilt 2 kasti tasuta õlut..
Keeruliseks läheb ainult kevade lõpus/suve alguses, selleks tuleb varakult juba taotlus sisse anda, sest muidu on neil sponsorlusrahad selleks aastaks täis ja enne sügist midagi ei saa.

Ülehomme siis saan ka pidulikult UT Ajakirjanduse ja Kommunikatsiooni eriala bakadiplomi kätte =) Päris hea tunne on.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Kurat, kas selle arstiteaduse magistriga midagi muud ka peale saab hakata peale õppejõuks või eriarstiks edasi õppimise? Valik on nii väike :D.

Muutis Amarant, 18 juuni 2011 - 14:41.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Amarant, 18 juuni 2011, 15:40, kirjutas:

Kurat, kas selle arstiteaduse magistriga midagi muud ka peale saab hakata peale õppejõuks või eriarstiks edasi õppimise? Valik on nii väike :D.

Vaata postitust

Põmst 3 varianti:
1) Kohe kuskile arstiks, aga see on mõttetu.
2) Residentuuri eriarstiks
3) Dokturantuuri minek, 3 erinevat õppekava on võimalik valida.

Hmm, ma ei tea, kas 2 ja 3 korraga saab ka teha. Ilmselt peaks ikka saama, see oleks siis ultimate variant. Käid tööl, õpid eriarstiks, vabadel päevadel kirjutad doktoritööd :D

No samas sul on võimalik ju praktiliselt doktorisse ükstapuha mida õppima minna. Kasvõi semiootikat, kui sa suudad iseseisvalt viia ennast piisavalt pädevaks, et teised kandidaadid alistada ja doktoritööga ka hakkama saada.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Amarant

Liige

• liige
Doktorantuur kujutab endast põhimõtteliselt elu täielikku pühendamist ja hiljem õppejõuks hakkamist? Raha tuleb kindlasti vähem sisse kui arstil :D.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Amarant, 18 juuni 2011, 16:11, kirjutas:

Doktorantuur kujutab endast põhimõtteliselt elu täielikku pühendamist ja hiljem õppejõuks hakkamist? Raha tuleb kindlasti vähem sisse kui arstil :D.

Vaata postitust

Kas paljud õppejõud ei tööta ka pedagoogi ameti kõrvalt arstina?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Amarant

Liige

• liige
Minu teada ei ole paljudel õppejõududel ka doktorikraadi. Need, kes arstina töötavad samaaegselt, on ikkagi residentuuri lõpetanud. Ma arvan.
Arstiteaduse magistriga tööd küll ei saa minu teada. Kooliarst või?

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige

Amarant, 18 juuni 2011, 16:21, kirjutas:

Minu teada ei ole paljudel õppejõududel ka doktorikraadi. Need, kes arstina töötavad samaaegselt, on ikkagi residentuuri lõpetanud. Ma arvan.

Vaata postitust

Jah, suvakaks kooliarstiks või mingiks valvearstiks saab ainult.
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

N-C-Y, 17 juuni 2011, 22:20, kirjutas:

Keegi TTÜs õpetatavat Tehnilist Füüsikat oskab kommenteerida?

Vaata postitust

küsisin kommentaari endise klassivenna käest, kes lõpetas sellel eriala esimese kursuse (enne seda õppis ühe aasta mingit mehhatroonikat vms):

Mida ma olen oma kursusel kõige rohkem kuulnud on, et nähtavasti on tegu ainukese erialaga, mida on olnud mõtet õpppida. Ja aeg on mulle näidanud, et tõesti need, kelllega ma koos õpin on ehk kõige võimekamad eakaaslased kõige parematest koolidest. Ja paljuski sõltub see, kelleks sa ülikoolis saad, nendest kellega sa koos üritad.
STATISTIKA: Tehnilise füüsika tudengid lõpetavad kõikides ainetes
parimate seas
Ja bakalaureuse lõpuks on meil ikka veel kõige suurem liikumisvabadus spetsialiseerumiste vahel. Nii et kahetsema ei pea midagi

Ega's midagi, hea et sedagi.

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007

kaups, 17 juuni 2011, 21:43, kirjutas:

Stennn, 17 juuni 2011, 21:41, kirjutas:

kaups, 17 juuni 2011, 10:16, kirjutas:

On see tõsi, et TTÜ üliõpilaste päevadel vms on Saku poolt tasuta õlu?

Vaata postitust

Kui see tõsi on, siis on kooli valik juba tehtud. :D

Vaata postitust

mhm :D

Vaata postitust

See on tõsi jep, eelmine NV jõime koos TTÜ tüüpidega, kellel järgmine päev olid mingid suvepäevad kusagil peipsi ääres vms, siis nad mainisid seda. Muidugi suht pussyd tüübid olid, paljalt viina ja rummi juua ei suutnud :D
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

Amarant

Liige

• liige

Arxs, 18 juuni 2011, 20:33, kirjutas:

kaups, 17 juuni 2011, 21:43, kirjutas:

Stennn, 17 juuni 2011, 21:41, kirjutas:

kaups, 17 juuni 2011, 10:16, kirjutas:

On see tõsi, et TTÜ üliõpilaste päevadel vms on Saku poolt tasuta õlu?

