Jk, 3 jaan 2011, 23:54, kirjutas:
Esimesel semestril majandusmate - meil on üsna selline mitte väga hea õppejõud ka.Samas kui ikka tuupida, saab aru ka.Lohutuseks võin öelda, et paljud matet ei jaga nagunii.
Mikroökonoomika- kuna mul endal mate üsna null, siis selle ainega erilisi probleeme pole.Pead oskama asju graafiliselt kujutada, õigemini majandust graafiliselt lugeda/kirjutada.Kui loengus käid, siis probleeme esineda ei tohiks.
Teisel semestril statistika - pole veel alanud, ei oska öelda, kuulujuttude järgi pidi väga rõve asi olema.
Muide mate ei olegi kohustuslik eksam sul seal.Mina näiteks matet endal lävendi arvutamisel ei pannudki, sest ma lihtsalt ei teinud mate lõpueksamit.
Mõtlesid ärinduse eriala?Tegelikult on selle asjaga nii, et ärindus eeldab sinult pigem psühholoogia tundmist, oskusi inimestega suhelda, mitmekülgsust(vajadusel rahulik, vajadusel ründav), omanäolisi ideid ja teiste moosimise oskust ja läbinägelikkust (Sellist tüüpi inimestest tulevad üldjuhul edukad ettevõtjad/äriinimesed)
Majandus kui aine on rohkem teadus(Sa analüüsid numbreid, minu silmis ei ole sellel suurt perspektiivi ettevõtlusega tegeledes, pigem kui sa oled geniaalne matemaatika, õpi juba mingit muud ala)
Seega, kuigi mul on mate üsna nõrk(olematu kui aus olla), ei põe ma oluliselt, et seal õpin, kuigi vajaka jääbki tegelikult just paljudest teistest asjadest, mida ma esimesel semestril ei kohanud.