Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees

Kodanik, 4 mai 2011, 23:40, kirjutas:

Keegi Tartu Üliõpilasküla kohta oskab midagi rääkida? Kas tudengitel, kes ei õpi Tartu Ülikoolis, on sinna üldse lootust saada?

Vaata postitust

Mul kõrvaltoas 1 mainor, kõrvalboksis veel.
Klassivend lennukas, elab narva mnt ühikas. Oleneb mis kõrgkool on.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Oleks tänulik kui keegi pakuks konspekti/eksamiks vastuseid sellisele ainele nagu religioon õhtumaises kultuuris (TÜ).

Aitäh!
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Joosep.

since 05

• liige
  • Liitus:09 okt 2006
Loodan, et järgmine aasta olen vähemalt mõned nendest kasutajatest ära näinud, kes TÜs käivad.

*1nsan3*

Liige

• auliige
  • Liitus:06 aug 2004
Soovitage TÜ-s vabaaineid vähemalt 7 EAP ulatuses sügissemestriks.
Üks soovitas usundilugu, et see pidavat olema lahe õppejõud ja lõpus saab arvestuse, mitte hinde. Oskab keegi seda kommenteerida?

Kuidas nende järjekordadega lood on? Kas on üldse mõtet olla mingil 50ndal kohal järjekorras?

ska

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
  • Sugu:ei ütle

*1nsan3*, 20 mai 2011, 01:00, kirjutas:

Üks soovitas usundilugu, et see pidavat olema lahe õppejõud ja lõpus saab arvestuse, mitte hinde. Oskab keegi seda kommenteerida?

Vaata postitust

Ega palju ei oskagi juurde lisada. Õppejõud oli tõesti normaalne ja eksam suhteliselt lihtne ning valikvastustega.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Kuidas nende järjekordadega lood on? Kas on üldse mõtet olla mingil 50ndal kohal järjekorras?

Vaata postitust

50ndana võid sealt kohe lahkuda, umbes 10 või nii, siis on ehk lootust. Aga las ta olgu, kes teab, mis suve jooksul võib juhtuda, maha saab alati registreerida.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

G.B.

• liige

Mäkk, 20 mai 2011, 11:07, kirjutas:

*1nsan3*, 20 mai  2011, 01:00, kirjutas:

Vaata postitust

50ndana võid sealt kohe lahkuda, umbes 10 või nii, siis on ehk lootust. Aga las ta olgu, kes teab, mis suve jooksul võib juhtuda, maha saab alati registreerida.

Vaata postitust

Ma ise ka magasin JÄLLE õige aja registreerumiseks maha... Tõesti, üliõpilasi võib spämmida meiliga mingi tagasiside ja ma ei tea mis huinjaa kohta, aga vajalikku infot a'la täna algas ainetele registreerumine ei või saata?

Igatahes panin ennast keeltes järjekordadesse...Praegu küll eriti paljulubavad järjekorranumbrid pole, aga eks näis.

Tonline

Liige

• liige
  • Liitus:07 veebr 2004

Vaata postitust

Ise võtsin usundiloo ja jäin rahule, õppejõud on tõesti väga lahe. Tema loengutesse kohe tahad minna, auditoorium oli alati rahvast täis - eks juba see näitab midagi. Jah, hinne on mitteeristav, eksam on lühike, vist 10 või 15 minutit.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitust

Kui sa juhuslikult ajaloo huviline oled, siis põhimõtteliselt kõik Ain Mäesalu loengud.. ta on Marju Lauristini kõrval ilmselt üks parimaid õppejõude kellega mul on olnud au oma ülikooli aja jooksul kokku puutuda. Ta räägib ülihuvitavalt ja tema ained on ka tõsiselt lahedad kui ajaloo teema peale läheb, tema pärast võtsin ma kõrvaleriala jagu lisaaineid ajaloo- ja arheoloogia õppekavadest.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige

XchopperX, 20 mai 2011, 14:32, kirjutas:

*1nsan3*, 20 mai  2011, 01:00, kirjutas:

Vaata postitust

Kui sa juhuslikult ajaloo huviline oled, siis põhimõtteliselt kõik Ain Mäesalu loengud.. ta on Marju Lauristini kõrval ilmselt üks parimaid õppejõude kellega mul on olnud au oma ülikooli aja jooksul kokku puutuda. Ta räägib ülihuvitavalt ja tema ained on ka tõsiselt lahedad kui ajaloo teema peale läheb, tema pärast võtsin ma kõrvaleriala jagu lisaaineid ajaloo- ja arheoloogia õppekavadest.

Vaata postitust

Olen ka ühte ainet võtnud Mäesalult aga see on vist kevadel. Keskaegsed relvad ja sõjandus. Hea õppejõud on, räägib huvitavalt. Eksam oli kirjalik ja pärast veel suuliselt pidid veel rääkima, põhimõtteliselt küsis neid asju, mis eksamis valesti oli.
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

G.B.

• liige
Ma ei saa aru, kas asi on minus, aga ma ei leia sügiseks ühtegi Mäesalu ainet, kuhu ma registreeruda saaks :D

Pakkuge veel muidu lahedaid vabaaineid!

XchopperX

Liige

• liige

G.B., 20 mai 2011, 16:34, kirjutas:

Ma ei saa aru, kas asi on minus, aga ma ei leia sügiseks ühtegi Mäesalu ainet, kuhu ma registreeruda saaks :D

Vaata postitust

Muinasaja kultuurid vms. peaks olema kindlasti, 2010 sügis ma võtsin seda igatahes. Inimese kujunemislugu ja kultuurseks muutumine, käsitluse all siis kogu lugu inimahvist kuni rauaaja lõpuni, keskendub Euroopale ja üsna palju on ka eraldi Eestist juttu. Seal oli väga lihtne eksam ka, valikvastustega.

Muutis XchopperX, 20 mai 2011 - 18:41.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
Keskaegsed relvad ja sõjandus
Üks ainetest kus on Runescapest kasu olnud
Chainmailid, spearid ja javelinid olid jumala teemas. :D
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

geniusskate

Septic schizo

• liige
  • Liitus:21 sept 2009
Kas keegi käib TTÜ IT-teaduskonnas kah ?
Mida see ennast kujutab ning kas oleks mõtet sinna IT'd edasi õppima minna,
või kuhu oleks üldse kõige mõtekam IT'd õppima minna pärast gümnaasiumi, et saada kõrgharidust?

kaups

Liige

• liige
  • Liitus:13 sept 2006
Ise plaanin sügisel TTÜ IT arvutisüsteeme õppima minna.

Tahaks ikkagi teada, kas TTÜ spordihoones käivad paljud üliõpilased sulgpalli mängimas?

Krahh

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2008

kaups, 21 mai 2011, 00:30, kirjutas:

Ise plaanin sügisel TTÜ IT arvutisüsteeme õppima minna.

Tahaks ikkagi teada, kas TTÜ spordihoones käivad paljud üliõpilased sulgpalli mängimas?

Vaata postitust

Mida sa mõtled palju kohta? Vahel on see tühi ja teinekord jälle täis. Üldiselt ikka vähe, oleneb päevast muidugi

G.B.

• liige

XchopperX, 20 mai 2011, 19:40, kirjutas:

G.B., 20 mai  2011, 16:34, kirjutas:

Vaata postitust

Muinasaja kultuurid vms. peaks olema kindlasti, 2010 sügis ma võtsin seda igatahes. Inimese kujunemislugu ja kultuurseks muutumine, käsitluse all siis kogu lugu inimahvist kuni rauaaja lõpuni, keskendub Euroopale ja üsna palju on ka eraldi Eestist juttu. Seal oli väga lihtne eksam ka, valikvastustega.

Vaata postitust

Ok leidsin üles, Euroopa muinaskultuurid. Oleks vist tegelt see aasta võind seda võtta, aga mul oli juba piisavalt tunniplaan täis. Eks vaatab uuel aastal ära.

Mäkk, 20 mai 2011, 19:43, kirjutas:

Keskaegsed relvad ja sõjandus
Üks ainetest kus on Runescapest kasu olnud
Chainmailid, spearid ja javelinid olid jumala teemas. :D

Vaata postitust

See tundub minu jaoks sitaks huvitav, aga mitte kuidagi ei leia ÕIS'ist üles... :/

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige

G.B., 21 mai 2011, 00:46, kirjutas:

See tundub minu jaoks sitaks huvitav, aga mitte kuidagi ei leia ÕIS'ist üles... :/

Vaata postitust

Otsisin ka ja ei leidnud. Kevadsemestri aine oli see minu arust. Võib-olla pole enam üldse.
Postitas pildi
― Ludwig Wittgenstein

XchopperX

Liige

• liige
No mina võtan praegu näiteks seda:
Muinas-Eesti sõjandus - FLAJ.01.060

Ka väga huvitav.

Muutis XchopperX, 21 mai 2011 - 11:32.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
MTAT.07.018 mõtlesite?
Sõjakunsti ajalugu: antiikajast võrgupõhise sõjapidamiseni

Ise plaanin ka seda kevadel võtta või siis vabakuulajaks minna...
Arvatavasti vabakuulajaks kuna esseesid ei viitsi eriti kirjutada ja EAPe pole ka vaja...

Muutis Streamer2, 21 mai 2011 - 11:41.

Postitas pildi

4 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 4 külalist, 0 anonüümset kasutajat