Vaata postitust

Kui see tõsi on, siis on kooli valik juba tehtud. :D

Vaata postitust

mhm :D

Vaata postitust

See on tõsi jep, eelmine NV jõime koos TTÜ tüüpidega, kellel järgmine päev olid mingid suvepäevad kusagil peipsi ääres vms, siis nad mainisid seda. Muidugi suht pussyd tüübid olid, paljalt viina ja rummi juua ei suutnud :D

Vaata postitust

Tartu ülikooli omadele pole joomises vastast. Paneme või propanooli puhtalt.

Muutis Amarant, 18 juuni 2011 - 20:17.

season

Liige

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008
Keegi Tallinna ülikoolis rekreatsiooni on õppind, või teab mida kujutab endast ujumise sisseastumiseksam? Pakub huvi selline valdkond, seega mõtlesin, et mby keegi oskab öelda.

Muutis season, 18 juuni 2011 - 21:36.

Postitas pildi

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

season, 18 juuni 2011, 22:35, kirjutas:

Keegi Tallinna ülikoolis rekreatsiooni on õppind, või teab mida kujutab endast ujumise sisseastumiseksam? Pakub huvi selline valdkond, seega mõtlesin, et mby keegi oskab öelda.

Vaata postitust

ujumise eksami kohta ei tea ma midagi, a rekreatsioonis on koos kõige lollimad inimesed ÜLDSE. mul paar kursaõde võtavad rekreatsiooni kõrvalerialana ja no need jutud, mida ma neilt kuulen, on ikka suhtkoht uskumatud.
aga kui algkooli haridusega inimesed kõrvale jätta, pidid ained iseenesest päris head olema, kui huvi on. samuti on palju igast iseseisvaid ja grupitöid + välitegevust (õuesõpe jne).

Ega's midagi, hea et sedagi.

FaNcY

why so serious ?

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Vaata postitust

Aga kas hambaarstiteaduse magistriga oled tehtud mees juba? 5 aastat ja vsjo ?

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige

FaNcY, 19 juuni 2011, 00:27, kirjutas:

Vaata postitust

Aga kas hambaarstiteaduse magistriga oled tehtud mees juba? 5 aastat ja vsjo ?

Vaata postitust

Jah, suur enamus töötab hambaarstina peale 5 aastat. Residentuuri on võimalik ka minna: ortodontiasse või suu ja näokirurgiasse. Sinna võetakse iga aasta ainult paar inimest, st ongi üsna raske residentuuri saada.
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

J.

Such title

• liige
  • Liitus:05 apr 2004
Keegi sügisest reklaami ja imagoloogiat plaanib õppima minna Tallinna Ülikooli? Endal plaan täitsa olemas

Postitas pildi

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Vaata postitust

Mis kurat on arstiteaduste magister? TÜ-s ei näe ma küll ühtegi eriala, mis sellise kraadi annaks. Te õpite oma kuus aastat ära ja saate arstikraadi, mingit magistrit pole imo.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004

K, 19 juuni 2011, 11:58, kirjutas:

Vaata postitust

Mis kurat on arstiteaduste magister? TÜ-s ei näe ma küll ühtegi eriala, mis sellise kraadi annaks. Te õpite oma kuus aastat ära ja saate arstikraadi, mingit magistrit pole imo.

Vaata postitust

See on võrdväärne magistri kraadiga...
Postitas pildi

FaNcY

why so serious ?

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

K, 19 juuni 2011, 11:58, kirjutas:

Vaata postitust

Vaata postitust

Õppeaste : Bakalaureuse- ja magistriõppe integreeritud õpe.

Natuke liiga pikk, et iga kord välja kirjutada.

Sulev

Zen

• liige
  • Liitus:22 dets 2006
Arrak tümitab meie haridussüsteemi: http://www.maaleht.ee/news/uudised/arvamus...s.d?id=47023212
Seal on ainult viiendik kogu artiklist. Kellel eelmise nädala Maaleht või rahanatukest jagub, siis saab selle täies mahus läbi lugeda.
Mina lugesin sealt seda välja, et enne kui ülikooli asutakse õppima peaks käima mõned aastad ametikoolis sõrmi tavotiseks tegemas. Kui pärast kutsekat tunned, et tavotiga tegelemine pole minule ja et olen võimeline rohkemaks, soovitas Arrak ülikooliga hakata rinda pistma.
Veel tegi ta maha, et haridussüsteem nõuab meilt liialt palju matemaatikat ja seda ka vales suunas. Selle asemel, et logaritmimist õppida, tuleks selgeks teha 20% kuuintressiga sms-laenu aastaintress.
Materdas seda vaest Eesti riiki kõvasti. Tõetera on sees, kuid vaevalt see "suurkõrvani" kuuldub.

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat